B-DAY

Idag vaknade jag som nybliven 18åring, feels good! Marängtårta till frukost, det får man väl unna sig en dag som denna? i like. Vaccinerat mig mot svin idag också, jag LEVER!

Födelsedagen fortsatte med donken kepan på ;) var riktigt glad idag på jobbet, även om jag fick stå outside igen. Det roligaste idag var att linda gav mig en lapp som hon hade fått av hemlig person. På lappen står det Rickard och ett telefon nummer. Lite synd bara att jag har pojkvän så kommer tyvärr inte ringa honom. Men lappen ligger i byxfickan ;) lite synd för honom.

Efter jobbet åkte in till stan för en födelsedagsfika med kajs, simone och ida. Kajsis bjöd mig på fika idag, vilken bra vän jag har va? Jo tack jag vet! Hittade även en liten pressent till robert också, han fyller ju år nästa helg.

Nu har jag tyvärr fullt upp, planerar morgondagen och packar förfullt eftersom jag ska bo i lstaden i 3 veckor.
Vill bara tacka alla underbara gratulationer från alla. Loggade in på facebook, och hade 70 stycken nya händelser.. jag är glad, jag mår bra och jag bara älskar mitt liv just nu. Omringas av underbara människor, ibland får man tänka en extra gång för att förstå det. Men som jag har sagt innan så är jag lyckligt lottad, men mina vänner finns alltid för mig och det är jag glad för! Ni är dom bästa, tack för att ni finns.


oli

tik tok

Äntligen fick jag igång datorn, den har inte startat på en timme nu. Förstår inte vad den höll på med, när jag satte på den dog den om och om igen. Aja, den lever som sagt sitt egna lilla liv :)

Förutom att jag varit på stan så har jag och louise vart ute och gått i skogen. Blev dock bara två varv i slingan då mc donalds ringde in mig för att jobba tidigare. Började istället 16, istället för 18.

Nu ligger jag i sängen med ljus och datorn i knät. Mys! Saknar bara en viss person vid min sida :) då hade allt vart perfekt. Pratade precis med min söta vän e från staden med stort L, hon ser fram emot helgen lika mycket som jag. Tråkigt att alicia och nathalie inte kan komma och fira min födelsedag, next time, ok?

Här kommer lite bilder sen modellvisningen, chek it please

En bild är på mig, gissa vilken ;)








Hiss eller diss?

Here it is.. Köpte även en annan klänning idag, tror jag kör på den nästa helg ;)




281009

Good mornin'

Ville bara skryta om att jag fick väärldens skönaste massage igår av sofia. Kändes riktigt proffesionellt måste jag säga :) efter det satte vi oss ute i solen med varm choklad. Låter inte det mysigt? En perfekt höstdag!

Efter det åkte jag på teori lektion, den sista av dom alla. Skönt att slippa dom! Senare åkte jag sofia, simone och kajsa på Gina tricot vip kväll. Hittade en snygg klänning och ett par örhängen, om ni har tur så visar jag dom senare.

Idag har jag vaknat upp hos min bästa vän K, ska ner till stan en sväng innan hon ska iväg. Måste inhadla lite inför fridayyy ;)

x



längesen, men den väcker minnen <3

memories

Nu har jag tagit en paus i pluggandet, har nämligen prov imorgon. Så därför jag är lite off :) Ja och jag har prov på lovet, anledningen till det är att provdagen är imorgon och det hålls utanför skoltid.

Jobbat idag, gick faktiskt bra för mig när jag höll mig inomhus. Ungefär 1,5 h stod jag ute och tog bilarnas beställning. Alltid har jag sån tur att få stå ute i regnet med regnkläder, halsduk, vantar och hela kittet. Ska inte klaga för längtar inte tills man får stå ute i minusgrader.

Sitter och diggar David Guettas nya album, en favorit är memories. Kan verkligen inte sitta still, längtar tills jag kan dansa loss till den på fredag. På torsdag fyller man 18, äntligen säger jag. Gratta mig då =)

Hörs sen x

hur mycket är klockan...

Nu ligger jag i sängen efter en kväll hos fiona med simone, bettan och ebba. Kom hem för en liten stund sen, klockan känns faktiskt mycket. Men fick reda på att man tydligen ställer tillbaks klockan en timma idag, så egentligen borde klockan vara tjugo i tolv. Det känns bra!

Får man sova en timma längre imorgon, vilket kan behövas eftersom jag ska jobba 11-14, sen 16.30-21 =)
Nu ska jag läsa min favvobloggar sen sova. Godnatt på er =)

Godmorgon!

Fredagen spenderades först med ett gäng brudar på blå dörren. Av en slump träffade jag några andra av mina vänner så vi slog ihop och hade en mega fika. Det var trevligt att träffa sofia igen som kom från göteborg. Hoppas att hon gillade mina vänner. ;)

Sen åkte jag och simone hem till henne och kollade på andra avenyn. Senare kom k och gjorde oss sällskap till Idol. Något som inte går att missa.. men som vanligt blev det massa tjejsnack så då glömde man av att kolla. Som vanligt med andra ord, blir väl att kolla på reprisen.

Snart ska jag iväg till jobbet några timmar efter det blir det plugg och träffa fiona och simone. f åker till teneriffa på söndag, snacka om att man är avundsjuk.. I sveriges klimat skulle man bara vilja dö för att få följa med henne. =)

Ibk lidköping spelar även match idag, hoppas dom vinner!! Med tanke på försluten förra veckan, så hoppas jag det går bättre idag. Får se om det dyker upp något mer inlägg idag.

love oli


JUST DET....

måste ju bara säga de goda nyheterna att i tisdags hade jag besöksrekord 70 läsare =)
snart når jag väl 1000 gränsen? Skämt o sido

ROCK IT

Haaj!!

Igår hann jag som sagt inte uppdatera, bizzy all day ;) modellandet igår gick faktiskt bättre än vad jag förväntat mig. Inga dödssenarien iallafall och det var ju tur för mig eftersom det var första gången jag gick på en catwalk. Hade minst sagt varit pinsamt om jag skulle snubbla med klackskorna eller tappa jackan som jag hade på mig. Jackan vägde en del, men den behöll jag på hela kvällen och snubbla gjorde jag inte heller.. även fast det var mörkt och vi hade en döds trappa.. hehe!

Om ni är intresserade så får ni kika in detta klippet:
http://tv.hn.se/player/play/102356

Idag hade jag sovmorgon till 9 och det kändes. Religion var den enda lektionen vi hade idag, redovisning om våra påhittade religioner. Kaba religionen heter min kära religion som jag tror innerligt på. Den har skapats av mig, fanny, emma och maria =) Efter det gick jag och e och åt, sen stannade vi i skolan 2 timmar för att göra klart ett historia arbete. Vilket slutade ganska bra, tror det kommer gå fint.

Tre timmars jobb, samhälls plugg har jag hunnit med. Snart ropar sängen, men först ska jag få tag i r :) se hur hans träning har gått en dag som denna.. GODNATT x

Lite bilder sen igår som jag tog själv. Har inte fått själva "modell-bilderna" vi tog igår. Mitt smink ändrades också, vitt blev blått.


jag


Catta behövde då ha på sig sin "tröja" hela dagen...


Väldigt dålig bild, men ni kanske kan få er en bild hur jag såg ut igår..

NEW STYLE

halloooo!!

Lång dag idag, vakna som sagt med tuppen kl 06.00 och det var fortfarande mörkt ute =( inte så man hade lust att gå upp ur sängen. Helst av allt hade jag velat ligga kvar och njuta av den sovmorgon jag skulle haft idag. Men har iallafall varit i falkenberg med Jennifer på hennes skola. Drottning Blanka är det då som ska hålla denna modevisning som äger rum imorgon i Ullared. Vet inte hur detta ska gå om jag ska vara ärlig, haha!

Som ni ser så kommer min sminkning vara lite annorlunda än hur jag brukar sminka mig...
Nu blir det te och matte, sen sova tidigt så jag orkar med dagen imon. 06.00 står väckarklockan på idag med, men imorgon ska jag hålla igång tills klockan nio. Wish me luck =)





191009

Som alla andra veckodagar har jag tillbringat dagen i skolan. Längtar faktiskt tills jag står där, med betygen i hand. Men har massa roliga saker att se fram emot, så ingen stress.

När jag kom hem slockna jag direkt, satt uppe länge igår. När jag vakna ringde jag lite samtal angående min praktikplats. Vill verkligen praktisera i lidköping nu, så håller på att skriva en bra text om mig själv som jag ska skicka in till en tidning. Nämner inget namn nu. Får se hur det slutar eftersom min skola inte gör som jag vill.

Fram tills nu har jag handlat med pappsen och pluggat teori. Hoppas på körkort någon gång i framtiden vet ni =)
Imorgon ska man upp sex, längesen man gick upp så tidigt. Ska nämligen vara modell på onsdag så ska vara där och fixa imorgon. Vet ärligt talat inte vad vi ska göra riktigt, men let's see. Blir även studiebesök på Gekås,
en teorilektion och maaaaaaassa matte. like it or not!

köss x



lilla lucas.. kan han inte bli så liten igen?

party like a rockstar

Nu är jag hemma.. eller var hemma redan klockan halv nio. Åkte hem med em's föräldrar direkt efter matchen, ingen seger denna gång. Kom iallafall hem tidigare, skönt att man slapp sitta på ett tråkigt tåg.

Sitter och pratar med annica på msn. Håller nämligen på med lite matchmaking ;) men både jag och annica är suuupertaggaade och vill parta. Men snart fyller jag år, inte långt kvar nu. Då blir det bus....

saknar redan mina tjejer där nere, super sköna alltså. saknar även mina bästisar hemma <3
bara så alla vet är jag lyckligt lottat, för jag har fan dom bästa som går att få tag i.

Godnatt nu måste jag sova, skola imon. x

INNEBANDY

Godmorgon!

Nu ska jag snart iväg och möta lidköpings hetingar ;) tjejsnack och pizza, inte så sugen på det. Så lär bli sallad av något slag. Klockan fyra ska vi se lidköping ibk.. warberg spelar även idag, hade gärna velat se den på tv men tror inte brudarna är så sugna på det. Så pappa spelar in den där hemma.

Ikväll ska jag åka hem :( puh.. tråkigt.
Får skriva mer ikväll..

oli


du och jag




jag älskar dig :)
blir så glad när jag ser denna bilden.


SUGAR

Som ni kanske har märkt så har jag inte hunnit uppdatera. I torsdags var jag och min kära vän Louise och såg Frölunda - Färjestad. Väldigt otippat dock, men det var skitkul. Något som bara måste upplevas! Mer bilder sen det kommer..

I fredags satte jag mig på tåget upp till min älskling och mina snygga brudar.. När jag kom fram hämtade r mig på stationen och sen åkte vi och mötte upp matilda och micke. Kvällen resulterade med parmiddag/idol och mys. Även mattias och emma gjorde oss sällskap denna fredag.

Idag vaknade både jag och r vid halv tolv, så det var raka vägen till affären och köpa hamburgare. Vid sex-tiden var det släktkalas hos familjen olaussons :) har lekt med två söta tjejer hela kvällen.. blev lite trött efter ett tag, men en 5åring har mycket mer energi än jag. Borde jag göra något åt det, kanske? ;)

Nu har vi precis kommit innanför dörren och nu blir det lite fotbollstittande :) godnatt..



louise o jag


så blev det mål också..


FRÖLUNDA

Nu ska man se frölunda - färjestad idag då :) det var inte något som man hade planerat, men kul ska det bli.
Först ska jag ner till stan och möta f och hämta ett litet skopaket från björn borg.
Skriver sen och berättar hur det var :)
x oli

Work

Nu ligger jag med pojkvännens mjukisbyxor, donken tshirt och täcke nerkurad i sängen. Mina jobbkläder ligger på golvet. Ljusen är tända och äntligen får jag till den mysiga stämningen i mitt rum, det är en sak som jag älskar med hösten/vintern - ljus!!

Jobbet gick som vanligt bra, 4 timmars pass. Louise var lika trött som jag idag. Hon skulle ta bilens order i headsetet. "Hej du kan lika gärna..." Säger hon och jag börjar gapflabba. Efter någon minut skall hon säga till en bil i andra luckan att köra åt sidan för maten dröjer så istället säger hon kör till andra luckan (som alla kanske vet finns det bara två luckor) Ni som känner mig vet ju att när jag är trött skrattar jag, och då slutar jag heller inte. Så kommer det folk i kassan och jag bara skrattar. Som tur var det snälla killar, som bara skrattade åt mig. Så tror inte dom tog illa upp ;)

Jag har skrattat mycket idag. Jag och fanny i skolan. Jag ska inte säga varför men skrattar bara jag tänker på det.
Hoppas du läser detta nu f.

x

PERFECT

Nu tänkte jag vara snäll och dela med mig av min favorit smoothie.. Kopierade bara en del av texten från min artikel jag skrev om i skolan.


Du behöver:

Vaniljyoghurt från Arla (den är godast)

Banan

Hallon

Blåbär

Russin

Linfrön


Blanda alla ingredienser i en stor bunke, gärna med en stavmixer. Häll sedan upp i ett stort glas och toppa med linfrön och russin! Hur mycket du vill göra bestämmer du själv. Jag utgår alltid ifrån att ta lika mycket frukt som yoghurt. Ett exempel: 2 dl yoghurt och 2 dl frukt. 

Smoothie är ett perfekt mellanmål som både är snabbt och enkelt att göra. Plocka fram dina favoritfrukter, blanda med vaniljyoghurt. Du kan även blanda i mjölk om du inte vill få den lika tjock.

Ett plus är att den är perfekt för sötsuget eftersom du får i dig nyttigt socker som kroppen behöver,
så varför inte starta dagen med en smoothie?



Smoothien på bilden har jag gjort och den är tagen av Hanna Vestin;




darling

Saknad

Tåget har precis kommit in på perrongen, jag reser mig och kliver på. Som vanligt kryllar det av stressade människor som knuffas och trängs. Jag hittar en plats vid fönstret, det dröjer inte länge innan jag känner att en tår rinner ner på min kind.

Hur kan jag redan känna saknad, när jag för bara några minuter stod och kramade honom. Jag känner mig ensam.

Nu ska vi inte träffas på fyra veckor, fyra långa veckor utan honom. Att få ligga i hans famn gör mig så varm i hela kroppen, han får mig att känna mig som den enda i hela världen.
Därför är min längtan så stor, det blir bara värre för varje dag som går. Jag känner mig inte hel, han är min andra hälft.

Det är en fråga jag ständigt ställer mig själv och jag kommer alltid att undra varför kärlek - det underbaraste man kan vara med om, kan göra så ont ibland, men samtidigt gör det mig så himla lycklig.

Ibland kan jag bara bli så arg, arg och frustrerad av att inte känna hans doft. Varje gång jag
sätter mig på tåget känns det som om en storm har fångat mig, som tar mig tillbaka till mitt liv här hemma..

goodnight

Denna kväll har jag spenderat hos underbara fiff, inte träffats på ett tag nu så hade en del att gå igenom.
Girl talk ;) Ska sova här, så än är det inte över.
Träningsvärk skriker det i hela kroppen iallafall. Känner mig som en gammal kärring. Försöker övertala fiona att hon ska massera mig med tigerbalsam... får se hur det går med det, haha. Skola imorgon, tillbaka till våran webbtidning Scrath, som kommer bli mycket omtalad framöver. Blir även jobb imorgon några timmar, som vanligt kommer tiden rusa iväg.


Godnatt

LUXURY

Nu har jag kommit hem till varberg, blev ju som sagt en extra dag i lidköpings stad. Blev en sväng på gymmet med emma, robert och mattias. Efter det åkte jag och r och köpte taccos, både jag och emma stoppade i oss lite för mycket av det goda.

Sitter med datorn framför tv:n och följer Hollywood fruar, dom får aldrig nog av lyxlivet ;)
Imorgon börjar jag inte förrän 10.50 men ska upp och gå halv 8 med Louise, ska bli kul och träffa henne. Sen blir det skola, teorilektion och träning.

Bilder sen i helgen, lånade på facebook.




sweet sunday

Denna söndag har vi tagit det ganska lungt, vart ute och gått en promenad med lucas i skogen. Det är ungefär det ända vi har gjort idag. Skönt med sånna dagar ibland också. Vi har kollat på tv och följt warberg via webbeeeen 9-4 till warberg! Bra gjort.

Nu sitter jag och dricker te och b-friend ringer och beställer kinamat. Ikväll kommer matilda och micke, hade tänkt att se på en bra film.

Hoppas ni får en bra kväll!


sexparty

Godmorgon!

Tänkte att jag skulle ta och skriva mitt andra inlägg idag och berätta om min helg här i lisch. Dagen igår började med en frukost på stan med min pojkväns kära syster. Ett väldigt mysigt litet café var vi på. Sen började letandet efter något som malin kunde ha på sig till kvällens festligheter. Efter någon timme hittade jag ett linne som jag tvingade henne att köpa. Skitsnyggt enligt mig!

Efter det åkte vi till deras faster och käkade lite mat och så, och gott var det. Sen åkte vi och kollade på lite handboll, vinst till hemmalaget. Vilket var bra ;)

Sen var det dags för att förbereda sig inför kvällen, sexparty stod högst på listan denna kväll. Min underbara vän Alicia kom hit, vi fixade oss sen åkte vi till vår värdinnan aleek. Vet inte riktigt hur många tjejer vi var, men ett gäng trevliga brudar var det iallafall.. Klockan 7 kom våran såkallade sex expert med två resväskor fyllda med leksaker och annat smått o gott. Orkar inte berätta mer detaljerat vad som hände denna kväll, men det blev väldigt lyckat iallafall. Kvällen slutade ju med att några brudar stod och dansade utan tröjor och alla blev lite smått galna ett tag ;)

Kvällen slutade tidigt för mig då jag åkte hem igen till b-friend. Nu ska jag fortsätta och kolla reprisen av idol.

x oli


LIDKÖPING

Nu har jag återigen följt grupptrycket att skaffa en blogg. Men om sanningen ska fram så har gjorde jag min första blogg för 4 eller 5 år sedan. Eller vänta nu.. har nog haft flera stycken, fast inte på samma gång. Som ni kanske förstår slutade det med att jag tog bort den. Så roligt var det.

Har återvänt till l-town nu, emma och alicia hämtade mig på stationen. Och... det förvånar mig faktiskt inte, men så stog dom där, med vita lappar " Varberg Olivia" Men det som var så roligt att när jag kom på flera meters avstånd ser jag bara dom två körkarna så med vita lappar. Man ser alltså inte vad som står på dom.
Dom är verkligen så jäkla sköna, man kan inte låta bli att inte gilla dom :)

Snart kommer matilda och nathalie med thai mat, jätte hungrig efter min långa tågresa.
Så ikväll blir det nog idol, och även lite innebandy.. måste ju följa mitt hemma lag.

Nu hoppas jag alicia och emma blir glada för mitt första inlägg som jag sett att dom trånat efter här i bloggen. 
Får se om det blir så mycket mer.. nej, man vet ju aldrig. 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0