Chocolate mud mask

Sitter här och väntar på att snart tvätta bort min ansiktsmask. Det kittlas som bara den och det är helt stelt.. Pappa är roligast. Han tog masken i HELA ansiktet och då menar jag hela. Haha, det ser för roligt ut.






thai fo shooo

Då har man precis duchat i kallvatten.. HATE IT. Något problem har den ju? Sitter istället med en filt och ska snart gå ner och göra lite te. Har varit och tränat på atletico, inte ett jätteroligt pass. En groda skulle kunna göra en bättre koreografi haha! Efter det åkte jag och papi och hämtade thai mat. 30 minuter fick vi vänta.... puh :)

Tänkte lägga en ansiktsmask, måla naglarna, fotbad mm ikväll ;) Det är min ta-hand-om-mig-själv-dag idag. Kom precis på det att jag bör insaffa mig en sådan. How girly huh!

Nu ska jag ner och fixa lite, snart börjar anna anka. Inget vi missar!
Puss så länge!


jag har ett problem

Nu sitter jag i skolan och har allmänt kul. Tänkte ta en liten paus och blogga lite eftersom jag inte hann göra det igår. Efter skolan slocknade jag, det behövdes eftersom jag inte fick så mycket sömn i helgen. Sen åkte jag till jobbet och jobbade några timmar. Sen hände det inte mycket mer.

Nu vill jag ha kaffe och jag har inga lösa pengar. Dagens ilandsprobbb. Please help :)
Något annat kul är att det är bestämt att vi ska vara silvertejp på jippodagen. haha, kan väl bli kul...  
wooohoooo jag vill ha student! Finns det något jag längtar efter mer? Svar NEJ.


:) :) :) Gilla/ogilla?

Sveriges stiligaste man


Är han inte bara den stiligaste, hetaste, sexigaste mannen man någonsin har skådat?
OCH han är ju singel för den delen också. Jag blev lite ledsen när han rakade av håret.. jag är lite för svag för killar med långt hår och jag är inte jätte förtjust i snagg. Men gud så fel man kan ha. Han blir ju bara snyggare och snyggare. Nu hänger han ju uppe på varenda affisch.. Detta börjar bli svårt. Kan knappt motstå, grrr ;)

det är för underbart

.. och jag säger det igen. Så är det med småstäder. Det man inte vet om sig själv vet alla andra!
och händer det något "intressant" så vet ju halva stan det redan nästa morgon utan att man själv ens har hunnit tänka efter. Det roligaste är ju kolla in alla statusar på facebook, alla bloggar där det skrivs vise versa. 
Ibland är det bara så patetiskt. Hur långt ska det gå egentligen? Nu gör jag nästan samma sak. Men längre än såhär tänker jag inte komma med detta.

Men kan inte bara släppa... Undrar vad som hände? tappade dom hjärnan på vägen eller?
Vissa är bara så nyfikna så dom gör VERKLIGEN allt för att få reda på lite skvaller, andra sprider det vidare och vissa mer eller mindre tror på alla falska rykten utan att ens ta reda på ren fakta.

Fan jag älskar varberg :) jag menar det!
Vi kan säkert relatera till varandra mer eller mindre! Eller vad tror ni?;)


Staden där inga hemligheter finns

Godmorgon!!

Håller på att göra iordning mig efter en morgonpromenad med Em. Mysigt! Efter en timmas pw så är man inte lika trött som när man vaknade. Ska ta mig till skolan runt halv 2 till 5. Hoppas på att få sluta lite tidigare idag.
Skönt efter helgen ;)

Vet inte hur jag ska samanfatta helgens händelser. Det är både bra och dåligt. För tillfället orkar jag inte ens bry mig om någonting. Undra hur länge jag tänker så men lets move on typ. ååh, haha varberg är så litet....


SWEET!

Idag har det verkligen varit en perfekt vårdag. Det började med en lunch på paggan med emelie, björn, simon och daniel. Mmmm sallad!! Kan dock inte påstå jag var jätte hungrig satt mer och peta i den, haha! Så är det ibland. Emelie nummer två kom också en liten stund :)

Sen drog jag (med våld) ut S för en promenad. Efter ett tag gick vi till sociten och satte oss och prata om allt mellan himmel och jord. Gud vad jag saknat henne. Två veckor.. Gud! Det var jävligt tomt. Jag vet inte hur länge vi satt där och njöt av solen men mysigt var det. Sen åkte jag och e till tre toppppar och satt och tjöta ett bra tag.
Sen vidare till f för bästistalk!! Nu ska man snart sova och försöka få hjärnan på plats. Imorgonbitti har jag dratt med em på morgonpromenad :)

Godnatt sötnosar




Såhär snygga är vi när vi är bakis!! GILLA


ppppppaarty

Tjaaaabbba!

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja men måste erkänna att min helg varit extremt bra faktiskt. Hänt massor av saker och det var väl varit trevligt får jag väl lov att säga. Fredagen började med nationella, vilket kunde gått bättre. Så efter skolan åkte jag och alvina ner till stan. Då fick jag med mig en rosa digitalkamera veeery nice! :)
Den har funkat purre hitills iallafall. Sen åkte jag hem och lika snabb som vinden var jag redo för afterwork med Em. Där träffade vi ett gäng sköna brudar och några glas slank ner finfint det fortsatte med mat på donken sen fest hos fröken håkansson. Kan inte påstå att det var den bästa kvällen på oscars heller, musiken var väl inte sådär jättebra om jag säger så :) men ändå så var helheten det som räknades.

Helgen har gått så fruktansvärt snabbt och det är inte föräns nu jag kan sitta ner i fem minuter och ta det lugnt. Nu är det första gången jag är hemma "nästan". Får väl ta vara på tiden o lägga mig tidigt. Gårdagen var riktigt bra och inget fel på musiken för den delen. Mina favoritbrudar var på topp för b-day party för olle.
Det sämsta med helgen får jag väl lov och säga att det var på jobbet. Kan inte påstå jag mådde prima där ;)
zooooombie varning! Uppdaterar lite senare, med bilder osv.


Just nu lägger jag bara upp denna bilden sen afterworken. Enjoy!


Skön dag!

Nu är man hemma. Riktigt skön vårdag! Solen var där den ska hela dagen, vilket resulterade i toppenhumör och trevligt sällskap. Runt tre gick jag och mötte oscar så tog vi en promenad ner till stan och satte oss på mingans uteservering och drack kaffe. Jonna kom förbi också! Jag kan säga redan nu att jag aldrig kommer få för mycket av det goda. Jag är redan stammis på mingan så där kommer flera sommardagar spenderas kan jag lova.
Riktigt härligt med sol och snart blir det mer sol i napa. nära nära
Passa er för guldgymorna på flygplatsen, haha. Ni kan inte ana vad vi har hittat på för lurt. Men iallafall, sedan gick jag och orre en långpromenad runt strandpromenaden. Gick förbi bäret en sväng också, tjöta lite skit och så! :)

Nu kom jag precis hem efter ett glas på grappa. Trevligt! Måste ta tummen ur och göra sånt oftare.
Så nu sitter jag här och är lite smått irriterad. Fick mejl av min lärare att vi inte ska ha lektion imorgon för vi har nationella. Så imorgon skulle vi ha skriftligt läxförhör som jag har suttit och pluggat på.. och vad får jag reda på nu? Att vi fick en hemuppgift istället. Typiskt! Vad jag älskar lbs alltså. Mer och mer för varje dag.

havet som glittrar



Så här mysigt var det när jag var ute och gick innan. Helt underbart! :)

Det var som havet glittrade..snart är det sommar. Det blev en timmas pw och nu sitter jag och övar på mitt svenskatal jag ska hålla imorgon. Känns som det kommer ta max 3 minuter. Vet inte hur det kommer att sluta. Ska gå ner och kolla i kylen vad jag kan göra för mat. Magen min börjar kurra lite smått och så har man ingen slav som kan göra maten åt en ;) Ska kika på andra avenyn nu tänkte jag. Spännande som attan!

onsdagsjobb

Då var det klart! Då har man jobbat ett antal timmar idag också. Det gick väldigt snabbt idag vilket var väldigt skönt. Tog med mig en god sallad till jobbet innehållande sallad, tomater, keso, gurka, morötter, persilja samt ceasardressing. Mmmm.. i like.


Imorgon ringer klockan på 9.00 det blir morgonpromenad. Hoppas på fint väder så man kan sitta ute och äta frukost. Dagen kommer jag att plugga blandannat psykologi och svenska. Dags för nationella på fredag så man får förbereda sitt tal lite. Sen ska jag även träffa mr. lindengren. Matlagning och promenix får det bli! :) 
På fredag blir det afterwork med mina raringar och party på kvällen. Det ser jag fram emot. Hoppas folket hittar ut bara, haha!

Läggdags puss och kram
Förresten gå in och lyssna på den här. Den kör vi på fredag ;)


sommarsött



Denna söta blommiga klänning klickade jag hem för någon vecka sen. Supersöt blir den till jeansjackan och mina höga klackar från scorett och FRAMFÖRALLT till brunbrända ben.. cute :)

vilket...



vilken fin bild man fick då... vilka muppar ;)

b u s

Nu kan jag inte påstå att jag är duktig på att uppdatera bloggen. Blir väl ändring på det framöver! Imorse stod vi och köa drygt en timma bland en hel bunt med människor. Men det gick relativt snabbt ändå måste jag erkänna, nu har man balbiljetterna köpta iallafall. Så nu känns det som ännu ett steg närmare! Nu är det knappt någonting mer man behöver tänka på. Jag har lite småsaker jag behöver köpa men annars är allting fixat. Jag som trodde att jag aldrig skulle hitta en balklänning och nu hade jag till och med två att välja mellan. Sinnes ;)

Dagen har gått hyffsat snabbt. I skolan pågick det stora diskussioner angående jippodagen. Finns det någon som tycker att silvertejp är en bra idé? haha och ja, fråga mig inte. Silvertejp. Hemsk idé. Synd att man inte orkar lägga ner dagar på någon kostym men det hade ju varit kul och vara något speciellt. Who cares!!
Tränat har man också gjort. Duktigt! Var väl sådär, steppen var mycket roligare förra veckan. Så är det på Atletica. Det är inte mycket att hurra över faktiskt. Kom precis hem från daniel, jag och b var där en stund. En roligare kväll kunde man ju inte få, eller hur? ;)

Nu ska man snart sova även fall jag är pigg som attan! Ska smörja in mig med lite b.u.s först ;)
Väldigt busigt med fakebränna. Men vi bara gillar det. Nu svamlar jag iväg.....


DAGENS

Jag och r har samlat ihop lite utav dem bästa.. NJUT

Kompis ringer: "Händer ikväll då" "Vet inte" så vet man ;pPpPpPPpp.

Man busringer till någon: "Vem Är det?" "Ingen" Så är man nån PppPPPpp. ·

kick ba "fest hos mig", så är de fest hos nån annan ;pPpPpPpPPp

Iron Maiden ringer: "RUN TO THE HILLS!!!", så är man handikappad ;PpPPpPP.

Ke$ha ringer "the party dont start til' i walk in" så har det startat ;pPpPp-

Skogsturken frågar: Vem vare som kasta? -"inte jag" fast de va de ;PppPPPpp.

Olivia frågar agnes: "hade ni sex? "nej" så hade hon det ;P,P;ppppPPP

LMFAO ringer "I'm in MiaMI BITCH!" "Jag meeed :D"Så e man i stallet ;pP;:P;P.

Kompisen: Vi ses inne på donken! "Visst!" så tar man MCdrive! ;PpPPpPPpPpP.


Time for tickets

Imon vankas det inköp av balbiljett. Man får väl vara berädd på att ta fram sina armbågar och knuffa sig fram ;)
haha hoppas det inte är någon jävla hysteri. Borde ju finnas biljetter till alla tycker man! Jag har nog bestämt mig för den beiga klänningen trots allt. Pappa ska ringa och beställa den imorgon! Det var det dyraste alternativet men förhoppningvis kan jag använda den en gång till. Den är en vacker liten dröm iallafall! Skall givetvis lägga upp kort på den när jag får den.

Något annat jävligt löjligt och roligt är alla grupper som startas på facebook. Hela dagen har alla hållt på tex agnes som sa "Han frågar om man vill ha *** så säger man nej men så vill man det ;Ppp;pPppP" eller typ "polisen frågar om man har druckit. Man säger nej. Så har man det ;p;PPPppPP" Det är så roligt och så tråkigt på samma gång. Fan om jag ändå hade haft en dagens fulaste kategori! Sitter och asgarvar. Men skyller på att jag är trött nu ska jag lägga mig ska ju som sagt köa imorgon.

Kyss daarligs

Feeling good..

Pratade nyss med min underbara vän E från l-town. Kan inte beskriva hur mycker jag saknar allihopa där uppe. Jag hoppas verkligen jag får träffa er snart igen! Ibland blir allt inte riktigt som man hade tänkt sig, men jag hoppas våran kontakt aldrig kommer att sluta. Så mycket roliga minnen och bilder i mängder att titta tillbaks på! Man borde vara mer tacksam i stunden. Det är ju inget man kanske går runt och tänker på, men det borde man göra. Jag önskar att jag kunde bli bättre på det. För mina vänner betyder för mycket :)

Med kaffe och pappas kanelbullar sitter och jag kikar på hollywoodfruar, det är bara för bra. Om man ändå hade pengar man känner sig fan som en liten lort om man jämför med dom. Men det ska jag inte göra heller haha.
Men det är ett av de roligaste programet. Maria är king! "En spindelhöra, usch vad äckligt" Ni som såg det vet ju vad jag menar. Annars mår jag väldigt bra idag. Jag är glad och på bra humör. Började dagen med en morgonpromenad med pappseen och vidare till skola och spinning. Jag måste plugga känner jag, får bli imorgon efter skolan.

Nu ska jag kolla klart, ska försöka skriva något mer kul sen.


i'm lovin' it

Godafton allihopa! ♥

Nu sitter man här och tänker tillbaks på helgen, inte någon lugn och ro inte :) det känns konstigt att inte vakna upp dagen-efter-schleeet iallafall. Gött då kommer jag att kunna slösa mer, hihi.
Idag tog jag inte vara på dagen utan sov till minst halv ett. Jag var som ett litet barn på nytt, haha! Duschade en snabbis och åkte ner till stan och träffade d & b. riktiga miffon ;) och... så har man varit duktig och jobbat idag också. Men jag ser fram emot nästa lön. Hoppas den ser lovande ut så kanske det blir gbg!! på tal om jobbet drömde jag att jag blev sparkad idag. Någon mupp som hade stått och skällt på mig och så blev jag så jävla sur och käftade emot. Till slut satt jag och lipa. Allt var mitt fel. Även fast jag hade gjort rätt :( Så kom någon och sa att min resturangchef inte litade på mig ändå. Blev fan rädd när jag vaknade. Tur att jag har kvar det ;)

Klockan tickar och jag borde krya till kojjs. Någon som vill göra mig sällskap? Jag är trött på att sova ensam :)
PUSS MINA VÄNNER


espresso x2

God eftermiddag!

Har precis ätit middag och känner mig ganska trött. Lång natt på jobbet och ikväll väntas en till. Gick väl lite si och så på jobbet. Så snabbt mitt humör vände från att vara asglad till att bli lätt irriterad och sur. Det löster sig. Men tänker inte låta någon slänga skit på mig utan anledning. Men det var tydligen ett misstag. Lite synd om det händer igen, då vet igen vad som händer ;)

Annars är jag i stort behov av lite hjälp. Jag har hitta två underbara balklänningar en marinblå och en beige. Båda är otroligt fina (otroligt att jag tycker det) och jag vet inte vilken jag vill ha. Om det är någon som har fet beslutsångest så är det jag. Kan inte ens välja vad jag ska ha för te när jag fikar. Hur normalt är det?
Så därför tycker jag ni ska säga vilken färg ni tror jag skulle passa bäst i. Vore uppskattat :)

Vaknade ganska tidigt idag också får se hur man ska orka tonight. Har haft dubbelfika i stan först med björn och sen ida. Muchooo trevligt.


i'm in love. Igår var detta mitt stora dilemma Röd eller blå?
Jag är fan för mycket.

bakom mina solglasögon..

Nu ska jag kila ner till stan raringar! måste inhandla mig lite b.u.s och dylikt. Jag ska följa med alvis och kolla balklänningar med. Ska passa på att ta en extra titt på min. Sen fika med guldgymorna på espresso h. Sen jobb klockan sex. Om någon av er har tråkigt så kom gärna dit och gör mig sällskap!
Blir inte mycket mer än såhär idag. Hoppas ni får en mysig kväll. Om någon ska dansa, så dansa åt mig med ;)


bloggisch

Spagetti ala bolognese till mitt förfogande. Jag lagar den bättre än vad papi gör, faktiskt.
Sitter som sagt och äter lunch och ska titta på bella & tyra show som jag inte hann med att kika på igår. Ligger lite efter på den fronten men så bra att man faktiskt kan spela in på tvn.

Något som gör mig riktigt glad är att projektrapporten är inlämnad. Nästintill klar förutom en del små ändringar när hela mitt projektarbete är finito. Webbdesign är snart bakom mig. Hell yeah ;)
Då har man de största sakerna kvar nu då! Jag älskar att det snart är över. Jag är så glad och överlycklig så jag nästan börjar skratta åt mig själv.

Nu ska jag kolla klart på b&t, sen återstår plugg. Måste ner till stan en snabbis också. Finns en jacka på gina som jag trånar efter så måste ner och kika på den. Idag och imorgonkväll står det work på schemat. Jag stänger tills halv tre. Så istället får man lite mer casch i fickan när resten av varberg spenderar dom. Det är gillat.

Det är sant!

Tjuvtitt hämtat från min bok om kärlek.

Jag kan säga att jag bor på den vackraste platsen i hela Sverige. Här finns allt.
Fåglar som sjunger, ett brusande hav och vindar som ylar.
En känsla som jag aldrig vill glömma.
Känslan av att kunna sitta sena nätter och grilla vid havet,
bjuda med vännerna på en picknick till en plats där bilar inte existerade,
sitta på uteserveringen och dricka rosé med sin sommar flirt och äta jordgubbar till frukost.
Det är kärlek. Kärleken till livet. Nu har jag det bara för bra.  


En lista

10 FAVORITER
Färg:
Svart
Mat: Kyckling
Band: Måste jag välja?
Film: Alla disney filmer ;)
Bok: Jag kommer inte på någon
Sport: Innebandy lätt! Även fast jag inte spelar det själv
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Lakrits
Tid på dygnet: Varma sommarkvällar

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Glad
Smak: Apelsin
Kläder: Svarta tights och ett grönt linne
Bakgrund: Min bästa spotify lista
Nagellack: Aprikos
Tid: 21
Omgivning: Räkningar och massa plugg
Irritationsobjekt: min räkning


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja faktiskt med björn borg girls
Kysst någon du inte känner: Beror på hur man ser det, men nej såfall


3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Fiona, Kajsa och Jolanta
Du tycker om: jävligt många
Du inte gillar: Skolan, tröga killar och sur mjölk


2 VAL
Kaffe eller te:
te
Vår eller höst: Vår


1 ÖNSKAN:
Att du försvinner ur mina tanka för evigt


noll fritid

I brist på annat så har jag ingen fritid KLICKA HÄR.
Och humorn ska vi inte nämna något om, haha.


Frukost på balkongen

Då har man avklarat en timmas promenix idag. Drog upp orre också eftersom han var ledig. Det var mysigt!
Så skönt att gå upp tidigt när det är så vackert väder. Tänk att sol kan göra en på så bra humör. 
När jag kom hem gjorde jag lite gröt och kesoknäcke och satte mig på balkongen. Har tänkt att fortsätta dagen i solen tillsammans med mitt andra jag, pluggolivia. Imorgon har jag prov. Nästan sista provet nu och då får jag se till och göra något bra ifrån mig, haha. Det blåser dock en aning men då är filten min bästa vän.

Neh, nu är det synd att sitta inomhus.


idag kommer jag inte på någon rubrik

Sitter och lyssnar på andrea bocelli som jag försöker komma fram till något vettigt. Slummrade till framför tvn när jag kom hem från skolan. Två timmar som jag skulle ängnat åt plugg. Men vad händer istället? haha.
Jag somnar alltid när jag ligger i soffan. Ett problem.

Lång och tråkig dag i skolan. Längtade hem. Förstår inte varför det ska vara så jobbigt sista halvåret?
Slutarbeten hit och dit. Jag är trött på skiten. Det tar aldrig slut och mer kommer det.
Så nu har jag spenderat kvällen med projektarbetet blandannat skriva egna dikter. Två stycken blev det till slut, inte de vackraste man hört men men.

Nu är det jag och min tekopp igen. Känns skönt i kroppen nu efter två träningspass. Då kan jag belöna mig som vanligt, utan att må dåligt ;) Ledig imorgon. Hoppas på sol. Så jag kan vara glad samntidigt som jag pluggar.
Vädergudarna är med oss!!!

Ursäkta mig, du står i vägen.

Gah, jag är ganska trött nu. Sängen är otroligt frestande just nu när ögonen nästan vill stänga sig.
Jag har presterat bra idag känner jag. Träningen var mucho fun. Speciellt när jag inte kunde hålla mig för skratt. Vissa lider jag med rentav sagt, dem som inte har någon taktkänsla överhuvudtaget. Detta kan ha varit ett utav det värsta jag sett faktiskt, haha. Då är det illa.
Så kan jag inte rå för att känna mig så dum samtidigt som jag skrattar. Jag är otroligt svag för sånt, jag kan inte bara låta det stanna inne. Sen när instruktörer sa "håll dig till din bräda" när hon "trampade" omkring runt mig så kunde jag bara inte hålla mig mer. Men hon skrattade själv så hon hade säkert riktigt kul ;)

För en stund sen trampade helen hem. Vi gjorde fruktsallad och min favoritoliv gjorde oss sällskap. Vi satt och tjöta om allt och ingenting tills det blev helt svart ute. Åh, sånt måste man uppskatta mer. För är det inte bara hur mysigt som helst att bara sitta och prata non stop och göra lite god fruktsallad =) Det är livet!
Nu är jag extremt mätt, nog med fruktsallad för mig idag!

Jag skriker trött. Nu blir det sängen.


TACKA VÄDERGUDARNA



Jag ligger och solar på balkongen. Jag har nya cosmon i mina händer.
Jag har ätit hemmagjord glass med hallon och vindruvor.

Nu är det så jävla bra. Dags för gymmet!

Här får ni...


Finns det någon finare låt? tack gubben.

Guten morgen

Klockan ringde klockan 8 imorse. Gick ett varv i spåret sen träffade jag mina bästisar och fortsatte runt strandpromenaden. Mysigt. Jag känner mig hyffsat pigg och efter över en timmas promenad.
Nu sitter jag hemma, stannade hemma "första" lektionen. Fick sånna kramper i magen som jag inte vet vad det beror på, så ska traska dit efter lunchen istället. Hope for the best.

Roat mig själv genom att läsa bloggar, jag har även skrivit en dikt som kommer att hamna i mitt projektarbete.
Hinner inte skriva mer, måste lägga mig ner ett tag.

L O V E


mums x2



Blev ingen mer sol för mig idag. Sitter och svettas så varmt det är här inne. Med en kladdis i ungen och i väntan på en snygging på h spenderar jag kvällen framför tvn. Hollywoodfruar är på g såklart.
Imorgon för första gången efter min förkylning är det träning som gäller. Det ska bli hur skönt som helst. Har ju försökt promenera mycket istället, men behöver lite fart och fläkt också. Då mår man som bäst.
Inställd första lektion imorgon, vilket betyder morgonpromenad för mig och inte sovmorgon.
Vissa tycker jag är dum i huvudet ;)

Love Sunshine!!

Vädret strålar, vad mer kan man begära? Dagen är näst intill perfekt. Det var till och med helt okej att gå i skolan tills klockan fem eftersom vi fick sitta ute och läsa. Dagen började som sagt med en skön morgonpromenad längs strandpromenaden följt av en god frukost och skola.

Nu är jag mätt och belåten efter chineeeees food. Jag är extremt sugen på att gå en lång promenad sätta sig ner och äta massa god frukt och kanske en cigg eller två. ;) får se om någon vänlig själ är sugen. Puss så länge!




nu blir det läggdags

Sängen skriker efter mig. Just nu passar jag och sängen bäst ihop tror jag :)
Tycker det är tråkigt att man slösat bort en sån fin dag på jobbet. Nästa chans blire en långpromenad och frukt vid havet. Det låter underbart. Nu kommer sommaren! En mysig frukost i solen med massor av frukt och nypressad juice. Jag läskar mig själv för mycket. Morgonpromenad imorgon med j, skola sen förhoppningsvis lite träning! Vi hörs imorgon. ♥


Godmorgon!

Kanske inte morgon för alla men för mig iallafall. Igår vankades det fest hos helen, det var riktigt kul. Dock började kvällen inte lika bra efter endel klädbyten och bankande huvudvärk. Det godaste rosé vinet slank ner på fem röda. Icke bra. Börjar bli rätt trött på äckliga killar som inte kan hålla sina händer borta och bitchiga brudar som går ut och är sura. Förlåt, men kan inte förstå deras problem. Ovanligt många som armbågar sig fram, puttas och knuffas. Lite uttjatat för min del, vad säger ni?
Men men, kvällen fortsatte i alkoholens spår. En del drinkar slank ner och två shotar. Efter oscars drog vi vidare till mr. olofsson på efterfest. Jag vet inte vad det är med mig, men jag mår bra idag. Jag mår sällan dåligt. Jävligt skönt!


Igår gjorde jag och S den godaste tacopajen. Lyckad. Jag har ätit det en gång innan bara och kände att det var dags att laga det igen. Det går snabbt och det är enkelt. Svårt att misslyckas.
Nu är S på väg till Spaninen. Lyckogrisen! tråkigt att det ska regna hela veckan för dom. Men här hemma kommer förhoppningsvis solen lysa som bara den ;) gick ut på balkongen innan och kände hur skönt det var. Nästan så jag ville plocka fram min bekini och läggan mig och sola. Man ska tydligen svettas in våren (?) Huh?
Nu ska jag snart cykla till jobbet och ikväll blir det promenad med mitt mys jonna.

ttttttt

...trött

Morgonpromenad med l. Göteborg med far. Kika balklänning. Prova balklänning. Kina mat. Hitta balklänning. Jobba. Typ exakt så har min dag sett ut idag, inte mycket roligare.

Erkänner att jag är jävligt kräsen med balklänningar. Tycker nästan alla är riktigt fula :) till slut hittade jag en svart, den var riktigt fin. men så börjar jag få beslutsångest. när vi kom till varberg igen så tänkte jag att jag skulle kika in i affären här, jag hittade faktiskt en väldigt fin. jag gillade den fast det var massa krimskrams på =) Den var dock dyr men det kanske är värt eftersom man kan använda den igen.

Nu ropar sängen efter mig. Ska upp tidigt imorgon igen för att gå morgonpromme med ida och kajsa.
Varje dag nu tills sommaren? ;) Någon som är på?

L O V E


en annan granne

Jag måste skriva en sak. En rolig sak. Det kommer ni bara förstå när ni åker hem till kajsa. Hon har nämligen en granne som bor precis under henne. Jag vet inte vad han har för fel. Men har sitter seriöst med en kvast och bankar i tanket så fort hon går, så fort hon tappar en tandborste i golvet, om hon rullar stolen, han bankar för det minsta lilla. Han kanske är psykopat? Vad lider han av för problem?

Hur orkar man ens sitta och vänta på att det ska låta från övervåningen. För att det tar inte mer än 1 sec så är han där och bankar. Haha, det är faktiskt lite roligt hur man ens orkar. Sen på sommaren sitter han alltid utanför huset i sin brassestol och stirrar. I flera timmar. På ingenting. På en jävla väg.
Stackars människa. Jag lider med familjen nord ;)


alice in wonderland

:) har precis kommit hem från bion. som ni ser i min rubrik alice i underlandet. Den var riktigt mysig, vet inte vad ks menade med att den inte var speciellt bra. Kanske inte hade varit lika bra utan 3D, men den var fin.

Så nu sitter man här.. helt mätt på godis. Aldrig mer =) lyckas intala mig det varje gång jag ätit det. Men vad händer? Lyckas inte. Annars då? jobbat över lunchen, matat serier och fikat med favvoemelie! Och ah, inte glömma mina gymorna. Något som är värt att nämna är att jag är så jäkla klantig. Någonting som jag är väldigt bra på är att glömma trycka på "okej" knappen när man överför pengar från kontot. Nu hände det igen ;)
får tacka björne för min latte haha.

FRÅN DET ENA TILL DET ANDRA  Studentklänning, studentmössa, betalt napa... Check check check.
Imorgon ska jag invardera götet och kika balklänning. Snart är allt fixat. Hoppas jag hittar någon fin bara.
Jag är rätt kräsen. kan inte bärja mig. snart är jag fri. Imorgon blir det en lång dag och den börjar med morgonpromenad klockan 8 med louise. like it!


vilka tjockisar va?


6 april

Tänkte slänga in ett litet mer normalt inlägg nu... dagen har inte precis sprungit iväg, haha.
Nu tänkte jag iallafall kila iväg till fröken arnesson. Gamla minnen och fika. Muy bonito =) 

Betala napa ska jag också göra idag. Det lär ju svida i plånboken he he. Sen står S och ett kvällspass på jobbet. Nu är jag lite i stress, vi får höras sen! Köss


jag får aldrig nog



Jag kommer aldrig säga det för många gånger.. men är inte vänner det vackraste som finns?
Man kan aldrig säga det för mycket att man älskar sina vänner och det håller jag inte hemligt heller ;)

Just nu är jag bara så jävla trött (ursäkta språket) på människor som lever i någon värld gjord av hat.
Det finns en i min närhet specifikt. Som jag inte orkar lägga en minut på egentligen, sorligt att säga.
Jag stöter liksom bort folk som hela tiden hatar. Det är sorligt att det finns sånna människor men alla är olika.
Gud ja, det finns inte bara en utan flera. Flera som hatar. Jag kan säga det jävligt simpelt VARFÖR I HELVETE slösa bort minutrar, timmar, dagar på att vara otrevlig när man kan vara motsatsen? haha, skrattar faktiskt åt det lite eftersom jag vet hur jag aldrig kommer vilja vara. Ju mer jag ser detta, desto mer inser jag hur fel man kan bete sig. Och ju mer hat jag ser förstår jag hur viktigt det är att ta vara på sina fina. Dom fina som vet vad kärlek är. Man har hört det tusen gånger, jag har sagt det innan, ta förfan aldrig någon för givet. Man vet aldrig när man kan förlora någon man älskar.

helgen gick all in

Gud vilken kul kväll igår. Ångrar inte för fem öre att jag tog på mig klackarna igår!! :) Det gjorde inte S heller för den delen. Vi hade så jäkla kul!

Kvällen började hemma hos fröken lovisa, efter några glas vin var alla riktigt party och vi drog iväg till oscars.
Tiden sprang verkligen iväg och det blev en drink i röda rummet.  Blev så glad när jag såg S där :)
Måste erkänna att det var en riktigt lyckad kväll om man jämför med lördags. Hade inga för höga förhoppningar som då. Det är då man aldrig har kul.

Nu vidare till något HELT annat. Vart fan tog vädret vägen? Jag vill ha sol. Jag vill sitta och ta ett glas vitt på en uteservering. Jag vill ha skinnjackan till jeansshorts och ha brunbrända ben!!

I lördags såg det ut såhär.



ses i dimman!!

Dags att sätta på sig klackarna och kila iväg till lollo snart. Ingen av mina friends är speciellt sugna efter gårdagen men eftersom jag vaknade upp och mådde alldeles prima, så varför inte?
Var riktigt trevligt igår. S var på tok för full så hon kom inte ens in på oscars! Den lille grisen, försöker få med henne ut idag istället. Men det är svårt, haha! sjuka saker hände men det håller jag hemligt för er ;)

Suttit på mingan också en stor del av dagen med luisa. Sen har vi lagat lite food & annat sköjj.
Nu ska jag dricka lite kaffe innan jag kör all in. Vi ses i dimman mina älsklingar!




Riktigt vårväder!

Godmiddag solstrålar =)

Idag har jag varit uppe med tuppen. Redan vid nio var jag och alvis uppe, hon skulle upp och hämta sin tvätt. Man blir en riktig kärring när man bor själv.. haha! Jag var snäll och hjälpte henne att diska, dammsuga och hänga tvätt.
Så snäll är jag! Vi käka en snabb frulle och gick ner till stan. Jag hade inte förväntat mig att hitta något men oj så fel man kan ha! Vi satte oss på uteserveringen på espresso h med och drack cooffeee.
Äntligen har uteserveringarna öppnat HÄRLIGT.

Nu ska jag ta en dusch och förbereda mig inför ikväll. Innan dess blir det påskmiddag med la familja och en promenad med min kära oscis. Jag och k ska iväg till f och förbereda maten medans hon jobbar.. Har mycket höga förhoppningar mot kvällen så hoppas den slutar bra. 

 




Hittade denna underbara klänning också. Den inviger vi på studenten!
En liten dröm enligt mig. Kanske fotar den på så ni får se hur den sitter, skitfin är den iallafall.

göörls night


I'm home! För ovanlighetens skull sitter jag bara och tar det lugnt. Skulle behövt sova eftersom jag är så seg efter tre dagars slit på jobbet. Jobbat ons,tors,fre :) men goa pengar, speciellt idag som bara jobbade 3 och får betalt för 6,5.. dubbellön is the shit.

Igårkväll spenderade jag kvällen med vin, cigg och film hos Alvina. Riktigt mysigt! Vinet tog sig lite och vi blev ganska fnissiga och sömniga. Ska väl dit om en stund, vi hade tänkt att laga lite käk. Pressad potatis, kött och beasås. Jag älskar!! vi hade planerat att sola, men kul att jag inte kan sola på två veckor.

Nu ska jag dricka kaffe så jag inte somnar och ta en lååång dusch. Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder, men har tyvärr ingen kamera som duger till det, haha.
Grattis älskling, idag är du 19.. Hoppas du firar den hårt på jobbet! ♥


fiona du är så fiiiin!


RSS 2.0