GBG it is!

Nu sticker jag till GBG mina vänner! Kommer tillbaks imorgon kväll tror jag. Ska bli så mysigt att träffa Malin igen och emma såklart. Kanske bloggar från emmas dator när jag kommer dit. Men annars får ni ha en bra kväll!

Ska springa till tåget nu! Puss på er.

Ni får tre sjuktligt bra låtar så njut på






Kul!! Älskar detta. Det kliar och svider. ...

resize_p300810_1 (MMS)

Kul!! Älskar detta. Det kliar och svider. Och sa ju det nu får jag sitta och vänta. . "Tyvärr blivit lite försenat med doktorn" jag har en sån tur! ;) nu vill jag hem.


Seg. Trött. Död. Ont. Usch.

Seg. Trött. Död. Ont. Usch.

Spinningen tog slut på mig idag. Riktigt hårt var det. Sitter och har läst ikapp allt i bloggvärlden, så nu hänger jag med i svängarna igen. Sitter och väntar på att E ska komma hem så vi kan köpa cheeseballs och kolla på en film.

Imorgon ska jag till doktorn. Inte ett stort fan av det. Alltid en lång jävla väntan. Sen när man väntat 2long så tar det bara 5 minuter. Tycker inte det ska behöva vara så. Om det blir så imorgon går jag fan därifrån. Om dem inte har tid just precis den tiden, varför säger dem inte en senare tid då? Dem sitter ju förfan alltid och fikar. Jävlar, vilket i-landsproblem. Hade jag ändrat på om jag var stadsminister.

Så morgondagen ser ut på följande vis;
Doktorn. Work. Tåg till GBG. Träffa Malin. Träffa Emma. KRAMAS. Sen stannar planeringen där. Så då får kvällen helt enkelt avgöra. Kan bli vin. Kan bli film. Kan bli mycket skitsnack. Kan bli vad som helst. Det bästa är att jag får träffa mina pinglor.

Stannar här för ikväll. Nu blir det lite elsas mode för min del.


Back bitches

Hemma från en supermysig tripp i Halmstad. Det vankades statsvandring, butikstittande och lite shoppning. Hittade dock ingenting inne i staden. Det blev lunch på Sandy's. Inget att hurra över. Ceasarsalladen var inte alls god. Placet såg dock väldigt bra ut. Lurigt där ;) Ingen kenza träffade man heller... fan då. Bad tajming!

Eurostop var nästa stopp. Haha. Jag var alltid där när jag var liten, så det var ett tag sen nu.
Blev en mascara, zebra tunika och 2 döskalle örhängen. Sen köpte vi med oss färska munkar och två bakelser och åkte tillbaka till hotellet. Så satt vi ute i solen och fikade. Underbart! Sen åkte vi återigen på roadtrip runt stan, kollade hus i tylösand, myste vid hamnen osv. Kvällen avslutades med middag och vin.
Så otroligt skönt att bara komma ifrån varberg över en dag eller två. Sånt man borde göra lite oftare, så imorgon står götalaborg på schemat. Träffa mallan, som jag inte gjort på ett halvår typ :( det blir övernattning hos fröken dahlberg. Perfekt helg.

Nu ska jag åka till Glasell ett tag. Kör nog spinning också! Kyss




I bakrunden syns den såkallade nollningen, haha






mitt charmtroll


En liten bild jag lyckades få på hur det såg ut


tog en lite paus i hamnen

Halmstad nästa!

Godmorgon! Blev lite andra planer igår. Blev work till nio istället för halv fem. Men ibland får man helt enkelt ställa upp för laget ;) så var jag så snäll och gjorde det, kunde vart jag..

Nu sitter jag här, ganska nyvaken. Har precis diskat hos gubben. Ska göra iordning en god frukost till oss. Han ligger fortfarande och sover och jag har sagt.. klockan nio ska vi sitta i bilen. Lär ju inte bli enligt mina planer ;)
Men vi ska iallafall bege oss mot halmstad med övernattning. Får se vad vi hittar på, men stan är första stoppet. Kommer nog slänga iväg en mobilupdatate om ni är snälla.

Men som ni förstår har jag lite brådis så tänkte bara skriva ett kort inlägg!
Och tack alla ni som kommenterade förra inlägget. Det värmer!

KYSS PÅ ER. Vi hörs imorgon!

Då har man nyfärgat hår då! right on time..

Då har man nyfärgat hår då! right on time, började gå lite across the border så att säga, haha kan man ens säga så?! Det är lite roligt när man ska översätta citat och meningar direkt från engelska. Blir ju inte alltid helt rätt ;)

Försökte i fem minuter att få en rättvis bild men fick inte till en enda, men lägger upp några ändå. Kommer så småningen någon bättre bild. Ni får gärna skriva vad ni tycker! Uppskattas.
Men i vilket fall är jag helnöjd. Var antingen såhär jag ville ha det eller som på bilden jag la upp för några dagar sen.
Nu återstår det bara att se hur det blir efter första tvättning. Men tack iallafall Anja! Superfint. ♥

Om en timme ska jag dra till jobbet för work några timmar. Sen står fika med mr. lindengren på schemt.
Long time no see! svårt att inte sakna våran helt crazy humor ;) Ikväll ska jag träffa fröken glasell en sväng!
Vill hitta på något mysigt. Sugen på att laga mat eller något. Tar kvällen som den kommer! Blir nog lugnt för inväntar halmstad imorgon.





(det är nog lite mörkare än vad det ser ut)

Elin för hela slanten

Morning sweeethearts! ♥

Sitter och äter min dagliga dosering av gröt. Denna gången med banan och äpple men även mina nyinköpa fröer.. mangokärnor och linfrön. hahah, men det är gott! Lite kaffe till det blir det som perfect.

"Vad gör du för något? läser bloggar? Skriver blogg? funderar vad du ska skriva i din blogg? laddar upp bilder för din blogg? ;)"

Så skrev E till mig nyss. Hur kunde han lista ut det? Alla rätt. Tror han känner mig ganska bra nu. Det är ungefär det jag alltid gör när jag sitter vid datorn. Sysselsätter mig med mina cirkus tio bloggar. (Då har det minskat drastiskt) Så nu har jag läst alla bloggar som jag brukar vara inne på så nu blev jag lite smått rastlös.

Blev iallafall några kapitel i boken igår, som alex sa "Den passar oss bloggare" kan inget annat än att hålla med.
Så funderar på att öppna boken lite innan jag åker eller helt enkelt åka till jobbet tidigare. Idag blir det en lång dag på jobbet så detta kommer nog bli det första och sista inlägget idag! För efter jobbet blir det mys och massa pussar.

MEN fan vad inlägget börjar spåra ut. Det jag egentligen skulle visa var en bild på ursnygga Elin Kling.
Gå in på hennes blogg för att se mer bilder från den kvällen.
Allt är så perfekt. Maket. Håret. Kläderna. Allt. Gosh vad hett det var! vad tycker ni?
Är jag och ida ensamna om att tycka detta? vet att du är på min sida snygging!




NYTT I BOKHYLLAN



Denna kommer stå för underhållningen denna kväll. Typiskt migbok!
Godnatt på er mina älsklingar.

BOBBYS

Så jävla skönt. Go lön på kontot! Nu blir det inte bättre. Ska vara duktig flicka och lägga undan och spara till något vettigt. Gosh, vad mina vuxenpoäng väller in! Känner ni?

Drog med mig alex till atletico innan så bockade vi av ett danspass. I think she liked it! ;) Så nu håller jag tummarna att hon gillade det så mycket att hon kan tänka sig att träna stenhårt med mig i höst!! Vad säger du bruden?
Nu av någon konstig anledning har jag fått huvudvärk. Så ska laga ihop någon lätt kvällis till fångarna på fortet.
Så har tio minuter på mig att skriva klart detta inlägg och fixa ihop något. Kaffe måste jag ha iallafall!

Förresten, alex har köpt bobbys till mig. Någon läsare som testat det? Borde ju vara bra. Det är ju bobby liksom.
Haha. Nej men ska testa det imorgon så då är det upp till bevis! Hon köpte även en bok till mig som jag trånat över förlänge nu. Den kommer nog hålla mig vaken länge idag. Kika in sen så får ni se vilken!

Kram på er!



Ser ju inte så flashigt ut, hehe ;)

25-08-10

Jaha, då var redan klockan 10. Startat dagen med gröt, färska blåbär och äpple. Finns inget godare än gröt med frukt på! Nyttigt, mättande och bra?! Vuxenpoäng till moi, nej men det är faktiskt väldigt gott också. Jag hade inte ätit det annars.

Fint att se så många på skolan igår. Skönt att se att så många bryr sig, dock tråkigt och aningen dåligt att inte se vissa ansikten där. Finns många dåliga anledningar tycker man. Självklart har jag svårt att hålla mig till tårar men fanns många man kunde luta sin axel mot. Kändes bara så konstigt att du inte var där Lina! Vi väntade bara på att du skulle komma in genom dörren.


Igår var jag vaken med tuppen igen. Så halv sju var jag uppe. S kom till mig vid tio. Känns som man fick med en hel del igår. Inte alltid man är med någon så tidigt på morgonen! Bortsett från yngre dar ;)
Efter några timmar slappande kom olle följt av alexandra. Det slutade med en fika på donken, lär var den sista för sommaren. Nu blir det nyttigt igen! Nu är ju sommarn över. Vi satt iallafall och pratade bilar otroligt nog! jag och a har fått en liten favvis nu (jag har redan tre andra favoriter) nämligen audi Q7. Om ni är nyfikna på hur den ser ut får ni kika in på hennes blogg. Det slutade med att jag och alexandra tog en liten promenad runt läjet. Mys!
Slutade med LBS och thai mat hos emma.

Nu, dags för jobb. Behövde skriva av mig a bitttt!!



♥ ♥ ♥ ♥

Som ni märkt har jag inte bloggat på några dagar eftersom jag inte alls haft någon lust. Fick i söndags veta att en utav mina klasskompisar inte längre finns. Det är något man aldrig vill höra. Vi har gått i samma klass i tre år. Tre jävla år och du hade ju hela livet framför dig. Sen minuten jag fick höra det så har jag inte släppt tankarna från dig. Varje sekund, minut och timme tänker jag på dig. Det är så overkligt att du inte längre finns med oss. Även fall vi tappade kontakten så betyder du för mig och jag kommer alltid att minnas alla våra stunder tillsammans. Traditionella måndagsfikor på mingon, våra turer till second hand och alla de gånger vi var ute och fotade tillsammans. Jag har svårt att inse att människor bara kan försvinna i sån här tidig ålder. Jag har ännu inte förstått och kommer säkert aldrig att göra det heller. Det är så orättvist på något sätt.

Jag är helt tom på ord och jag vet inte vad jag ska skriva.
Men en sak vet jag och det är att jag alltid kommer tycka om dig. När jag gick in på mina bilder jag hade lagt upp på facebook så hittar jag denna tre år gammal bild. Det känns kan jag säga. Och sen att du kommenterat Lav ya på denna bilden gjorde så jag började gråta. Det var bara så vi sa, det var en grejj vi hade. Som ingen kommer förstå.

Ikväll ska vi samlas och ha minnestund för dig, vännen. Alla saknar dig så!



Denna låten är till dig. Vi kallade den pappers plan.


SÖNDAG

I söndags begav jag och älsklingen oss ut i skogen för att leta efter kantareller och blåbär. Perfekt dag för lite svamp och bär plock måste jag säg! först åkte vi ut till hans mor och hämtade ett par sexiga gummistövlar. Han tvingade med mig på en runda på hans minicross också, haha. Han och motorer alltså, vilket jävla barn han blir ;)

Vi hade verkligen otur både vid svamp och bärplockningen. Det var helt rensat på allt! Eller så var vi väldigt dåliga på att hitta deras gömställen. Ingen som kan säga vart ni plockar svamp?

Vi åkte sedan till en annan skog i hopp att hitta något men icke! Fick tillslut med oss lite blåbär.. två/tre dl kanske?! var nog inte mer än så. Men bättre än inget. Dagen var väldigt mysig ändå. man är helt ensam i skogen så man kan tönta sig bäst man vill ;) slutade med en supergod middag hos hans mor! mumms!

blir några bilder nu, får lägga in mer lite senare.














drunk guy?!

"jag blev kär någonstans mitt i mellan maja och olivia"


Jag och fröken fritzon kom precis in från en promenad och det sjukaste hände. Det första som händer är att en kille trycker upp facet i bilrutan så länge tills vi inte längre ser han. Sen tänkte vi inte mer på det, då kommer SAMMA bil och kör upp bakom oss på cykelbanan. Fan, trodde vi skulle bli påkörda. Ut kommer en man i 35-års åldern, haltande
(Han säger att han har trasig höft) Han ropade "vänta tjejer!" Inne i bilen sitter fem andra göbbar och väntar. Vi stannar iallafall och han verkar extremt full eller hög?! alkohol luktade han tyckte jag... Efter fem minuter erkänner han att han inte alls har någon trasig höft och att han bara sa så? what a fuck?!

Han frågar.. Är ni syskon, kusiner, vänner eller bara bekanta? Han kläckte ur sig hur mycket som helst som var extremt roligt på bara tio minuter. "Vänta, får bara kolla hur lång du är" HAHA.
Sen tjatar om hur vackra vi är.
"Om det är någon som vet vad skönhet är så är det jag"
"Kolla grabbar, jag blir helt förtrollad"

När vi senare vänder oss och går ropar han till sina göbbbar "Jag blev kär någonstans mitt i mellan maja och olivia" Fan vad vi knäckte oss då. Det var dagens!! Synd bara att man inte ha papper och penna i handen när folk säger roliga saker. Jag är extremt glömskt.

new hair color ? ?


Bild tagen från Elin Klings blogg

Jag bokade tid hos frissan igår. Funderar på att ha samma blonda färg fast lite mörkblonda slingor i. Jag har lite beslutsångest. Men i värsta fall är det bara att färga tillbaks om jag inte blir nöjd. Annars så tycker jag starkt om denna hårfärg. Sjukt snygg är hon med! Ks tycker ju att jag ska färga mitt hår som Kissie. Mja, kanske inte riktigt så mörkt. Men håller faktiskt med om att det är fint. Vill gärna ha lite respons!! Kommentera gärna.

new scarf

New scullscarf. Inte hunnit visa er den! Dock är den inte så ny längre, snarare fyra veckor kanske.
För mig är den ny eftersom jag aldrig använt den förrän nu. Blev som frälst när jag såg att den kommit ut i butik igen. Som jag letade i våras efter en sån men hittade ingen. Dom var slut i varenda affär. Nu jobbar varenda kotte så vet inte vad jag ska hitta på. Kanske ut och övningsköra lite igen?

Hade iallafall en mysig eavning igår. Det blev filmen 'Taken' som jag sett innan. Den är hur bra som helst.
Och lite räkor och vitlöksbröd till kvällsmat. Underbart! Skippade vinet eftersom e kom hem så sent och bolaget var stängt. Får bli lite vin på fredag när girlsen ska ha kräftskiva! Love it.





Läs den bara!

Detta är en länk till en underbart fin krönika. Så ta din tid och läs igenom den!

http://nyheter24.se/sexoblandat/446794-goodbye-my-almost-lover#

nu får det räcka

YES, då har jag rört på asset tillräckligt för idag. Först blev det morgonprommi med ollen sen tjugo minuter på crosstrainern och efter det avverkade jag ett bodypump pass. Sjukt jobbigt är det! Men samtidigt är det så skönt efteråt och det blir alltid lite roligare med bra musik. Brukar alltid hitta en låt som jag verkligen fastnar för och på detta passet är det låten nedan.. Det är andra låten i passet då vi kör ben. Man blir PEPPAD till max.
Perfect träningslåt. Jag älskar "ljudet" som kommer 0.10 sekunder in i låten. Jag fastnar alltid för "speciella" ljud i låtar. Kan vara ett speciellt intro, vers, ljud, dunk and so on. Ni fattar ju vinkeln ;)

Nu vet ni iallafall min nya favvis! Nu ska jag göra sängen. (alltså vila en stund) höhö. Sen kommer e, så då ska vi mysa hela kvällen. Ha en trevlig kväll inne som ute ;)

LOVE


Ett steg närmare...

Körkort! Haha, jag ni läste rätt. Nu har jag övningskört andra gången i mitt liv. Men det gick förvånandsvärt bra idag. Gick hyffsat förra gången med, så känner på mig att det kommer gå rätt bra för mig eftersom jag alltid varit så "uppmärksam" i trafiken sen jag var liten. Ska inte röra mig från varberg ur fläcken innan jag får detta överstökat. Jag tänker inte skjuta det åt sidan mer. Så hoppas på ett kort i handen soon ;)

Snart blire lite träning.. Idag kör vi styrka!! ÅTERKOMMER MED ETT INLÄGG SNART!

whaaaaaaaaaaaat?!?!

Något konstigt hände idag på jobbet. En minivan körde rätt in i dt:n idag?! Det lät så högt så jag fick en fet chock.
Jag kunde konstatera att dem inte var från sverige - troligen polacker (känner igen min egna ras) och kvinnan som körde hade ingen kontroll så hon gasade istället (hon övningskörde) Det var helt sjukt i vilket fall, så hela plåtdisken där inne pressades ihop. Lite svårt att förklara, men så var det iallafall. Tycker synd om henne för hon blev nog väldigt chokad. Mitt hjärta bankade ett bra tag efter händelsen.

Men tycker bara det var extremt dumt att ta någon i driven om man inte är säker på att köra? det var hon antagligen inte eftersom hon gasade... sick jaja.. nu blir det läggdags. imon är jag ledig dock!

Hanna, kommer du ihåg?



hahaha, jag dör. Kommer du ihåg, hanna? (den här filmen skulle egentligen vart hemlig, så bjuder på den)

hejdå tålamod

ÅH BLIR GALEN. Försökt ladda hem photoshop i över en timma nu och det vill inte. Tacka min supersnabba dator för det! Så nu har jag varken tålamod eller humör. Jag pissar på min header nu (så får man inte säga) men jag är så trött på den. Men det går ju inte så bra utan photoshop. Nu överlämnar jag det bekymret till någon annan, haha. Men snart så kommer det en ny design upp ;)

Blev en liten snabb pose på toan innan. Slapppppp outfit 2 day.
Jag kanske börjar bli hungrig. Mami satte in pomme i ugnen nu. Götta! nu drar jag, jag har panik på mig själv.
KYSS OCH SMEK


hola amigos!

hola amigos!

Startat dagen med en prommi med min b-day girl! ringde och väckte henne klockan nio imorse. Jag försökte smitta av mig med min överskottenergi. Det är ju hennes första dag som nitton åring så då får man väl uttnyttja dagen till max höhö. Träffade min boy också i en kvart så gick vi en sväng och tjötade lite. Han ska åka till estockholmo idag och bo på lyxxxxhotell.. oj förlåt slott host host. Dock är det bara en dag så imorgon kväll är han hemma, så klarar mig tills dess ;)

Igår jobbade jag (på min lediga dag) men skönt med lite extra cash. Vädret var ju ändå inget att hurra över direkt! kvällen spenderade jag hos emma med patrik. Beställde hem pizza som slank ner ganska så snabbt. Fyfan vad jag mådde sen! Vi kollade på filmen Remember Me. Extremt sorlig men väldigt bra. Jag är säkert den enda tjejen som inte sett den filmen men mannen i huvudrollen är iaf mycket stilig!!! jag som hela tiden trott att jag sett den filmen, men har tydligen blandat ihop den med en annan film?! som jag heller inte minns namnet på, damn.

Senare idag ska jag bort och träffa mina vänner för en födelsedags fika. Sen står jobb på schemat!
Skriver nog ett inlägg innan jag koser mig! Kyss hetingar ;)


bästis



jag saknar dig. jag saknar det vi hade. jag saknar när vi skrattar. jag saknar när vi tjaffsar. jag saknar när vi festar. jag saknar när vi tramsar. jag saknar dina kramar. jag saknar våra secrets. jag saknar våra drömmar. jag saknar när vi go little crazy. jag saknar imitate ett och be. jag helt enkelt älskar dig bästis, i vått och torrt. In fight and love. U know that litte f. jag kommer alltid finnas för dig.

right on time

hello bitches ;)

Nu har jag preics kommit hem från stan. För luisas del blev det en liten svala på handleden, den blev riktigt fin må jag säg. Hon valde dock att inte skugga den, får se om hon gör det efter några veckor. Bäst att vänta om hon inte känner sig säker. Jag höll självklart handen!! även ida och olivia visade sitt stöd idag. När jag mötte upp l så kände jag hur hjärtat bankade. Jag minns det som igår när jag tatuerade mig. Var så pissigt nervös att hjärtat nästan hoppade ur. Men jag lever ju ;D Känns som det är dags för en ny soon.. så vem vet. tänker inte göra något förhastat heller.

Var kul att träffas och tjöta iaf, vi hade väldigt mycket att tjöta om som vanligt. (speciellt jag) sen blev det en islatte på e house as usual. Den är bäääst! sen gick vi en sväng på stan och kikade i affärer och nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig till gymet. Blir stryrka och pass. Right on time kände jag dårå som är lat som en soffpotatis numera. känns sisådär faktiskt!

Lägger in lite bilder som ni kan kika på sen dagen.. Ida tog bort den fika bilden på oss tre. jag fick inte lägga in bilden för hon är ovan att se sitt hår i en annan färg. Hon är numera lite mörkare i håååret.. men det var snaajs gumman.


BEFORE:




AFTER:







Dags för en sväng in 2 da town :) hair of ...

resize_p170810_1 (MMS)

Dags för en sväng in 2 da town :) hair of the dog är nästa stopp. Kommer gå galant, l. Hörs snart!


bilder från helgen















Snodde bilderna från sååfia.. glömde min kamera så blev inga egna bilder tyvärr.

Muffins och städdag.

Hey raringar!

Precis fixat lite i mitt rum nu, så nu är det ganska så cleant. Bytat lakan, dammat osv.. Sånt man måste göra tyvärr hihi. Ingen städar det åt en. Idag har jag varit på jobbet och kastat bort tre små timmar. Man märker att semestern är över nu. Var det ens någon rush idag? Jag tror inte ens det?! :O Nu har jag iallafall två dagar ledigt som jag ska spendera väl. Imorgon ska min vän luie tatuera sig och då ska jag självklart vara där och hålla handen. Ska försöka kika lite på en tid till mig, eller iallafall kika på lite olika alternativ.

Idag har dagen spenderats dels på jobbet och efteråt åkte jag och e till stan och kollade i lite pressentbutiker. Han letade efter priser till jobbet. :) Faktiskt varit lite mysigt med regn idag... men nu har det slutat så kanske blir en liten promenad såhär på kvällskvisten kanske. Har bakat muffins också. Hade ingenting att göra och äta godsaker kan man ju alltid göra då? Tycker jag dårå.

Här är några låtar som gööör mig glad och städglad ;)

http://www.youtube.com/watch?v=5GxXAbQTTa8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vtDmTUX9KB4

http://www.youtube.com/watch?v=tla77v303GA

muy badito

OJOJ, vad jag mått idag. Inget jag hurrar över precis, men som man brukar säga "Man mår som man förtjänar" och jaa, kan väl hålla med om det. Så nu blire lugnt den kommande månaden. *peppar peppar*
något annat som var kul att man blev nekad på såsen igår, inte bara jag utan de flesta av mina kompisar som inte hade åldern 20+ inne. Vilket var jääävligt tråkigt!! Men annars var kvällen bra tycker jag.

Jag och em cyklade i spöregnet (barbent och klackar) fan vad folk kollade när man kom i sån utstyrsel i det vädret, haha. Men vi tog oss iallafall hem till r. Tack gode gud att det finns hårtork och plattång.. Smart uppfinning ;) nu åker em och karin på roadtrip i en månad. tomt och tråkigt. have fun bejbs. Snart åker jag iväg någonstans med. London ett måste i höst iallafall. Vad säger du baby?!

Ikväll har vi vart på race. Hann inte ens komma innanför dörren innan jag får ett sms av emma "jag är utanför kom ut" så fick bara ta på mig och hoppa in i bilen.  Hihi, älskling var som ett litet barn.. han är för fin han.
och självklart slutade kvällen med en cheeeeeeeze på mitt favvo place.

NU är det läggdags för mig. Behöver sova eftersom jag sov väldigt dåligt imorse.
Trust me, u don't wanna knooow! Såååå kisses from me.


Nu känner jag det är dags....

Nu känner jag det är dags att göra något med dagen innan jag ska försvinna iväg till jobbet. Ikväll ska jag nämligen stänga! Får hoppas tiden rinner iväg snabbt. Kände precis att det var dags att röra på fläsket och sätta på mig lite kläder så det inte blir stress fem minuter innan man har bestämt tid. Ska möta upp kajsa runt halv-tre tiden sen träffa ida för en fika. Fast klockan är ju inte så mycket ändå, bara jag som känner att tiden rinner iväg eftersom jag varit uppe sen halv tio. Imorse var jag och bästis ute på en härlig promenix! Får bli en imorgon och en på söndag. Så jag håller mitt löfte 3-4 ggr i veckan!

Igårkväll kollade jag och älsklingen ännu en wallander film. Tre stycken på tre dagar. En eloge till han som skapat dom ;) Igår satte vi på Arvet som också var bra, men måste säga att Indrivaren och Vittnet slog den med några steg. Jag gillar dock att det är något som gör att man dras till filmerna och vill hela tiden veta vad som kommer att hända. Jag sitter fortfarande (efter snart 19 år) med händerna framför ögonen och filt på fötterna. Har med åren fått någon fobi att när jag är rädd kittlas det under fötterna och då måste jag ha något på dom. Det händer samma sak när jag ser höga höjder. FRUKTANSVÄRT höjdrädd är jag med. Har kvar en wallander film, men det får bli på söndag!

Imon är det också inplanerat lite festligheter med bästis. Nu har vi inte festat sen två månader tillbaka. Fia kommer även och hälsa på oss i varberg. Kommer nog bli sjukt kul! Ses vi ute? ;)

Puss honeys ♥


Tomas Sabo

Where's the sunshine people? Precis hoppat ut ur duschen och väntar på att alexandra ska komma hit och hämta mig. Vi ska nämligen ta en mysig fika någonstans i regnet. Får se vart dagen för oss.

Åh blev så glad när jag kom hem så hade mamma hämtat min berlock jag hade beställt. Det är en döskalle av Tomas Sabo. Åh om jag hade mer pengar hade jag köpt allt som han någonsin har gjort, för han gör fan dem ballaste ringarna och halsbanden. Verkligen värt pengarna!!

Armbandet fick jag i stundentpressent samt klacksko berlocken. Nu symboliserar hela armbandet mig kan man ju säga ;) me like! vad tycker ni?


ja ja ja ja ja och ja



Jag vet inte varför.. men nu när jag gör bilder i Picasa så blir dem så små när jag lägger upp dem?
Någon som vet varför?

Men det jag skulle skriva var att det har kommit så otroligt mycket fina höstkläder både på webbshopparna och in town. Så därför tänkte jag lägga upp lite inspiration som jag gillar.

Linne, byxor, mössa - Weekday
Skor - Din sko
Halsband - Modekungen

Det halsbandet alltså, jag vet att det finns ett ungefär likadant på hm för 80 spänn. SJÄLVKLART finns det inte i varberg. Så om någon är i göteborg, halmstad eller vart som helst och ser det så får ni gääärna göra mig en stor tjänst!! ;)

GUTEN MORGEN

Guten Morgen!

Nu har jag varit vaken i flera timmar. Men jag har ändå lyckats sova i tio timmar så förhoppningsvis orkar jag med åtta timmar på jobbet, hihi. Jag är VÄLDIGT förväntansfull nu när lönespecifikationerna ska dyka upp.. 
Så roligt igår på jobbet när alla var lite trötta framåt kvällen så hade storbossen bjudit på tårtor så det stod tre stycken i kylen. Vad tror du vi gör? Jag och jessie snodde inte marsipanen på toppen iallafall ;) busigt. förlåt alla andra medarbetare!!

Sitter här och dunkar axwell - in the air och funderar på att dra ut i helgen.. låter det som en god idé?
så ni kanske ser mig i dimman gott folk.

Luie berättade om att hon hade bokat tid för sin första tatto nu.. Så jag hoppas att jag inte jobbar. Enligt mitt schema så gör jag inte det! Så ska bli kul! Dags för att börja fundera på min andra tatuering nu, det börjar bli dags. SOM SAGT MYCKET SNACK LITEN "FABRIK" TJEJER!!!!! (intern skämt)

Nu måste jag nog sminka mig innan jag drar till jobbet. Ska hinna läsa lite bloggar också, nästan ett måste.
Får ta mina vänners först, sparar mig till "storbloggarna" ikväll för e älskar när jag läser bloggar.. höhö.


fylleanka till boyfriend

Förstår inte vad det är för fel på min dator när internet lägger av. Då försvinner hela mitt inlägg också eller åtminstonde halva. Riktigt irriterande!!

Hahaha, något som var väldigt kul var när erik kom hem från en HÅRD festnatt i lördags. Han snubblade in innanför dörren, trillade ner på golvet och satte sig och skrattade. Jag fick nästan bära honom in till sovrummet och ta av hans kläder då han nästan däckade. Efter någon minut går han ut på balkongen och sätter sig, han tuggar resorb och skrattar ihjäl sig åt mig. Varför vet jag inte. Jag orkar inte berätta in i minsta detalj för resten är lite hemligt ;) men rolig är han! men jääääävlar vilken fylleanka jag har hittat. OM jag ändå hade spelat in en video. Det var ju inte det första man tänkte på i det läget. Men skulle jag gjort det hade jag lovat att den hade kommit upp här!!!!!


kantarellen

Hej bejbs ♥

Hur är läget? Här är det ganska bra iallafall. Sitter här och tänker på mitt tråkiga liv, just nu händer det verkligen inget vettigt, bara jobb. Denna veckan kommer jag att ha en dag ledigt. Men jag tänker på dem goa pengarna! Då kommer jag förtjäna ett par heels till.

Back to yesterday. Skjortan passade perfect på gubben. Klumpen i magen är borta. Han var så stilig så!
efter jobbet åkte jag hem till honom så kollade vi, tillsammans med hans familj på film från när han var en liten plutt, cutiepie. Sen åkte vi till coop och köpte lite kantareller och cheese balls. Blev kantarellstuvning på macka och cheeseballs och wallander till efterrätt. Kanske inte jätte förtjust i kantareller men jag åt en halv macka, det ger väl lite vuxenpoints? Tog en bild på det, den är extremt suddig men man ser lite. Haha!

Jag är ganska trött så ska nog nana tidigt idag. Ännu ett åtta-timmars pass imorgon. Jag kommer nog dö.
Tors - fred resulterar i ännu mera jobb varav alla utom ett är ett kort pass. Så på onsdag ska jag hinna med och träffa min fina vän alexandra. Lördag är min enda lediga dag så då ska jag se till att inte sitta o ruttna hemma så jag får bort tankarna lite. Och ja, söndag blir ännu en dag på jobbet. Jag blir så trött bara jag tänker på det. Men det klarar väl jag?


puss honey

Hej!

Nyjobbad och nyduschad är jag nu. Jobbat hela dagen idag, kvällen i fråga var extremt seg.. Inte en enda kotte? Vart fan är alla ikväll? Ingen som vill ha donken mat? Unusual när det gäller lördagar på sååmmarn..
Frågan är vad man ska göra nu när alla andra är ute förutom jag och ks som valde att tjäna cash istället.
Dock fick hon stänga istället och jag jobba tills nio. Ja, och kajsa har börjat jobba igen. Det är kul att min bästis och jag jobbar tillsammans igen. Du får mig alltid att skratta! Speciellt idag när hon gjorde en sån jävla fet mcflurry. Den var nog dubbelt så stor med massa sås. Det var så jävla kul när allt bara rann över!! ;) (tror det var för det var 5 snygga killar i kassan, så hon inte kunde koncentrera sig) Men, du lär dig snart "nykomling" höhö

Ringde emma så ska nog hitta på något med henne en liten stund. Innan jag ska gå bort till pöjken och sova och förbereda mig mentalt för en dag på jobbet imorgon med. Lite tråkigt att jag inte var ledig när han fyller år men sånt kan man ju inte styra över. Så förlåt älskling! Nu ska jag gå och slå in din sista pressent.. Hoppas du gillar de ;)

Och alla ni andra, hoppas ni får en kanon kväll. Allt för mej idag! köss


Så glad att jag träffat dej älskling. Du är allt jag velat ha, bara så du vet!


Vart tog solen vägen?



Mysigt väder att sitta inne? Ja faktiskt. Men inte idag. Neeej, vi hade ju planer på picknick och tennis. Tror att gud inte gillar mig. Jag tror inte han vill att jag ska visa mina talanger i den sporten, haha. Kanske lika bra det, så jag inte skämmer ut mig! Men enligt b så kommer vädret spricka upp. Då kanske det kan bli beach väder. Men vet ni vad? jag tror hon har fel :(

Så picknicken kanske blir inne och så kanske vi spelar tennis på wii för det finns väl? ;) idag är det iallafall fredag, känns skönt. Snart ny vecka. Imorgon blir det jobb hela dagen. Kvällen spenderas med bästa.
Ryttare står för festen och jag är faktiskt inte taggad. Vad är det med mig nu förtiden? det känns bara så booring. Men en dag kvar så hinner ändra mig. Promise!  Sweeet sunday.. Ja den kommer bli mycket söt för då blir det mycket pussar och kramar för då är det gubbens b-day. Kommer dock jobba hela dagen, men tror han klarar sig utan mig i några timmar ;)

Nu ska jag ta på mig. S väntar på mig. 
Nu skulle man ägt några hunters. Får helt enkelt inskaffa mig ett par sådanna, 2 lax är väl ingenting?

three days back

Oj tre dagar har gått sen jag bloggade sist? Hur är det möjligt?! Som det kan gå. Detta kanske inte är prio ett heller ;) Finns mycket som är viktigare än bloggen och det är mina älsklingar.

Dessa tre dagar har börjat med morgonpromenad med mina snygga vänner kajsa & sanna. Och igår vad jag och sanna så duktiga så vi slog till med gym efteråt. Idag känns det i mina armar kan jag säga. Det är det värsta jag vet att ha träningsvärk i armarna. Det är inte skönt någonstans. Dagen spenderades med ett doktor besök följt av mys på espresso h och en sväng på stan med karin och ida.

Mötte sedan upp luisa för donken käk och ännu mer traskande på stan. Luisa är så jävla rolig. Vi stod och kollade på en mega stor filofax. Jag menar det, den var hur stor som helst. Så stod vi och drog lite blondie skämt ett bra tag. Sen efter tio minuter säger hon; Vilken ska jag ha då? Jag blev helt tyst. Är du seriös med att du ska köpa en filofax? Haha. Som tur var hade hon inte med sig kortet. Det var ett tecken från ovan!!! ERKÄNN!
Sen träffade jag e en snabbis för en glass vid hamnen.

Självklart såg man mej på onsdagsklubben igår också! Riktigt trevligt hemma hos s tills klanten själv spiller ut ett vinglas på både mattan och soffan. Sorry s! Hoppas det löste sej efter din mors raseri utbrott. Nej, nu tog jag i. Men jag var rädd så jag sprang iväg. Tack till ni som gjorde min kväll så bra. Victoria blandannat (:






Kvalitetstid med bästa vän <3 underbar dag...

resize_p020810_1 (MMS)

Kvalitetstid med bästa vän <3 underbar dag med kaffe i solen. Fick träffat Erik en stund på hans lunch med. Nu är allt så bra!


andra augusti

Nemän hej snyggingar! Nu skriver jag här igen.. Undra hur många inlägg man samlat på sig på drygt nio månader tro? Ja det är nog så länge jag bloggat från denna bloggen iallafall. Sen before that har jag nog haft tre andra bloggar. Så är det!  

Idag vaknade jag tidigt. Redan halv sju. Jag var otroligt trött när jag kom hem så la mig i sängen för att försöka sova i två timmar till. Men det gick inte så nu sitter jag här och har precis gjort iordning min matlåda till jobbet.
Halv tio ska jag möta upp sanna och kajsa för en timmes pw, sen ska jag och kajsa traska på stan en stund. Har en del saker jag måste fixa inför helgen ;) (undra vems b-day det kan vara?) Jag har inte riktigt funderat vad jag ska köpa eller göra men har ju fyra underbara LEDIGA dagar nu som jag kan fundera på.
 
Nej nu måste jag rusa, sköt om er mina vänner!
Lägger upp två bilder sen förra veckans glass-time med luisa. Eller var det förra veckan? jag har fan ingen koll längre, haha.




Hej bloggen! Sitter på jobbet, andra raste...

resize_p060210_1 (MMS)

Hej bloggen! Sitter på jobbet, andra rasten är snart över och även dagen.. Idag har tiden gått hur snabbt som helst! Otroligt nog. :) sitter och läser GT, haha. Jag ville haft min andra rast lite senare för hade med mig frukt och kesella men nu är jag hur mätt som helst. ikväll blir det myskväll! Kanske skriver något snabbt inlägg då :* puss på er .


RSS 2.0