new yearsss 2011



Då var min new years planerad. Det blir 3 rätters med fina människor och baby såklart.
Kommer bli det bästa avslutet, det vet jag.  Nu väntar jag bara på min Nelly beställning.   Cmooon.

The tree of life

Hejhej!

Kom nyss hem från mina föräldrar. Ätit middag och myst med syster. Började se en film som var ytterst konstig. The tree of life, någon som sett den? Klicka här så sjuk film så jag tröttnade på att se en halvtimme utan prat och konstiga scener. Kanske skulle jag kollat klart? den kanske blir bra i the end? who knows.

Ska ta mig en dusch och lägga in bilder i min nya fotoram. Cool. Lätt  thailandsbilder som jag kan drömma mig bort till. Kommer inom kort en lite guide, men orkar inte skriva allt på en gång för den kommer bli rätt lång. Så då passar jag på att skriva mina bästa tips och visa bilder samtidigt, bra va?

BTW. Säljer ett par shorts på tradera. Som är lite för små för mig. Helt oanvända. Kika här vettja




take me back ♥

angi och jag

Åh vad glad jag blir när jag fick syn på denna bild. Underbart! Vad jag längtar tillbaka. Känns overkligt att vi var där förra veckan och inte minst att det är sol och värme.  Nu blir det att spara tills nästa resa.

Idag var det jobb med ligan sen ett kärt besök på nya burger king. Ett måste!
var på hajen innan och handla så fick jag mig ett gott skratt. En medelålders man kommer glidande typ 40 m på kundvagnen. Går fortfarande runt och viker mig åt tanken. Det bästa var att nästa gång jag fick se han så gör han det igen! Han gjorde verkligen min dag!


Annandagen

Hoooooooooola


Läget? Sitter och kikar igenom julens bilder. Så mysigt. Jag&Erik började julaftonen med en julfrukost med gröt och egen juleskinka hemma i lägenheten. Sen begav vi oss till Valinge för fika och julpromenad i det isande vädret. Nu är det kallt ute. Vid fyra åkte vi alla hem till mina föräldrar för gigantiskt julbord och kvällen var awesome. Mysigt att fira tillsammans med erik, hans mammi och co. Så hoppas alla var nöjda och belåtna. Efter rätt så mycket mat hamnade jag i koma och däckade nästan direkt ;)


Juldagen var vi återigen på bonnalandet men denna gång också med E's syster och man. mat och julklappar. Så alla var happy! Idag skulle jag egentligen firat den tredje dagen hos E's pappa men skulle ju jobba. hade bara öppet några timmar idag och jävlar vilket bra team vi är!  Sjukt glad att hamna med bra människor. Och Jenny såklart min nya boss (haha, fjäski fjäsk men ser fram emot att ha dig som boss på e house,faktiskt)

Nu ska jag återgå till tradera. Ska lägga ut ett par shorts jag köpte i thai. snacka om minimala storlekar. måste varit barn eller så är vi i varberg feta som as.


jul i valinge


jag och fina min man!


jag & sis





Merry christmas bebes

Härlig och mysig jul vi har haft. Kunde inte bli bättre. <3

Ligger och myser under min julklapp, en värmefilt. Great! Kände mig inte alls på topp att gå ut, så har myst hos mina föräldrar med syster och några vänner.

Nu sängen och jobb imorgon. Kyss


vykort









Detta är vackra Thailand. Har en rad otroligt bra bilder!

Har varit lite dålig uppdatering nu efter resan. Har knappt hunnit andas sen jag kom hem. Men nu blir det två lediga dagar så man får pusta ut.  Har blivit för mycket stress - work, julklappar, julbak, städa, tvätta ja you name it!

Thailands update kommer, kanske en liten guide om någon är sugen?

Bye nye paradise

Bye bye paradise, gonna miss everything <3

Nu sticker vi till kalla swe igen! Känns sjukt trist att behöva lämna solskenet, vackra solnedgångar, massagen, restaurangkäk för 50 spänn... Ja u name it! Återvänder inom ett år.

Drack sjuka frappon innan, enjoy! Puss!

 


Last day in thailand

Hej bebes!

Hur är allt hemma? Hört att snön kommer lagom tills man kommer hem. Ogillar snö starkt! Dock ska det bli mysigt att komma hem till och känna på julen. Sis kommer hem, vilket ska bli mysigt!

Varit på Riley sista dagen. Men redan hemma vid 2-tiden så har vi legat vid poolen lite. Blev molnigt :(

Bilderna är ifrån Krabi 2 days ago. Mysigaste att spendera kvällarna där. Billigt som fan, vilket är stort plus! Kostar dock 400 bath per väg, vilket blir ca 90:-

Ikväll ska vi ut och käka. Ska tjata mig till ceasarsallad! Hittat ett ställe med magnifik sådan! Vi har tröttnat lite på thai de senaste veckan så vi har kört på italiensk pizza och pasta! Gooood!

Imorgon lär vi kunna ligga vid poolen lite innan det är dags att ta sitt pick och pack och åka.. Oj vad vi kommer sakna denna lyx!

 


View point

(sen update glömde posta det. Nu är klockan 22.12)

Goddag!

Nu är klockan snart halv fem och hemma efter en dag på phra nang. Fick en redig dusch på hemvägen. Vågor som slog upp på oss i båten samt en regnskur. Blev ingen Chicken idag, vädret var inte hållbart för det.

Så istället åkte vi till en ö nära oss och tog med oss våra converse och bergsklättrade upp till en view point högt upp på ett berg. Vackert! Snacka om att jag kände mig som en riktig powerkvinna när jag besteg ett stup med endast rep i klänning. Haha!

Jag som är så sinnessjukt höjdrädd. Nervägen var hemskt där ett tag. Ville bara dö en stund ;) skulle finnas en lagun om man fortsatte men då var det utan rep och stup på andra sidan så då vände vi. Man hade lixsom redan tappat orken. Hade aldrig gjort detta utan E, mitt bästa stöd. Bilder på utsikten kommer.

Nu bjuder jag på en vacker solnedgång i ao nang!

 


<3

Hej sweeeden!

Hur mår ni? Har ni lika bra väder som vi har här? Ligger och glassar i solen och äter god Pad Thai varje dag.

Idag och igår chillade vi i skuggan. Trodde jag blivit sjuk, men känner mig faktiskt bättre. Vi sov siesta igår med AC. Smart där! Vaknade upp som isbitar och fick ont i hela ryggen och vilket ledde till att jag knappt kunde sova inatt. Hemsk natt :( så ikväll kör vi utan AC.

Annars njuter vi till fullo av alla dagar. Ridit elefanter, simmat med fiskar, äter otroligt god mat, dricker massa goda drinkar och kollat på otroligt fina öar. Imorgon bär det av till Chicken Island.

Puss på er

 


Thai

Outstanding!

 


OFF WE GO DARLING

Semester outfit! Sen skippar vi tjocktröjan och tightsen när vi når 30 grader.
Vart och fixat lite på stan och träffat mina vänner en sväng. Först S och lui och sist Sara på Eh.

Nu är lägenheten städat och lakanen är bytta. Älskar att komma hem till en fin lägenhet ♥
Bara sopor och lite tvätt som ska hämtas in.

Vaknade upp med feber och ont i halsen. Men känns bättre nu. Men inte bort helt, förhoppningsvis sover jag bort det på planet och när jag kommer till värmen så blir jag helt på topp igen. Blir nog ett sista blogginlägg på flygplatsen senare och inte så många i thailand. Så vi ses om två weeks (Ska försöka slänga upp några mobil inlägg dock)

Nu ska vi äta och vila innan vi blir upphämtade av svärmor. Ha det bäst här hemma älsklingar!


raainy day



Vilken mjuz dag! Ska forsätta spendera den i soffan med Gossip och nybakt kladdkaka. Mmmm...
Skönt att vi åker ifrån ovädret åtminstone. Känner att jag börjat få ont i halsen och kändes som jag hade feber imorse. Kallas det resefeber? I think so. Men 2night ska jag sova helt påklädd med strumpor, tights och tshirt.
Vaknar alltid helt iskall och därför blir jag sjuk. Har iallafall bunkrat upp med Strepsils, så jag ska klara mig tills imorgon. Vi flyr till värmen. Välkommen solen!

Puss


pink my hair

Sawadee kah♥

Här hemma är det STATUS packa och städa. Inte lust att komma hem till ett stökigt hem efter the semester of the yeeaar. Weeho. Nu har vi båda semester i typ två och en halv vecka. Känns helt underbart!
Som vi ska njuta av denna resan. Har med mig dos kameros så här ska det tas många bilder.

Var uppte tidigt igår och besökte Agaton. Hon la i en ljusrosa toning i mitt hår. Syns väl lite på bilden ändå?
Kommer dock inte hålla när jag tvättat håret, men hoppas. Älskar det ändå! oxå blev det lite jobb  och träning såklart!

Nej, nu ska jag dra lite i baby. Måste dammsuga, tvätta och plocka iordning. Ciao bella




Goo efterätt m&p gjorde..

Elsas värld

Ooops fastnade visst framför Gossip och Elsas värld istället för att köra skiten av mig på träningen! Men får köra imorgon och i helgen.  Men rätt skönt att ligga i soffan faktiskt. Mitt huvud har inte riktigt varit med i svängarna idag, lots goin' on right now. I wish the best! ♥

Imorgon ska jag till Agaton och göra mig fin i håret. Happy :) Sjukt trist när man har utväxt och är likblek. Men det ska bli ändring på det. Snyggast på nyår ;) 
Men ärligt talat, varför växer mitt hår som ogräs? Egentligen är det en bra egenskap, jag älskar mitt långa hår. DOCK är det stora problemet att långt och tjockt hår blir så tovligt och trassligt. Det är osannorlikt. Ibland har man bara lust att klippa av alltihop. Sälja det dyrt eller något... Är rätt poor nu.

Längtar tills jag får läsa Elsas värld booken. Slår vad om att den är en HITT. Serien vill man bara stänga av öronen och inte kolla alls. Men fast som man blir så är det svårt. jag och em delade samma åsikter där, man har ju byggt upp helt andra bilder i huvudet. Så är dem fula som stryk allihop. Trodde hugo skulle vara en brunhårig hingst. Okej, han är snygg som spelar rollen men.. inte som jag tänkte. Jaja, ska läsa ut den i Thailand. Nu är det NÄRA.



RSS 2.0