tröttis


just såhär känner jag mig idag..

Hej friends!

Kom på att jag inte hann blogga igår och såg att mitt blogginlägg från mobilen inte kommit upp pga lite olika skäl!
börjar bli rätt mör efter veckan men snart är det helg : ) har precis varit och tränat så det är dags att ta itu med mindre roliga saker... tvätta, laga mat, städa. Känns som jag gör det varje dag. Men lördag ska jag inte göra ett skit. Ledig o allt.

Igår efter jobb o träning åkte jag en sväng till mina föräldrar och åt kina mat. Tackar inte nej när huset bjuder ;)
Nej nu ska jag speendera resten av kvällen med min älskling. Saknat honom.

doctor jones



10 minuter tills jag ska gå, så tänkte skriva ett snabbt inlägg innan. Börjar bli en aningen rastlös faktiskt!
egentligen skulle jag varit på jobbet nu kl. 8 men ska till doktorn tjugo i 9 så ska dit direkt efter. Blir förmodligen jobb till 6 idag sen ikväll taggas boxning. Denna dagen kommer gå snabbt, innan jag vet ordet av ligger jag i sängen igen.

Puss

Drar mig mot stan! Ska träffa min söta leu :*

resize_p270611_1 (MMS)

Drar mig mot stan! Ska träffa min söta leu :*


pissemiss



Morgens!

Har precis ätit frulle efter lite morgonträning, härligt! Ska hoppa in i duschen nu, fastnade i telefonen lite för länge.
kommer snart bli iphone ägare, det var på tiden. Så ska slänga min gamla mobil i sjön ;) 

Idag är jag ledig så har inte riktigt planerat vad som händer idag. Ska träffa min fina bästis, det är en sak som är säker. Vad ska ni göra? vet att det är en som sitter på ett plan till NY. Det är inte fy skamm.. Ha så kul nu sötrumpan. Längtar tills jag kommer till lite varmare breddgrader, thailand wiho

i'm dead

Hallåå!

Gud vad trött jag är! Nu är denna jobbdag slut, puuh! Nu sitter jag och väntar på min älskling ska komma hem så ska vi nog åka till valinge och äta middag. Om vi orkar ;D jag somnar snart, behöver nog ta en powernap. Känner mig helt borta för tillfället. Orkar inte ens ha på musik, då är det något fel med mig.

Bjuder på bilder sen mina fina midsommar













































Midsommar



Sjukt trevlig midsommar jag haft! Mysig start hos mina föräldrar sen galen midsommarfest hos systrarna berglund!
det spilldes x antal gånger på golvet och på min klänning. Slutade med att alla stod på stolarna och dansade. Crazy ;) hade sjukt kul och synd att alla gick därifrån. Ingen hyllning till såsen iaf!

Får bli bättre uppdatering sen, nu ska jag kolla kenza på tv. Sen jobb till fyra!
Köss

blommor i håret

Haaj snööggisar!

Nu är jag mer än redo för pimpla rosé. Men först blir det midsommarmat hos mina föräldrar med baby, hans mamma och conny. Trevligt! har gjort mig iordning succesivt vilket har tagit flera timmar, haha! helt otroligt ändå.

Vi ses ikväll ♥






GLAD MIDSOMMAR

GLAD MIDSOMMAR SUNSHINES!!

Solen var ju framme ett tag.. och nu kom skuren vi alla väntat på. Men förhoppningsvis var det den första och sista för idag. Hade heller inte skadat med lite varmare grader! Redan varit och köpt krans och tränat zumba. Snacka om möra ben idag! Sån träningsvärk. Nu har jag proppat i mig gröt med jordgubbar och nektarin tror jag det var. favorit!
har också suttit och spanat tattoos. Jag vill som sagt göra några nya. Ska visa er några favoriter!

Nu ska jag ta på mig och traska ner och möta några tjejer i town. Ska hitta något midsommarfint!
Puss så länge

(den sista bilden är så jag vill göra. fast lite midre och mer. Vad tycker ni?)










NELLY TÄVLING

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Var lite snälla nu människor!! : ) Rösta på mig!vore tacksam.

Puss


Godmorgon onsdag!

Godmorgon!

Vaknade tjugo i nio av alarmet, tro det eller ej. Igår försov jag mig och vaknade tjugo över 7 när jag skulle vara på jobbet klockan åtta. Jag hann, fick dock stressa som ett as! Vilket är något som jag hatar. Men idag har jag tid... sitter och dricker min andra kopp kaffe och ska snart dra på mig lite mascara så man ser mänslig ut! Så blir det jobb 10-18 sen häng med anna.

Ingen träning idag alltså. Mina ben värker rätt bra idag, ha ha!


Min nya jacket som jag älskar så!!

First day

Hej you!

Skönt. Riktiga första dagen på jobbet. Gick hur bra som helst! 9 h försvann rätt snabbt.
Nu inväntar jag boxning med fröken alfredsson! Nu ger vi den ;) är på sjukt bra humör för olika saker. Allt känns bra nu för en gångs skull! Så finns ingenting jag kan klaga på. Så klumpen i magen har försvunnit. Eller nja... nästan.. Körkort next!

Saknar mina gymor, vad gör ni?


en liten pose, puss

Eh med Karin och Emelie:*

resize_p200611_1 (MMS)

Eh med Karin och Emelie:*


victoria secret



Luktar sommar! So lovley. Bodymist från Victoria Secret!

UNIVERSEUM

Hallå!

Supersöndag igår. Vi hade bestämt att göra en utflykt till GBG och besöka universeum. Jag emelie gabriel och erik.
Så jävla kul var det. Har varit där en gång när jag var liten så hade glömt hur det såg ut. Rätt intressanta saker att kolla på! ;) Lovar er att jag och emelie gick runt som små barn. Skrattade åt allt och alla och hade nog roligare än de flesta. Det var en plattfisk som simmade runt i en bassäng. Så halva den var uppe på ytan och em säger
"Smack dat...." hahah jag dog lite. Blir aldrig kul när man ska återberätta något...

Efter vi spenderat några timmar där försökte vi leta upp ett matställe, var inte lätt i den delen av stan. Tillslut tog vi första bästa China restaurang. Maten var ingen höjdare men allt gick ner med den hungern ska jag säg!

Nu låter jag bilderna tala







































pink night



Nu har jag precis gjort mig iordning inför kvällens festligheter! Det blir jag, tess, emelie och sara som jag vet om!
börjar bli laddad nu även om vädret inte tillåter fest. Fy satan vad man blir opepp alltså.
ska slänga i mig lite taccorester nu så jag får något i magen! :*

Giza

Hey! :)

Blev en mysig kväll igår. Jag mötte upp fröken Giza vid håstenshallen där vi handlade och hämtade upp mitt paket.
Mums vad gott den luktar! Ska visa er senare vad det var.
Sjävklart gjorde vi det så enkelt som det går. TACCOS för hela slaten. Dock tillsammans med nötter, chips och vin. Fetvarning! Vi satt och smutta på vin och lyssnade på gamla fjortislåtar. En liten nostalgitripp. Rätt rötna låtar det finns.

Bodegan var självklart proppat med människor, hälften av dom bittra som tusan. Finns inget jag stör mig mer på. Sitt hemma och tyck synd om dig istället. Gå bara inte ut och förstör för andra. Idiotas! Trots detta blev kvällen lyckad. Slutade med korv! Godare fyllekäk går inte att hitta.

Vaknade upp någorlunda frisk så pallrade iväg mig till stan och mötte upp Gobbi. Sen drog och käka med en gommi och tillsist köpte jag en asfin jacket!! gobbi hjälpte mig köpa proteinpulver. Så nu har jag slösat 500 spänn på sån skit. Får se om det gör någon nytta. Har någon testat?










Eftermiddagsfika hos fjord med en gravvekv...

resize_p170611_1 (MMS)

Eftermiddagsfika hos fjord med en gravvekvinna, 2 hundar och stor bagge : )


virkat


Sött och romantisk. Efterlängtat paket kom igår. För mig att jag beställde en mer krämvit färg, men denna funkar fint också! Hade nog lite vin i kroppen när jag klickade hem denna också, haha.

Försov mig till träningen idag. Passet börjar 08.15 och hade ställt klockan fel utan min vetskap. Kom till gymmet
- "Flowin"  - "Det började för en kvart sen" Shit vad paff jag blev när jag kom på att klockan faktiskt var halv nio. Men blev gym och powerstep istället. Har precis fått i mig gröt m jordgubbar och äpple! Ska ta tag i teorin lite nu och göra några tester. Ska fan klara detta! Sen är planerna att träffa fröken odenius och hämta ut mitt paket ♥

Igår var det grillning hemma hos oss med emelie o gabbe. Tack för det, så mysigt! Och jag knäcker den rötnaste kommentaren. Gabbe berätta att han hade en tvilling. Och jag säger.... "hur gammal är han då?" Hahaha.
Jag tänkte ärligt talat inte på det. Blond och dum som man är.

Nytt från Vila





Fick med mig 2 saker från VILA i veckan. Snygg mobilväska i äkta läder. Smidig om man inte orkar ha en klumpig väska med sig på krogen. Sen ett galet nagellack i typ gult/spygrönt.


Daniel Adams Ray

Hej gosingar,

Kom precis hem från en underbar pw med jonna. Nu börjar vädret visa sida bra sidor igen, lovely!
fick hämtat ut en väst med som jag beställde för ca. ett halvår sen. Snabba leveranser snackar vi om! Hoppas den är värd väntan. Hade glömt av att jag hade beställt den. Är mer sugen på att hämta ut mitt andra paket som ligger och väntar på mig. Som jag längtat!! Har sjukt höga förväntningar nu  :) Får springa dit imorgon!

Ska sitta och vänta på babys leverans som ska knacka på dörren nu. Så får spendera två h att vänta på en nisse som inte kan leverera det till hans jobb. Jaja, så ska ta fram teoriboken nu. Ska bara blåsa av dammet på den ha ha. Börjar bli pinsamt nu. Alla småttingar har körtkort utom jag....

Min sista jobbdag på M igår då. Känns skönt men kommer sakna tempot om jag ska vara ärlig och självklart alla arbetskamrater. Det är lite tråkigt. Men kommer komma och äta paj kan jag lova ;)
Efter jobbet stack jag hem och bytte om snabbt sen vidare till Grappa där brudarna redan var samlade! Firade med ett glas vitt och kaffedrink! Pluspoäng. Runt elva-tiden var det konsert på torget. Förvånadsvärt bra. 






Sötast luie!






paggan dag två

Hej friends!

Är nog rätt ensam om att sitta hemma denna tiden. Men gör en snabb update ändå!
Student i varberg då. Sjukt härlig känsla man får att gå genom stan, fast det är både positivt och negativt. Saknar det. Men det är just bara one-in-a-life-time-moment.

Så idag har jag och f har spenderat dagen med morgonträning sen stan. Blev lunch på pagani idag med. 2 dagar i rad. Men det har vi gjort oss förtjänta av tycker jag.

Igår var det lite andra gymor med olle, ido, jenny och julia. Nu sitter de och gör goa drinkar hos fröken wannberg och jag och fiona ska jobba dagen till ära. Känns tråkigt! Men ska försöka dra till fröken berglund ikväll om jag hinner! Jobbar ju min nästsista dag idag. Blandade känslor.

Har köpt dos stundentpressentos idag. Hoppas dom blir glada :)
Men nu ska jag lägga mig i soffan en stund.

Puss!





ett år sen













Vilka minnen. Ett år sen nu. Tiden bara rinner iväg. Och vad har jag åstakommit på ett år? Hahah, INGET.
Men men, min tid kommer den med. Idag ska jag tillbringa kvällen på donken. Önskar alla studenter en underbar dag. Så tråkigt att jag inte kan krama om någon idag, men så jag gör det härifrån. Grattis babys!

Ska träffa bästis nu, så vi ska gråta ihop. Hejdå!

destination sky

Finfina bilder sen helgen!
Supermysig grillning på balkongen med hjärtat. Kött, haloumi, potatisgratäng, sallad och tzatsiki. LOVELY!
dock blev min efterrätt helt lös så direkt i soporna med den. Typiskt att jag inte lyckades.

Nu ska jag iväg och möta tjejerna för lunch på paggan.
Kisses






















Jordbubbar

Precis varit ute på 70 minuters pw med brudarna! Skönt. Trodde jag aldrig skulle komma upp ur sängen, var inte ensam om att känna så idag tydligen. Men ingen banga som tur var. Så blev en solig sväng runt strandpromenaden.

Finns inget bättre än att komma hem till världens godaste frukost! MUMS.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra lite tråkiga hemmafrus sysslor, haha ;) KILL ME


mysdag







Såja nu är vi hemma efter en dag i Bua. Hade med mig kaffe och bullar så blev fika och solhäng!
Hade med oss fint sällskap, Emelie, nenne, gabbe och jag och erik såklart.
Blev inget bad för mig ändå. Men självklart hoppade erik o gabbe i. Var sjukt kallt i luften så det var varmare i vattnet. Säkert 27 grader ;) vi kör bad next time, skulle varit vindstilla.

Nu sitter jag och väntar på att min lax ska bli klar så jag kan käka. Är cphungrig! Och ska snart iväg och jobba kvällspass! Not so fun!

Första doppet idag

Godmorgon bloggen!

Hur mår ni? Mår rätt bra ändå trots rödvin igår. Hade ytterst trevligt igår, riktigt nöjd med kvällen! :)
Nu är jag på väg ut, vi ska till bua och bada i utsläppet. Första doppet iår dårå. Skönt.

Nu ska vi hämta upp resterande människor som ska med. Ha en mysig dag! Puss


red wine



Så gött har vi det ikväll! Grillat gott kött m potatisgratäng och sallad. Nu väntas det en god liten sötsak i kylskåpet.
Sen ska vi ut på äventyr, ses vi ikväll?

DÅ VET VI!



Hahah, roligast idag! Detta ska bli intressant..

KIXX



Börjar redan nu och dunka! Inte konstigt man blir sugen på vin :)
Men först, jobb till fääm.

Bye bejbs!

vitt och virkat

Godmorgon!

Idag vaknade jag tidigt för att träna med f igen. 2 fredagar i rad har jag gått upp innan åtta för att träna, det är är värt att hyllas alltså. Hade ingen tid att träna på dagen så fick bli på morgonen, bäst resultat då.

Nu har jag ett problem. Jag har gått runt och testat en underbar klänning som jag köpte i london. Det är en virkad klänning, dvs att man ser allting om man inte har ett linne under. Dock ser det konstigt ut med ett linne men om man nu ska ha det så upptäckte jag nu att det åker upp så man ser rompen ändå. Inte så snyggt kanske om man är ute, haha. Funderar på cykelbyxor, men hur snyggt är det? Så nu funderar jag på ett par mammy trosor?  Den är såå fin och vill verkligen använda den. Vad tycker ni?





färgglad



Skön sommar outfit! Köpte detta för några dagar sedan på min hektiska shoppingtur m hana banana!
Som förälskad.

summery



Supersöta ljusrosa drickunderlägg.

wine and wine

Godmorgon!

Gårdagen var awesome. Kan inte bli annat när nästan hela gymgänget var samlat på CnB. (Saknade 2 st)
Så underbart att ha er nära. Vet inte hur många gånger vi skrattar varje gång vi ses. Men riktigt kul att alla gyms var 2gether.

På tal om något annat så tror jag det har blivit något fel på mig. Har så svårt att gå upp nu förtiden. Sover till halv 11 och fortfarande är jag så oerhört trött. Jag som alltid går upp åtta, halv nio utan problem. Skärpning! Men skadar nog inte nu eftersom solen ligger nere....

Ska strax till friskvågen för lite gym och easy line med bästis! Så bjuder er på fina bilder sen gårdagen.
PUSS












blommigt i badrummet

HOLA!

Que pasa? ;) har precis tryckt i mig några mackor efter träning med luie och f. Ska börja göra iordning mig för popquiz med vännerna! Bra avslut denna onsdag!

annars har jag övningskört med pappis och spenderat dagen hemma hos föräldrarna med middag.
Ska sätta på mig min nya långklänning jag köpte igår. Var lite väl glad i att dra kortet igår. En tusing spenderat på 2 h inte dåligt. Blev en mysig dag på stan med älsklingshanna!

Kolla så fint jag gjorde i badrummet idag, vad tycker ni?



middag i valinge

Hej!

Just nu går jag runt och städar och svettas här hemma. Helt sjukt vilken värmebölja vi har i lägenheten, haha.
Igår var det min sista stängning på M. Har en och en halv vecka kvar där tills jag slutar där! Back 2 yesterday, var iallafall den värsta stängningen i hela mitt liv. Vi slet som DJUR. Var inte riktigt okej! Mådde seriöst dåligt. Det gjorde nog vi alla! Och vi hann nästan klart med allt i tid även om vi hela tiden låg efter och folket strömmade in. Grymt ändå!


Jag och bejb drog och åt frukost på getterön igår. Hur mysigt som helst! Hann powersola lite då och då eftersom det var molnigt. Men skönt ändå! senare drog vi och åt mat i valige hos eriks mother, där hans sis och kusin befann sig.

Nu måste jag åka och handla innan jag ska möta upp Hanna på stan. Ikväll blir det jobb på HUS 13. Snaajs!
Kiss!






söta syster!


daddy in pink

Haj på er,

Kom precis hem från racet. Drog med f idag, helt otroligt att jag lyckades. Tror vi lätt hade roligast på placet!
Eftersom f är singel så är det ett paradis med män av olika slag. En speciell som går under namnet Daddy in pink with high heels eller the man in mustasch and flip flips. So hett! Skrattar när jag tänker på han.

Annars idag då? Började dagen med brakfrukost med erik och anna, hans sis som var nattagäst hos oss. Sen slocknade jag snabbt i sängen. Svårt i ens favoritfamn... sen har jag slitit på jobbet i ett antal timmar. Fy farao vilka ruscher! Men grymt jobb! Idag var jag på topp och hade rätt inställning ;) Imorgon är det dags igen, tror inte det kommer bli lugnare på vårt rikes dag. weehoo då blir det extra cash i plonkan. Det gillar vi!

Gårdagen har jag inga kommentare om. Booring to max. Men vissa andra hade kul i sänghalmen ;)







min busfis





häng



Blev tillslut häng på fästningen! Köpte med oss varsinn sallad och satt och spana in människor.
Fick aldrig någon bild på S. Iallafall.. sen drog vi vidare till julia där ida gjorde henne sällskap. Satt ute och pratade hur länge som helst. Kändes som klockan inte alls var mycket pga av vädret. Älskart!
Det jag HATAR med detta vädret är alla mygg som dyker upp på kvällarna. Men tror jag klarade mig utan någon bett, hihi.

Nu ska jag iväg till jobbet. Slutar halv 3, då blir det pw! Puss så länge


girls night

Godkväll rumpisar!

Vad händer ikväll? Får se vart vi hamnar 2 night. Men jag är sugen på mat vid fästningen, vädret är ju så underbart så det finns inte. Sen kanske ett glas vin på bodegan! Alla är så sega så kommer ingenstans men bättre jag är klar så kan jag röra på mig fortare.

(väldigt mycket snack om min fin fina sambo, men han är så underbar. Kom hem till en fin blomma och urgulligt kort. Fyfan vad du är bra ♥)

Göööötttaaa



Mina specialer gjorda av kääärlek

one love

Hej på er!

Har inte blivit någon bloggning igår eftersom jag spenderade hela dagen med älskling! Vi firade ett år på kusthotellet med massage, bubbelbad, bastu och träning. Spa hela dagen i nästan fem timmar så vi kände oss som två maneter!
kvällen avslutades med massa plockmat, och summerar dagen som UNDERBAR. Sånt behövs mer i vardagen, LYX.
Ett år iallafall, känner mig lyckligare än någonsin. Du är min!

Onsdagen i bilder

favvisar!



kaffe på paggan med anna, julia och kajsa.




haha, jag kände mig såå snygg


plockmat, vin och grogg med J och S.













Skön onsdag! Bytte ut vinet mot groggar istället, haha. Gick sådär med max 2 glas vin.
Men värt!

Mys på balkongen med jonna och sofia! :*

resize_p010611_1 (MMS)

Mys på balkongen med jonna och sofia! :*


Goodmorning sunshines,

Goodmorning sunshines,

Perfekt väder för vin idag! Ska unna mig ett eller två glas idag. Blir ingen sen utgång idag, klockan står på halv nio imorgon. Jag och älskling ska fira våran årsdag imorgon! Så jag har lite planerat då. Kommer bli så härligt!

Nu på morgonen har jag besökt friskvågen för träning! Så nu har jag precis käkat frulle. Trotsade gröten idag och körde på fil och bär!

Tänkte jobba på brännan nu, men ska ta mitt sunda förnuft och göra iallafall ETT körskoletest. Jag ska tvinga mig nu.
Vi hörs senare, Puss


mina tjejer!!

RSS 2.0