Så börjar jag idag!

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Så börjar jag idag! Haft en liknande arbetsdag idag först lunchrush på m sedan vidare till den fina butiken med stort C. Leu var med mig hela dagen idag. Vilken tur jag har att jag tycker om henne ;) hon är för skön den tjejen! Hon lyckas med allting konstigt nog. Tur att vi har varandra!

Jag har legat på soffan tills nu och kommer fortsätta spendera fredagen likaså! som jag skrev innan har jag fått en sån retlig hosta med slemm och allt som hör till. Ibland blir jag till och med helt yr och svettig. Så känns som jag behöver en ledig dag och coola ner en liten stund. Så jag har bytt ut kaffet mot te och honung, slängt i mig en alvedon och hoppas på att det lämnar mig ifred.

Legat och kollat på halv åtta hos mig. Är jag ensam om att bli så himla hungrig framför sånna program?
Blir sugen på allting som har med mat att göra. Så har gått och rotat i skafferiet efter något ätbart ;)
sen fastnade jag ytterligare framför något som handlade om arbetslösa. Faktiskt intressant!

Något annat som jag inte tror ni har missat är vårens trend. ORANGE OCH ROSA!
och jag vill ha ett orange läppstift soo bad! blir så insprierad av denna bilden. Lite smink, blek och färgstarka läppar. So gorgeous! Hiss eller diss för denna trend?


lite cheers på det!

Efter många om och men så kom jag till cheers ändå. Lite senare än alla andra men iallafall ;)
först hade jag bestämt mig för att stanna hemma sen ändrade jag mig. Men sarah fick ner mig tillslut, hihi.
Men det blev en trevlig stund på CnB :)

Känner mig dock fortfarande inte 100. Min hosta är inte så mysig. Får verkligen inte bli sjuk. Min ekonomi tillåter det inte!! Så kurera mig ikväll efter jobbet och sen har jag en ledig dag imorgon! Blir soffhäng på det.

Nu ska jag cykla till donken för inte ens två timmars jobb sen vidare till C. Får hoppas jag överlever detta ;)
gillar dock inte att det regnar, det försämrar det hela lite...










Shit vad tiden rinner iväg...

Shit vad tiden rinner iväg! Redan elva och mina pluggplaner har förvandlats till jobb ala dos!
Haft möte nu på morgonen med min boss. Sen hade jag planer på att sitta på trafikskolan och mala frågor.
Men det är så uteslutet nu. Ställer självklart upp med min arbetskraft och packar lite hamburgare ;) hihi
Imorgon då jävlar.. då ska jag sitta fastklistrad framför datorn.

Vet inte om det blir så mycket bloggande idag. Ikväll blir det quiz som vanligt på onsdagar! Får se om jag har lika tur denna gången. Hoppas på vinst ;) ännu en biobiljett hade inte varit fel.

Kissss


Bild från förra onsdagen. Med min kloring.... älska ;)

Dagens tallrik



Kyckling stekt med sweet chili!! Underbart.
Det ligger lite av varje i faktiskt. Allt som jag älskar.
Sallad  tomat  majs  gurka  avokado  paprika  linfrön  basilika  parannötter  melon  rödlök  vindruvor
sen en vitlökssås gjord på turkisk youhurt!

rosa + orange = sant

Såja! blev en vända in town idag och shopping på det!  var faktiskt på jakt efter ett orange läppstift men blev ett riktigt knallrosa istället.  Mitt ljusrosa är för mesigt på något sätt.  Fick köpt en läpp penna i samma färg också som "fyller ut" läpparna lite.  Tycker det är svårt att få det snyggt med läppstift på mina små läppar...  Så läpp penna löser faktiskt problemet.

Blev åtminstonde promenad till och från stan. Kändes riktigt skönt i solen! Men det var inte ofta den tittade fram... boo ... Nu har jag precis kommit innanför dörren.  Ska sätta igång med maten. Blir kycklingsallad till middag! Mums.

Ska bara invänta pojken som kommer hem med sin bil idag. Så glad för din skull att den äntligen är lagad!!
Du har ju varit utan den längre än du haft den typ. Så ska bli kul att svischa förbi i den ;)

animated gif maker







Sorry for bad update!

Sorry for bad update! Jag har haft en helg med mycket jobb och jag har helt enkelt vart helt slut efter det. Så blev en välförtjänt sovmorgon tilll halv tio idag.

Nu har baby precis varit här och ätit lunch med mig och snart kommer min finaste granne malin över :)
Ska se till att ta en vända på stan och förhoppningsvis en promenad och kaffestopp på vägen, om vädret tillåter det vill säga :) Solen kikar fram lite då och då. Så hoppas på det! Är helt ledig idag vilket är superskönt. Men sen väntar ännu en veckas med jobb och slit. Det är det säkert värt när pengarna trillar in. Men mer pengar ska det bli. Jag är inte nöjd. Nu när man har samlat på sig titeln som sambo så måste det bli ändring när det gäller den biten också.

Nu ska jag slita lite i malin så vi kommer iväg. Kisses! Lovar er fler inlägg idag!







Lite details.
magtröja/linne - london, orange nagellack - depend, poncho - hm , shorts - gina tricot

Så var det dags att börja använda orange nagellack igen! Nu börjar det bli poppis.
Men mitt är två år gammalt. Betyder det att jag ligger liiiiiiiiiite före i modet eller? ha ha ha ha ;)

double up

Hej vänner!!

Hur mår ni? Jag är sjukt trött. Jobbat på C idag fyra timmar och snart är det dags för några timmar till på M soonisch.
Hoppas tiden går snabbt för håller på att somna redan nu.. buuhh..

Igår var det jobb hela dagen med. Sen åkte jag hem till m & p och hämtade mina kläder och byrå.. Så spenderade hela dagen att packa upp flyttlådor. Då är man sambo ;) så har hållt på att fixa lite här hemma.. Köpt nya fina lampor och lite möbler :)

Sen kom emma och alex och gjorde mig sällskap. Vi körde lite earth hour här hemma.. sen film med popcorn och glass! fröken andersson indroducerade mig till popcorn med cheddar smak. Ljuvliga vill jag säga ;)
Vi kollade på FARSAN.. Det var föör rolig. Humor till max! haha. det roligaste var nog "Death" hahahah alex förstår vad jag menar.


just dance


Kikat på en dansföreställning idag m S & H. Luisa och Maja dansade. Verkligen jätteduktiga!
Fanns några koregrafier som var bättre än andra, blandannat 2 tjejers projketarbete! Så himla fint gjort.
Sen kan jag inte ljuga och säga att vissa var lite speciella om man säger så.. haha. Ni kommer känner simone kan ju gissa vad hon gjorde. Haha sötnos!!

Går inte fota sånna här saker, men tyckte de blev rätt coola ändå ;)






gliiiiiiiiiiiiiiiiider me våålvån


Godkvällis bloggis!

Kom precis hem från en sväng med fjordebring och några andra flickor. Fröken har precis fått körkort så blev en tur! Bla. till 2-ååker med volym på max. Du är så söt, fjord. Grattis igen :)
Jag som skulle göra fiskgratäng idag så blev det snabbmat istället!! men kunde verkligen inte vänta. hade inte ätit på hela dagen, sen åtta på morgonen, så min mage värkte så in i. Den har inte slutat än. Fyfan.

Måste berätta dagens händelse. När jag och alvis skulle åkt och handlat hade vi båda skrivit inköpslistor. Så när vi kommit fram säger jag "Faaaan, jag glömde listan" a: du kommer väl ihåg ändå... efter ett tag säger hon igen "jag har glömt min med" då brister vi båda ut i skratt. Så jävla kul, vi åker och handlar så har ingen utav oss med oss lappen. Blondiner alltså ;)

Jaha.. annars har jag o älskling kämpat med att få ihop en byrå.. Jag som trodde man fick den färdigmonterad. jag lyckades iaf bygga ihop lådorna så fick erik göra resten. Det är en mansgöra helt enkelt. Passar inte för oss tjejer.
Nu är den på sin plats och hallen börjar bli riktigt fin :) Imorgon kommer vårat fina träd upp!!! like

Gårdagen i bilder











bjuder på den näst sista!! ;)

loveyams


Suttit på balkongen med solen i ansiktet och njutit av mina och fröken angsmans nygjorda loveyams! Mitt ord för kärleksmums ;) gulligt va? Mycket väl godkända tycker jag! Trots ett litet misstag med glasyren som "skar sig" Hahaha.

Gick upp åtta idag och åkte till trafikskolan med bettie för plugg i 2 h. Så skönt att redan ha pluggat och övningskört idag så nu har jag haft gott om tid att njuta på min lediga dag.. sen blir det hela helgen igen!
Vi ska faktiskt åka och handla ihop snart. Mysigt när man är 2!  Speciellt när man är tjej.. Visst är det ganska kul att handla? hihi









Äntligen kan man sitta på balkongen och njuta! :)





Fika på balkongen med alvis! Gjort en stor...

resize_p240311_1 (MMS)

Fika på balkongen med alvis! Gjort en stor plåt med kärleksmums :) farligt!! Skönt me sol !


JAG VANN ;) (egentligen var de mitt lag so...

img_20110323_215 (MMS)

JAG VANN ;) (egentligen var de mitt lag som ägde) Haha


CnB

Hey bejbs!

Hemma från jobbet nu. Gick super. Och nu har jag delat en mozarella pizza med baby.. råkade dock bränna den för glömde ta ut den när klockan ringde. Men den gick ner ändå...

Ska vara på CnB vid åtta och möta upp lite vänner! Ska bli trevligt att sluta onsdagskvällen med ett glas vin!




H O P E





Hej på er!

Shit, vad klockan går snabbt idag. Vaknade vid nio och mötte S på friskvågen för lite träning!
Vidare hem till mami & papi för att hämta lite kläder. Sen har jag övningskört hela dagen. Kört på alla möjliga ställen som längst till rast nord. Börjar bli säker nu :) gäller bara att hålla körningen uppe, så kör lite varje dag.
Sen bjöd jag papi på en kaffe här och slängde in en tvätt. Snart står det JOBB på schemat så ska hinna laga lite mat och hänga upp tvätten innan..

Äntligen kom mitt paket från JFR. Som jag längtat. får se om det kommer in i butiken snart, vem vet. Kunde inte riktigt vänta tills dess. Ska visa en närmare titt på gårdagens köp också. Väldigt mysig poncho liknade kofta och två linnen. Ni ser lite på bilden här uppe ;)

Måste slänga ihop käk nu så jag inte stressar ihjäl mig. Ikväll vankas popquiz med fina vänner! See u there?
puss

haircut

Fyfan vilket pass! jag är helt slut ärligt talat. Orkar inte ens lyfta ett finger. Mat orkade jag heller inte laga... Då är det illa alltså. I'm d to the e to the a to the d

Fick också hunnit med alla mina planer idag. Varit en ganska bizzy day! Vid lunchtid åkte jag till Em och fixade mitt hår. Nyklippt! Härlig känsla. Mina sletna toppar är nu gone!! :) 5-7 cm blev det. Men det är fortfarande låångt haha.
Sen gick vi ner till stan och mötte upp hanny på paggan för en ceasarsallad. Mums! Fick träffa vasi en liten stund, välkommen hem darling! Som jag saknat dig. Snart är alla mina älsklingar hemma igen. Där dom ska vara.

Sen åkte jag och min far till Em och köpte en byrålåda. Haha låter kul. jag som ville ha den idag... booh men den kommer i slutet på veckan. Bra det! Mötte upp darling för en snabb visit på M. En paj skadar aldrig ;) (var jag tvungen smaka den från början) dagen slutade inte där..... sen kaffe på EH med freya.. Så har utnyttjat min lediga dag till fullo kan man säg.

Imorgon väntar easy line med S. Nio noll noll. Fyfan. Jag vill sova. Sen ska jag faktiskt hem och träffa mina päron.. Var ett tag sen jag såg mami nu!




hejdååå håret! :(









Mys med min favorit hund :*

resize_p220311_1 (MMS)

Mys med min favorit hund :*


Drar mig mot fröken friberg..



Drar mig mot fröken friberg! kommer förhoppningsvis hem med nyklippt hår. I need!

Hörs sen mina vänner

Ledig tisdag

Idag är våren här! och jag hoppas den är här för att stanna denna gång :) Wonderful är min känsla just nu.
Nu mår jag bra. Vart uppe och trallat rätt tidigt trots min ledighet. Just nu går vernoica maggio - jag kommer på repit. Tur att baby inte är hemma (: Han hade fått damp. Inget stort fan av den låten.

Hann faktiskt med rätt mycket igår efter träningen. Färgade fransar och bryn igen, tvättade badrummet, diskade.. Så skönt att slippa det idag! Fast finns alltid något att städa, jag hittar alltid något nytt ju..
Försökte ta ett kort hur mina fransar och bryn blev, men man ser inte jättebra :)

Nu är det dags att slänga på sig lite make och dra till fröken friberg som ska klippa mig. Sen ska vi träffa hanna på paggan och luncha. Ska hinna med att övningsköra, åka till EM, träffa freya och lite annat också! Får se hur det går.. Synd att dagarna inte var lite längre. Snart så, då blir det inte mörkt förrän elva. Det är sommar de..

Puss sötnosar



Har som sagt inget smink på bilden och så mörka är mina bryn och fransar nu. Bilden är ganska ljus nu också för den fina solen så det är lite mörkare i verkligheten tror jag


Nytt lack som jag skrev om häromdagen. Valde dock en militärgrön färg under, så man ser inte jätte bra att det är sprucket..

natti bloggen

Godkväll bloggen!

Sovmorgon till halv 10 idag! Kändes skönt. Skulle egentligen åkt till gymet imorse men min cykel har varit sjuk några dagar så den har inte varit användbar om man säger så! men nu är den på topp :) den tålde inte att ligga i en bils bagagelucka. Så därför var det rätt bra med bara jobb till sjutton iallafall. Åkte nästan direkt till träningen, aerobic stod på schemat idag! Soo much fun! sen blev det hem igen, gjorde lite avokadomackor med mjukost, färsk basilika, tomat och lök. oliiv ala speciale ;)

Imorgon är jag ledig och mycket inplanerad. Vet dock inte om tiden räcker till, men det återstår och se. Ska försöka vara lite effektiv också. Nu ska jag mysa lite med älskling innan det blir sängdags.


Snart dags att planera in en london weekend soon! Det är på G..

Godmorgon! Satt och tänkte på undra hur må...

resize_p210311_0 (MMS)

Godmorgon! Satt och tänkte på undra hur många år jag ätit gröt.. Shit ;) möttes av en annan suprise nämligen att jag slutar 5 istället för 20! Rätt skönt när jag tänker efter ;) nu ska jag kolla på nya avsnittet av stylisterna :)


dinner

Helloo!! :)

Nu tänkte jag få ihop ett riktigt inlägg. Har ju blivit mobil inlägg istället, men bättre än ingenting :)
Kom precis hem från Valinge. Middag med våra föräldrarna! Var riktigt mysigt. Bjöds på lamm och potatisgratäng och en supergod tårta till efterätt med passionsfrukt. Smarryyyy.. jag är ju rätt svag för sötsaker tyvärr.

När vi kom dit var ju det första baby gjorde att plocka fram sin cross som ni såg på bilden nedan.. Han blir som en liten bebis alltså.. men det är rätt gulligt. sen letade han fram lite av varje, fick skjuta luftgevär och lite annat som jag inte vet var det var egentligen ;) så det kan man nu bocka av från listan....

Vad hittar ni på ikväll då? Jag ska faktiskt vara hemma. Känns inte lönt att göra så mycket. för den delen så orkar jag inget annat än att ligga framför tvn, så hade tänkt att sätta på Stylisterna och kolla ikapp det jag missat..

natti ♥








Nu är vi i bonnalandet ;) det första erik ...

resize_p190311_1 (MMS)

Nu är vi i bonnalandet ;) det första erik gör är såklart hälsa på sin leksak ;) sötnos!


Godmorgon! Nu är det dags för några timmar...

resize_p190311_1 (MMS)

Godmorgon! Nu är det dags för några timmar på M :) sen ikväll blir det middag i valinge med våra föräldrar:) mysigt!! Puss :*


mini ring

hejhej!

Vad gör ni ikväll? Har haft en mysig kväll hemma med pojvkännen. Lagat taccos och kollat på tenacious d.
riktigt skönt att ligga hemma ikväll ärligt talat.

Dagen har iallafall flytit på ganska bra. timmarna rann iväg och som vanligt hade jag och leu många skratt på jobbet... vi har pratat om det flera gånger att varken jag eller leu förstår sig på danskar och varje gång vi hör språket så klarar vi inte av att hålla oss för skratt. Så helt plötsligt kommer in kille in i butiken. Vad kan han ha varit? 16 år haha? han frågar något och vi kollar på varandra och skrattar.

Vi försökte verkligen förstå vad han menade. Han pratade om rabatt och grejjer för det verkade som han tyckte 59 kr var dyrt?! han fick till och med skriva på lapp så vi översatte med translate. Ingen sucess direkt!
Sedan gick han och kom in gång på gång och det blev riktigt retligt och jobbigt för de andra kunderna i butiken.. Well well, bad han att gå tillslut. Så kom han in med en lapp till Leu (från hans kompis) som hade blivit förälskad i henne.. naww.. go for it girl! ;)

Så snyggt vi har kommit på med denna ringen. Kanske inte är den bästa bilden men det är riktigt snyggt.
Vi ska skapa trenden med dess!! Det är egentligen ringar för barn eller tåringar för vuxna.
Skriv vad ni tycker. Hiss eller diss? ;)


adjustment bureau


Hej på er,

Blev rätt sent igår så hann inte skriva något. Jobbade på Claudell till 18, sen vid stängning kom Mimmi och så var det dags för planka och vin för vi som jobbar i Gallerian. Så det var uppduktat bord och massa gott.

Synd att det inte blev fler, men vi var hela styrkan från Claudell! Riktigt mysigt att träffa allihopa och se vilka som egenligen jobbar vart osv. För man har ju stött på några efter stängning men inte vetat exakt vart de kommer ifrån.

Det blev god plockmat och lite vin på det. Perfect! Vid nio-tiden stod det bio på schemat.
Adjustment bureau hette filmen.
Förvånandsvärt bra faktiskt och spännande. Jag och mimmi satt liksom " neeej men varför? hela tiden.." Det bästa var också att man inte hade en aning om vad som skulle hända i filmen, så riktigt bra! Credd till den :) Så se den!!

Det bästa är när vi kommer ut från biosalongen så är det snöstorm. HATE IT. Vad händer? det har varit vår de senaste dagarna och sen händer detta? Så Mimmi fick köra hem mig med cykeln där bak. Vi hade så jävla roligt när vi skulle få in cykeln.. haha..

Det som stör mig nu är att man inte kan cykla. Så hade tur att papi var hemma från jobbet och kan köra mig. Jobbar nämligen på M först tills 13, sen 14 på C. Så det blir lite fläng där, typiskt. jag som börjat gilla cykeln mer nu för det är fint väder.

gårdagens bilder

mitt fina gäng på claudell




carlings






Espresso h, Village och Claudell


jag älskar tulpaner

Godkväll bloggen!

Nu kommer dagens inlägg. Bättre sent än aldrig. Igår efter jobbet blev det full rulle helt enkelt. Hann med både det ena och det andra. Lite övningskörning, boxningspass med B och självklart satt jag också bänkad framför Desperate H. Loveeee! finally back!

Onsdagen såg ut exakt likadan fast lite annan ordning. Träning - övningsköra - dejt med anna - körlektion - jobb.
Så ser mitt liv ut just nu! All min lediga tid ska gå åt det stora kortet.................

Gick förbi Kicks innan också och köpte en stor sminkväska som jag kikat på för ett tag sen. Kände att det var dags för en uppdatering med mer utrymme. Såå snygg är den :) så kunde jag inte låta bli att köpa ett nagellack som spricker.. Lånade det av Malin i helgen och det var så jävla ful/snyggt.. en situation som man bara är tvungen att köpa ni vet.

Nu har jag duschat och dricker en kopp te. Väntar på älskling som håller i quizzen ikväll med, han är lite sjukis så ska pyssla om honom ♥


mina fina tulpaner som börjar slå ut... måste jag hitta massa nya saker som jag älskar?? :)

beautiful weather

hey sunshines,

beautiful weather, i like!! Hur mår ni? Förstår inte hur mitt humör totalförvandlas.
När solen ligger framme och det är ljust ute så blir jag pigg, glad osv. Det känns helt sjukt. När det mörkt på morgonen är jag riktigt risig. Trött, sleten, seg, vill liksom bara ligga under täcket hela dagen och aldrig gå utanför dörren. Känner mig som en helt annan människa nu, haha.

Har iallafall varit uppe sen åtta och kikat The Voice, gjort ris till matlådan, frulle, kaffe och allt det där.
Jobbet kallar om en timma. Skönt att ha haft 2 lediga dagar denna veckan. Så det ska vara. Kan behövas ibland, men nu ser det ut och bli jobb några veckor i streck. hihi.

Hoppas ni får en bra dag bejbssss


Lördagens underbara frukost. Sånna ska vi ha varje lördag.





Måndag igen,

Hej!

Redan måndag igen då.. Har märkt att det spelar ju ingen roll för mig att det blir helg, för jag får ju aldrig vila på helgen ändå. Inte ofta jag är ledig lördag, söndag inte.
Har precis varit och fikat med min vän alvina! Skulle även ta en tripp till L home eller vad det hette. Men så hade dom stängt, såå typiskt. Hört att det ska vara fina saker där ute, någon som varit där?

Sitter och väntar på papi nu, vi ska ut och övningsköra. Det var på tiden. Satt och gjorde ett test innan också, ska göra ett ikväll med. Så jag känner mig rätt duktig nu fast det inte gick superbra.

Ni får roa er med bilder från i fredags











finaste bilden på oss, love you ♥

GABRIEL

DAGENS HÄNDELSE Typiskt att min kamera var seg som en snigel om hann inte med början på hans fina tal. Jag dör haha.




muffin'

hej allihopa!

Fin söndag 2day. Hoppas snön försvinner föralltid nu.
Jag, bejb, Gobbi och P kom hem från promenad runt fästningen och lunch på stan. Väldigt gott!
Hur skönt som helst att inte vara bakis, trodde dessvärre att jag skulle må sämst idag och ligga och uggla i sängen. Men jag mår toppen. Så nu har jag precis gjort en plåt med muffins. Fast det blev bara 10 st när det stod 16 på receptet. Sämst. Kladdkakemuffins it is!

Så nu ska jag snart sätta på kaffe och sen ha lite fika. Sounds like oldies.
Gårdagen var hur mysig som helst hos fröken fritzon. Mysförfest med underbart god plockmat, tårta etc. Mysiga människor också. Hade skitkul! Hängde mest med Amanda hela kvällen, 2 good! Två utgångar denna helg! Fredagen toppar nog en av mina värsta utekvällar. Stort barnkalas på Oscars! Ett stort skämt faktiskt....



min favoritkarin platsar bäst hemma hos mig























Sista bilden är det ingen mindre än anna wannberg!! HEMMA HON MED

Så, tack alla ni som gjorde kvällen så bra!! PUSS


Sveerige, skärp till er förfan

Jag har märkt en sak med Sverige. Alla är så bittra, sura, otrevliga vart man än är. Jag är så jävla pissed off på människor som förstör min och andras vardag. What's wrong with you guys?
Vart jag än har gått det senaste är det ända man möter ett surt ansikte. En restaurang, en affär, korvmojj you name it. Hur jobbigt är det att få till ett leende?

Vad är det som bekymmrar alla människor? Är det verkligen så jobbigt att vara lite trevlig mot sina medmänniskor?
Klart att man har sina dagar då man inte är glad, det har alla. Ingen är perfekt. Men detta händer för ofta alltså.

Så jag har tänkt.. Folk som inte trivs med sitt jobb att jobba med människor ska fan inte göra det heller. NI förstör för oss alla. Ni passar bättre i en kontors-stol där ni kan sitta och vara bittra hela dagarna.

Mitt humör sjunker så jävla mycket när jag ser mig omkring. Jag är alltid så glad. Jag mår bra av att vara glad. Vi i sverige är så jävla bortskämda och uppskattar inte det vi har. Jag gör det inte heller! alltid (säger inte jag är felfri) Tänk på hur folk lever. Vissa bor på gatan och får tigga eller till och med sälja sina kroppar för att överleva. Tänk på hur många som dör i AIDS, HIV, cancer osv. Tänk på hur många barn som försvinner. Som inte hunnit leva klart sina liv. Det finns barn som föds med vapen i handen som blir lärda till att mörda. Land där dom inte sett annat än krig. Det är deras vardag.

Finns så många människor som behöver hjälp. I jämförelse badar vi i pengar, köper nya kläder när dem gamla blir omoderna, vi har tak över huvudet, vi äter oss mätta och vi är fan inte nöjda ändå.
Tycker detta är något som vi alla behöver tänka på. Det som visas utåt, är det viktigast i livet?
ta hand om dina nära och kära istället. Man vet aldrig vad som händer. Så sluta vara så jävla otacksamma och var glad att du LEVER.

FRIDAJJ

Hey bloggen!

Hur mår ni idag? Har precis klivit ur duschen efter ett träningspass på friskvågen. Känns bra att redan tränat och nu har man hela dagen framför sig. Blandannat jobb på C!

Igår efter jobbet inväntade jag fröken andersson och dissa träningen för G-kås. Vi hämtade upp Björn på vägen sen raka vägen mot ullared. (Ska inte säga att vägen är rak. Mår illa VARJE gång)

Snacka om att vi fick fyndat alltså. Jag för andra gången. Blev inte så mycket men ändå rök femhundringen. Hur fan?! En jättefin lampa som nu pryder fönstret, några tavlor och lite hemprylar faktiskt. Blir inte roligare än så ;) Mysigt att jag och em har precis samma smak och stil och köper/tänker likadant. Cutie!

När jag kom hem så var gänget samlat i soffan för film, vet inte vad filmen heter och så missade jag början. Men det var väl rätt bra ändå. Killfilm men helt okej för min smak :)

Nu ska jag äta min gröt innan den kallnar. Ciao!


quizzzzzz

God morgon!

Ingen sol som väckte en idag inte. Sverige i ett nötskal. Kan gå från strålande vår och solsken till snöoväder och till idag, spöregn. Vafan?! Bätte regn än snö, nu hinner förhoppningsvis all snön smälta bort helt. Drömmer mig bort till ett varmt land!!!

Igår var det som sagt fullt ös.. Popquizen var askul! Alvina är världens bästa quizzare, haha not! Vi sög rätt hårt, men vi var ju där för sällskapet såklart.. :)

Nu blir det gröt och frukt och kaffe. Sen ströpass på M.

puss sålänge









Onsdag

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Spyr på vädret iallafall. Men som tur är, så fick jag en solig LEDIG tisdag och en mulen onsdag med jobb. Så det var ju positivt. Ska snart iväg och brumma lite med bilen igen, hoppas det går lika fint som igår..

Måste tipsa er om en gammal goding som satt sig på min hjärna och bortsett från det så går den på repit hela tiden.
Gå in HÄR

Ska bli kul att quizza med min älskade alvina! Ses vi ikväll?

boxboxboxbox

Ville bara slänga iväg ett litet nattinlägg. Hoppas ni haft en bra kväll :)
jag är iallafall sjukt trött efter dagens träningspass. Boxning med caroline stod på schemat. Jobbigare än någonsin, men för kul. Man känner ju att jag varit sjuk, men börjar komma nu... haha

Ikväll har jag faktiskt gett mig på färgning av bryn och ögonbryn.. blev inte så illa som jag trodde! Syns inte så mycket, tog hellre för lite tid än för mycket. Så ska nog göra det igen imorgon.

Min onsdag är redan planerat sen långt tillbaks. Easy line nio noll noll, övningsköra, jobbpass på M och avslut på C&B. Ser fram emot det.

Åh, sängen ropar på mig. Ska bli så skönt att lägga sig, jag är rätt död.


Linne från Zara, köpt i Milano. Love it. Classyy

baby chloé

Hej!

Precis fikat med min älskling. Skulle vara en duktig flickvän och förbereda semlor och kaffe när han kom hem från jobbet. Det roliga är när han öppnar dörren så står han där själv med en semla, haha sötnos.
Men mina var nog godare, inte lika mycket grädde än färdigköpta.. :)

Fick träffat mina tjejer idag. Först mötte jag upp ida och gjorde lite ärenden sen blev den en god lunch på Ströget. Efter ett tag kom S, och sedan traskade C in med sin lilla baby C. So cutiee. Jag blev extra mamman idag ;)
Gled på stan med barnvagn och hela kalaset, fick ha världens sötaste o gosigaste tjej i min famn. Underbart!!
Helt otroligt att en sån liten sak kan vara så vacker att man inte vill släppa blicken, det bästa är ju att hon varken gnäller eller gråter. Vilket barn alltså!







den söta prinsessan...











fröken odenius, atleast!

hello!

Hur mår ni snyggingar? Jag mår bra!! :) Jag är så glad att våren börjar komma, solen börjar titta fram och jag hör fåglar som sjunger. Härligt är det. Nu börjar jag bli rätt trött efter dagens 8,5 h jobb! Innan jobbet var jag faktiskt på friskvågen och avverkade 2 pass. Förvånad att jag hann innan jobbet. Blev en snabbdusch, lite för snabb faktiskt, sen kunde jag ändå äta i lugn och ro, sitta vid datorn, lyssna på musik och till och med känna "vafan-ska-jag-göra-nu känslan" haha.

I lördags var jag som sagt och tränade bodycombat. Inget man missar precis! Sen åkte jag, papi o älskling ut och övningskörde. Jag på 70 väg. Ett stort skämt. jag var rätt nervös ;) sen åkte jag och jobbade fyra timmar kom hem lagom till ostbricka med mam o papp sen hem till fröken andersson o hennes nya lya : ) me like. Avundsjukan flödar här!

Igår var min lediga dag på 11 dagar typ.. blev första vårfrukosten på balkongen. Sen så spenderade jag resten av dagen med ingen mindre än fröken odenius. Min älskade älskling är hemma! och jag ser henne imorgon också, jag är så glad med det trollet. Vi fikade på mingan med johanna, luisa och hanna också. Tryckte i mig latte och morotskaka. fyfan jag gillar inte latte längre (eller donkens latte är den enda som funkar för mig) det är för mycket alltså. För mycket äckligt skumm som man mår illa av. Ska inte köpa det på ett tag. Blev en lång fika med massa catch-up talk och kramar. Åkte sedan tillbaks hem till nyhemsgatan och kollade på Gullivers Resor med mina gobbisar.. Besviken på den filmen, trodde den skulle vara mycket mycket bättre. Så kan det vara. På kvällen blev det Hawaii sallad från Via Veneto (Förvånadsvärt god, eller jäkligt god) solsidan & wallander.

Ska försöka hinna med att blogga mer varje dag istället för världens klump-inlägg. SVÄR ska bli bättre.
u have my word
.

Now - bed. Love u guys




haha, den sista bilden är för rolig. Undra vad vi pratade om där? ;)

This Time


Fan jag är sämst
. jag hyllar mig inte själv när det gäller att blogga. jag är inte så aktiv här känner jag!
ska försöka förbättra mig. Men känner att tiden räcker inte till när man jobbar, tränar, övningskör med mera. Men ska tvinga mig själv!

Så längesen jag bloggade så jag har glömt av hur man gör alltså, ha ha ha. Dagarna har verkliegn rusat förbi. Har inte hunnit göra någonting. Som jag berättade så fick jag hoppa in och jobba mån-onsdag som skulle varit mina lediga dagar. Så skönt med extra knäck så att säga ;) i tisdags kollade jag, e och gabbe på The tourist. Riktigt bra film! Jag satt som klistrad och skrek tyst när de andra pratade.. haha. Då tycker jag något är bra :) Händer sällan.
men som sagt nu vet man handlingen så det är svårt att se den fler än en gång. 2 bad!

Onsdag avverkade jag en körlektion. Sen mötte jag upp min finaste vän alvina för shopping och lunch.
Kom hem med lite blandade saker.. Hårband, SJUKT snygg jacka (kommer bli min favorit i vår) solbrillor och lite annat. Sen direkt till jobbet och stängning. Ny arbetskamrat har jag också, hon verkar toppen :) Hur go som helst!
Kvällen blev det popquiz som e höll i. Gott gäng och skitkul hade jag. Beställde in en stor pommetallrik (Åt seriöst 2 stycken) skrattade så jag fick ont i kinderna och hade bara väldigt trevligt!

Torsdag träning jobb och gekås. efterlängtat med behöver-ha-shopping på gekås. Fick köpt med mig en del kan jag säg =) sen världens godaste korv i korvmojjen utanför. Kunde inte blitt bättre ;)

nu börjar jag komma ifatt. Igår var det donkenwork all day och efter blev det thaimat med Emma. Blev sur att dem bytat ägare på Suwannas. Mitt favoritplace. Inte alls lika gott. Sen spelade vi Just dance på Wii och Wii fit. Föör kul säger jag bara. Någon som spelat det? Nu ska jag blåsa håret och sen ska jag ut och köra på vägarna! Hoppas ni inte möter mig ;)

Nej nu låter jag bilderna tala






puta puta, fjortis ;)








Söta malin!!





Dags för dagens träningspass!inviger nya v...

resize_p030311_1 (MMS)

Dags för dagens träningspass!inviger nya vårjackan. Men vädret ser inte ut att bli bättre :( senare blir det jobb och förhoppningsvis gekås!!


KARIN SVENSSON

KARIN SVENSSON

Så jävla sött så jag dör. Tänk att det där är du och jag. att vi inte ens vetat om det, så har vi varit vänner jättelänge. Men så jävla länge visste nog ingen av oss..

Så cute, alltså. Puss på dig vännen!




RSS 2.0