the last templar

Hej godingar!

Precis kollat klart på en film som jag och älskling började kolla på häromdagen. Den var så lång som vi somnade innan den var klar! The Last Templar hette den. Någon som sett den? Kan verkligen rekomendera den (även fall den var över 2 h) Ni som gillar äventyrs filmer kommer definitivt gilla den. Den var grym! Vet inte inte om pojken såg så mycket utav den, han somnar alltid när vi kollar på film. ha ha. Så nu ligger han och sover i soffan :) men där kan han gott ligga ett tag till tills jag kommer och pussar på han ♥
Försökte leta upp en trailer som ni kan kolla på, men hittar INGEN. Kommer bara upp trailer till tv/dator spel. Så ingen lycka där inte. Men ladda eller hyr den nu!

Imorgon skulle varit en ledig dag men tog på mig ett kvällspass! Men helt ok när man ska få slappa i Londres i helgen! Känns inte helt fel. Blir upp tidigt för träning imonbitti sen träffa kinabrudarna som kommit hem. Fröken odenius iaf! Så får vi se vilka vi får med. Måste till stan och fixa lite ärenden innan London.

Godnatt bajbs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0