Thaimassage



hello!

Mysig måndag. Har tillbringat eftermiddagen och övningskört, först med pappi sen på trafikskolan!  sen har jag myst i soffan med flera koppar kaffe och pretty little liars. Beroendeframkallande till 1000. Flyttade fram massagen till halv sex istället efter blir det bodycombat. Ska bli wonderbart! Det är såå värt.

Frukost

Frukost på e house med finaste mimmi!


gucci



Världens bästa sambo gav mig ett halvårs prenumeration på Cosmon, thaimassage gånger dos och en underbar parfym från Gucci. Lycklig lottad är jag som har en sån underbar människa vid min sida. Snart har vi hållt ihop i ett och ett halvt år. Sjukt så snabbt tiden går. Lite klyschigt men tycker vi har det så jävla bra och jag vet att vi har det bättre än många andra.

Trots att allt började i tissel och tassel hittade vi varandra utan en tanke på att hitta en ny kärlek. Jag är så himla glad att jag har träffat dig! Du är inte bara min pojkvän och sambo utan en bästa vän! Vi behöver knappt säga vad vi tycker och känner, för det vet vi redan. I dina armar är jag så trygg och hade aldrig i livet bytat dig mot någon annan! Dig är den jag älskar mest. (ja, även när du skäller på mig ;) ) jag vet att du alltid tar hand om mig och tänker på mitt bästa. Ärlighet varar längst. jag har så mycket kärlek till dig så det finns inte. du är mitt allt. när jag kommer på mig själv sitta och bara kolla på dig i smyg och le inser jag hur förälskad jag är. den känslan.

Nu sitter du och spelar tvspel. Skrattar lite smått när jag kollar på dig, du blir som förflyttad till en annan värld. Men ja, jag måste erkänna att du är så gullig när du sitter där och pratar i din mick med dina bil friends...  ;)
även om det inte alltid märks så beundrar jag ditt starka intresse för bilar och jag är så glad att du över huvudtaget har ett intresse, även om det är ett dyrt sådant så blir jag faschinerad av dig. So keep up baby! you rock!

Men iallafall imorgon ska jag, unna mig med massage! Det om något behöver jag, mitt i min stressbubbla. Skönt ska det bli.

Söndagskalas!

Sitter här med föräldrarna och myser! Middag och tårta :) kollat massa bilder från min och älsklings resor till LDN.

Öppnade mitt sista paket idag också, en matbredare! Praktiskt för mig som alltid lagar mat och bakar : ) perfektos!

Ljusstaken är tänd och det är så mysigt! Paketet som jag la upp härom dagen var en kaffetermos! Gött!


birthdaykid!

Hej godingar!

Hade en faktisktiskt bra dag igår! Födelsedagen började med frukost på sängen och paket av älskling. Mysigt! Sen var det jobb som stod på schemat. 8-16 passet så det var rätt skönt, dock var det full fart hemma hos oss efteråt. Fiixas och donas och mat skulle göras. Puuh, tog längre tid än vad jag trodde. Slutade med att vi var fem man som arbetade i köket, haha. Tack för hjälpen babes! Fick iallafall credd för maten som var mer än OK ;) Alltid kul att höras. Något bra har man planerat ändå..

Så, tack mina underbara för ni kom och för presenterna. Ni är bäst!♥
frukosthäng på e house idag med älskling, alvina och fredrik. Riktigt mysigt såhär på en söndag! Borde göras oftare.
Snart så blir det söndagskalas för familjen. Puss sålänge!











Min älskling kom hem!
















Där fick ni massor med bilder på några av mina finaa!!





Lycklig!

Haft en underbar dag idag! Fick världens bästa present från älsklingens mamma & conny & anna & henke.

Jag kan inte bli mer än överlycklig när denna kommer in genom dörren!
Så länge jag velat ha en sådan ljusstake. I love it so much. (nog bara vi girls som kan ha sån kärlek till saker)

En annan sak! Kört göteborgskörningen idag, gick mycket bättre än vad jag trodde. Skönt! Sen har jag handlat till my big day och bakat med sötaste alvina! Tack för hjälpen och fina sällskapet. <3


Modevisning i Gallerian

Hej på er!

Oj vad mycket vi haft och göra! Men det är bara att vänja sig, men kul har vi iallafall :) det är otroligt viktigt speciellt när man är stressad att man har kul med alla. Men tyckte jag och victor var grymma idag!

Gallerian hade en modevisning idag för alla butiker (Espresso var ej med) då jag egentligen skulle varit med och gått men blev en snygg brunett istället och mimmi såklart! Så stolt man blir när man ser att man har så otroligt snygga och vackra vänner. Kände mig precis som en storasyster haha :) Löjligt men, du är så fin mimmi! ♥

Nu ska jag ut och kolla eriks nya BMW. Han har nu sålt den blåa faran... ;) den är far far away! Så nu slipper vi se den iallafall. Vi saknade ju hondan när den gled runt i Varberg. Dåligt där baby!

Förresten, Smyckena som Mimmi har på sig på bilden är från Lotta Djossou. Dem är i äkta silver till riktigt bra pris!
Finns även en kollektion i koppar. Ska se om jag får tag i några mer bilder sen kvällen, hade varit roligt om jag kunde lägga ut några här!



Älskar min smygreklam på E house i bakrunden.




Supersöta Isabella var också med och gick :)

Åh!

Slutade dagen med att få för tidig födelsedagspresent! Eriks daddy var förbi med det precis. Tror dock inte jag kan hålla mig från att öppna det ;) men gör väl inget om man öppnar några dagar för tidigt? Jag älskar blommor och älskar rosa. Det kan inte bli bättre.

Dagen har varit hyffsad! Var jobb och lite körning med fati. Samma imorgon sen laddar vi för fredag och helg!! Ska bli grymt i helgen! <3


workisworkis

Goodmoorning rainy day!

Varit uppe sen åtta imorse och kört lite med pappsen. känslan att gå upp så tidigt när man börjar tolv är.....obeskrivlig... men so it is!  bloggappen och mitt internet har krånglat så har försökt skriva massa inlägg som aldrig kommer upp. Tråkigt! Men nu lever internet igen, så ska snabba mig innan den dör ;)

Har en jobb/körvecka på G så hinner inte med mycket. Sen i helgen är det min b-day, wiho. Jobbar på lördagen så får inviga bolaget en annan dag ;) 2 bad. 

Nepp får bli frukost nu, magen kurrar! Kyss



mmmmm latte på det va



Malin

Haj!

Kom nyss hem från godingen malin! Käkat mat och kollat idol. Diggar robin, säger ju att han är grym! :) mysig kväll med skratt åt allt möjlig. Låg humor för mig ikväll.

Haft en dag där jag hunnit med lite gott och blandat. Pluggat lite, lunchat med Bejb på e house, träffat fina therese och gått på jakt efter presenter till emelie och karin! Blev mycket fint till slut :* sen körning till gekås och en visit där inne.. Lövleey! Bara -1000 på sparkontot, haha.

Håller på att somna in nu. Det ät dags. Love love


snart äre helg

Vet ni en sak? Jag har kört på motorvägen first time. Kände att detta var på tiden, kände mig mogen lixom.

Nej, men det gick faktiskt oväntat bra. Var lite rätt ett tag men har en papi som litar på mig, vilket är bra ändå.
Roligt att typ hälften stod placerade ut med vägrenen för alla hade fått punka. Var minst tio stycken och det är inte ett skämt. En körde till och med, bra för fälgarna har jag hört ;) Men snart måste jag kläckas ur mitt ägg för nästa vecka ska jag köra upp till GBG och där får inget gå fel alltså.

Nog om det. Annars har jag jobbat idag! Mysigt att man har så bra medarbetare. Jag har lärt mig hur viktigt det är att trivas med de man jobbar med och så jävla glad över det. Så puss på er!

Nu ska jag lägga mig och mala några avsnitt av Pretty Little Liars.. SOOO GREAT.


Kolla min lilla sötnos som är alldeles för långt borta.

blev en mysig fika..



halloo

blev en mysig fika innan med sannis och carro idag. Hann komma till stan hyffsat torr iallafall ;)
efter blev det träning en timma! Något vettigt får man ju göra på dagen.

väntar på att min iphone ska uppdateras med ny programvara.. tar hundra år. 
så snart ska jag smita över till alicia och andreas. ska bli mysigt att träffa min lidköpingsgoding!

var tvungen lägga upp en sötis bild på f, saknar er tjejer så otroligt redan! tomt utan er.
har gått en vecka och ni ska vara borta i sju månader till... ♥


Sunny rainy day

Hey!

Hur mår ni fina? Sitter i soffan med en kopp kaffe och myser. Tänkte dra mig till stan men frågan är hur!

Cykla är inget säkert kort i detta vädret. Precis som min rubrik har vädret pendlat hela dagen, och för en stund sedan så var det helt molnigt och spö regnade. Nu regnar det visserligen lite men solen börjar kika fram igen! ;)
Välkommen höstväder!

Varit rätt effektiv på trafikskolan idag. Plugga 1,45 sen körlektion hem och äta sen ännu en lektion. Mitt schema blev cp så fick bli två på samma dag!

Får se om jag kan bege mig mot stan snart iallafall, hörs senare. Puss


48 days left

Godkväll på er,

Nu mår jag bra alltså. Fick svettas av min överskottsenergi och all stress från idag. Så nu tänkte jag bara slänga iväg ett litet inlägg innan jag ska bli vän med John Blund. Klockan står på 06.00 och tåget till GBG går 07.04 så jag hoppas jag hinner med det. Så jag har 40 minuter på mig att leta upp Espresso h kontoret. Jag har så nervös, jag och GBG går inte ihop. Så ska man dit och köra snart, hjälp!!

Snart kan man kalla sig barista också, det är rätt coolt. Eller? Börjar bli PEPP på detta nu.
Fick veta en annan sak. Förtioåttadagar kvar tills Thailand. Here we come. Countdown. Just you and me ♥

måste var utvilad tills imorgon. hört rykten om prov. hoppas han skojjar. wish me luck. laddat iphonen med massa bra musik så blir tågresan genast roligare.

i brist på annat , partypeople














stressmoment

Hej bloggen!

Gud vilken dag jag haft. Stressmoment till tusen. Dock gick allt bra på jobbet! Ändringar i min kalender stressade upp mig. Men nu är jag lugn igen, allt är löst ;) E house utbildningen blev framflyttad tills imorgon istället för om två veckor. Vilket är bra då får jag göra kaffe snart!! YES. Men hade både körlektion och vaccination imorgon. Så fick skynda mig från jobbet till körskolan för att avboka och plugga, sen direkt till Neptunus. Dem var så snälla att jag fick ta sprutan idag istället. Observera att detta är andra gången jag avbokar sprutan pga jobb. Så blev två lektioner på Onsdag vilket innebär typ 2h körlektion haha. Men blir nog bra :)

Ska bli så skönt när allt stressande försvinner och jag kan varva ner. Men på något sätt älskar jag när det är mycket bollar i luften. Ska belöna mig så jävla mycket när jag är klar med allt!

Men nu, träning med Emeliebaby.


min fina Sanny

Fröken berglund

Godkväll babys!

Spenderat kvällen med fina sani! Först en sväng på stan, räksallad på C sen slutade vi med varm choklad innan vi åkte hem till henne. Mysigt! :)

Nu ska jag lägga mig. Börjar 8! Natti


Second

Haj på er!

Haft en väldigt bra dag idag ;) hunnit med det mesta - körlektion - äta frukost i lugn och ro - kolla ett avsnitt av pretty little liars (check it out, i'm stuck) - plugga teori - äta middag - work på E house - super kvällsmat - soffhäng.

Känns skönt att jag kommit in i jobbet, efter andra gången! Lär mig rätt snabbt sånna saker. Tacksam över den egenskapen :) men kul är det! Får jobba med goa jenny igen! Blev så glad att du gillade att jag var "huslig" tyckte det var gulligt sagt.. :*

Redan fredag imorgon, blir övningsköra med pappsen, plugg, träna, sannyy! Har ni haft en bra dag? ; )

Bild från min goa kvällis. Såhär brukar min kvällsmat se ut, lite småplock. Vanliga och soltorkade tomater, sallad, kidneybönor, halloumi, ägg och inlaggd vitlök! Så gööött o läätt! Try it


Godnatt

Ligger i sängen och väntar på världens segaste pojkvän som aldrig kan komma hem... Roar mig att läsa lite jobb ruels! :)

Bööh! Klockan står på 7! Körlektion. Känns sådär att gå upp innan solen gör det, haha


like indianana

Godkväll!

Haft besök av finaste fröken Eriksson ikväll. Så mysigt att träffas, var ett tag sen nu. Blev te och fruktsallad med ringlad vaniljsås på. So good!

Nu ska ni inte tro att jag dissat er här dessa dagar när jag inte bloggat. Jag har faktiskt skrivit flera gånger, men eftersom bloggappen varit cp det sista så har inget kommit upp. Så får ta lite bilder då och då :)

Förra veckan var hur skön som helst. Behövde verkligen en vecka to cool off. Varit uppe i varv det senaste så var väldigt relaxing om man säger så ;) Denna veckan blir det drygt 30 h så hinner med lite teori också.
Första dagen i måndags gick strålande. Inget som muggar som gick sönder eller så.. Haha! Längtar redan tills imorgon. Ska bli kul när jag får in allt.. Det är ju lite mycket i början. Hehe.






indiana


Yoggy and coffee

Hej fina!

Såg att det blev lite vajsing med gårdagens inlägg. Bättre sent än aldrig!

Kom från träningen för en stund sen, härligt med morgonpass! Men kollade lite fel så blir nog ett till pass i eftermiddag.

Ska hoppa in i duschen nu sen till trafikskolan. Ha en fin dag :*


Middag med therese och jaxon

Godkväll! ;)

Sitter här med världens sötaste therese! Hon har lagat asgod mat! Duktig hemmawife.

Börjar till och med gilla katter.. Hatar katter i vanliga fall. Men hur söt är han inte då?


PW

Godmorgon!

Som jag längtat efter denna frukost! Inte alls pigg när jag och johanna var ute på pw för en stund sen. Men nu känner jag mig piggare.

Precis kollat på vampire diaries. Sparar lite på det sista avsnittet som kommit ut. Det är så bra! Damon är het!! Eller var säger du J?;)

Nej nu ska jag vara lite effektiv. Ska sätta mig och glo rätt ner i teoriböckerna någon timme! Keep up!


Modelljakten

Hola,

Hemma från trafikskolan! Blev 3 test, oo! Nu kom jag hem och la mig i soffan och slog på modelljakten. någon som följer det? ;)

Kenza lover till MAX


Sunshine!!

Good morning sunshines!

Fint väder idag och det är snart dags för PW med finaste johanna!
Jag hade tänkt att ha en sovmorgon idag, men självklart vaknar jag innan nio pigg som jag vet inte vad..

Så nu sitter jag är i väntans ro och dricker tassimo!

Love


New new newss

Mina nya skönheter! Jag tyckte jag helt klart var värd dessa efter en dag som denna. (köpte dock dessa innan den goda nyheten)

Idag har jag tillbringat dagen med min fina SIS! Hon sitter på planet nu, blev en kort visit men det var mysigt så länge hon var här.

Är helt slut i kroppen nu! Tänkte nog inte till helt när jag beslutade mig om att gå på två pass efter varandra. Snacka om mör i kroppen!!

Nu har jag hoppat ner i sängen med en sovande pojkvän! Såå trött. Godnatt!


L

Blev en mycket god middag igår! Vi är ett bra team! Sjukt god sallad lyckades vi också med. Hittat en jättegod fetaost, lika god som paggans. Favoriten euroshopper! Haha och ja det är sant;)


Nu sitter jag hemma med fiona och ida. Varit på stan och gjort ärenden och haft körlektion. Börjar bli trött här i soffan ;) men snart blir det träning med emelie!


skogsmullar i valinge

Härlig söndag verkligen! Thumbs up for good sundays. Ingen bakfylla här inte.
Väntar på att E ska komma hem så vi kan laga mat. Lassange står på menyn ikväll! Längesen jag åt det.
Nu väntar några dagar ledigt så får hoppas jag får gjort en del important stuff.. Dagen börjar på körskolan anyway.

Funderar på att se någon bra film ikväll! Några tips? Faktiskt sett många bra filmer på senaste, mer sånt :)






skeeeeva



Parteeey

Goddag! Blev middag hos ellen igår med emelie o emelie! Bjöds på kyckling paj med sallad, mycket gott! Senare traskade jennifer och frida in också. Hade en bra förfest med många skratt! Detta är väldigt internt men som jag o fröken Andersson skrattade åt våra skuggor på väggen... Döör! Så roligt man kan ha ;) oscars var väl inte överdrivet kul, man måste vara lite mer alko för att va där! Så hade inte alls kul trots jag stannade tills portarna stängde. Men träffade iaf många fina :) mådde hur bra som helst på morgonen, så jag och sambon gick upp och tog en promenad och handlade tillbehör till amerikanska pancakes! :) så åkte vi senare ut till valinge för svampplock med la familja :* bilder kommer sen!


Myslördag med syster!

Perfekt dag! Vilket underbart väder, höstvädret är inte så pjåkigt ändå. Varit på stan och strosat med syrran. Blev lite shopping och god skagensallad på paggan. Älskling kom senare och gjorde oss sällskap! Han fick också köpt lite kläder. Så båda är riktigt nöjda:) nu hade jag tänkt göra lite äppelpaj innan jag ska iväg och möta fina tjejer. Party ikväll! :*


RSS 2.0