breakfast number 2

God morgon!

Ska njuta av min lediga dag till fullo. Ska ta det lugnt här hemma och feeel the silence. Varit på yoga imorse och nu ska jag äntligen äta frukost.

Det serveras naturell lättfil med linfrön pumpa solroskärnor valnötter parannötter tranbär äpple vindruvor och kanel. Kaffe är givet!

Ni ska se min över ambitiösa middag senare! Erik ska ta dommen snart ;)


gino ala ellen

Hello!

Kom hem fåren ellen och andreas! Vi har varit där med björn och em för att smida lite semester planer.

Blev bjudna på Supergod mat som ellen lagat! Underbart! Det receptet tog jag självklart med mig hem ;)

Till efterrätt blev det något som kallades Gino. Aldrig hört talas som det. Men varma frukter med vit choklad i ugn serverat med glass! Jävla bra start denna måndag alltså :)


On my hand..

Detta kommer jag bära på min hand de kommande veckorna!

Hittade en alldeles liten perfekt klocka. Enkel och stilren! Precis som jag vill ha det. This is the one, i can feel it ;)

Kunde heller inte slita blicken från dessa fina ringar från louis lane. Dem är i stål och det är helt klart det bästa materialet. Så dessa lär hålla ett bra tag! Det syns väldigt dåligt på bilden men på den svarta ringen står det "dreams come true" och den silvriga står det "forever love"

Louis lane ringarna kommer självklart från Claudell. De har även ett par smala hårda armband som jag vill lägga vantarna på. Baby, snart är det alla hjärtans dag. Vad väntar du på? Spring och köööp!


Frukost time

Godmorgon!

Kände det fick bli en enkel frukost idag. orkade inte fixa med det jag vanligtvis gör :) var så trött idag så det var svårt att gå upp!

Snart blir det jobb till 14, vad ska ni hitta på idag?


This day

God afton mina guldkorn!

Har slappat i soffan sen jag kom hem vid sex tiden. Världens mest kaotiska dag på jobbet! Tog krafterna på mig när jag inte kunde pusta ut eller äta på hela dagen. Gick på nålar hela dagen!

Men dagen slutade bra när lovley tog hand om mig <3 kärlek.
Imorgon hittar ni mig bakom disken. Som det ska bres mackor imöra alltså! Jävlar så snabbt jag ska göra det med.

Eftersom jag slutar tidigt imorgon ska jag försöka träffa både julia och alvina innan easy line med nina! När träningen är som bäst!!!

Btw fick jag ett blombud fast på bild från min fina syster i London! Så glad.


john blund

Nu ska john blund ta mig in i drömmarns värld! Bra kväll hos jonna. Mysig stämning och trevligt sällskap men framför allt söta födelsedagsbarn!

Blev tidigt för både mig och kajsa. Men rätt skönt eftersom jag jobbar imorgon! Så lär se en och en annan trötter imorgon skulle jag tro ;)

Nej nu slocknar jag snart! Love på er


in my orange pants..

haj!

Nu är jag redo för att fira Jonna och frida i mina orangea pants ;)
Blir dock lugnt ikväll för jobbar tidigt imorgon, så ingen utgång! Next week (;

Puss!


fina fredag

Godkväll!

Ligger i soffan och har precis kikat klart på sista avanittet av Gossip säsong 2! Kunde inte sluta mer perfekt.

Fick gjort lite ärenden in town innan!
• tredje paret byxor på 2 days
• bday paket till girls
• kaffe med jonna och kajsa
• visit hos mami och papp
• zumba med nina

För att inte tala om bra fredag så ska resten av kvällen spenderas med världens underbaraste och efterlängtad hawaii sallad. adios!


My S!

S har precis varit här på te och girl talk. Hon kom med nyheten att hon är back for good! Jag är glad!

Ska dricka upp mitt kaffe och fixa mig och möta frida på stan lite senare!


New T



jag är smått inlove i min tisch. bara tjejer som kan va det i kläder, eller hur?
kände bara att jag var tvungen inskaffa mig någon fin sådan. Slängt ut en fet påse med kläder som jag inte vet vad jag ska göra av. Sälja på loppis eller skänka. Både och antar jag.

kvällen var trevlig! Bjöds på ris med grönsaker och kyckling till det. Skönt att slippa stå för matlagningen idag :)
bjöds på lite pingis underhållning och sång som led till massa skratt. På tal om skratt, angi? Vad sa vi om det?

Iallafall lunchen imorgon står min mami för. Tomatsoppa. Mm. Kärlek.
jag älskar att jag inte har några planer imorgon alls förutom träning frivillig tid.

WIC och sponsormiddag

Hej!

Precis tagit på mig min nya tischa och brallor och ska bege oss mot Sparbankshallen. Euromaster är sponsorer idag så vi har blivit bjudna på middag före och sen kika på matchen. Ska bli roligt!

Uppdaterar mer sen. Puss


Lovley K

Good morning!

Härligt med fint väder när man är ledig! Mer perfekt är det för att jag ska träffa lovley kajsa som flytt från tokyo för min skull ♥ Inte riktigt, men nästan. Ska passa på att umgås för man vet aldrig när hon åker igen. 

Precis suttit och betalat räkningar. Känns skönt att alltid göra det när lönen trillat in, inget man går och längtar till precis.

Nu ska jag ta tag i mitt utseende, haha! Vi ses sen!



LCHF OMELETT



Att jag inte lärt mig göra omelett på iallafall tio år. Helt otroligt! Detta föreställer en kanel omelett som jag gjort på ett LCHF recept. Till det har jag turkisk youhurt! Tror det är dags för mig att köpa mig en sån mini stekpanna och göra omeletter i? Lyckas aldrig få till en rund och fin. Någon som har tips?

Blev så himla inspirerad av Alex och Carina så ska här framöver ska jag utgå ifrån LCHF. (Dock ska jag inte strunta i alla kolhydrater, men mycket utav dem. Det gör jag ifs redan då jag inte äter varken bröd, pasta eller potatis.) Så morgondagens matlåda blir LCHF blomkålsris med köttfärssås. Detta ska bli så gott!

fina flickor








Mina fina flickor i helgen. Vi drack vin och till det snaska vi på frukt, kex och goda ostar. Smarrigt! Tack Ninis.
Kvällen var hur bra som helst. Dock inte lika bra för N som halka och slog i tummen.. bara för det ska va så halt!

Haft en bra start på veckan med kort pass, fika med caroline, gossip och träning. Perfa! Nu blir det mat med älsklingen i soffan. Skönt!

Lunch på eh

Njuter av den nya fireflyen med passionsfrukt och blåbär!

Tror det kommer bli en succé!! ;) flaskan gör det ju inte bättre. Nästan så man vill ta hem och spara.

Efter jobbet blir det fika med fina carro! Ska bli mysigt :)


Bra söndag!

Startade dagen med frukostbuffe på mingan med angelina och nina! Så lyxigt att äta buffé. Inte behöver man diska eller fixa.

Fortsatte med filmen "cherry" hemma hos A sen lite fet man på det! Muummma.

Nu ska jag gräva ner mig djupt i soffan med min kärlek och kolla film. Adios!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1425498/images/2012/pic_185726524.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1425498/images/2012/pic_185726524.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1425498/images/2012/pic_185726971.jpg" class="image">


Gradin

Såhär ser min lördagskväll ut idag!
Fina tjejer hemma hos Nina :) klagar inte. Eller vänta nu... Hade varit mer underbart om det var sommar!


Just nu..

Måste ändå säga att det är lite mysigt att vakna upp och ser att det snöar utanför. Önskar bara att de inte kommer någon slask eller att det är halt..

Precis kommit hem från second hand med nina. Så ska ta tag i städningen här hemma! Ska bäddas rent och torka golven. Men ska powerstäda.. Och varva lite med någon bra serie så blir det inte så tråkigt ;)

Vad ska ni hitta på idag?


olycksfågel

Vilken jävla start på dagen... Började med x-fit på friskvågen med mina puddingar emma och victor! men på vägen hem så välter jag och får hela cykeln på mig. Men klarar mig med några skråmor, dock får armen lida idag.

Fortsätter hem och ska kolla min hotmail men har glömt mitt lösenord för typ tionde gången och spärrar kontot. Skiter i det och ska sätta på Gossip Girl som jag följer via en hemsida. Skitbra, så slipper man ladda hem och komma ihåg vart man är i serien. Men upptäcker att avsnitten är borta och jag har ingen jävla aning om vart jag var. Så nu undrar jag hur denna dagen ska forsätta? Kommer jag överleva dagen på jobbet? haha, det är frågan ;)

Nu kommer äntligen bilderna från personalfesten. skriver senare.


Inte alla som vågar bära sin boss.... ;)














S i sitt esse!!



avslutar med denna sköna bild på oss brudar och victor ♥


Emelie dag



ikväll har jag varit hemma hos fröken friberg och lagat middag och myst! Blev pasta med pesto/grädd sås med räkor och kräftstjärtar. Lovley! Ska defenitivt göra detta igen. Snabbt och super enkelt också.

Efter jobbet idag så fikade jag med min andra fina vän emelie och hälsat på fina frida på jobbet!
På tal om emeliees så kom jag precis på att jag känner fyra underbara tjejer vid namn emelie. thats so cute! och alla är änglar.

Dagens skratt!

Fick precis ett sms av Angelica som gjorde min dag! "nu har du gjort bort dig oliiv. På din bild ligger det ju ett par lösbröst i bakgrunden"

I mitt förra inlägg la jag upp en bild på min nya kavaj. Vad jag inte la märkte till då var att det låg en bh i bakgrunden. Maja var hos mig den dagen och testade min balklänning och testade därför med en sån under. Ser så jävla roligt ut!!


Black details

Detta med bloggen går inte speciellt bra nu känner jag! Finns inte så mycket att skriva om när man jobbar varje dag!

Sitter och äter turkisk yoghurt med frukt och nötter till kaffet! Får bli the frukost of the day! Jobbar kortpass idag, så det ska bli rätt skönt. Så får jag träna steppen också vid fem! Perfekt! Ska berätta lite om en träningsform jag starkt rekommenderar sen! Årets bästa träningsform!

Lite närmare titt på min nya kavaj med svarta detaljer.. Älskar att den känns så klassisk men ändå modern.


sculls


MÅNDAG, I'M IN LOVE

Haha, jag måste vara den enda som älskar måndagar! Känns som man börjar om på något sätt. Klev upp vid halv nio för att dra mig mot gymet för träning, som vanligt! finns ingen bättre start.  Nu blir det kaffe och youhurt med frukt!
Börjar eka här hemma nu när mina älsklingar inte finns hos mig. Men längtar till våren, då kommer ni! Systrarna berglund och S har dragit sig mot nya upplevelser. S ska simma i juridik böcker och sanna till the big apple. Hade jag kunnat hade jag följt med dig ♥  Men finns ju några godingar kvar här hemma!
Skulle laggt upp bilder från i lördags men kom på att angi har min kamera. Så får bli två bilder jag snodde från henne.
Kisssssess

140112

Igår spenderade jag kvällen hos underbara angelica med frida och malin. Vi lagade tacos, drack vin och tjöta massor! Mycket trevligt!

Sen blev jag upphämtad av en taxibuss med andra gummor och begav oss in i smeten vid tolv snåret! :) hade en rolig kväll, mådde väldigt bra idag trots att malin och angelick hade roligt när dem spetsade mitt jordgubbsvin med 80 % ig sprit. Dem trodde det gick att lura mig, haha!! Ni är för goa ;)
Ska lägga in lite pic senare!


kvällsmat med babees

Nu har jag och emelie precis kommit hem från campino med systrarna berglund och anna!

Nu ska jag och emelie göra fruktsallad och kolla på "kyss mig"


Bodycombat


Lithium

Kiiiillll meee! jag är så sjukt trött så det finns inte. Ska träna soon men ska lägga mig och vila i tjugo min. Micro sömn är bra! 

Efter jobbet satt jag kvar och drack kaffe med eh brudarna. Jennifer och Anna! Härliga brudar!  Halv sju blir det träning med min bästa buddy Emelie!   Hoppas jag inte somnar bara, haha. Längtar tills jag får vara ledig. Söndag då jävlar ska jag sova till tre.

This is my neew favv. Den går på repit hela dagarna.


That's my girl



That's myy girl!! You're smoookiiin' hot!!
man blir väldigt stolt när denna snyggingen dyker upp mer och mer på Nelly. miss you babe ♥

Diamonds are forever!

Diamonds are forever!

Hängt med emelie idag! Kaffe och lowstyle häng. Ni ser själva på bilden. Supernöjd : )

Sen har jag jobbat lite och ikväll har mina favoriter från Thailand varit hos oss. Kollade på världens sötaste film. How 2 train your dragon. Jag har verkligen börjat fastna för tecknat. Varför har jag alltid trott det blivit dåligare med åren!? ooh so bad!


farsan

Ledig idag och det var så skönt! :) dock längtar jag tills jag är så ledig att jag inte behöver ställa klockan mer. Varit lite mycket på schemat tyvärr. Men snart så, då lättar det allt!

Idag har jag umgåtts med farsan!
Övningskörde till gekås. Var mysigt att ha lite tid med honom faktiskt. Händer ytterst sällan. Vid fyra tiden kom fröken hjälmås till moi och jag bjöd på årets sista... Eller första glögg ;) 2012 är det nu ja..

Imorgon händer det stora saker. U will se :*

Bjuder på en galen bild på mig och bossen!


Mmmmm....

Fick med mig ett riktigt kap i veckan! En ny kavaj. Så snygg! Kommer bättre bild på den soon. Just nu måste jag njuta av mitt kaffe!


Diamond





I totally love. Diamonds forever.
Vilken tycker ni är finast?

Sunday!

Då var man redan uppe!

Var i Gbg igår och firade anna! Blev god mat och mys i soffan. Behövdes!

Lägger upp en bild från torsdags på världens sötaste unge!


Haha

Dör lite när jag ser hur killarna poppar popcorn! Bra att de tänker på figuren ;)

Ikväll har maja varit här och gjort mig sällskap! Trevligt som attan! Tänker på hur länge vi känt varandra och det känns som igår vi var så små : )

Fick sett "jag saknar dig" väldigt gripande film med mycket känslor.

Nu blir det godnatt för mig! Puss


Cozy

So cozy med nya lampan. Det är som den hör hemma här :)


Vi två!





Så sjukt härliga bilder! Bilder som får mig att vilja resa utomlands.
Peppar verkligen mig att se fram emot årets resor. Kommer bli awesome tror jag! Weekend med Angelick får stå här näst tycker jag.

Nu åkte killarna här ifrån så nu får man passa på att mala igenom några Gossip avsnitt!
kyss

Mat

Rätt sliten idag efter gårdagens p-fest. Men helt klart en bra kväll. Beröm till mig som gick upp och stor städade lägenheten och satte upp vår nya lampa! Sjukt nöjd : )

Nu har jag, babe och gabbe gått en promenad och till sist hamnade vi på via veneto! Hawaii sallad alltså!


Träningen avklarad!

GÖTT! Då har man varit och tränat på morgonen när man är ledig! : ) har helt plötsligt hela dagen framför mig.

Ska träffa S en stund eftersom hon ska börja plugga och ska försöka träffa fröken fjordebring också innan det bär av mot GBG! Får bara hålla tummarna om att det inte stänger mega tidigt idag?

Nej nu ska jag njuta av min frukost och känna doften av mitt goda juleljus. Gäller att passa på;) snart ska granen bort......


Årsresumé 2011




Ett år har gått sen jag gjorde min andra tatuering som jag totally love. Har tredje i mina tankar.




var i milano med la familja. Moster hade blivit frisk ♥


hade en underbar alla ♥ dag med baby.


fann kärleken för färgstarka läppar


hakade på treden direkt. Följde även slaviskt babys popquiz på CnB.


vad behöver jag säga? Älskar looken och älskar våren!


för att inte tala om alla galna fester och födelsedagar som firades


mysiga stunder vid fästningshörnan med brudarna och även londonbrudarna var hemma!


till en av årets stora händelser - jag flytter hemifrån. Inte ensam utan till världens bästa pojkvän.
ångrar inte det en sekund. vi stormtrivs ihop!


london och hälsade på syster och joni med baby


fick en suprise - en vårpromenad


årets finaste bröllopspar!


sommarens party var amazing. ute tre dagar i veckan!


året kunde inte sluta bättre - vår efterlängtade sommarresa!

Detta året har varit otroligt händelserikt och mycket har hänt, och det kommer aldrig gå ner i ett litet blogg inlägg. Såfall kan jag hålla på länge till. Men jag är otroligt nöjd med allt jag presterat och hoppas på ett minst lika bra år med mycket skratt och äventyr. Det bästa av allt är att jag hittat något som delar detta med mig. Finns ingen som du.

Soppa som är så underskattat alltså.

Soppa är det bästa du kan göra när du har dålig fantasi och vill äta något snabbt. Jag har blivit extremt bra på att laga mat på saker jag har i kylskåpet och jag älskar att exprimentera när jag lagar mat. Testa lite nya kryddor och så vidare.

Men det jag kan tipsa om för att göra en enkel soppa är att ta fram de grönsakerna du har hemma så som morötter, paprika eller varför inte potatis och blanda i det i en stekpanna med lite smör (Som du först stekt lite lök och vitlök i) sen blanda med vatten och sist slänger du i en buljong eller två. Sen krydda efter smak och tycke. En sak som jag har i nästan alla mina rätter är turkisk yoghurt. Så blanda i och mixa ihop allt! Så har du gjort en soppa på nolltid kan jag lova.

Men nu till receptet på min broccolisoppa. Så får jag säga lycka till, min stockholms brutta. Detta går inte att misslyckas med ;)

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 msk smör
500 g broccoli
8 dl vatten
2 grönsakstärningar
1 dl riven ost
2 dl turkisk yoghurt
salt (jag använde mig av flingsalt och örtsalt)
svartpeppar
basilika krydda

Du börjar med att hacka löken och vitlöken grovt och fräs i en kastrull med smör.
Dela broccolin i buketter och lägg dem i kastrullen.
häll på vatten och lägg i buljongtärningarna.
koka up och låt sjuda i ca tio minuter tills broccolin har blivit mjuk.
Mixa ihop allt.
tillsätt ost och turkisk yoghurt och smaka av med salt och peppar.

Serverade detta med rostade tunnbröd. Där jag blandade smör, flingsalt och dill. Till sist strödde jag riven italiensk ost på, exempelvis pecorino.


Lunch!

Broccoli soppa med rostat tunnbröd med dill och vitlökssmör, samt italiensk ost strösslat över blir dagens lunch!


Upp och hoppa!

Så har det imorse. Känslan av att bara få ligga kvar och värma mig under täcket var långt bort idag trots att tröttheten fanns där.

Nu finns det bara en sak som ska göra idag!


traaaaiining

Hallå där!

Sitter hemma och har precis läst igenom mina vänners bloggar faktiskt! Så kom på att jag inte hade uppdaterat er idag. Just nu känner jag mig tung i hela huvudet och vill egentligen bara lägga mig i soffan och kolla Gossip.
But no, jag ska faktiskt vara så duktig att dra mig ner till Friskvågen (i regnet) och träna med fröken gradin och lill berglund. Så det är bara ställa om hjärnan, nu jävlar ska jag köra skiter ur mig!!

Nu har jag tre dagars ledighet. Snacka om att jag kommer gå runt och rulla tummarna hemma alltså! Men ska passa på att storstäda och laga massa god mat! man hinner inte tänka igenom vad man lagar om dagarna. Men när man har tid kan man lägga lite extra tid på just matlagningen.

Imorgon blir det att sätta mig i bilen och köra lite car och ska även hinna med att träffa Sara. Mysigt! Måste bara skriva ett stort grattis till underbaraste angelica som fyller år idag! jag är så glad att jag lärt känna dig bättre, för du får en verkligen att må topp! Våran sjukaste humor vet jag ingen som kan slå. Vissa människor vill jag bara pussa och krama om hela tiden. Hoppas du fått världens bästa födelsedag, trots det hemska vädret. Eftersom jag inte kan fira dig på torsdag, ska jag fira dig nästa helg?

Men nu ville jag iallafall ge en stor eloge till Angelica och Sara som får mig på världens bästa humör. Sluta aldrig vara som ni är, för jag tycker om er massor nu!





Nya älsklingar

Säg hej till mina nya älsklingar! Dom är perfekta!


Godmorgon!



Nu sitter jag i trafikskolans bil och förmodligen övar på att backa runt små jävla hörn. Så nu vill jag ha era tips på hur man backar nästintill perfekt runt ett hörn? Har hängt upp mig på detta. Men en sak är säker,
Jag ska ha det kortet. Det lovar jag. Detta året!  Fattar ni hur stolt jag kommer vara över mig själv. Efter att hållt på i tre år med milijarders mellanrum i körningen. Kom igen, jag är peppad!!

Som ni kanske förstår är detta ett tidsinställt inlägg. Jag ska bli bättre detta året. Jag ska faktiskt det. När jag började blogga hade jag fan glödande händer och skrev mycket åsikter och synpunkter i min blogg. Rätt roligt att gå tillbaka och läsa. Den var lite roligare då. Ska se vad jag kan åstakomma.

Denna dagen kommer dock spenderas i bilen. Ska köra och köra och köra och köra. ja, och så ska jag jobba också. Så kom till mig och ta en kaffe. Ha en beautiful day ♥

Kisses like that

Nyårsafton tvåtusenelva började såhär hos fröken hörbäck






finaste em






förätten var magnifik








holm med värdinnan





happy new year! Låt detta året börja, kommer bli minst sagt lika bra.



mysiga människor


finaste älskling, älskar dig föralltid!

Första dagen på året..

Godkväll!

Hade en helt underbar nyår igår. Firade tillsammans med godingar hos frida med tre rätters från Tovedals. Pratade massa minnen och roliga händelser som hänt genom året ;)

Klockan tolv gick vi upp på kanonberget och kollade fyrverkerier och så fick jag pussas lite med min fina. Sen gick vi tillbaka och dansa några timmar. Perfekt nyår! Över all förvätan.. <3

Nu är vi hos rasmus och Nina och ska sätta på en söndagsrulle! sjukt mätt efter en dos skräpmat.. Fy! Men måndag börjar det nya livet, haha! Hur många har samma nyårslöfte? Fast vi alla vet ju hur länge det håller....


Happy new year!!


RSS 2.0