Sensation White 2012

 Nu är det inte långt kvar, angels!! Weee gonna roooock thiss!! baaam baam

My birthday

Inte alla som vaknar på så strålande humör som jag gjorde idag : ) Trotsade vädret och sa till mig själv "Detta ska bli en bra dag" Det blev det. Dock känns det inte riktigt som jag fyllt år idag eftersom jag jobbat hela dagen och vädret har varit riktigt kasst. 

Kvällen har spenderats hos mina föräldrar med familjen. Fått en hel del bra grejer. Det tackar jag för! 
Pluuus massa fina rosor!! 

Ska bli härligt att äntligen få börja träna imorgon. Käner mig äntligen bättre. Jag är så rastlös när jag inte få röra på mig. Shit pomfrittteees

 

en nyttigare variant av kladdkaka

Efter att ha läst fröken sohlins blogg om denna mini kladdkakan, så kunde jag inte låta bli att testa. 
Tog receptet från henne som tog det från Fitnessguru. 

Du behöver
• 1msk kakao
• 1/4msk bakpulver
• 2msk Stevia Strö 
(jag hade bara vanligt sötningsmedel)
• 10g smält smör
• 3msk mjölk
• 3msk mjöl

Blanda alla torra ingridienser - tillsätt smör och mjölk - blanda - in i micron på 1 minut!

Tyckte den blev riktigt bra. Dock ser jag inte det "Nyttiga" i den eftersom den har typ alla ingridienser som i en vanlig. Haha! Men vi kan ju låtsas. Men perfekt att slänga ihop om man är lite sötsugen ;) 


the blue mask

Hello! 

Hur mår ni? Börjar känna mig levande nu. Hade en lyckad kväll här hemma med mina finaste vänner och firande min födelsedag (som egentligen är imorgon). Fick iallafall sota för det idag, men det var det värt! 
Tack för alla fina gratulationer och pressenter hörrni. Guld värda e ni! 

Fick gå hem i mina mördar klackar. Fyfan, inte alltid lätt att va tjej. Fick dock mig ett ordentligt skratt när jag kom hem. Alla tavlor som hänger i våran trappuppgång var uppsatta i våran lägenhet och en på dörrhantaget utanför. Inte nog med det, så va allt flyttat i lägenheten. Haha!
Snacka om att jag skratta när jag skulle hänga upp tavlorna igen. Har en kvar att hänga upp, men vågar inte gå upp på övervåningen ;) Så det är angi som få fixa det för hon ställde till med problem. 

Nu blir det första riktiga måltiden för dagen hos mina paranteser! Homemade pizza.thebest. 




heatwave

Godmorgon! 


Hur mår ni idag sunshines? Har varit uppe ett tag och fixat glasstårtor till imorgon ♥ får se om det blir någonting utav det. Blev klar mycket tidigare än väntat så tänkte dra in till stan och se om jag kan hitta en snygg blåsa! 

Igår fick jag även gjort iordning mitt hår igen. Var inte så längesen jag gjorde det men tyckte färgen hade blivit lite tråkig och urtvättad. Dock inte riktigt helt blond igen, en gång till får jag väl ge det. Surt. 

Lunchdejt



Fin lunchdejt med finaste emma. Hur kan man INTE bli glad av den tjejen? Helt underbar ♥
Nu ska jag fortsätta min städning här hemma som jag höll på med innan och planera inför helgen. Masken är nu inköpt och hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden :)  Bra helg på ingång! 

Another pair of shoes



Snart är de mina, äntligen! Som jag letat efter ett par i min storlek. PURE LOVE. 

Ingefärste med citron och honung



När man är förkyld så får man sysselsätta sig med gamla avsnitt av vampire ♥
hade nästan glömt hur bra det var i början, blir bara bättre och bättre dock. Så denna dag kommer fortsätta i soffan med att dreggla till Damon och Stefan. Vilka babes! 

Precis fått i mig lunch bestående av kyckling med fetaost och soltorkade tomater med kidneybönor, sweetchili och turkisk yoghurt. Mums! 

Ska göra en till kopp av mitt recover te. Riven ingefära med citron och homemade honey. Thumbs up! 

KUNGSMÄSSAN

Hola! 

uuh! denna dagen har varit riktigt lång. Nu är denna jobbvecka slut och imorgon är det början på en ny. Ska bli skönt med två lediga dagar denna veckan. Idag har jag jobbat på EH kungsmässan. Riktigt kul att komma till en annan enhet och få se hur det går till där :)  även fall det är samma kedja jobbar man alltid på olika sätt så finns alltid något nytt att lära!  

Snacka om att jag yrade runt på deras lager som var en bit bort från coffeshoppen. Var flera dörrar som i en labyrint. Gick fram och tillbaka och hittade varken till omklädningsrummet eller ut. Sen på vägen hem så yrade jag yttligare och var på väg mot helt fel destination när jag skulle till tågstationen. Haha! Det gick la sådär ;) 

Nu har hjärtat precis bjudit på thai mat, så nu blir det te och serier ♥

 

Senaste dagarna

Darlings, 

Gud vad dagarna springer iväg! Har hunnit göra mycket denna veckan känns det som.  I onsdags vaknade jag upp med träningsvärk i både mage och ben. Snacka om att mitt PT pass är grymt! det gillar jag. Trotsade min träningsvärk och begav mig till gymmet för easy line och core. Några timmar spenderades på jobbet och kvällen avslutades med nybakta scones och kaffe hos bästa angelica med alicia och frida ♥

Igår ja.. behöver jag ens säga vad jag gjorde då? ;) Det kan ni gissa er till. Fick iallafall träffat beata på en kaffe på jobbet! Åh, gårdagens höjdpunkt - Emma kom med små söta engelska fudge till mig på jobbet. Tjejen gjorde min dag.Lycklig att jag har sånna vänner. ♥ evigt tacksam! 

Nu sitter jag och väntar in fröken andersson! Blir pizza och movie ikväll! 


diamonds

Spenderat min lediga dag på bästa sätt. 
♥Träning med victor
♥kaffe med caroline
♥mys med angi
♥fika med sambon
♥campinosallad med sanna och kajsa. 

Om man jobbar 24/7 som det känns nu, så får man passa på att träffa alla på samma dag. Men inte mig emot. 
Imorgon är jag tillbaka på jobbet sen blir jag bjuden hem till angi på scones och te. LOVE
 

Mysig fika med carro


Kom precis hem till angi efter en mysig fika på e house med caroline. planerade även lite buisness ;)
nu ska jag mysa med min fina på ännu en kaffe. Älskar att vara ledig. Om man ändå kunde tjäna lite pengar på att vara ledig ;) haha .

Ni får inte missa att kika in på hennes fina blogg. HÄR

Färdig på gymmet

Godmorgon! 

Precis kört en timmas styrketräning på gymmet! Nu har jag stått i köket och fixat mannens mat, får se om han gillar det : ) Ska träffa söta caroline på en kaffe senare. Long time ago ♥

Senare idag ska jag träffa min favorit. Wey! Fin dag.


Fitnessfighten

Fitnessfighten - who's with me? 


Viktoria tipsade mig och en rolig sak idag som jag blev sjukt sugen på! Fitnessfighten. Under ett 30 dagars koncept   får man hjälp med träning och mat som leder till ökad fettförbränning,minska i vikt och förbättra ditt välmående. 
Man får ett utformat träningspass (1 h träning om dagen) följt av kostschema som man ska följa. 
Samtidigt som man håller på med detta tar man för och efterbilder. Under denna perioden ska man inte dricka alkohol eller äta någonting annat förutom det som står i kostschemat. 

Den som får bäst resultat vinner blandannat en träningsresa till Portugal och en certifierad PT utbildning. 
Självklart ska man satsa på att vinna! Hade varit så sjukt kul att testa och se resultat. Men hur ska jag klara mig utan mina favorit pass? 

Denna fight börjar den 1 varje månad. Eftersom jag ska till sensation och thailand dessa två månader så tror jag inte det är den bästa tiden att börja på. Så funderar på kanske februari? Vilka är med mig? Hur kul hade det inte varit att hitta någon att köra med? ;)   om ni är mer nyfikna ska ni gå in HÄR





Dagens träning

Blev en timmas PW med babyangi. Bjöd henne på grönssaksoppa och nu myser vi framför mannen som ska hoppa fallskärm från rymden. Helt insane! Att man vågar. Spännande.


Kaffe paus

Kaffe med nötterna på e house (:
Slappe söndag!


Finkväll hos emelie o co.

Godmorgon! 

Hade en jättetrevlig kväll hos fröken friberg och peter, med fina lidköpingsbor som snart blir varbergsbor. We like it! Grogg och shots hela kvällen. Men mår rätt bra idag, kan va för jag slutade i tid och gick hem. Min astma/allergi är inte på topp direkt. Överanvänder mina mediciner nu. 

Mysigt att träffa allihopa igen iallafall ♥  Får hoppas jag hinner se dom innan dom åker hem igen! 
nu ska jag slänga in en tvätt och hitta på något! Kisses


Taken

Haha dör lite åt min status i förra inlägget. Älskar stavfel! ;)

Nu är jag hemma efter en intensiv men trevlig kväll. Blev fried rice with chicken på china sea ! So damn good! Men ack så mycket mat. Mat för två personer. Snacka om slöseri..

Filmen var riktigt grym som mina förväntningar. Spänning igenom hela filmen. Dock lite samma handling, men so what! Sevärd helt klart.

Nu ska jag bädda ner mig och hoppas morgondagen går fort så jag kan träffa mina bruttor.


Easy Linea

Fredagsträningen avklarad. Easy line med min fina pojkvän. Lovley! 
Nu är vi klara för destination town.  Food och Taken2 på G. Spännande ;) 

Fan vad veckorna flyter på och snart väntar en oförglömlig bday, sensation och thailandsresan nummer 2.
Bästa av allt är att jag ska spendera dessa saker med dem jag älskar mest :) ♥

Kör på en hel favoritkombo. Linne kavaj och skärp. 

Lugn kväll

 
Haj! 

Så skönt att ha dagens träning avklarad! Så slipper man tänka på det  : ) Tänkte köra BC nu ikväll, men tror jag hoppar det och tar det lugnt istället. Blir en sväng på friskvågen imorgon också. 

Har en bra helg framförmig.  Imorgon efter jobb och träning blir det thaimat & TAKEN 2 med angi, frida, hanna och våra fina män!  Höga förväntningar på filmen.  Sen ska jag träffa mina fina flickor från lisch som kommer ner också. ♥

Nu ska jag iväg och träffa alvina o freddie på käk! 








Banana pancake



Kan vara det enklaste i världshistorien. Två ägg och en banan - blanda i med kanel och kardemumma, Stek. How easy? :) 

Perfekt efter träning och som mellanmål. Try it. 

Making good coffee this morning

Godmorning! 
 
Glöm allt som kallas sovmorgon... Idag stod mitt alarm på 07.10 och då var det inte mycket att be för kan jag säga. Blev en timmes PW med finaste alvina iallafall. Nu kan jag säga att man lever, satan vad kallt det har blivit på en vecka. Dags att inhandla en ny garderob.

Till min frukost så bryggde jag kaffe med våran nya leksak. Gottigott.  
Nu ska jag göra mig iordning sen blir det workish. 

Kyss

Protein smoothie och surdegsmacka



Kvällis efter ett hårt boxningspass! Fick med oss nybakat surdegsbröd igår som var riktigt gott med lite phiadelphia och tomatos. Sen en god protein smoothie till det. Top notch! 

Svårare än så behöver det inte vara :) 

Fitness Guru - One Whey




Då har dommen gjort! Fick hem mitt proteinpulver förra veckan och testade det inte förrens idag. 
Smaken var väldigt god dock var den way to sweet. Så ska exprimentera lite och se om jag kan hitta en variant som inte blir så söt. 

Förstår inte varför alla protein bars och pulver ska vara så himlans söta? Kanske för att det ska ersätta en godispåse och man får fortfarande den sötman som kroppen vill ha. Den anledningen förstår jag, absolut! Men inte alltid man är sugen på söta saker. 

Nu har jag fått i mig en shake och en bar och håller på att dö av sockerintag. Hemskt! Blir kaffe innan träningen. 

Back to pulvret.  Det kommer från Fitnessguru och rekomenerar anyway. Dock lite längre leveranstid än jag trodde, men bra pris! 

I to the k to the e to the a

Hej! ♥

Nu har vi haft en riktigt bra söndag med mycket gjort! Vaknade faktiskt pigg och glad så då åkte vi med mina paranteser till Ikea och passade på att byta ericos säng också. Skönt!  Direkt när vi kom hem fick vi storstädat också. Så efter en och en halvtimme är vi värda vila och god mat hos svärmor. 

Ny vecka med träning framför mig. Har unnat mig lite onyttigheter i veckan, så ska ta igen det nu. 
Så, gissa vad som står på schemat imorgon? 


Fin lördag

Hej darlingssss! 

Hoppas ni mår bra denna fina lördag. Solen skiner idag trots allt, jämfört med igår. Det gillar vi! 
Ikväll blir det utgång med olivia och anna sen ska vi möta upp f som kommer direkt från london ♥
Sista utgången med två av de på ett tag, så det ska tas farväl med vin och girltalk.

Jobbat några timmar idag vilket har konstaterat till huvudvärk och allmänt seg. Så kanske borde ta en powernap så man orkar med kvällen? ;)  Imorgon har jag en day off, ska bli riktigt skönt. 


Workshop i Gbg

Godkväll! 

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet och en sväng om storstaden götalaborg!
Coffeworksshop för hela slaten ;D Provsmak av nya kaffet. Ska bli riktigt kul när det kommer till oss :)
Annars.. full rulle på jobbet idag med försäljning av kanelbullar. Mmmm.. Har ni missat så måste ni komma och testa pecansnäckan ♥ real love. 

När man kom hem stod middagen på bordet! Redig man jag uppfostrat. Hamburgare i sin enkelhet. 
min mage mår dock som den förtjänar :'(  Så tips på vad man kan äta istället för hamburgebröd? 

Imorgon börjar jag tolv så ska upp och spinna innan dess hade jag tänkt! Så underbart det ska bli. 


Ett av våra nya kaffesorter. Visst låter det spännande? 

Låter bilden tala för sig själv. 

cozy tuesday with alvina

Hey sunshines! 

Sitter hemma hos fröken angsman och myser. Har varit en sväng i stan och fikat och ätit på komedianten! 
Fick med mig ett supersnyggt linne från MbyM. Diggar det! 

Ikväll blir det som sagt BC och jag ska försöka få med mig my girl! Ska slänga iväg ett hej från henne med. 
Min sötis ♥


One Whey

Godmorgon!

Eller godmorgon, egentligen har jag varit uppe några timmar redan. Morgonen började med studievägledning på Campus!  En hel djungel med alla program och kurser. Men nu har jag lite bättre koll. Sen har jag gått här hemma och småstädat som jag dratt på så länge! Finns det något tråkigare eller? 

Gårdagens boxning känns i mina armar kan jag säga! Hade nog en för stark träningskompis med mig :* 
Inget regn på min lediga dag iallafall. Så kanske ska dra ut på en PW. Senare i eftermiddag har jag planer med alvina och ikväll står BC på schemat. Weeey! Taggar redan nu. 

Har beställt nytt proteinpulver från One Whey. Jordgubb/vit choklad, tips från viktoria. Så hoppas verkligen det kommer idag! :) 


Min supergoda kvällis igår. Blomkålsris med kycklinggryta ala olivia. Mästerkock javisst! 
 

RSS 2.0