Morningcardio

Godmorgon!

Vad skönt att jag tog mig till gymmet imorse. Har för dåligt disciplin att gå och gymma själv, men det var kul! Körde mest kondition med pulshöjande övningar samt mage. Nu är det gjort!

Har precis slängt i mig min "lilla" frukost. När jag inte följer något kostprogram äter jag alldeles för lite på morgonen. Så måste börja vänja magen att äta mer om jag tränar mycket. Det hoppas jag ni också tänker på :)


Fruit smoothie

Godmorgon! 

Gick en lång kvällspromenad med bästa Sanna igår. Var så sköt att få komma ut efter att ha varit inne och jobbat hela dagen. När jag kom hem slängde jag ihop en smoothie med bas på juice, färsk mango, hallon och en tsk jordnötssmör. Testa vettja! 


Proteinpannkaka




Kan vara den mest oattraktiva fruktosten på länge. Proteinpannkaka - med smak av vilda bär, därav färgen. Som tur var så är de mycket godare än vad de ser ut att vara. 

För två pers
2 dl fiberrika havregryn som mixas till ett mjöl. 
1 skopa valfritt proteinpulver
Sen blandar du det med 2 dl lättmjölk/havremjölk till en smet. Stek i kokosolja. 

På toppen hade jag varma hallon blandat med kesella och kokosflingor. 


För mycket av det goda

Längtar tills det blir måndag och ny vecka igen. Känns alltid som att man kan få börja om på måndagar av någon anledning och radera veckan som varit. Blivit för mycket av det goda denna veckan vilket resulterat i mycket vin och andra onyttigheter. Blir lite detox innan semestern tror jag.... 

Perfekt att starta måndagen med boxning! baaam
 

Nami och en fin vän.


Godmorgon! 

Åh vilken mysig kväll jag hade igår med Emma. Vi hade bokat bord på nami - jag har verkligen börjat gilla sushi mer och mer. Kanske kommer med åren, precis som rödvin. Fantastiskt god mat och bra service som vanligt. Efteråt tog vi ännu ett glas på stadt. Standard! 

Nu sitter jag och äter frukost med en kopp kaffe. Jag provade göra ett par annorlunda amerikanska pannkakor med halloncreme på kesella och varma hallon samt en bit av mitt nybakta bröd. Helt ok! :) 


Hos familjen Roos

Haft en mysig kväll hos fröken roos med angi och nina. Lite sen födelsedagsfika med nybakad morotskaka, fridas special. Underbart! Älskar att vara hemma hos frida. Verkligen ett utav de finaste hemmen jag vet. Stilrent - STÄDAT - fina saker överallt - drömhem for sure. 

Ska försöka lägga mig nu och somna innan elva. Hör och häpna. Jag har trouble sleeping mode ON. Jag hatar det. 


Rawfood fruktgröt

Ursäkta mina dåliga iphone bilder. När jag får köpt mig en dator lovar jag att ta med min kamera! 
Idag testade jag att göra Rawfoods fruktgröt. Riktigt gott och sommrigt. 

Jag hade en apelsin, ett litet äpple och en banan. Mixade det till en gröt tillsammans med två msk kokosolja (dock ej slät)  Man kan använda fantasin och ta vilka frukter man vill. Nästa gång ska jag ha jordgubbar! 


booring day

Godkväll! 

Vad har hänt med vädret? Gud så deprimerande. Tur att man har en veckas semester i turkiet soon med fina flickor ♥ 

Här kommer en bild på min frulle imorse. Älskar att mina frukostar ofta är färgrika, blir så mycket roligare att äta då. Eller hur? Jag och Em testade ett grymt pass idag på gymmet från PT philips blogg. 20 minuter - en riktig pulshöjare. Try it! 


Snabbt och enkelt

Ska tipsa er om troligen världens snabbaste måltid. Tonfisk sallad. Det är gott - nyttigt - snabbt . Till det hade jag lite keso och naturella riskakor. 


Update

Hej snyggingar! 

Blivit lite dålig uppdatering det senaste, men har inte tillgång till någon dator förutom mobilen och ipaden. Appen funkar ju dessvärre inte så bra så försöker blogga mer när jag får låna någons ;)  men ska skaffa mig en billig blogg dator hade jag tänkt, haha. 

Hur mår ni annars? Idag har jag spenderat dagen med finaste angi. Jobbade bara till tolv, så vi åt lunch på paggan och köpte hem raw fika från Spis&Deli. Mums! älskar deras rawfood fika, dock väldigt enkelt att göra allt själv. Ska testa att göra "hallondrömmen" någon dag snart :) håll utkik. 

Äntligen kommit tillbaka till gymmet efter jag varit sjuk en vecka. Nu hoppas jag att sömnen kommer tillbaka också! 

Godmorgon!

Godmorgon!

Hur mår ni? Vaknade för en stund sen och har slängt i mig lite frukost och kaffe! Hade tänkt träna idag första gången sen jag blev frisk! Får hoppas jag väntat tillräckligt ;)

Något jag märkt är att jag sover så himla mycket bättre efter träning. De senaste dagarna har jag verkligen haft svårt att sova... Så nu, äntligen!
Kosten har ju inte varit den bästa heller, men så är det när man är sjuk. Så även jag äter annat ibland ;)

Igår spenderade jag kvällen med S och anna. Vi lagade mat, drack vin, massa snack och en film. Perfekt fredag!


Fräsch sallad med saffransris

Idag fick jag en supergod lunch av mami. Salladen bestod av olika salladsblad, äpple, avokado, gurka, lök och mango. Älskar när man går lite crazy och blandar i frukt i salladen ;) varför inte... 

Till det så serverades saffransris och kyckling i kokos. Många olika smaker men satt riktigt fint! 

Sunny day

Hej godingar! 

Gud vilket vårvärder varberg har fått! Perfekt! Börjar känna mig på bättringsvägen så gick ut på en väldigt lugn promenad imorse med fina angi och molly.

Nu kom jag precis till mina föräldrar och blev bjuden på en god lunch! Kommer ett inlägg på vad det var senare! Där fick jag ett bra tips på vad man kan göra. Nu blir det en kaffe i solen, sen powernap. Förväntar mig att vara på topp imorgon, så jag kan vara tillbaka på jobbet. 

Kokostoppar

Kokos är något jag bokstavligt talat använder till allt. Det är så fruktansvärt gott, de små flingorna. För att inte tala om kokoschips - Magiskt. Nog om det, idag gjorde jag gamla hederliga kokostoppar dock utan smör och socker! 

Du behöver
Kokosolja
2-3 dl kokos
2 ägg
Lite vaniljpulver
(eventuellt något för sötman, nästa gång kommer jag ha i en halv banan också) 

Blanda ihop allt till en smet och klicka ut på en plåt med bakplåtspapper. 175 grader i 10-15 minuter i mitten av ugnen. 


Min inspiration

 
Nu ska ni få lite träningsinspiration för veckan. Denna videon har jag kollat på ett antal gånger, ska jag säga. Hon är grym! Verkligen en stor inspiration för mig och visst blir man peppad när man ser den? 

Nu ska jag satsa på att bli frisk fort så jag snabbare kan bli som tjejen ovan! ;)



mandelkakor

Har varit sjuk sen i torsdags nu och det kryper i benen! Hatar att ligga still.... Fick sysselsätta mig med att baka mandelkakor istället! Luktade magiskt, såg gudomliga ut och smakade fantastiskt! 

Receptet kommer från PT fia - LÄS



resultat

Influensa

Lite dåligt bloggande nu - Ligger i sängen med influensa och ingen röst. Skulle haft bakdag i torsdag och visat massa goda recept. Det kommer när jag orkar ta mig upp ur sängen. 

Något annat roligt som hänt denna veckan är att jag blev månadens anställd på jobbet. Andra vinflaskan man får på en månads tid. Tack fina fina jenny! 


choklad och hallon

En finare och härligare bild på min choklad mousse. Recept i några inlägg nedan. Dock bytte jag ut citron mot agave i denna! 

Visst ser det mer tilltalande ut när man lägger upp det i små söta skålar? ;) 


Energi smoothie

Gjorde en god smoothie efter träningen!

Passar mig perfekt att slänga ihop en smoothie direkt när man har tränat. Så kan man duscha och laga mat efteråt. Kände att jag behövde understryka detta! Jag tar alltså ingen smoothie istället för kvällsmat, utan utöver.

Om ni är sugna på innehållet så är det - macapulver, bladspenat, mango, två dadlar, lite vaniljpulver (ej vaniljsocker), vatten och lite turkisk lätt yoghurt.


Solig morgon

Vaknade av att solen sken in i rummet, så fick bli en pw. Dock blev den inte så lång men perfekt innan frukosten.  Har haft problem med benhinnorna ett tag men inte känt av det sen jag började använda ett par andra skor. Men nu har det lyckats komma tillbaka. Några tips på vad jag ska göra? 


Bananpannkakorna finns recept i bloggen. På hade jag turkisk lätt yoghurt blandat med vaniljpulver och apelsin. 

Raw Chocolate Mousse

Fick tips av fröken Norén på denna goda choklad mousse. Har testat en annan variant innan, men denna var riktigt god.

♥ 1 mogen avokado
♥ 3 msk kakao
♥ 1 msk vatten
♥ 1 msk honung
♥ Citronsaft efter smak

Skala och kärla ur avokado. Lägg i en skål och tillsätt kakao, vatten och honung. Mixa till en jämn smet och tillsätt citron efter smak. Låt stå en stund i kylen innan servering. Garnera med frukt.

Inte världens bästa bild men det får ni ta helt enkelt. 

Broccoli & Ädelost paj

Gjorde världens godaste paj häromdagen och nu, äntligen, får ni receptet. Den var ganska salt men perfekt i min smak. Try it out. 

Pajdeg
100 g Smör
2 1/2 dl bovetemjöl
3/4 dl Kesella lätt

Fyllning
250 g broccoli
3 ägg
1 dl grädde (jag tog mindre grädde och la till mjölk istället)
1 3/4 dl Kesella lätt (Jag och hade inte tillräckligt med kesella så tog lite filmjölk också)
1/2 tsk salt
1 krm peppar
140 g Kvibille ädel 

Blanda ihop pajdegen till en fast smet och tryck ut i en pajform, gärna en med avtagbara kanter. Låt stå kallt i 10 minuter. Koka broccolin mjuk i lättsaltat vatten. 

Lägg i broccolin i mindre bitar i pajformen. Blanda äggstanningen och häll över. Smula till sist över ädelosten. 
Sen in i ugnen i 40 minuter på ca. 200 grader. 

Håll koll på pajen då och då eftersom jag skrev beskrivningen från huvudet ;)  

Monday!

Godkväll darlings

Hoppas ni haft en bra helg. Min har iallafall varit grym! Gårdagen spenderades med fina f - heldag med allt onyttigt man kan äta typ. Men nu är det måndag och ny vecka, haha! 

När jag kom hem från jobbet mixade jag ihop banan och mango. Smakade sommar. Plus massa nuts och frön. Mums. Som godis. Ikväll har jag och Em kört boxning! Nu är vi back for fight babe! 


Games of Thrones lookalike?!

Igår var jag och angelica hårmodeller för schwarzkopf! Fick världens finaste frisyr. Kände mig som rapunzel!! Synd att man var tvungen ta bort löshåret sen. Hon som gjorde mitt hår hade Emilia Clarke som inspiration och när hon fick se mitt hår visste hon precis vad hon skulle göra. Aldrig sett denna serie, men nästan så jag måste göra det efter igår. 

Var ETT antal som sa jag var lik denna tjej igår, och alla killars drömtjej tydligen? Nog om det, men skönt att slippa fixa frilla till kvällen sen. Spenderade resten av kvällen på Hus13 och tvårätters! fint ska det va!


Beautiful sunset

Godmorgon! 

Hur mår ni? Sån underbar kväll igår för en PW med fiona och luisa. Solnedgången var så otroligt vacker! F var helt i trans kan man säga. 

Igår fick jag jobba över tre timmar, så kul! Hoppas det blir lika mycket idag. Frappen gör succe! 
Ikväll ska jag försöka lägga in recept på mina kokosscones och broccoli/ädelost pajen jag gjorde. Var stört gott! 

Nu måste jag äta klart frullen och sen jobb! 


En blond och en röd

Hey sunshines! 

Hur mår ni? Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! Skönt med en dag extra ;)  Spenderade måndagen på Ahead och blev fixade i håret inför helgen. Anja är verkligen så duktig och vi blev nöjda båda två. Så i helgen blir det att agera hårmodell på Stadt, intressant!  Skönt att man slipper fixa sig inför kvällen iallafall.. Sen blir det tre rätters på vin och skafferi. GRYM helg framför mig. 

Idag har jag jobbat några timmar, så ska snart träffa mitt fina födelsedagsbarn. Fiona ♥ 
Ska fira dig på bästa sätt, det är du värd. Grattis bff! 


Godmorgon!

Vilken fin dag idag. Sitter hos finaste anja och gör mig fin i håret inför helgen! Spännande!

Igår gjorde jag ännu en god frukost med turkisk yoghurt, frusna hallon & proteinpulver! Riktigt gott :) smakade som frozen yoghurt. Try it!


RSS 2.0