Raw buckweat porridge



Igår gjorde jag RAW food gröt med boveteflingor. 

Lägg bovete, linfrön och dadlar i tre olika skålar med vatten över natten. 

Skölj bovetet noga med en sil. 
Mixa alla ingredienser i en matbredare och mixa samman det till en gröt. Fyll på med dadelvattnet till lagom konsistens. Smaksätt med agave, vaniljpulver, kardemumma, kanel, bär, stevia u name it. 

Ovanpå hade jag färsk ananas och jordgubbar, massvis med kokos och frön! 

Lovley sunshine

Goodmorning sunshines!

Startade dagen på bästa sätt - morgonpw med finaste S! Härligt att solen redan värmde vid sextiden.. Sol gör livet så mycket enklare.

Ska dra ner till gymmet strax tänkte jag innan jag ska till jobbet! Hur mår ni?


Overnightoats med keso och äpple

Testade ett nytt recept på overnightoats idag. Kokade en 1/2 dl psylliumfröskal, 1/2 dl rågflingor, lite stevia och kanel. När gröten hade kokat så la jag ner en äggvita. Sen in i kylen över natten!

På morgonen hade jag äpple, kanel och keso på! Gott!


TABATA träning

Idag har jag och två bönor kört tabata nere vid kärleksparken med ett gäng! Riktigt skönt att träna utomhus för en gångs skull. Om ni skulle vilja haka nästa söndag så bara hojta! 

Ikväll har jag och S storhandlat sen har jag gjort matlådor till veckan. Naaaajs! 

Laddade upp med lite mellis 
pepp pepp pärlan

Lördagshäng

Efter en lång jobbvecka var det skönt att få lördagskvällen och söndagen ledig. VÄRT. Så det blev vin med en ny kollega, Simone (Y) jenny och alvina. Satt på Alvinas innergård och tjöta. Skulle bara varit liiite varmare. Då hade det varit perfekt. Men det var en bra kväll. Mer spontana helt enkelt. 

Idag har jag gått loss på IKEA och köpt lite nödvändigheter. Njae, blev inte så mycket. Besviken! 


HELG - ÄNTLIGEN

Äntligen har jag stämplat ut från jobbet för denna veckan! Vaknade vid sextiden och var rätt otagg på pw för vädret, men jag och S tog på oss och gick ut en timme ändå. Man får en bättre morgon på jobbet tycker jag!

När jag kom hem var det gofrulle med gröt, kokos, jordgubbar och jordnötssmör plus kokosvatten från pauluns. Har verkligen inte fastnat för kokosvattnet (Iallafall inte det som finns på EH) tycker verkligen det smakar ..... Någon som kan tipsa mig om någon som är godare? Denna fick godkänt med mango och passion (Y) 

Nu ska jag unna mig ett glas rött och njuta av kvällssolen. Så värt efter denna veckan. Hur mår ni? 

Peppapp

Fick tips av norén om en PEPPAPP när man har en mindre bra dag : )

Så ladda hem denna nu och ge ER själva en boost!


Fina måndag

Imorse efter en timmes solig promenad vid havet, väntade en god frulle på mig här hemma! Overnightoats med melon och kokos! Lyx att slippa hålla på i en timme innan man ska käka.. (Det brukar jag vanligtvis göra..) lite överambitiös när det kommer till frukostar..

Just nu sitter jag och lyssnar på ben howard medans laxen tillagas i ugnen. Orkade inte mer idag. Så är det ibland. Min kropp eller hjärna fungerar inte riktigt nu. Mycket saker har förändrats den sista tiden och valen är svåra. Jag orkar inte ens tänka.. Down. Det går la över snart?


F R U K O S T

Söndagsfrukost när den är som bäst! När man varit ute dagen innan så vill man ju gärna äta något kallt, så då brukar jag mixa en banan med någon fryst frukt sen på med lite nötter och frön på! Underbart! 


RSS 2.0