Dagens måltider

hello darlings! 

Kom precis hem från en promenad på två timmar. Tiden gick fort, dock några stopp på vägen. Skönt att komma ut efter att ha varit inne hela dagen. Först jobb sen möte uppe i GBG (fick diplom för att jag blivit SL) Nice! 

Sprang direkt till gymmet och körde box med bästa EM. Dör så varmt det börjar bli. Dom säger ju man förbränner mer i värme.. men det känns lite ologiskt när man inte orkar prestera lika bra som innan?! Eller..? 


Fick köpa lite mellis på vägen.. (Perfekt att ha i väskan när suget sätter in.) 
 kvällens måltid äggviteomelett med skinka, rödlök och tomat och grössaksoppa. 

Overnight oats - Choklad & Banan


Overnightoats med banan, choklad och lite kaffe. Mums! This is magic. 

Ett tips!



Som ni vet så har jag verkligen fått dille på jordnötssmör. Det är magiskt! Jag tidigare köpt från Green Choice och det har tagit slut på en vecka. Skam. Men nu har jag beställt från Bodystore 1,5 kg. Perfekt! Hur länge tror ni den räcker? 

Mellanmål 1

Färsk frukt kan vara det bästa som finns. Köpte ananas, vattenmelon och jordgubbar och åt det tillsammans med lite keso och en bit av min rawfood browie. Så gott och enkelt. ♥ Recept på brownie kommer under bilden. 



Rawfood Brownie  (Kopierade receptet från alex blogg, dock är det identiskt med alla andra rawfood recept som jag gjort. tex. rawfood bollarna) 

You need
♥ 
3,5dl mandel
♥ 
12 dadlar (urkärnade)
♥ 
3 msk kokosolja
♥ 1 dl kakao
♥ 1 krm salt
♥ 
1 tsk vanilj
♥ 5-6 msk vatten

Först maler du mandlarna så att dom blir i små bitar. Sen häller du i alla ingridienser och mixar allt till en "smet". Jag valde att ha i lite kaffe (starkt!) för att jag tyckte det blev lite klen smak på kakan och för att jag älskar coffee. Sen är det bara att gegga ut allt i en form som man tycker passar, hälla på lite kokosflingor och sen in i antingen kylen eller frysen. Simple as that! 

Sunshine is all i need

Herre, vad man inte hinner uppdatera nu förtiden. Dagarna bara rinner iväg och mycket jobb så man hinner knappt varva ner innan nästa sak kommer. Idag blev jag ledig och har myst i solen med fina carolyn och angi. Favoritflickor. Synd att ena damen flytt varberg och bosatt sin i sthlm. Inte alls avundsjuk. 

Nu blir det att ta en kopp på balkongen och njuta av dagens sista strålar ;) 

Overnight oats - Mango & Kokos

Riktigt god lyxfrukost imorse. För det första var det bara att servera frukosten och lyxen att få äta färska jordgubbar är underbar. Sommar. 

Overnight oats kan man variera på hur många vis som helst. Idag valde jag att smaksätta min med kokos och en mangosås. Blir att testa lite olika framöver, så håll utkik efter inspo. 



Grundrecept: 
1 dl havregryn, 1 dl riven blomkål, 2 dl mandel/kokosmjölk, 1 msk stevia och 1 krm vaniljpulver - Blanda dessa ingredienser i en kastrull tills de kokar upp.. När det börjar få en fin konsistens lägger jag i två äggvitor och den smaksättning jag vill ha.  ( Tex rivet äpple och kanel, kakao, hallon, blåbär, kokos, citron osv. ) 
Vi som tränar kan gärna tillägga proteinpulver i valfri smak, men absolut inte nödvändigt. När ni blandat ihop allting så det blir "fluffigt" ta bort kastrullen från plattan. 

Sedan varvar du dennna grötblandning i ett glas med turkisk/grekisk yoghurt ca. 2 dl. Jag använde kesella. 
Jag mixade mango, funlight och lite vatten som jag och varvade med.  Täck sedan med ett lock eller plastfolie och ställ in i kylen över natten.  Nästa dag smakar det som en dröm. 

vacation

Godkväll friends! 

Hur mår ni? Har precis gjort iordning frukost till imorgon. Som förhoppningsvis kommer smaka magiskt! Overnight oats.. Någon som testat det? Kommer bild och recept imorgon  : ) 

Tillbaka på jobbet idag efter tre dagar ledigt. Börjar nästa vänja mig att vara ledig, så skönt ju. Dock går det sådär att jobba med mitt knä. Fick en snabb tid till fabror doktor imorgon, så hoppas det inte är något allvarligt. trött på att gå med benskydd. Men träningen ligger inte på latsidan för det, kämpa kämpa. 


Min nya tisha passar perfekt till min ledighet känner jag! 

Making some good salmon..

Käkade precis en riktig god lunch - Lax, råris, sallad och sparris samt en sås gjord på kvarg, citron och kryddor. Sagolikt gott! fick jag gjort lite lunchlådor även, perfekt. 

Ska strax iväg och träffa mina turkey girls på en kaffe sen blir det träning med Em. Tagg!! 


Spis och deli lunch

Dagens lunch på spis och deli med bästa syster! Äppelrökt lax med kål, sallad och rotfrukter och grön styrka! Love.  Från och med idag börjar ett bättre liv. Lite hårdare träning och lite bättre mat! Dock sjukt opassande att mitt knä har börjat lägga av och det fungerar inte som det ska?  Har varit och köpt knäskydd nu så får se hur det går ikväll efter boxningen. Blir fokus på armar och mage istället!


lyckofeeeelings

Efter en vecka med dåliga vanor var det så skönt att sätta sin fot på gymmet i tisdags! Som jag längtat. Dock så var några utav oss ganska duktiga och gick pws i den stekiga solen och tränade uppe på rummet. Hur orkar vi? Lite är alltid något, eller hur? 

Startade iallafall dagen med pw med bästis och robban. Lyckofeelings när man inte ens behöver en tröja. Efter lite frulle så åkte jag och f och kollade vi på min framtida lya och tjötade jobb på ehouse. BRA ledig dag. CIAO


the sun is up

Mer än en vecka har gått och har haft det föör underbart men fyra fina tjejer. ♥ allt var verkligen över förväntan så därför blev resan extra bra. Vill redan tillbaka. TUR att solen äntligen hittat till sverige också, finally! 

back to reality.. Jobb och träning.... 


TURKEY

Nu drar vi snart.. Wihoo! jag och fyra tjejer. Farligt. Ska bli riktigt skönt att komma iväg, tror vi alla behöver ett litet break i vardagen. 

bild sen i lördags! 

Grötfrukost



Måste tipsa er om mandelmjölk.. Så himla gott och använder det till gröt och smoothies! passar väldigt bra ihop med jordgubbar också. ♥

Semester!

Godkväll! 

Hoppas ni haft en bra helg. Igår började min semester så det firades på bästa sätt! Imorgon drar vi till turkey, ska bli så härligt med sol. Har knappt packat, kanske är dags? 

Idag har jag spenderat dagen med fina sara som var på besök från STHLM och jenny. Fick även se den lilla magen som börjat växa. Bebbe på G. Mys! Sen åkte jag till malin och myste med massa frukter och choklad. Bra avslut på helgen. Min mage är dock kanadas?!  Tredje dagen den är uppsvullen och jag vet inte vad det är för något jag äter? Om det är mjölkprodukter eller mjöl det vet jag inte än. Hur ska man ta tag i det?  


Dagens frukost

Godmorgon darlings! 

Vaknade tidigt idag så gjorde iordning lite god frukost. Jag lägger alltid lite extra tid på frukosten : )
Idag gjorde jag kanelstekta äpplen med naturell lättyoghurt.  Visst ser det underbart ut? Recept under bild. 

Jag skulle egentligen gått en morgonpw, men min kropp är helt slut efter mina dubbelpass denna veckan. Puh! Så idag blir det vila. 

Hade en mysig kväll med julia igår. Girltalk hela kvällen med kvällis på C och rawfoodbollar&te hos mig. ♥


Skär ett mindre äpple i små bitar. Stek det tillsammans med massa kanel och lite rapsolja tills de blir varma och fått lite färg. Ta bort stekpannan från plattan.

Lägg 1 dl havregryn (jag tog rågflingor idag) och några msk pumpakärnor i samma stekpanna och torrstek i några minuter. Häll på några droppar agave/houng eller annan sötning. Blanda ihop allt. Serveras med naturell yoghurt, keso, turkisk yoghurt, kesella. 

Så simpelt, så gott…


Jag dör verkligen på frysta jordgubbar och banan. Det är som att komma till himlen. Att något så enkelt ska vara så gott. Jag är frälst. Och så lite kokos på det, Top Notch! 

leo and strawberry

Äntligen har våren kommit till varberg. Hoppas den är här för att stanna :)  Dagen har bara sprungit iväg, hade konstant rusch i tre timmar - ensam. Men det klarade jag bra tills jag fick hjälp.. 

När jag kom hem mötte jag upp F och robban för en promenad vid havet. Riktigt mysigt! 


Shape up smoothie från Bodyliscious. Jordgubbar, mandelmjölk, en halv banan och 1 skopa proteinpulver med bärsmak/vanilj. Jag hade skogsbär och vilda bär. 

Peanutbutter icecream

En glass värd att skriva om. Den var magisk! 

Mixa två frysta bananer med 1 dl jordnötssmör (Jag använder den med 99,2 % jordnötter från Green Choice) 1/2 tsk honung och juice från en halv lime. Glassen äts direkt :)  Detta blev två-tre personer så jag frös ned den delen som blev kvar. Perfekt att ha som efterätt/mellis. 


Sunny morning

Goodmorning sunshines! 

Började morgonen med en pw vid havet. Hur härligt?! Var ganska ensam ute om man säger så.. haha. Skönt att vakna och må bra iallafall. Ska strax dra till jobbet för inventering/jobb med min boss. 

Ha en fin dag ♥


RSS 2.0