happy happy :)

happy new year!!
hoppas ni får en bra kväll alla vänner!! :)


nachos at donken

Godmorgon allihopa!

Vaknade för tjugo minuter sen och känner mig en aning stressad. Ska ju iväg idag igen, och packade det mesta igår men jag hatar att vara rädd att jag ska missa något som jag verkligen behöver. Borde ju finnas en lösning om det problemet skulle uppstå. Jobb igår som sagt... mycket folk som ska testa den nya hamböörgaren. Även jag slog till med en liten "el nacho" på rasten. Mycket god i början men sista tuggan var nog något av det vidrigaste. Det blev bara för mycket. Timmarna gick snabbt och mycket kul vissa stunder, nötter som kör två bildörrar ifrån luckan när dom ska betala, nötter som kör så nära luckan att det inte ens finns 1cm emellan!! När jag ändå skriver om mitt kära jobb vill jag bara önska fiona en trevlig kväll med gamlingarna imorgon på självaste nyårsdagen ;) och självklart alla mina andra galna vänner och hoppas ni får en jätte bra nyårsafton här hemma!

Nu ska jag röra på fläsket och äta lite. Two hours to go!! :)
Kissez x


DOWN TOWN

Nu ska jag kila iväg till stan med min favorit ida! Längesen vi sågs, men nu blir det ändring på det. Idag ser mitt hår för första gången bra ut. Men nu måste barbie in till stan ska träffa henne om 10 min! Puss på er





S to the T to the A to the D to the T

Tidigt på juldagen åkte jag till staden med stort L för att spendera kommande helg. Julklappar byttes och smilet på läpparna höjdes en aning av lycka. En bedårande klocka med därmed min, like. Alkoholintaget denna kväll påbörjades ovanligt tidigt hos ett par härliga brudar. Där skvallrades det som bara den, jag har aldrig leken finns numera på kortlek. Ganska så roligt för stunden, men tråkigt nog glömmer jag alltid av vad som sägs. Redan vid nio tiden var vi ute och härjade. Med handen på hjärtat hade jag inte jätte roligt och kan heller inte påstå det var mycket folk som gjorde det roligare! Men hade väldigt trevligt sällskap och inga sura miner visades inte. Jag försökte också visa mina hemliga matchmaker sidor och försöka para ihop en nybliven stockholms kille med en kompis. Vilka ideeeeeeeeeeeeeeeeeér =) Redan vid tolv tiden var jag på väg hem. Kan absolut inte fortsätta jämföra stället med oscars för det finns nog inga likheter alls! Kanske beror det på folket....

På lördagskvällen gjordes det pizzor hos familjen Olaussons!! Mycket lyckat av mig. förresten så älskar jag deras nya hund.. soooooo cute. isn't it? En dennis.. haha



Smyckesställ som jag fick från b-friends mother, YES!


MERRY KISSMAS :)

merrryy merry x-mas

DAN FÖRE DOPPARE DAN - hihi, vad är det man ska doppa egentligen? ;) ne, nu ska vi inte vara sånna. Igår var det jobb på eftermiddagen. ALLA ska äta skitmat dagen innan julafton, beror det på lathet eller vadå?
Efter jobbet var det försmak på julmat hos våra underbara grannar. Julmat är bland det godaste, en härlig blandning eller så kan jag iförsig inte säga att jag älskar julmat för jag äter inte så mycket på julbordet. Men jag gillar det ändå även fast jag inte äter allt, wierd huh?


JULAFTON - känns lite konstigt nästan. All snön har nu smällt nere i varberg, tråkigt att det aldrig kan få vara en riktig vit jul. Självklart var gröten framduktad imorse, som vanligt fuskar alltid mamma o pappa med mandeln.. Min syster fick den, men denna gången var det hennes kille som såg den och la den medvetet i hennes tallrik. Har dock glömt av vad som händer när man får mandeln? Är det att man får önska sig någonting eller hur är det... mami hade även laggt trisslotter under varje tallrik men tråkigt nog så vann ingen. Förra julen var bättre, jag vann på trisslotten och fick även mandeln i gröten =) MYSIGT att alla är glada idag! Det är julmusik på högsta volym, luktar underbart gott efter allt julbakande, ljus tända överallt. Likeeeeee :)

Önskar alla snyggingar en god jul! ni alla är underbara :)


Kungsmässan

Vaknade av det mysigaste man kan vakna till. Pussar och kramar :) min syster sa att man ska bli väckt så varje dag, instämmer helt för då börjar dagen alltid bra. Jag, syster och hennes b-friend åkte till town och köpte lite mera julisar. Träffade hennes kompis frida som följde med oss och lunchade på Kulingen. Sommarens glasställe förvandlas numera till ett lunch ställe med soppor och sallad. Broccolisoppa för min del vilket var gudomligt. Efter glidandet på stan åkte vi hem och drack kaffe. Hann nästan inte få av mig innan jag skulle ta på mig igen. Jag och fisen bestämde oss för att åka till kungsmässan lite hastigt, sagt och gjort! :)

Fisan skulle ha en ny mobil. Fiona inledde ett irriterande samtal med säljaren, hon fick inte som hon ville. Till slut gick vi ut ur butiken, fiffen lite små sur för hon inte kunde lämna in mobilen och få en nu som det var sagt från början. Vi hade ju enbart åkt dit för detta. Några timmar gick och vi köpte varsin väska och jag köpte även en halsduk.. Kvart i sju gick vi in på 3 butiken igen för ett nytt försök med en annan expedit. En mycket bättre, en man denna gång måste jag tillägga. Inga problem så fick hon en ny mobil, en iphone. Hoppas hon inte ångrar sig efter en måndad för nu ska du ha den i två år feff. Någon som märkt att jag byter smeknamn på henne varje gång jag ska skriva hennes namn? Ett kärt barn har många namn. Du e min kärlek...... men iallfall med det missade vi sju-tåget och tänkte slå till på åtta tåget. Jag och fiona går ut en minut i 8, och ser tåget på andra sidan... Vi är blondiner och förstår inte hur man kommer över på andra sidan så vi står mer eller mindre och vinkar av tåget =) well well, en timma tills nästa tåg gick. Tiden gick fort och vi fick träffa många underbara personligheter.. En "berömde" min mössa.. Slängde också tillbaka en fin komplimang om hennes hår. Verkligen "fint"

Nu är jag iallafall hemma efter förseningar. Så har spenderat resten av kvällen och gjort pepparkakor! Sparar de till julafton dock ;) blir väl sängdax snart eftersom det blir jobb imorrrrn..



Bortglömd

ooopps, min blogg är ganska så bortglömd nu. Som jag skrev igår så skulle jag blogga om helgens härliheter. Lördagskvällen ägde rum hos fiona. Det skrattades & gapades hela kvällen! It's just the way we are.. Runt 11-tiden gick vi raka vägen till oscars, bara en gata ner vilket är sjukt bra för oss lata människor. VIP som man var den kvällen traskade vi lungt och sakta in . Där vi träffade min favvis vakt, en snäll snubbe som gav mig konstiga komplimanger. Tillägger jag nu!!!

Såhår sammanfattar jag kvällen
  • SJÄLVKLART blev det för mycket alkohol i lilla mig
  • Lite bullshit och skitsnack var också en given del i denna kväll
  • Svettigt & trångt är de ord jag kan beskriva på dansgolvet
Äh, men jag har alltid lika kul faktiskt. Även fall jag alltid råkar få i mig lite för mycket av det goda. Can't help it! det är för gott. Likör 43 med mjölk & strawberry d it is!! :) söndagsmornar är dock inte alltid lika härliga. Gårdagen spenderades alltså hemma liggande i min säng men senare lite jobb i nästan 6 timmar. Idag har jag träffat mina gulliga vänner jonna & kajsa för en fika på mignon, även köpt nya skor... igen... men denna gången ett par stövlar. En aningen fulare än mina förra, men också en aning bättre. Min kära syster är hemma äntligen!!! Så ikväll blir det mys och lite tv-tittande på anna ankas jul med mera.

Mina snygga klackar!






I brist på annat

Jag älskar att vakna upp på söndagmornar, då är allt inte riktigt på plats. Well well, kommer en sammanfattning om gårdagens festligheter lite senare. Jag vet inte hur jag ska börja faktiskt. Men så nu så länge roar jag er med en liten rolig lista...


Nämn något som gjorde dig glad igår: Fiona! Speciellt när vi dansade på förfesten =)

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sooooooooov


Vad gjorde du för 15 min sedan: Bäddade min säng.

Det sista du sa högt: "Hej det är olivia är kajsa hemma" haha, jävligt roligt vaaa.


Det senaste någon sa till dig: "Hon ringer dig om 5 minuter"


Vad har du druckit idag: Vatten


Vad var det senaste du åt: Middag!


Vad var det senaste du köpte: En strawberry dauqiri (hur det nu stavas) ;)


Vad är det för färg på din ytterdörr: Samma färg som det är på huset. Trä?


Vad är det för väder hos dig nu: Mulet och mörkt.


Godaste glassmaken: hmmm.. måste vara lakrits.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det tror jag absolut på!


Sover du tungt: För tungt..


Drömmer du mardrömmar: Nästan varje natt


Trivs du med ditt jobb: Ibland trivs jag jätte bra, ibland inte


Favoritklädsel: Shorts!!:) eller jeans jacka


Favoritlåt just nu: Morning after dark


Vad ser du om du tittar till höger: Mina kuddar i sängen.


Vad gör dig glad just nu: Ingenting tyvärr


Vad ska du göra härnäst: Prata i telefon


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: Sur, trött, bakis.


Favoritgodis: Lakrits & salt!!


Kläder just nu: T-shirt och leggings.


Sommarplaner: Resa och jobba!


Hur många kuddar sover du med: 2


Spelar du något instrument: Nej!


Morgon eller nattmänniska: Nattmännsika helt klart!


Vad är viktigast för dig: Mina underbara vänner!


Är du kittlig: Ja, hihi.


Snarkar du: Nope


Stjärntecken: Skorpion, grrr


Äckligaste insekten: Tycker alla är ganska äckliga.


Längtar du mest efter just nu: Ayia napa!! :)


GSI

Nyss kikat första Johan Falk filmen GSI, skitbra. Jag älskar sånna filmer! har sett tre andra filmer i samma serie, så jag har inte följt dom i ordning. Jag hyrde även tvåan så hoppas den är lika bra! Sitter här med mitt lilla busfrö moni som skall sova hos mig idag. Jag hatar att sova själv och när jag väl börjar sova med någon så klarar jag inte av att sova ensam. Snacka om sällskapssjuk =)

Annars... En jävligt rolig julavslutning!  A, du lyckades jävligt bra måste jag erkänna. Snygging! Vi är verkligen inte seriösa på LBS och det gillar jag för en gåns skull. Tror vi ska vara lyckliga på LBS att vi inte har någon tråkig julavslutning i kyrkan! Efter det körde Olof hem mig, han fick pris för "Bästa röst" vem är inte mer lämplig än han, han hörs mest på skolan även när han viskar, hihi. Träffade pumorna på stan och gick en sväng! Några köpte julklappar och jag köpte ett par snygga killer heeeels. Ska nog använda dom redan imon.. får man vara fin får man lida pin som jag och fiona brukar säga. Hellre onda fötter än fula skor.

Ne, nu ska jag mysa med grisen jämte mig som ligger och läser mina skallerblaskor. Kyss på er



Party all the time

God kväll!

Eller det kanske man inte kan säga när klockan är över tolv. Jag har iallafall jobbat ett par timmar idag, inte jätte roligt att jobba kvällar när det inte är så mycket att göra. Vissa är sura, vissa är glada, vissa är irritterade för minsta lilla. Ja, så är det på mitt jobb ibland. Deras irritiation sprider sig på jobbet : ) snälla, vad glada istället. vad är problemet? Efter jobbet sprang hem till paradise hann och på sekunden och jag vet heller inte vad jag tycker om att andreas åkte ut. Det är tråkigt för jag tycker om att kolla på honom :) Imorgon har vi julavslutning i skolan, brukar sammanfatta terminen med godis, film och musik. Ganska mysigt! Sen ska jag handla julklappar, träna och träffa mina brudar.

På lördag blir paaaarty hemma med mina bruttor istället, kul det också. Känner mig nästan smickrad hur glada de blev ;) blev ju som sagt ändrade planer och stannande hemma istället. Både tråkigt & roligt. Jag älskar mina vänner lika mycket så jag är glad bara jag får vara med dom jag tycker om! Gubben, vi ses nästa helg?

PÅ MÅNDAG KOMMER MIN SYSTER! du har ingen aning om hur mycket jag saknar dig.


You are not alone

Precis tagit ett varmt bad & kollat paradise hotel. Behövde verklikgen det, bara ligga och tänka på allt och inget. Vart illamående hela dagen så har tyckt lite synd om mig. Blev varken skola eller jobb , så imorrn ska jag pallra mig till både skolan och jobbet. Har verkligen ingenting att dela med mig idag!

Så denna kvällen kommer jag fortsätta spendera med mig själv :) i längtan efter helg.
Myser me Rabihs låt " You are not alone " mums!

x

15 12 09

Sitter och funderar på om allt här på jorden har en mening och varför saker som bara inte får hända händer. Varför vissa människor ibland säger saker för att såra någon annan och få sig själv känna sig lite extra självgod. Alla vet ju att det finns människor som bara tänker på sig själva och vill göra det pyrt till för andra. Men min fråga är då, vad tjänar man på det egentligen? Skulle man må så mycket bättre om man säger till en annan människa att hon/han har en ful jacka exempelvis. Nej det tror jag inte att någon skulle göra, snarare tvärt om. Jag undrar varför vissa människor mår dåligt av när någon annan får komplimanger och istället måste någon komma med en pik. Jag älskar att ge komplimanger och vem gillar inte att få? man blir väl bara glad när man hör någon annan säga "vad fin du är i hårtet" Eller hur? Anledningen till varför jag skriver detta är att jag vill få alla att ibland tänka på vad man spyr ut sig. Jag påstår inte att jag är miss perfect. ALLA har sina fel och brister, även du, dina vänner o din omgivning. Lär dig leva med dom och lär dig även att leva med dina medmänniskors brister. Vare sig vi vill eller inte är det alltid någon som blir ledsen. Försök vinna tillbaka dina fiender! Alla är goda innerst inne. Samla inte på dig ovänner!
Ett litet tips som jag försöker göra är att säga något som gör en annan människa glad, det ger mycket tillbaka.

Något annat jag har funderat kring är VARFÖR kryper det alltid runt små sliskiga kåta killar på krogen och tror att de har en chans på någon när de bjuder en på en drink? Kan man inte vara trevlig mot killar utan att det skall betyda "jag vill följa med dig hem". Kom igen, killar. Vafan är det för fel på er? Ibland undrar man.


jag älskar alla mina vänner. Ni är det bästa jag har!

Fint & Cleant

Måndag idag och det går bara bättre o bättre i vårat UF företag Fint & Cleant. Behövs bara lite mer pengar, men snart kommer vi få in de också. Tänk vad bra att ha ett eget företag ändå det ger mycket bra erfarenheter av livet :) Men vi är inte jätte seriösa i våran grupp och vi ser inte detta som vår livs största happening. Det ända vi ska ha är ett bra betyg, vi får nog kämpa lite till.

Efter lektionen åkte jag hem från skolan och vilade. Kände mig fortfarande inte hundra efter helgen tyvärr! Kollade Ghost Whisper ett nytt favorit program måste jag medge, mycket spännande. Klockan fem var det träning med sannis och ida. Step funktionell! Hälften kondition och hälften styrka. Sen har jag bara pluggat och pluggat i ett antal timmar, har nämligen prov imorgon om Antikens grekland och rom. Hoppas det går bra! Jag är bara så glad att det är sista veckan. Det gör så man bara vill göra sitt bästa sen är veckan slut. Så skall försöka göra allt som krävs. Hej amitiös! Kollade även Paradise hotel, nu händer det grejjer. Haha så patetiskt men ändå kul så kan inte låta bli.

Slog in min första julklapp idag till älskling! :) Mysigt! Måste åka ner till stan igen och fortsätta kolla, har lite brist på fantasi känner jag nu.. Något tips? Måste lägga mig nu, så jag har massa energi till morgondagen.
I helgen bär det av till l-town även :)


Bjuder på detta kortet! förbannelse på mig!!


OCH VI GJORDE DET IGEN

Galen kväll igår! Det var jävligt kul måste jag erkänna, ett litet litet fel av mig och fiona var att tacka ja till drinkar vi blev bjudna på. Men vi tackade och tog emot och sen var det inget mer med det. Men morgonen därpå var inte lika ljus, så tacka alkoholen igår så mår man prima idag. Både jag och fiona har jobbat idag också, var nästan så jag ringde och sjukanmälde mig. Det är INTE okej. Men som en klok man sa att vi mår som vi förtjänar, right!? ääh, men vi hade en superkväll igår. Nådde upp till våra mål ;)

Kvällens partylåt MORNING AFTER DARK! Vafan, taggar till nästa helg eller vad säger du f?
OCH VI GJORDE DET IGEN, gick utan skor på hemvägen. Iskallt på marken. Nu är jag förkyld, bra jobbat olivia. Nu ska jag koka te hade jag tänkt lägga mig i sängen. Ingen kväll med henne slutar klockan tolv precis! Skola, plugg och träning imorgon! Sista veckan!!! jag kan inte bli annat än glad. jagälskarattvaraledig.


Må våra galna fester aldrig dör ut. Du och jag i dimman älskling!

You did it with style dude

ERIK VANN!
Fan vad han är värd det. Gulligt när hans flickvän kom upp tyckte jag :) ni vill inte veta vad jag och fiona gjorde då. Om ni känner oss då borde ni veta! Igår var vi på Gekås. Femhundring fattigare, plus mat. Men så är det, man kommer alltid hem med lite skärp. Nej, men tyckte jag handlade mycket bra och behövliga saker. Tex en jätte fin julstjärna som papi har satt upp nu. Behövdes lite julstämning på mitt rum, har aldrig haft det på mitt rum innan. Är inte så mycket för julprydnader men jag gillar ljus, ljusstakar och stjärnor. Turkisk peppar shot extrakt hamnade även i min korg, älskar det. Vi var hemma vid halv nio så jag och fiona åkte och åt lilla menyn på donken, haha! Behövdes mat efter många timmar där inne. Speciellt för mig som var åksjuk både dit och hem. Efter det åkte jag, simone och fiona hem till mig och kollade det sista utav idol och pratade tills klockan ett.

Idag vaknade jag som en zombie klockan 10. Då åkte jag och pappa på lite ärenden, en julklapp till mamma köpte han. Tänker sno den sen efter jul (: hehe! Nu har jag precis kommit in från staden med simone och även challe var med en stund! fick köpt nagellack, liten julis till systern och en till robert. Nu ska jag bara sitta och pilla me den så det blir som jag vill ha det. Haha! kan inte avslöja så mycekt här eftersom han sitter och läser här varje dag! Men kan ju berätta senare vad det var. Nu ska jag sätta mig och plugga en stund, sen ska jag slänga in en mozarella pizza (en favvis) i ugnen. Vidare till fiona. Kommer nog inte skriva mer, för det kommer bli party hela natten.

kanske kommer en bild sen på min fina julstjärna, måste ju skryta lite.
köss x

Jag känner mig handikappad

Jag har fan en förbannelse på mig. Jävla astma. Tänker inte lägga ut mer än 1000 kronor i månanden för att må bra när jag bor ensam. Min kropp är inte riktigt med mig idag och sitter hemma och försöker vila.

Väntar på att klockan ska slå fyra då mina brudar ska hämta upp mig i kärran och då ska vi sakta men säkert bege oss till sveriges största köpcentrum. Låter som en ren lyx, men riktigt så bra är det inte haha. Sen när vi kommer hem ska vi väl som alla andra nördar i sverige sätta oss och kolla idolfinalen. Blir sur om inte erik vinner, han har en röst av världsklass. Efter det ska jag sova över hos k och imorgon ska vi simma några km. Det är faktiskt den bästa träningen som tränar hela kroppen, de ni ;) Igår kollade jag på balklänningar, hittade en drömklänning. Så jäkla fin :) nu hoppas jag på att hitta någon liknade i affären. Me like! Min snygga baldejt tyckte också den var jättefin så allt känns bra. Längtar något så vansinnigt till studenten, balen, napa allt!!

Andra saker som inträffar imorgon är följande:
Träffa S och gå på stan & fika
Köpa skosulor så jag kan dansa hela natten
powerwalk med louise
plugga
fiona
festa och göra sönder hela helens lägenhet
oscars
bli bjuden på massa drinkar
sova hos F

Önskar er en lika bra helg som jag kommer ha. Synd att mallan inte kan vara med i helgen, men du får komma hit en annan gång plutten!


my love

Förbannelse på dig

Kom precis hem från ett par gapiga timmar hemma hos S. Det vilar en förbannelse på oss.
S drack te och jag saft medans vi kollade på mammas pojkar och paradise hotel. Jag tycker att alla valde fel tjej förutom 30 åringen som valde Victoria! Tycker de passar så otroligt bra ihop, de är så lika på något vis. Sen tycker jag även tim och bobby gjorde fel val, känns som bobby ångrade sig. På tal om paradise var det ÄNTLIGEN den lilla ormen som åkte ut. Yes! Nobody likes u anyway : ) feeeels good!

Idag har vi tjejer ätit sallad på Stantons och kollat Lucia på våran gamla skola. Mysigt med lucia tåg faktiskt! Saknar den tiden och framförallt klassen. Så jag, fiff och simone gick upp och kollade våran korridor och våra skåp. Minnen säger jag bara. För mig vi ska ha något lucia tåg imorgon i skolan med?! Någon klassmate som vet något om det? Säkert något oseriöst som alltid, haha. Inte den seriösaste skolan precis : ) Men så är gymnasiet och media! Börjar få fram mysiga julfeeelings nu. Inte haft adventsfika än, men ingen i min kompiskrets verkar så sugen på det. Ni är tråkiga bara så ni vet. Kanske blir sista julfirandet tillsammans? Nej så får jag inte säga. Vi kommer alltid hålla ihop älsklingar

ska lägga mig och mysa med gossip girl, te och tända ljus och bara känna lugnet. Nighty night!

Ett tips

Ett tips som jag rekommendar till alla te lovers är Nk:s Jordgubb/Lakrits te. Kanske är lite utav den dyrare prisklasserna när det gäller te. Men helt klart världens godaste för tillfället. Perfekt på vintern.



Buenas noches

Lite spanish har jag allt kvar :)

Träningen gick otroligt bra och orkade två timmars träning utan några konstigheter, bortsett från att jag är seg men det hör till. Längesen jag kände så. När jag kom hem har jag bara suttit och matat serier kollat klart på DHW, andra avenyn och paradise h. Det är väl en del av mig bloggar och serier är en stor del av det jag gör när jag sitter vid datorn. Undra hur jag skall klara mig i framtiden, hehe.
Linn herbertsson är min absoluta favorit bland bloggarna. Snygg som ett as är hon! sen efter det kommer kling, kenza, bella, kissie o mina l-town bloggare. Synd att jag inte kan sluta bry mig om deras liv.

En söt bild jag tog för några år sen,
saknar att fota ibland.


idag tog jag..

... en sovmorgon, tänkte först inte gå till skolan. Men pallrade mig dit när det bara var en halvtimma kvar av lektionen o en lektion på eftermiddagen. Men känns bra gjort av mig att jag gick dit ändå.. Nu sitter jag hemma har precis ätit lite god soppa. Ska strax ta fram en bunt papper och plugga till mitt historia prov på tisdag.
Första provet vi haft denna terminen, så nu måste jag kämpa känner jag. Historia är inte mitt starka ämne, eller jag tycker inte det är jätte intressant. Därför får jag väl lägga ner lite mer tid så jag kanske ändra mig! dont think so, men iallafall. Klockan 5 blir det aerobic core och sen ett annat dans pass, behöver komma ifatt lite ;)

På fredag blir det gekås med mina bästisar f och k. Hoppas att hitta lite kap där : )
Love, o

One night in school

Skolmiddagen var faktiskt väldigt kul. Inträffade dock en "stor" incident nämligen att jag fick hårstrån i min mat. Jag blev lite smått äcklad. Det var förätt med räksmörgåsar sen blev det potatisgratäng och kall kyckling? och pannakotta till efterätt. Helt ok! Panakottan smakade som... smält marabouuuu choklad mums. Sammanfattningen för denna afton var trevlig och över förväntan. Några bilder kommer här nedan. Jag låter bilderna tala för sig själva :)









Dags för middag!

Nu blir jag strax hämtad av ett gäng sköna pullor. Sen blir det nobell middag på skolan, tre rätters :)
Hoppas ni också får en bra kväll. Puss på er!



Go baby, go

Pööh, nu är jag rätt så trött efter en lång dag enligt mig (dock måste jag tillägga efter 13 timmars sömn). Gick och la mig väldigt tidigt igår och sov tills halv tio idag. Skööönt! Kan inte minnas när jag somnade så tidigt som igår.
Förresten, tack carro att du svarade på mitt inlägg om min mardröm om mina tänder. Oro och stress skrev du och jag hörde någon dag innan att det betyder att någon ska dö. Hellre oro/stress då! Usch! känner mig inte stressad på så vis, men oro känner jag väl betydligt mer.

I veckan ska jag ta och köpa några julklappar hade jag tänkt. Blir bara till syster och pojkvän detta år :) brukar inte få eller ge så mycket julklappar. Brukar alltid få mer på min födelsedag! I vilket fall som helst har jag kommit på VÄRLDENS bästa julklapp till b-friend. Ursmart! Sen har jag en liten aning om vad jag skulle vilja ge till syster. Men återstår och se, jag vill ge speciella julklappar och det är dom verkligen.
Idag har jag som vanligt varit i skolan, senare åkte jag, emelie och alvina till ett plåtslageri med våran tandborthållare. Vi har nämligen startat ett företag Fint & Cleant där vi skall producera tandborsthållare. Så om någon av er har ett dilemma med tandborstarna så hör av er för vi har lösningen! hihi jag kommer med lite dold marknadsföring! Sen åkte jag hem och sen till Mcdonlands för work. Blivit mycket cyklande idag, vill bara skryta med att jag cyklat två gånger fram och tillbaka från Lassabacka. Det är långt från mig. Sen till skolan också! det fick bli min träning idag eftersom jag inte hann med det. Puss på er!



shoes

Idag hittade jag verkligen ett par skor jag ville ha. Men problemet är att jag brukar ha storlek 37. Men ibland är det för stort och då måste jag ha 36 men eftersom jag alltid har otur passar inte 36 heller utan då är det försmått. Självklart finns inte dom att hitta i några butiket i hela göteborg och varberg eftersom dom antagligen är väligt populära. Jag funderar på att köpa dom ändå och lägga in en sula för jag har verkligen abistens!
Verkligen kärlek vid första ögonkastet ;)

13 cm klack och jag dregglar.


MY WEEKEND OF LOVE

Haaj mina vänner!

Nu är man hemma från Göteborg. Haft det otroligt mysigt med min lille pöjk. Åkte i fredags för er som inte vet och var framme drygt vid 5. Hann med en mysig fika med brudarna på mignon innan jag åkte. Vårat hotell låg vid majorna, så det var inte riktigt centralt men det var ändå helt okej, för hotellet var nyrenoverad och fräscht. Förutom att vi fick sängar som knakade ;) När jag kom fram åkte vi och käkade mat på en kina restaurang. Kanske inte det bästa stället vi hittade,  det var kall mat och det smakade blod när man åt.. Haha! Sen åkte vi tillbaka till hotellrummet och myste med idol och ostbågar. Lördagen spenderades med en heldag på stan, lunch på mcdonlands. Träffade även f, som hade köpt en tröja som även jag kollat på. Den blev också min några timmar senare. Jag tycker det är så roligt att vi har exakt samma stil och brukar alltid gilla varandras saker. Det roligaste är att vi en dag kan komma hem med exakt samma saker i påsen. Haha, det är jag och du i ett nötskal. Ett halsband och ett nitarmband följde även med mig hem denna helg! Dock fick jag köpa nytt halsband eftersom jag eller älskling råkat tappa det på vägen till hotellrummet.. men såklart köpte vi ett nytt till mig idag.

Sen åkte vi tillbaka till hotellrummet och drack lite champange och myste. Därefter raka vägen till Liseberg! Kollade på en isshow, åt supergod mat, spelade och vann en liten noblesse ask. Vi var nära stjärnvinst två gånger, ett nummer ifrån och då hade vi ändå spelat på flera stycken samtidigt. Jag har nog alltid otur! Men den lilla tjejen som vann stjärnvinsten blev så jäkla glad, så det var hon nog värd! Aldrig sett någon så glad när man vann lite choklad. ;)

Idag har vi också strosat runt på stan. Blev inget mer för mig men gubben shoppa loss som aldrig förr. Idolerna uppträdde i femman huset så vi fick allt se en skymt av Rabih, Eddie, Mariette, Tove och Nicklas. Rabih är ju bara för cute. Tycker inte ni? Till sist måste tacka min supersnälla pojkvän för allt! Han har betalat allt :) han är för bra för mig, haha! Jag älskade din födelsedagspressent.








Meet me halfway

Igår blev det jobb för hela slanten från klockan 17 - 23. Jag slockna nästan direkt när jag kom hem men när jag vaknade idag var jag fortfarande lika trött. What's wrong with me =)  

Gick upp vid åtta idag, skulle vara hos doktorn kvart över nio. Idag skulle jag på astma kontroll... Blev kvar där ett par timmar, mår inte så bra som jag tror. Jag känner ju mig frisk, även om jag har den starkaste astma medicinen är jag undermedicinerad... jag är också väldigt skakig vet inte vad det kan bero på heller.
Ska snart in till stan, ska möta freya. Ska köpa ett litet barnförbjudet paket till henne, hihi. Sen vidare till f och sen till gymmet för spring och pump! Inte vart på pump på år och dar, hoppas musklerna fortfarande håller i sig.

Kanske skriver något mer vettigt ikväll. Har verkligen inget intressant att skriva förtillfället!
Hur mår förresten mina älsklingar nere i lidköping? Sakna inte mej för mycket!! Kommer snart!


så typiskt.

awwwwwrg!

Blir så irriterad. Satt mitt uppe i det nyaste avsnittet av desperate h. Då inspelningen bara slutar, spelade in det igår istället för jag hade fullt upp med annat igår. Typiskt att det tar stopp när det är som mest spännande! Får väl se det på datorn när jag kommer hem. Nu ska jag till doktorn, hopppas det inte gör ont det jag ska göra :/ wish me luck!

LOVE IT

God morgon!

Blev inget blogg inlägg igår. Lång dag i skolan, även jobb och plugg hela kvällen..
Just nu sitter jag i skolan. Vi har precis haft Textkommunikation A, håller på och inväntar våran andra lektion också sista lektionen för mig idag. Nämligen digitalt skapande :) Sen ska jag till doktorn, efter det blir det gym och vid sex tiden ska jag bege mig till jobbet!

Har precis ätit en avokado på rasten, love it! då har man fått i sig dagens fetter. Tur att det är de nyttiga fettet iallafall, haha! =) Sitter och funder på min konstiga dröm jag drömde inatt, nämligen att jag tappade alla mina tänder. Jag var så jävla rädd för kände verkligen so real.. jag kände mig gråtfärdig när jag vaknade. jag vet inte riktigt hur jag ska tyda detta, är det någon som vet?

Ne, nu måste jag sluta. Time for lesson!
(fint hjärta som lisa lärde mig att göra, aww cutienessss!)

RSS 2.0