te & scones

Sitter här med te och scones och njuter. Det är så himla gott! Idag har jag gjort egna scones.. finns det något godare man kan göra? Idag har jag varit som en liten hemmafru (förutom att jag inte är någons fru) jag har även gjort den bästa ost/skink och broccoli pajen dessutom! Jag menar det när jag säger att den fick fan full pott. Dock är det de enda jag kan laga som blir riktigt bra. Kanske pinsamt om jag är 18 år och det enda jag kan göra är paj?

Nu sitter jag här o smyfryser och läser bloggar. Ganska mysigt! Tänkte snart bege mig till Ida. Det ska bli mer mys och girlyyyy talk. Ska spendera natten där för imorgon står klockan på kvart i 8. Jag & k ska på zumba, lär bli nice. Hur skönt är det inte med en extra lovdag? Skulle egentligen träffas mr. lindengren plus några andra grabbar men hade ingen lust med poker. Det är inte riktigt min grejj. Men som sagt, tisdag gubben...

Skriver snart, då ska jag lägga upp två söta outfits som jag kommer ha i sommar!




låt dig frestas, nöjet är på min sida :)


Fina buisters



Ett måste i vår och detta är precis vad jag är ute efter. Helst vill jag ha allihopa
Vad tycker ni?

totally raderad, asshole!

Nu när jag skriver detta tänker jag absolut inte hejda mig själv.. Jag har funderat ett bra tag på detta fenomen.. KILLAR. Vad är det för fel på dem? Nej nu ska jag inte dra alla över en kam, men ibland och jävligt ofta?
De tror oftast att de har makten i förhållandet och även i vänskapsrelationer. De försöker få oss att känna sig så usel så att de själva ska känna att dem är något. FEL FEL FEL. Utifrån mitt egna perspektiv finns det givetvis killar som visar mycket hänsyn och respekt men sen finns det ju även de som inte gör det. Helt enkelt vägrar. Då ställer jag frågan, varför? Givetivis måste man visa hänsyn till sina medmänniskor framförallt de man tycker om. Det är så jävla viktigt för vad händer annars? - Man sårar folk. Detta gäller alla. Varför väljer man att gå en väg där man sårar människor på vägen? Pojkvänner, flickvänner och kompisar.
Just nu jag bara så irriterad varför jag lägger ner så mycket tid på människor som aldrig ger mig någonting tillbaka. Jag borde helt enkelt vara för snäll. Men är någon ledsen pågrund av mig så är det självklart att jag försöker trösta och göra allt jag kan för att få det att bli bättre. Sån är jag iallafall. Tråkigt att världen ska behöva vara så bitter ibland alltså.
Det är rent ut sagt skrattretande.

Behövde bara skriva av mig lite. För nu är det över. Du är totally raderad från min hjärna. Life is a bitch tyvärr ;)
Kommer tyvärr inte skicka ett lycka-till-i-livet-kort för då kommer jag må illa.

McWork

Godmorning!

Nu har jag precis stigit upp efter en icke-sovmorgon. Jag hade bestämt mig för att gå upp halv tolv, men icke. Nu ska man jobba tolv till nio istället. Pengar ja tack =) någonting man tyvärr inte kan få för mycket av. Sitter och dricker te och lyssnar på två av mina nya favoritlåtar. Ni kan lyssna på dem lite längre ner. Jaha då har planerna för ikväll automatiskt ändrats. Vi hade nämligen tänkt att laga lite god mat ikväll, men nu får de klara sig utan mig. Kommer bli hard!!

Känns lite konstigt att inte gå ut denna helg. De kommande helgerna är fullspeckade med party så det gör ingenting. Nästa vecka är det hannas b-day party. Kommer bli sjukt kul! Följt av personalfest, luisa 18 osv.. tummen upp :) Förlåt för mina meningslösa inlägg ibland... tiden har helt enkelt runnit iväg.




Eftermiddag


Då var jobbet avklarat för denna dag! Snart är det bara att pallra sig till träningen för ett hårt pass. Kvällen kommer spenderas hemma hos ks med tacos och film hoppas jag! Blir mysigt! Längesen jag åt tacos, vi äter aldrig det här hemma..

Den bästaste nyheten idag är att vi är lediga på måndag med! Hoppas vi är det hela veckan :) Behöver vila...
Och snön smälter för fullt och jag bara älskar det. Snart kommer solen med!


i alla dessa år... kommer alltid att älska dig snuffan


fett e gött

Sådärja, nu är jag äntligen home!

Dagen började på friskvågen tillsammans med ida för att gå på det populära passet easy line. Det var faktiskt riktigt kul men det roligaste av allt var att det var "nytt". Det var nog det som gjorde allt, bara hela omgivningen. Efter passet bastade vi och så. Ångbastu, mysigt! Det är bra för hyn bara så att ni vet :) Vi segade o tjötade. Efteråt åkte jag hem och käkade middag skulle egentligen vart med o, men han var alldeles för trött för att ses idag. Killar och hockey alltså.... istället däckade jag framför tvn några timmar.. Skönt!

Nu har jag precis kommit hem från min vän e. Kollat på två filmer nämligen "Allt för min syster och i taket lyser stjärnorna". Hade tyvärr sett den sista filmen i l-town någon gång, vart med om det innan. Andra gången jag gör det nu, senast var det beck. Någonstans i mig säger att jag inte har sett filmerna vilket jag naturligtvis har. Haha allt som händer i l-town stannar typ där. Filmerna är värda att se. Speciellt den första. De är otroligt gripande och man fäller mer en än tår kan jag lova. Något annat jag lovar är att jag nästan sprängs av alla chips och salta löv som jag proppat i mig ikväll. Gud! Jag är inte värd att känna såhär nu ha-ha.

Imorgon är en ny dag och dags för sängen.
En dag på jobbet. Kom dit och gör mig glad. Love, o.

Mysigt i Göteborg

Hejhej!

Jag har preics hunnit komma hem och sätta mig efter en halvdag i gbg. Av en ren slump träffade jag hanna på stationen. Hur mysigt som helst, vi har inte träffats på ett tag och alltid lika kul att ha någon att prata med när man åker tåg. Vi hann gå i några butiker tillsammans vilket också var mycket mysigt.

Vi gick ett tag och jag fick med mig ett as ballt linne med dragkedja i ryggen. Sedan mötte jag upp k i femman och gick och käkade lite. Sen kände vi att det var dags att pysa men vi gick förbi de sista butikerna och hittade till slut den mest underbara klänning. Precis som jag kollat på 1000 gånger från Nelly dock kostade den inte lika mycket. MEN man skall inte bli för glad för självklart var den lite förstor här och var. Glad för kajsas skull som hittade den enda i S. Vi gick vidare till Bik Bok och där hittade jag några raringar som finns följa med mig hem.
En genomskilnig body som jag tänkte matcha med en spetsbh samt en hög kjol, blir nog superfint och även två linnen och en klänning också med genomskilniga detaljer på. Det vände trots allt! Nu är man lite fattigare på köpet, hihi.

Lägger upp klänningen någon annan dag.. :)






update



Om jag fick välja.. me like.

Härligt





Lite knäppt men ändå härligt. Gick knappt fota något eftersom solen skiner!
Det var ganska mysigt faktiskt.


24e

Goodmornin'

Eller jag vaknade för en timma sen. Oj, vad tiden har gått extremt segt såg jag nu. Vaknade av att skolen sken in i mitt rum, där har vi nackdelen med att aldrig kunna sova när det är för mycket sol. Men sol gillar vi, förhoppningsvis smälter snön då, hihi.

Jag har gjort iordning mig hela morgonen. Plattat håret, sminkat mig, bytit outfit drygt 10 gånger och hoppat runt till musik som en galen schimpans. Inget ni vill se.
Om någon timma ska vi grilla korv i solskenet. UTOMHUS!! Deni ;) sen bär det av till gbg för att träffa min bästis. Vi hade tänkt att gå runt och kolla i butiker även kika balklänning till mig. Sen blir det väl en mysig fika någonstans. Kan inte bli bättre.


denna bilden får helt enkelt fylla ut resten av inlägget.

fruksallad

Känner mig verkligen död förtillfället. Jag är otroligt trött och seg i benen. Men ska äta lite fruktsallad nu så snart mår jag förhoppningsvis prima. ;) imorgon ska jag nog åka till gbg med min fis. Hoppas jag hittar klänningen!! ber till gud:)

Ska iväg o kika beck snart också. Vi hörs senare vänner!



hemma hos k


Sitter hemma hos k och lyssnar på lite music. Ska snart ner till espresso house och dricka coffee med de andra tjejerna. Ska bli mucho trevligt! För övrigt så vaknade jag runt 8, eftersom jag skulle iväg och intervjua en dietist till skolan. Tro inte då att jag har sån jäkla otur att jag har tagit fel på tiden och är en hel timma försenad och det värsta av allt, är att jag får sitta och vänta en och en halvtimma. Så var hemma vid halv tolv, så snacka om att man är tröttis nu. Men men livet är hårt ibland.

Efter espresso drar vi till gymmet för lite step n dance och sen ska jag träffa b. :)
Jag kommer nog somna när som helst. Haha!

Vi hörs sen! Puss o kram

OND ÅNGEST

Nu får jag sån ångest igen. Jag har verkligen tröttnat att träna på det stället jag tränar på att jag får sån ångest att jag vill sluta. Jag som verkligen lever för att träna, haha. Men det ger mig ingenting längre. Jag känner att jag inte utmanar mig på samma sätt längre. Men samntidigt att lägga en tredjedel av sin inkomst på träning? Frågan är det om det är värt eller inte.
Dock vet jag hur mycket det kommer ge mig med förändring. Jag behöver det. Jag behöver liksom en ny start känner jag.. för utbudet är så mycket större och ingenting är sig likt. Nu sitter jag och vet inte vart jag ska ta vägen. Någon som kan komma med ett bra råd om vad jag ska göra? Tacksamt!!! Dock kommer detta såfall sluta med en klänning mindre i månaden.. ;)

Vägen är skottad

Hej allihopa!

Nu kände jag att det var mer en dags att slänga upp ett inlägg. Jag har mer eller mindre inte haft tid att sitta vid datorn idag. Jag vaknade runt halv tolv snåret av ett skrik av papi "DE HAR SKOTTAT VÄGEN" haha, vi har nämligen inte kommit ut med bilen på några dagar och vi har heller inte kunnat gå på våran väg som leder till huset. Så det kändes skönt eftersom jag är så jävla trött på att gå efter igår.
Men så fort jag klev upp ur sängen ringde jag f och frågade om vi skulle träffas. Det är inte bara i mitt liv som det är lite trouble med killar o dylikt och efter allt den tjejen ställt upp för mig så vill jag finnas där till hundra. Men som allting gör för eller senare så löser det sig alltid till det bästa. Vi har bara myst och pratat även mina två andra bästisar var där, första gången vi är allihopa på länge nu.

Jag har även ätit en supersallad o tränat! Så nu sitter jag här.. Fetare än någonsin och på toppen av tårtan har jag proppat i mig en hel daim! he-he men det är egentligen hemligt. Det är måndag idag men skyller på att det är fredag!


Old pic. Men lägger bara in den för jag hade på mig samma tröja idag. Ballt va? ;)

Istid

Goddagens!

Det värsta jag vet är när man vaknar efter en utekväll och man bara suktar efter vatten, men man orkar ändå inte röra asset för att hämta det. Exakt så var det för mig idag! Jag låg och tänkte på det i minst 20 minuter innan jag reste mig upp. Det var så gosigt att ligga jämte en varm ida. Något annat jag älskar är att vakna upp hos f, jag mår så bra hos henne helt enkelt. Bara jag ser henne vill jag skratta faktiskt. Jag kommer liksom på konstiga skämt som bara jag skrattar åt. Men egentligen skrattar hon också bara att hon skrattar åt mig istället för mina skämt, haha. Men vaknar alltid upp full hos henne också, det är det som är så konstigt.. Ingen av er vill veta vad eller hur mycket alkohol jag fick i mig igår. Det var en aning för mycket och jag borde lära mig sätta band på mig själv.

Hur som haver så hade jag en riktigt kul kväll igår bortsett från för mycket intag av alkohol. Förfesten var helt okej som vanligt och oscars likaså! Musiken kunde vart bättre. Men saknade mina favvolåtar ju! På tal om dagens bravader så gick jag till jobbet från stan och från jobbet och hem. Det är verkligen så långt bort från stan man kan komma åt båda hållen. Jag har haft en nära döden-upplevelse. De sista stegen var så tunga att jag bara vill lägga mig i snön ärligt talat. Plus att jag bar på en väska med ett ton stenar i. Ska ta ett mysigt bad nu, med massa massa ljus. Det är jag värd.





Min ängel

Nu ska jag snart åka till jobbet. Ni hörde mig, jag ska åka inte gå. Tur att man har så söta vänner som kan hämta en och åka tidigare till jobbet för min skull. cute huh? :) anna är min räddare idag. Ni anar inte hur skönt det är att slippa gå, eller jo det kanske ni förstår om ni kollar ut. Blir säkert en lugn kväll idag på jobbet. Tror inte så många åker dit och äter i detta snökaos? men iallafall så ska jag och anna dricka lite gott kaffe innan work. Klart man måste prova den nya maskinen ;) hiss eller diss?

Sitter och kollar ut genom fönstret med musik på högsta volym. Jag är otroligt taggad idag måste jag säga!! awesome!!:) tror dock mina fossingar kommer frysa idag, men om man vill vara fin får man lida pin. Ses i dimman, snyggingar.

VITT

Morning!

Jag blir bara så trött på detta. Får nog gå till jobbet sen, undra hur lång tid det kommer att ta. En och en halvtimma innan tänker jag gå så man inte kommer försent. Skitbra när man ska ut ikväll så får man gå hem och stressa gärnet. Det värsta är att man bor så långt ifrån stan och ingen har skottat här. Vi kommer inte ens ut med bilen.
Gud! Vad händer?

Men längtar iallafall tills dagen är över.. Eller när det är dags att bege sig mot huset på stort O. Hoppas inte folk stannar hemma pågrund av snön. :) Tänkte städa mitt rum och lite sånt. Hoppas ni får en underbar dag i snön ;) finns säkert någon som gillar det.

Dessa bilder gör mig glad. Det är bra att längta..










godnatt inlägg

Ville bara säga godnatt :)

Tänkte att jag skulle stänga av här snart. Har ställt väckarklockan på 8.30, får se om jag orkar ta mig upp och träna.
Det återstår att se imorgon. Hoppas då att det finns något pass ledigt som man kan gå på! annars får det nog vara.
Synd att klingen åkte ut lets dance igår. Såg bara första halvan. Skulle ringt och röstat. Hon är ju jättebra.
Bara jag som tycker det? Bööh.

Fanny, hittade min kära "dragspels" låt av en ren slump innan. Fatta jag blev glad. Det gjorde min kväll. Haha min supertråkiga kväll! Vilar upp mig inför morgondagen istället. Lika bra! Godnatt allihopa.


SAKNAR DIG E!

fredagsmys

Spenderar min kväll hemma idag. Första gången på en väldigt lång tid :) Känns faktiskt väldigt booring. Men jag kommer inte någonstans i detta snöoväder? Ska underhålla mig själv med snask, letsdans & glamourama.

Hoppas ni får en trevlig kväll ute som inne ;)

darlings!

Gud vad skönt att jag fick sova ut idag. Vaknade runt halv tolv, vilket jag behövde. Visst jag la mig ganska sent igår men hade inte lust att sova... till frulle åt jag min dagliga dos av havregrynsgröt och te. Undra hur länge jag har ätit det varje dag till frukost? haha. Mer än ett år nu? Gud! Vad nyttig jag känner mig.

Tog en sväg till stan med a&a. Köpte med mig en knallrosa kjol som jag tidigare kollat på. Men eftersom jag vill ha en ljusrosa har jag väntat. Får hoppas jag hittar någon sådan kjol. Typiskt att varberg har ett sånt skit utbud.. Måste åka någon annanstans? Gbg nästa? maybe. Nu har jag precis duschat och gjort lite girly stuff. Varför SKÄR jag mig alltid när jag rakar benen? jag har fan sår på hela kroppen. hela jag är som en fet sårskorpa. Så, ni som ser mig på oscars imorgon. Var inte rädda, det är bara jag. Är jag tragisk om jag skrattar åt mig själv nu? Svar ja!

När mitt hår har torkat tänkte jag ta en promenad i snövädret till mina darlings! Mys tonight & tagga inför party imorgon. Gah! Kyss, hörs snart.



bizzy work girl!

Vart en ganska bizzy day för mig idag. Började dagen på polishuset för en liten intervju med herr konstapel. Mycket intressant faktiskt! Fast svårt att komma ihåg allt han sa, haha. Därefter åkte jag o min klassmate f, till mitt kära jobb och tog en lång fika. Man kan faktiskt fika där. Nu har vi en ny och exklusiv kaffemaskin ;) touch, ballt va?
Jag har också hunnit med några timmar på jobbet och en och enhalv på gymmet. Hurtigt va?

Nu sitter jag inburad i en gosig filt i snöovädret. Tror inte man kommer utanför dörren imorgon faktiskt? Det ska ju tydligen snöa flera meter vad jag har hört. VARFÖR regnar det inte istället? eller nej nu tog jag i. Men bara någon dag så snön försvinner. Ska faktiskt göra lite mer smycken i helgen, eller i början på nästa vecka. Något mer axelsmycke och hade tänkt att ge mig på skosmycket också? Tror dock inte jag klarar det, tror det är för svårt? Någon som tros sig veta? Längtar tills glamourama imorgon..... Help me! jag är helt fast.


snodde bilden av någon bloggare. Men denna är verkligen to die for? och vet inte vart jag skall hitta denna?
stod nämligen hm. Men i varberg finns den inte. "Ovanligt"




hand- och axelsmycke

God kvällis!

Nu har jag suttit och kämpat lite med mina smycken. Jag har gjort ett handsmycket och ett axelsmycke. Jag klarade det även fall jag tappade tålamodet ett par gånger. Men nöjd är jag! det är faktiskt roligare att köpa separata delar och göra ett eget, än att köpa, så det är värt en liten extra slant.
Jag har också varit och lämnat tillbaka mina skräpskor som hade spruckit i sulan. Lite störigt att man inte bara kan få pengarna tillbaka. Jag vill liksom inte köpa i den affären igen? men det positiva är ju att jag kan få ett par "gratis" skor. Blir nog ett par ljusrosa converse =) Något annat som är ett riktigt kap är att jag hittade ett par balla jeans idag för en mycket liten summa.. vilken tur jag haft idag. Allt har flytit på som firren i vattnet hihi. JAG ÄR GLAD puss på er




atletico


Nu ska jag iväg till gymmet och springa lite hade jag tänkt. den här bilden är tillängnad till dig s :)
bättre sent än aldrig eller hur? Ska åka om panduro också och kolla om jag hittar något jag behöver.

kom till mej



Är inte detta de snyggaste armbanden på väldigt länge? Jag vill ha de allihopa. Speciellt den som ni ser på den stora bilden. Armbandet kan man även ha som skosmycke vilket jag tycker om väldigt mycket. Nästa vecka skall jag faktiskt försöka mig på och göra några egna smycken. Får se hur det går!

Sött & Romantiskt


Något säger mig att jag vill shoppa? Soo cute. Romantiskt i vår?

skinnjacka rick owens linne modekungen byxor sass&bide skor dolce vita lana

PIMP MY RULLATOR

Jag sitter här och småskrattar för mig själv. Sitter och tänker på hur mycket jag skrattade i helgen när jag och f dansade, vi höll varandra i händerna och sen kommer det fram en utlänsk kille och dansar med oss. Det var ju kul och till slut visar det sig att f håller honom i handen av misstag (hon trodde det var jag). Haha, skrattade så mycket att jag nästan var tvungen att sätta mig ner.

VART ska vi ta vägen när vi blir för gamla? Får vi inte gå ut och dansa då? Tror inte vi kommer in på något ställe med rullator... kanske funkar om jag pimpar den ;) "Pimp my rullator" haha.. jag har dålig humor för kan inte sluta skratta.
Har en bild i huvudet hur detta skulle kunna se ut, ha ha. Jag vet, jag är knas.

New boots

Jag har verkligen varit en slappfis idag. Skönt ibland! Var nere i stan och kikade skor och efter att varit inne i alla skoaffärer 2 gånger så hittade jag ett par som föll mig i smaken. Nu letade jag efter ett par skor som inte skulle gå sönder efter en månad. Detta är mitt tredje par vinterskor jag köper nu. Jag är också väldigt kräsen när det gäller skor, kan inte ta på mig vad som helst. Men dessa duger en vinter iallafall :) Jag och mina b-friends har varit o tränat också.

Så nu gör det bara för ont i rumpa o lår. Tänker jag inte resa mig mer idag.. Istället blir det te & semla.
Trots allt fettodagen idag...hihi det är man värd efter träningen tycker jag =) Godnatt snyggisar...


Blogg krångel

Hejsan!

Kom aldrig in på min blogg igår, därför jag inte kunnat uppdatera. Många som skaffat blogg nu kanske..
Jag och min fina vän s var iallafall och kikade warbergsmatchen. De vann i sudden, skitbra! var en ganska intensiv match, haha.. dock med en tråkig andra period. Tycker dock att de gjorde mycket bättre ifrån sig förra säsongen, inte bara spelarna utan även hejjaklacken. Storvretas 5 personer som var där och hejjade på dem lät betydligt mer 1500 andra som hejjade på wic. Något annat som är kul är att kolla innebandy med denna bruden är att hon inte lyckas se ett enda mål, förstår inte vad hon kollar på. Säkert några gubbrumpor som vanligt ;)

Som jag berättade igår värker det lite överallt på min kropp, speciellt benen. Hade bestämt mig för att ta det lite lugnt men det är omöjligt när man har en sån bra tränare som peppar en och står brevid en och skriker på en.. Ungefär så... Annars började min dag med ett läkarbesök & glamourama. Känner att jag börjar fastna för den serien. Är det reality så är det. Nu ska jag ta tag i lite school stuff.


Min kvällis igår. På mina mackor ser ni blandannat keso, tomat,
basilika, mjukost med smak av vitlök och mosat avodoko med citron.

jag har blivit beroende....

15e Februari

God middag!
Precis käkat pasta med ost/skinksås och tomater. Så nu sitter jag här helt proppmätt! Sitter och spanar in lite bloggar och dricker te. Varit duktig och vart i skolan och skrivit lite om alla hjärtans dag :) Tänkte dra iväg och träna om någon timma. Functionell Moves står på listan. Superbra och effektiv träning. Imorgon kommer jag få träningsverk, haha. Efter träningen ska jag möta upp S och kika på Warberg - Storvreta. Hejja warberg!! :) Så hinner nog inte skriva något mer. Nu ska jag lägga mig framför tvn en stund, helt utmattad. Vet inte vad jag har gjort. Förutom att jag är trött så snöar det igen, hur länge ska snön ligga kvar? Längtar tills värme, napa, mallis? :) Nu är det nära... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, he he. Hörs sen mina vänner!

Spontan utekväll

Förresten.. hade jag en skitkul utekväll igår. Den var både spontan och nykter!
Efter jobbet igår åkte jag hem till Ida, där väntades lite rester av tacos som de lämnade kvar till mig. Köttfärs och lite taco chips, haha! kvällen gick och klockan blev halv elva och vi satt och gäspade. Men våran kväll slutade inte där.
Jag, f och min andra vän på o körde på en spontan utekväll på oscars. Det var skitkul även vid nyktert tillstånd. Berodde säkerligen på att den kom så oväntat. Men ångrar ingenting, till slut var det bara jag och fiona på dansgolvet som vanligt.. Så de ska vara! Vi kör på nästa helg, då blir det ännu bättre. Det roligaste med att vara nykter är hur man märker hur alla äckliga killar är och hur alla personer dansar. Vissa har ju en speciell dansstil. Tack iaf, f & o.

Känner att jag håller på att somna nu.. tror jag ska gå ner och koka lite te, kan behövas. Köss

Valentine's Day

Jag har alltid älskat alla hjärtans dag. Jag har alltid haft en illusion framför mig hur man vill det ska vara, men ändå har jag aldrig upplevt den på riktigt. Jag har aldrig spenderat den med någon som jag är kär i. Bara mina vänner. Idag slog det mig... denna dagen kan inte bli mer deprimerande än den redan är. Förstår inte varför den har kommit att bli så speciell för mig, för den är ju egentligen ingenting för mig. Kanske är jag bara deprimerad eller är jag jävligt ärlig?
Förövrigt har jag precis varit på bio med ett gäng bruttor, singelgänget. Filmen heter som min rubrik Valentine's Day. Jag älskade och hatade den på samma gång. Den var egentligen helt underbar. Precis som man vill att denna dagen ska vara. Filmen var precis som mina illusioner. Men stämmer det? Ser verkligheten ut så? Allt var helt perfekt, precis vad jag drömt om. Men min fråga är då, är allt fake? eller kommer det hända för mig med? Världen verkar fan inte så jävla vacker om jag ska vara ärlig. Just sånna här filmer ska man undvika att se på bio om man olivia. Jag är för känslig och det var inte lätt för efter filmen kom alla mina riktiga känslor upp. Denna helgen har varit väldigt omtumlande för mig. Pojkvänner/flickvänner som köper feta rosor och buketter, nallar, chokaldaskar och geléhallon, alla pussas hit och dit. Det är kärlek överallt. På oscars igår var det... kärlek?! När man "tror" man hittar den rätta, har man alltid fel. Inte första gången. Jag som ville ha en rolig och lyckad alla hjärtans dag idag, men den slutar inte alltid som man har tänkt sig. Jag är glad för alla mina vänner som har hittat den rätta och jag hoppas ni får den romantiska kvällen som ni är värda. Allihopa. God bless you all. ♥



prinsessa

Haaajs!

Jag hamnade hos min vän k igår efter en sväng hos fiona. Det blev filmen "Prinsessa" den var bra. Har ju velat se den sen den kom ut på bio. Tycker det finns bättre filmer men budskapet var bra! Imorse gick vi upp och drog iväg och tränade. Tog det rätt lugnt eftersom jag fick hostattack i morse DOCK har jag ondare i svanskotan nu. Illa!

Kom precis hem från en skön promenad hem från stan. Först träffade jag dauugard x2 för en lunch på ströget. Blev dock bara te för min del eftersom papi hade gjort amerikanska pannkakor och det lät lite godare =) tog en kort vandring på stan, försökte få tag i ett speciellt läppglas men fick aldrig tag på något. Ska kika vidare någon annan dag. Nu ska jag käka lite middag sen iväg till jobbet några timmar! Efter det åker jag hem till Ida. Vi ska fira bruttan idag. Får se vart vi tar vägen efter det, det återstår att se. ;) ledig imorgon ju..



fridaaaayy

Nu känner jag hur magen kurrar. Dags för mig att laga lite mat, idag får det bli kyckling/curry och ris. Efter det ska jag träffa S och ikväll samlas mina favoriter och då blir det mys på hög nivå. Blir en vit helg tråkigt nog! Men imorgon ska vi fira vår älsklings 19 års dag med lite go mat o sådär. Det behöver hon! Längesen vi brudar lagade någon mat tillsammans. På riktigt! Så därför ska jag ta tag i det imorgon bestämmer jag.




Idag körde jag på skjortklänning. Inte jag någonstans, men i like it..

the queen of everything

we're falling apart
and coming together again and again
we're coming apart
but we pull it together

Dont let me go ..

The Fray - Never say never
Listen, you wont regret it.

Fick förresten två andra låttips igår. Två låtar med Westlife. Jag gillar dem.
Shadows och den bästa no more horses.

Precis kollat första avsnittet av vampyr serien. Riktigt bra! Älskar ju bara true blood. Så kände på mig att denna serien skulle vara lika bra. Nu ska jag kika bloggar sen time for bed ♥

Vampire Diaries

Hej bloggis!

Jag har inte haft tid att blogga idag eftersom satt kvar i skolan längre än väntat. Gjort ett prov, måste säga att jag är nöjd. Svenska prov med enormt mycket ord.. Var tre stycken som jag missade och det vet att jag skulle klarat det lite bättre. Även jobbat lite med UF-företaget, hoppas vi vinner någon tävlig nu. Hoppas så innerligt för har aldrig vunnit någonting i mitt liv så därför skulle det vara kul! Sån otur som jag har kan man nog inte ha. Well well, blev även tre timmars jobb idag. De sista gångerna har det varit massa människor så vi säljer otroligt bra just nu känns det som. Gött de, så får mer folk jobba. Även f fick jobba, men tråkigt nog jobbade vi inte tillsammans. Skulle ju med henne hem idag o nanis. Men hon hade massa plugg så ville inte komma emellan, så det blir en myskväll här hemma!

Tänkte se den nya Vampyr serien "Vampire Diaries" spelade in den så jag kan se på den lite senare.
Nu passar det perfekt med lite te. Talk to u soon!


euLash är den ideala produkten för kvinnor!

Bästa kommentaren denna kväll, dock sagt av en man! Tro det eller ej, men jesper har en liten tjej inombords.
NEJ han är inte gay, haha!! =) Men i vilket fall som helst så stämmer det.. för visst verkar det vara den underbaraste produkten på väldigt väldigt länge? En "eyliner" som gör fransarna längre. Sånt brukar ju aldrig fungera, men fick verkligen en wow-känsla när jag såg resultat. Vill också ha =) Synd att man inte har ekonomin riktigt än! Men jag blir otroligt sugen på att köpa mig en eftersom jag vill se om det fungerar. Något inom mig säger att den gör det..



500 kr rikare

Nu är jag 500 kr rikare vilket känns underbart. Fick sålt min sony ericsson, vilket köp!
Bättre än inget. Något som lockar mig nu är de heta skorna från have2have. Ska jag, ska jag inte? Lutar faktiskt åt ja-hållet. Bästis skaran kommer nog komma med samma skor nästa fest. Jag bara älskar det ändå.
Bestämmer mig imorgon, ska in och sätta in pengarna på banken först och främst. Tänker lägga de på någonting jag kan ha nytta av flera gånger, alltså inte en fika eller lunch. Smart va? Snacka om att jag förövrigt har jävligt bra flyt. Satte in en annons på blocket och redan efter några minuter har jag flera nya mejl i inkorgen. Men samtalet på kvällen kändes mest tryggt och han som köpte telefonen bodde i city så det blev helt enkelt enklast så.

Varit duktig och skrivit en debattartikel om djurförsök. Faktiskt ganska stolt över mig själv och tog mig i kragen, haha! Nu har jag en novell kvar så ligger jag inte efter med någonting (om jag bortser från projektarbetet).

Nu kommer min superbrutta!


snacka om big lips ;)

10e februari

Halloo!

Nu har jag varit duktig och dammat av hela rummet, nu kan inte någon hitta ett enda damkorn :) möjligtvis på golvet, haha. Jag blev lite ledsen för jag har nämligen två fat på mitt rum med ljus på, ett med torkade rosor och ett fat med stenar och har upptäckt att det samlar åt sig alldeles för mycket damm. Jag som är extra känslig för sånt med. Inte lika fint med bara ljus, ser jävligt naket ut.

Well well, annars blev middagen på mc donald's med alvis! 10 p för maten idag. haha, hatar äckliga pommes. Bara för jag sa till att jag inte ville ha gamla. Ska aldrig lämna ut för gamla pommes till folk, finns nog ingen som vill betala för det. Haha, det finns ju en del lata människor på jobbet som inte slänger det. Pinsamt. Men men, aldrig mer iaf. ;) Snart blire iaf personal fest.. eller mars? men det går snabbt!! tror faktiskt det kommer bli riktigt kul nu jobbar fler roliga människor också. Skolan har jag också varit i och fixat lite med arbeten och så. Apu som vi har. Det känns bara som det är jag från hela trean i skolan, haha extremt ensamt.

Nu hade jag tänkt att lägga mig framför tvn och sen blir det plugg. Svenska svenska svenska blire.

Sleep tight...

Godkväll eller godnatt kanske är mer passande.
Vart hos bästis ett tag nu, druckit te och pratat. Ska nämligen sova här inatt! Måste få mig på andra tankar. Hålla mig bort från livets goda ting. Som kanske inte längre är så goda? Mah, nu svamlar jag. Innan jag kom hit har jag vart hos lovisa, även lite girltalk där med. Tycker det är skönt att bara träffa folk och bara prata. 
Annars idag har jag lagat pasta bolognese, underbart gott! jag lyckades. Inte alls förvånad ;) har också lagt ut min gamla mobil på blocket idag. Fick svar efter några sekunder bara, ringde även en man och bestämde mig till slut att sälja den till honom. Jag är bara så skrajj för jag har ingen aning om vem snubben är? Pedofil eller inte? haha!! ska sluta tänka så, men efter allt som händer så slutar ingenting förvåna mig. Han ville iallafall komma hem till mig, lite konstigt. Men hoppas han inte är  någon skum jävel!! Annars är detta det sista ni hör av mej...
Nej, nu ska jag prata lite med f innan vi ska sova. Imorgon blir det skola några timmar!! Sleep tight friends...

ME LIKE

Vet ni vad min högsta önskan hade varit nu? Dessa underbara skorna. Det rinner från mungiporna när jag kollar på dem. Önskar bara att imorgon när jag öppnar dörren står ett paket innehållande dessa skorna. Hade inte det vart underbart? Åh.. Känner att detta är något jag verkligen behöver för att få mig på bättre humör. Puhh, men snart så!!


bild lånad av have2have.se

VÅFFEL-TIME

Vart sugen på våfflor sen i torsdags då sanna berättade att hon åt det. Så nu tog jag mig själv i kragen och stryde upp detta i vårt lilla hem. Oj, jag ljög. Pappa ska göra de så det blir inte riktigt jag styr upp det, men jag äter de? det räknas? Så nu har jag och pappa varit och storhandlat, massa god mat. Ska börja laga lite mer mat hade jag tänkt GOD mat. Får se vad det blir imorgon pasta bolognese i think!! i need all the luck i can get ha ha.

Börjar snart bli dags för våffel time. Alvina skulle komma och göra mig sällskap, men nu tar det lite väl lång tid och hon svarar inte. Så nu sitter jag här och väntar.. hoppas hon hör av sig snart annars blir hon utan.

Någonting annat som jag stör mig på är människor som "ljuger" så mycket att de tror på det själva. Vet inte själv vad jag ska tro faktiskt. Jag vill höra sanningen från alla människor. Tänker inte leva på hoppet längre, för har inget kvar.
Nu har det tagit stopp. Suck. Jag gör så mycket för dig.





back to reality

Nu känner jag mig på fötter igen dock inte så bra att jag är tillbaka på atleticoo men i slutet på veckan. Men skolan iaf! Idag har jag jobbat hela dagen. Otroligt mycket folk för att vara en död söndag. Tiden gick fort men nu känner jag mig helt slut i kroppen. Det beror väl på att jag inte är tip top än kanske. ;) 

Ännu inget nytt om den försvunne. Man börjar ju bli lite orolig vad som egentligen händer. Men det får vi svar på imorgon kanske? Ps ska nämligen informera oss så vi får se vad som sägs.

Ska nog lägga mig ganska tidigt. Inga bra filmer visas inte. Booring.
Blir lite bloggläsande som vanligt! Kanske kommer något intressant inlägg lite senare annars imorgon.

/Olli :*


en liten snajs bild på mej o maja för måååånga år sedan....

Kiss me goodnight

Nu har vi precis kikat klart på filmen. Den var väldigt pinsam många stunder så både jag och ida drog oss i håret!! haha! iallafall jag =) blev några skratt måste jag säga, det behövdes. Den var dock ganska trög i början men sen så. Kan ju ändå rekomendera den för er som inte sett den.

Tänkte krypa ner under täcket nu! Imorgon har jag en heeeel dag på jobbet. Bye bitches! Ida hälsar.
Kiss me goodnight

The Ugly Truth

Dagen började som sagt med lunch med björn på paganini. Måste nog gå dit oftare för kycklingsalladen var väldigt god! Tack för det! :) tror jag och mina sallads-älskande vänner kommer att trivas där. Nu när man blivit trött på både stantons och campens!
Efter några timmars lunch gick jag ner mot kallis för att möta upp ida efter jobbet. Direkt begav vi oss iväg för att försöka leta efter David. Tycker det är så sjukt hemskt alltihop och även fall vi inte känner honom vill man visa att man bryr sig och även hjälpa till och leta. Vi tog en sväng runt breared och vi gav även ut lappar till randoms. Tycker det har gått för lång tid nu, nu måste någon hitta honom. Vart är han? Tycker hela historien är konstig och man kan inte få ihop hur det ligger till. Vad jag hört så tror jag att han är vid liv! Jag hoppas det för hans familj. Måste vara en förälders värsta mardröm. Nu får jag sluta skriva om detta, man blir så himla ledsen när man tänker på det. Både jag och ida är väldigt berörda.

Nu ska vi iallafall tänka på annat och sätta på en film som vi hyrde innan. Tyvärr är mitt snask redan slut! Köpte inte speciellt mycket för var inte sugen på det. Men en viss gris tvingade mig för jag "kommer bli" sugen sen. Tror det bara är något man inbillar sig. Har tröttnat på godiset på h-kväll. Ge mig hjertbergs godis istället.
Filmen vi ska se på heter iallafall The Ugly Truth. Tror den är bra faktiskt och en komedi är bra för oss alla, speciellt en dag som denna. Ett betydande datum.


Min latte!! Nästan så man inte vill förstöra

Sunshine

Goodmorning sunshines!!

Verkar var as fint väder ute, sol och allt. Hoppas snön smälter mycket nu! Snart blir det lunch in da town! :) får skriva lite mer sen.. love oli


A PRAY FOR GOD

JAG BER TILL GUD
Låt min besvärliga hosta försvinna
Låt min svanskota återupplivas??? Va?

Ligger i sängen just hemkommen från E. Känns skönt att få huvudet på andra tankar. Tänker lite på gårdagen och kvällen var faktiskt väldigt bra. Nu kommer jag på saker som jag inte tänkte på igår. Så förlåt, dom som jag dissade lite smått igår. Det var fler än en! Om jag gjorde det har det absolut inte med er att göra, sorry =)
Något annat som är så jävla hemskt är att en kille från 150 dagars försvann spårlöst igår. Ingen har hittat honom, ingen vet vart han är. Jag tycker så synd om hans föräldrar, vänner bekanta osv. Jag visste inte vem killen var men jag tycker så otroligt synd om honom och kan inte hjälpa att jag lägger en tanke på honom iallafall. Är han borta för gott? Ingen har hört någonting. Måste det hända något sånthär i varberg. Jag är livrädd. Jag hoppas över allt annat dom hittar honom!

Nu kan jag tyvärr inte skriva något mer. Legat i samma position ett tag nu så nu börjar det kännas rejält.
Godkväll & puss.


tur i oturen


Nu är håret precis som jag vill ha det. Ska snart resa mig nästan för första gången idag och åka hem till Emma.

Har den turen så blir hämtad och även oturen att inte kunna gå, haha!

Och nu blev de fler..

Nu hade jag tänkt att sammafatta dessa två dagar i detta inlägg, för det blev ju inget inlägg igår. Hade ingen tid till det någonstans. Trots mina sjukdomar så stack jag ut och tog en fika med Oscar! Längensen man såg det busfröt. Efter ett tag kom även Kalle och där satt vi i lite mer än två timmar och då passade även f på att komma förbi och säga hej. Blev mest tjöt om Napa och lite andra resor som skall utföras. Det blev en promenad hem och dit vilket var bra efter att sitta inne flera dagar i streck.
Utanför mitt lilla hem stod klasskompisen E och väntande och bara några minuter efter traskade även F in. Det skulle som sagt fixas och donas inför kvällens fesligheter. Kan inte påstå att jag var skärskillt partysugen men efter ett tag med lite alkohol i kroppen ändrades det ganska snabbt. Kom hem med ytterligare en sjukdom eller kan inte kalla det en sjukdom utan mer en skada, nämligen svanskotan. Att jag alltid ska trilla är ju inte något nytt men att det ska göra så ont att jag knappt kan sitta/stå/gå eller ligga det visste jag inte. Så nu ligger jag här, känner mig ganska medvetslös faktiskt.

Fortfarande inte på det bästa humöret. Så mycket som händer i mitt liv just nu att jag inte kan koncentrera mig. Jag fokuserar väldigt mycket på andras liv att jag inte har något eget. Känns inte som det finns något bra förtillfället.







Största skämtet

Vet inte vad jag ska säga. Hon gjorde det. Jag skrattar. Synd att hon inte la pengarna på någonting annat
istället för brösten, haha!

http://nyheter24.se/noje/operationkissie/287600-se-exklusiv-videointervju-med-kissie

ambitions

Även fall jag är så sjuk så jag knappt kan prata vill jag bara ut. Så passa er för mig imorgon om ni inte vill bli sjuka. Sitter här iallfall och lyssnar på ramalama  högsta volym  bas. äh, vafan jag är bara sjuk jag är inte döende. Tema T imorgon tror att många kommer vara samma. Tur att det inte är någon tävling. 
Jag har förövrigt druckit sex koppar te idag och hostat som jag inte hade någon morgondag. Men det har jag inte heller för den delen. Lagar också en underbart god potatis och purjolök soppa. Hoppas den fortfarande lever, haha! Om den skulle pysa över nu så skulle jag inte höra det. För er som inte tror att jag kan laga mat ska jag lägga upp en bild här i bloggen senare..

Varberg är förövrigt en liten stad täckt av snö. Mysigt men nu får det räcka! Att ständigt behöva komma in från kylan med isbitar till händer och fötter. Eller det värsta av allt är att man inte ens kan ta sig en promenad för att det är så himla svårt att promenera i meter höga snödrivor. Kanske överdriver en aning fast ändå inte.
Nej måste kolla till soppan som puttrar så vackert där nere. Köss haj!

fan.. det ser helt slemmigt ut men så jävla gott.

over and out

Nu är det slut... nästan skönt. Slippa vara så beroende utav ett program.

Satt och läste en artikel på Aftonbladet innan som gjort mig så himla upprörd. Det handlade om en modell som var för "fet". Denna kvinna hade anorexia måste jag tillägga. Hon skulle göra ett modelljobb i hennes hemland då hon plötsligt råkar överhöra en person säga att hon hade en alldeles för stor rumpa. Hur fan kan man vara så jävlig? Hon är inte fett någonstans på kroppen. Hon är så undernärd som man kan bli. I artikeln så har hon berättat när hon åt som minst var det ett halvt äpple om dagen. Tycker verkligen inte ett jobb kan gå över styr så här mycket. Hur långt ska det behöva gå? Ska man verkligen vara nära att dö för ett jobb? Jag blir så sur att jag vet inte vad jag ska skriva. Jag blir så rädd att det ska hända mina vänner. Jag vill bara säga att ni inte ska ta någon skit. Ni kommer alltid vara fina som ni är, glöm aldrig det. Vill aldrig någonsin att någon i hela världen ska dö för sitt jobb, speciellt inte på detta viset. Det är så jävla hemskt. Vet ni vad det värsta är? att detta inte är den första personen som ser ut såhär. Men nu lämnar jag över resten till er, ni får helt enkelt gå in och läsa artikeln själva!



http://www.aftonbladet.se/wendela/article6534766.ab

Snart!

One hour to go!! snart är det paradise och överallt ser jag statusar på facebook och bloggar som räknar ner timmarna och minutrarna. De flesta hejjar på kristoffer. Det gör jag med. Men men jag vet, jag vet!!!! fan. alla är som galna. sveriges höjdpunkt, verkligen.

BLOGGING

Förkylningen är bättringsvägen. Kan andas nu dock är det bara hostan som gått sin egen väg. Jag ber till gud att den är bättre på torsdag. Studentfesten är på g och jag hoppas jag inte missar denna också. Det är ju något som hör till så kan inte missa alla. Äter massa vitlök, dricker flera muggar honungste och medicin. Så förmodligen hjälper det också. Har legat i soffan hela dagen tillsammans med tekoppen. Det är inte förrens nu jag orkat resa mig och slå på datorn. Nu har det gått för många timmar utan bloggläsandet. Helt bloggkåt. Det är nog jag och mina vänner i ett nötskal.

Måste erkänna att jag tycker att det är skitcoolt att folk bloggar. Den som kom på det är ett geni rent ut sagt. Människor slutar aldrig vara nyfikna på andra människor. Alla tycker det är spännande och kul att läsa om ja allt och ingenting, även jag. Man kan inspireras av andra, ta del av andras liv och det tycker jag är skitbra. Jag skriver för jag vill skriva av mig. Oftast finns det alltid något som mer eller mindre tynger en. Något som berör en helt enkelt. Att bara skriva av sig till folk som man egentligen inte har en aning om vilka det är. Det är en sån lättnad enligt mig.
Självklart har vi alla vänner, bekanta och föräldrar som man kan prata med. Men ibland räcker det inte. Det kan helt enkelt vara så att man inte har ett bra fårhållande med sina föräldrar, inte kan lita på sina kompisar till 100 procent eller att man bara inte har något ork till att prata med någon utan bara att skriva fritt till folk som är intresserade utav att läsa. Ibland behöver man inte ens ha en anledning. Och det är skönt.

l o v e

paradise hotel

Precis kikat paradise.. har lite blandade tankar om kristoffers och erikas val. Kristoffer kör ett jävligt bra spel det tvekar jag inte på. Men är det inte roligare att möta någon som verkligen förtjänar en plats i final? Andreas har från dag ett varit en tuff spelare och det är väl roligare att vinna mot någon som kört bra spel än någon som knappt haft något. Även fall han åkt ut en gång så tycker jag han är värd en plats i final. Greta är supersöt men hon bara "goes with the flow! liksom, haha. Känns som hon tycker som alla andra. Hon har inte haft något spel överhuvudtaget. Nästan säker på vem som vinner nu, har ju hört det ett antal gånger nu. Hoppas på kristoffer o erika iallafall! Vi får se imorgon.

hoppas hoppas hoppas nu jag mår bättre imorgon. missar "tyvärr" några dagar apu. Kom och tänka en sak är taco chips och tortilla chips samma sak? Köpte nämligen en liten påse tortilla chips och kom på att de inte har samma smak som taco chips. Dessa smakade mer majs. Någon annan som tänkt på detta stora fenomen innan eller? ;) med det säger jag godnatt.

Nästan som julafton

Nu känner jag mig snäll som delar mig med. Tänkte att det var lättare lägga ut klipp istället för att bara skriva namnet! Längtar tills torsdag. Då blire party!








host host...

ahhh jag är fortfarande sjuk! det gör jääätte ont när jag hostar och forfarande förkyld. Det är typsiskt att jag ska bli det nu! Jag blir så uttråkad och jag missar träning, skola osv. Jag mår bättre som f-r-i-s-k.

Men men. Började dagen med en trip till skolan för att fixa praktiken. Jag fanny lisa ska vara på skolan och jobba med våran tidning Scratch. Då ska vi skriva massa djupgående artiklar och jag har ingen fantasi. Vad ska man skriva om är det stora frågetecknet. Även fall jag var slet så åkte vi ner till stan sen och käka lunch. Blev kyckling och pasta ala pesto!! Jag äter ute flera gånger i veckan tror jag måste skärna ner på det lite, 3 gånger redan. 3 luncher kan man köpa en fin tröja för? 300 kr? Jag vill inte tänka så då mår jag dåligt. Har inga pengar till det egentligen. Men på något sätt tror jag alltid att jag ska unna mig det men det måste ju ändå vara måttligt.

Nu sitter jag och knarkar halstabletter och väntar på paradise. De sista avsnitten nu. Vad ska jag då längta efter? Här slutar nog mitt och S liv. Men ska fira det med morötter, taco chips o dipp!! Det är jag värd när jag är sjuk. Suck.. jag kommer på mig själv. Varför tror jag hela tiden att jag är värd skitmat. Bättre att jag äter nu när jag inte kan träna, sen tränar jag bort det sen ;) ser det som att det fortfarande är helg nu när jag är sjuk. Lika bra!!

Avslutar med en bild! Love oli

RSS 2.0