Helle Safeside - The quiz

Detta blev våran första låt, älskling. Det var första gången vi träffades och jag minns hur mycket vi skrattade, minns det som igår. Det är därför denna låten betyder så mycket för mig. Den får mig att tänka på dig! åh vad jag saknar dig.

You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something
to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs

But there's some things you need to know about me:
I'm weak right now, real weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour's?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I'm still scared of feet

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?

typiskt...

Det var typiskt att falk filmen inte går på tv ikväll. Jag som taggat hela dagen! Trodde nämligen alla nya filmerna visades efter varandra? Men tydligen inte. Fan.. istället går det någon gammal Wallander film. Otur!

P L A Y M Y S O N G

Ååh! Tack Freya för du hade svaret på min fråga. Nämligen gått runt och sjungit på en låt som jag inte kunnat lista ut namnet på. Men så hörde jag den på jobbet så frågade jag alla.. tappade nästan hoppet. Men gav ändå ett försök och började sjunga den för f istället och så visste hon vilken det var!! HAPPY!

Förövrigt så vill jag tacka Jonna för en super trevlig kväll! Och jag ångrar inte att jag gick ut förutom att jag fick en nedrans förkylning. Sitter här och snorar och har ont i halsen. Hade ju inte så mycket kläder på mig igår heller.. Tydligen 13 minus grader, attans!! Så kvällen slutade vid 2-tiden redan. Tar igen det nästa helg förmodligen. Lovar att min bästis fiona är på, eller vad säger du? jag skulle kunna sätta klackarna i taket redan ikväll bara när jag hör lite musik vill jag bara dansa...

Annars idag har jag bara jobbat. Ks kommer hit sen och ska göra mig sällskap inatt. Blir mys och falkfilmen : )
Lägger upp lite mer bilder ikväll men här är två. Visar ju verkligen vilken galen förfest det var..




Nyfunnen vänskap, mycket trevlig brud!!


shopping

Tänkte visa vad som följde med mig hem igår.. Nämligen en fin vårjacka och en skitsnygg bh! Någon som kan svara på varför man blir så mycket gladare av lite nya saker i garderoben? ;) orkade som sagt inte blogga igår. Hade ganska fullt upp. Besökte lollo, även en söt heydeck kom förbi. Skönt med glada människor. Sen var det att gå ner till thee city med s! Blev även lite kina mat så vi var mätta o belåtna. Kvällen spenderades med bästisar och hallonpaj som k så snällt hade gjort för min skull. jag blev lika rörd som färgen på hallonen!!! hihi




mycket känslor

Jag har verkligen inget hopp längre. I dessa situationer sjunker mitt självförtroende till zero.
Det kommer inte längre finnas någon som berättar hur mycket man älskar en osv. Hur länge ska jag kämpa och kämpa utan att få någonting tillbaka? Nu har mina vänner gått och det är nu mina känslor bara forsar ut. Känns som jag ändrats när det gäller mina känslor. Jag känner mig starkare med mina vänner. Tur att jag har underbara sådanna. Love u all! Utgång imorgon är dock mycket tveksamt.

CHECK IT OUT

Bästa videon för tillfället. Alla tjejer bör fatta ironin! Detta får bli den enda inlägget idag, mycket har hänt inatt. Det är därför jag inte orkar. Men skönt om er!



Vinst för warberg

Det var något som vi alla hade hoppats på... och ja vinst blev det :) annars idag har jag varit på stan med a, blev ingen shopping. Det enda som följde med hem var en kyckling sallad från campino. Supergod! Vi gick hem till henne och käka och bara snackade, sedan körde hon mig till jobbet. Blev som sagt inringd igår så blev jobb istället för träning MYCKET bättre nu när man inte får så mycket tider. Efter jobbet åkte hem till min kåtaste kompis av dom alla, nämligen S! Förlåt, dont kill me. Promenix, sen var det dags att hejja på warberg.

Nu är min dag över och den har verkligen inte varit som gårdagen, snarare fartfylld. Ganska trött och sliten måste jag erkänna men får väl lägga mig om en liten stund. Skolan imorgon, inte vart där på ett tag nu hihi. P R O V har jag med. Pust.. har inte kunnat plugga speciellt mycket för har inte haft någon ork. Min närmaste vänner vet ju varför! ibland känns världen bara för trist. Det var allt för mej, på återseende. Köss, Oli


RASTLÖS

Hallå bloggen!

Känner mig så otroligt uttråkad nu så det finns inte. Men det gör man väl alltid när man inte varit 100 procentig? Känner mig jäkligt ensam just nu. Kan inte ta mig någonstans i detta snöoväder och ingen kan ta sig hit. Tacka mina föräldrar att jag bor långt från stan. Jag kan inte träffa b-friend, kan inte hålla om syrran. Ne kan fan inte göra så mycket nu :) så känner mig lite borta. Dagen har jag ju bara spenderat i soffan som en potatis varken rört mig eller tränat, haha. Men morgondagen kommer definitivt inte vara lika tråkig. Har en del planerat återstår bara om jag orkar göra allt. Men får väl fortsätta kvällen vid datorn och känna mig ensamast i hela världen :) Puss alla mina grisar!


new header

Gissa vad glad jag blev när jag vaknade! jag trodde att snön hade smält bort. När jag vaknade på natten tycktes jag höra att det regnade. Men när jag stiger upp ser jag ännu mer snö.. vad händer? snökaos till max. Något annat som också var mindre kul var att jag mådde dåligt idag också. Knip i magen, samma som igår. Kan det bero på att man tränar för hårt? Exakt så kände jag mig igår kväll så där har ni anledningen till varför jag inte orkade skriva godnatt inlägg.

Höll på hela kvällen igår och försökte fixa med bloggen! Tack L, Jag är skitnöjd. Vad tycker ni? mycket bättre än mina förväntningar. Något som jag kan vara glad över iaf. Något annat väldigt roligt igår var paradise, tyckte det hände otroligt många störa saker där? Kristoffer? vad har hänt med honom? han som var så fin. Han sjönk lite i mina ögon där. :) Nu har han pussat på alla tjejer i hela huset.. eww. inget som lockar mig ;) sista avsnittet på tisdag.. tråkigt att man inte kan sitta o skratta åt något så patetiskt längre. Kikat serier hela dagen och pluggat! skönt. Nu tänkte jag ta en dusch, sen återgår jag nog till svenska pluggandet. Prov på fredag som ni alla vet nu..

Imorgon är jag ledig och mina planer ser ut som följande:
  • Träffa min älskling alvina
  • Stan
  • Träna
  • Plugg
  • Träffa lollo
  • Wicmatch med simone och caroline
INTRESSANT JAVISST!!
En favorit just nu..

Smygbloggar

Hej, är inne på Olivias blogg för att hjälpa henne med designen.
Själv tycker jag det blir supervackert.


Nej, nu måste jag gå. Prov i Svenska C på fredag och förhoppningsvis sitter Olivia också och pluggar ;)


Love, L

Man blir starkare av motgångar

Satt och funderade på en rad olika saker igår kväll. Något som min pappa säger till mig varje dag, att vi i dagens samhälle har det så jävla bra. Rent ut sagt! Vi sitter här med fina mobiltelefoner över 3000, de finaste datorerna, dyra kläder och yadayadaa. Jag tycker vi borde lägga en liten tanke till de som inte har det så lätt. Människor med cancer, aids, svält, ja allt som man kan dö utav. Tänk hur lyckligt lottade många utav oss är. Tycker att alla borde vara lite mer tacksamma! Jag kan sitta här och klaga på att min mobil är för gammal, mina kläder behöver bytas ut när det finns folk som inte ens har råd till något utav det. Tycker det är så hemskt så jag försöker oftast inte lägga ner så mycket tanke på det. Att för varje minut tänka på att någon lider eller till och med dör kan ju vara ganska påfrestande. Så kan man ju heller inte hålla på att tänka för det driver ju en till vansinne, men åtminstonde i några minuter. Fråga sig frågorna; har jag verkligen det så dåligt som jag påstår? Anledningen till att jag skriver om detta är att en familjemedlem har blivit drabbad av en sjukdom som kanske inte är den roligaste. Men man får helt enkelt anpassa sig till situationen, det finns ju folk som har det värre eller hur? En vän sa till mig igår att man ska leva i nuet och göra det bästa av situationen man befinner sig i. Att man blir starkare av motgångar och om man inte behöver kämpa för någonting kan det bli svårt att bli bättre eller starkare på någonting. Det tyckte jag lät väldigt klokt och det bästa är att det verkligen är så sant.

Men tänkte iallafall avsluta detta dramatiska inlägg med en söt video som Miss F skickade till mig!! :)
Enjoy!


u goot me good

åh.. vaknade upp idag med hopp om att snön skulle vara borta men icke. Det är det första jag gör när jag vaknar, försöker kolla ut på min balkong om snön ligger kvar. Det är just det som gör mig så glad, för det ligger ingen snö på balkongen men om man kollar ut finns det fortfarande mycket.. Har nog aldrig varit såhär mycket snön innan?
Well well, idag vaknade jag upp med halsont så stannade hemma. Nu mår jag bättre i halsen, men något vi inte ska prata om är min svank. Har så förbannat ont i den, andra dagen nu. Så känner att jag måste ligga ner, så ska försöka ta fram lite plugg så jag inte hamnar efter. Prov på fredag också! Helt plötsligt finns det för mycket plugg och vet inte vart man ska börja. MEN nu är målet i sikte ;)

Ska ta en promenad sen, träffa k och så får vi se vart dagen för mig. Jag ska iallafall spendera den mesta tiden i min säng. Paradise och andra avenyn tonight!! (: paradise, var ju grymt kul igår. pinsamma händelser och mycket drama. Like it. Hoppas musen åker ut idag!!


tröjan som jag beställde från hm katalogen. ge mig sommar nu!

ett litet inlägg

Hallooj!

Denna dag slutade lika fort som den började. Kanske beror det på att skoldagen har varit oändligt lång? 12-17. Egentligen är det ju inte längre än någon annan skoldag bara att man känner sig oftast väldigt seg vid fem-snåret och det är alltid vid den tiden jag vistas på gymmet. Men idag var jag varken pepp på det ena eller andra! Så kan det vara ibland även för mig som gillar att ständigt göra saker. Nu är det redan mörkt och har verkligen inte gjort ett piss idag rent ut sagt :) men det är ju mitt egna fel att jag inte orkat röra på mig, eller hur?
haft långa telefon samtal med fem stycken sen jag slutade skolan och nu är klockan redan nio? kan ni tänka er hur länge varje samtal pågick!! behöver prata av mig, älskar ju att prata....... därför hoppas jag inte att jag tappar rösten igen för har alltid massa saker att prata om.

tänkte bara skriva en kortis för ska snart kika paradise och innan dess ska jag fixa lite saker :) kanske uppdaterar efter.. jag behöver förövrigt massa kramar och pussar från pojken. men det kan jag ju aldrig fååå när jag vill. pööh! pöss så länge


National target

Precis kikat klart på tredje Falk filmen 'national target'. Den måste varit den bästa falk filmen jag sett dock en aning sorlig i mitten. Självklart, kunde inte hålla mig. Tänker inte ens skriva vad som hände, det kan ni lista ut. Ni som såg den förstår ju.. S var här innan med och myste med mig, hjälpte mig med lite historia skrivande. Vi pratade om mycket som hade hänt på senaste. Mycket att ta igen ;)

S, du gör mig alltid på så bra humör. Du skriver alltid så fina saker till mig, du gör alltid fina saker till mig. Du har ett gott hjärta med massa kärlek. Uppskattar verkligen dig!
När jag behöver dig ger du mig kramar och får mig att må snäppet bättre. Kommer aldrig glömma när du cyklade hit när det var kolsvart ute med ett fint kort och kakor. Det var nog det finaste någon gjort för mig! kommer aldrig glömma det. Du är en bra vän och tacksam att jag har dig! det vet du. Idag fanns du där när jag fick höra en dålig nyhet. Något som gjorde mig väldigt ledsen.. tog inte lång tid innan du fick mig att skratta. Nu är det bara att hoppas på det bästa. Nu orkar jag inte skriva mer, känns som jag inte orkar någonting nu. Godnatt och puss.


ögongodis

Brudarna åkte hem för en stund sen. Lagat tacos och hallonpaj!! Blev egentligen bara massa hallon i en form i ugnen. Blev lite för lite smuldeg, men det var gott ändå. Sen var det längesen jag åt tacooo med, vad jag längtat. Det är jag värd idag känner jag efter slit på gymet och jobbet. Nu kommer det upp svart på vitt. "belöningen" jag snackade om innan, lite paj och lite godis igår. neröö, det skadar nog inte mig. skulle haft en sovkompis idag, hade jag verkligen behövt för jag behöver kramas som mest nu. Men det var en viss tjej som inte våga cykla hem ensam så blev d i s s a d .

Sitter och roar mig med att kolla lite bloggar och kläder på olika sidor. Blir lite smått förälskad och jag önskar jag hade pengar så jag kunde köpa vad jag ville. Den första klänningen kostar drygt 3000 lappen.. Ville dela med mig av 3 favoriter. Me like!


De två sista klänningarna är samma. Men ni måste erkänna att de är fina?

Black or White

Startade dagen med träning klockan 10.00 ångrar det inte en sekund. Okej.. det var lite jobbigt när klockan ringde men när man väl kommit upp och satt på sig träningskläderna känns det så otroligt skönt och vi ska inte snacka om hur det känns efteråt. Tror inte dagen kunde ha börjat bättre för nu är nämligen humöret på topp och energin sprutar. Vet att vissa tycker det är så jobbigt att träna på morgonen, men det är på morgonen man får bäst resultat och det är inte så jobbigt som man tror. Har man kommit in i rutinerna tycker jag inte man ska ge upp. Något annat som är bra är att man hela dagen fri till att göra vad man vill. Slippa få ångest för man inte orkar dra ner till gymmet senare på dagen för att man stoppade i sig lite godis igår... Alla kan om man vill.
Nu har jag iallafall kommit in i mina rutiner. Nu mår jag som bäst. Jag blir glad av det helt enkelt, efteråt. Nu känns det som man är värd en belöning, men icke. Blir jobb några timmar för min del nu! och ikväll ska tänkte jag och mina vänner laga lite mat och bara ha mysigt.

Något som är helt otroligt är att det inte blir utgång idag. Första veckan sen jag fyllde 18 och det känns jobbigt faktiskt. Jag älskar att gå ut och dansa och träffa folk. Har ingenting med alkoholen att göra faktiskt. Bättre att tagga till nästa vecka! Kanske blir bättre fest då, vem vet? :)
Nej nu måste jag bege mig till jobbet. Kössss

No life

Jäklar! vad dagen har gått snabbt idag trots att jag varit otroligt rastlös. jobb och träning är det enda "riktiga" som hänt idag annars har jag legat framför soffan som en soffpotatis. Vem har lärt mig det tro? om inte lilla r. Jag älskar att träna det är något som verkligen gör mig glad, syftar mer på dans/step och alla möjliga pass. Men himmelriket hade nog varit i stockholm. Vill inte veta vilka pass dom har där. Atletica är ju det enda som finns i mina tankar och om jag ska vara ärlig har jag tröttnat en del på passen även fall jag älskar omgivningen och samhörigheten där. Det börjar bli uttjatat nu. Tänk så mycket som finns där ute som jag inte har en aning om? blir lite smått deprimerad när jag tänker så. Men varberg är så jävla litet. Här kan jag inte bli en bra instruktör!!
ta mig härifrån. Som sagt är det de jag ska bli, instruktör och personlig tränare. Det är något som jag tycker är skit kul, kost och skit! tror inte jag kommer att ändra mig!! :) snart slutar jag och då jävlar! kanske borde skapa en träningsblogg istället?

Köss!

godnatt

Nu har jag kikat klart hanbollen. Seger till polen iallafall, vilket var tråkigt för sverige! funderar på om man ska lägga sig hyffsat tidigt idag. Ska åka in och jobba över lunchen imorgon, inte ens två timmar. Hoppas jag får stanna kvar lite längre. Längesen jag jobbade nu och pengar behöver jag mer än någonsin nu. Godnatt!




HANDBOLL

moorsssss!

Vart en mycket sen lunch med h på ströget idag, blev givetvis panini! men har tröttnat eftersom varje gång jag köper det har jag börjat känna fettet i kycklingen och därför tappar jag matlusten! haha =) sant.
Men hann med lite skit och vise verrrssaa och även en snabb titt på stan, på jakt efter 1 års pressent aeew. Som vanligt blev det träning, dans och core träning. Tyckte det var mycket roligare pass och så typiskt var det sista gången med det passet. Hoppas det nya blir lika kul och effektivt!
Nu sitter jag och taggar efter handbollen (belive it or not) men det är sant. Polen - Sverige. Och vettefan vem jag ska hejja på.. polen... sverige.. polen? :) Äh, hejjar på den som vinner, haha. Svårare än så kan det ju inte vara.

Något annat som är helt sjukt är att vi på samhälls lektionerna sitter och diskuterar om ämnen som inte är acceptabelt att prata om med sin 32 årige lärare. ;) Lite sex, lite alkohol, vilka lärare som vi inte skulle bangat med mera. Hoppas du läser detta nu L, skriv det bara för din skull. kan inte glömma det jag sa igår till a&e, glöm det bara. Känner också att jag vill vara lite hemlighetsfull när jag inte skriver ut namnen ibland, så därför får ni gissa er till vilka det kan vara. Men a&e är dom finaste människorna på min skola!!

bloggar från den stationära datorn och hittade två bilder på mig,
nästan två år sedan. saknar mitt bruna hår ibland.
 


pink slippers

Oääääändligt lång skoldag idag. Idag var det två föreläsningar som stod på schemat det tog sammanlagt tre timmar! Därför känns dagen som den längsta dagen ever. annars är helt slut efter träningen, skönt att få komma igång igen efter alla trökiga sjukdomar. Inget vi gillar! något som var tråkigt är att mina vänner överväger på att byta gym! NO WAY! hoppas inte alla slutar nu, har nog alltid kvar l & h. Men jag är ju inte och tränar för mina kompisars skull utan för min egen men självklart är det kul att träna tillsammans.

Imorgon blir det en fika med helen! long time no se :) blir nog en lunch för min del, sen träning på atletica. kommer bli en hel del smaskiga hemligheter som skall delas. ska även kika i några butiker efter en liten ett års pressent till min pojkvän. har en liten idé som jag skall checka lite närmare hade jag tänkt. någon som har något bra tips annars? på tal om mannen som jag skrev om i inlägget igår berättade jag den lilla historien för e idag i skolan. "Han hade en påse innanför brallorna, det är inte jätte normalt" Då säger e, men vaa? min pojkvän har alltid saker där.. haha plånbok och nycklar osv.. haha grava på mig och sa jag tror inte vi snackar om samma sak där va!! vilka nötter.

beundrar skarpt mitt köp igår tog en sleten bild nyss endast för att skryta lite.
lägg märke till mig rosa tofflor :)





Miss f

Nu är det dags igen känner jag, ett litet inlägg innan klockan slår över till tolv. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte inlägget kommer att publiceras innan det men vi får väl se. Dagen i fråga har spenderats med underbara hundar, en trip i lidköpings heliga centrum samt en fika med supergosiga miss frick. Malin gjorde supergod mat som jag även måste hylla idag känner jag. Men iallafall slutade dagen med en puss sen satte jag mig på tåget mot hemstaden.

På resans gång hittar jag många personer som jag anser vara konstiga och hemlighetsfulla exempelvis en man runt 40 års åldern, svart man som varken pratar svenska eller någon vidare bra engelska. Det jag upptäcker med denna man är att han har en påse innanför byxorna och det första jag tänker på är knark. För varför lägger man en påse med någonting i innanför brallorna när det finns fickor, jackfickor, väska ja you name it!! när han tar av sig jackan åker hans tröja upp hela tiden och han kämpar för att hålla den nere, efter en stund tar han upp påsen och stoppar den i en annan påse, mycket diskret vill jag tillägga. Efter en stund tar han upp innehållet i påsen det ser ut som smala träpinnar som han börjar tugga på. Vafan kan det vara? Sen jag hoppade av tåget har jag gått och funderat på om det är någon form av knark som man tuggar. Finns det? nu har det tagit nästan en timme för mig att skriva detta eftersom inlägget har försvunnit minst 4 ggr och det är jävligt irriterande. Varför, vet jag ej =)

Detta har tagit alldeles för lång tid och kom aldrig fram till något vettigt. som jag ville med dagens inlägg, får bli imorgon. Natt på er! Önskar E M A en jävligt trevlig resa. Sup er redlösa alla dagar! kyss o smek



solstrålen sofia

:)

så börjar jag mitt vackra inlägg idag, tolka det hur ni vill. som ni alla vet så kom min älskling igår, menar inte killen utan mobilen. tackar mig själv att jag inte missade tåget igår, var precis på pricken att jag gjorde det eftersom jag åkte försent och eftersom jag alltid är tidsoptimist tror jag alltid att jag ska hinna allt även fall jag inte gör det. det som gjorde mig mest irriterad var att en biljett från varberg-kungsbacka kostar 30 kr och eftersom jag inte hann så tänkte jag "ähh men köper på tåget har ju ett kort som funkar" men SJÄLVKLART funkar inte det koretet och det är 100 kr dyrare på tåget. 130 kr för en resa som tar mindre än 20 minuter, vilket jävla slöseri. men har bara mig själv att skylla! kan ju minst åka 10 ggr till för en hundrig! men men, en super glad tjej väntade på mig på stationen i götet för en snabb fika. innan jag klev av tåget så var mitt smajl vid öronen för jag visste hur kul det skulle vara o se henne, speciellt när hon aldrig kan vara sur. åh vad jag älskar sånna människor som inte kan göra en annat än glad. Tack S, du är en solstråle :)

när jag var framme i staden så var det snabba puckar, bara till att byta om, fixa till maket och öppna flarran! otrolgit taggad var jag och jag hade jätte kul på festen. inget kunde försöta denna kväll kändes det som. men något jag visste innerst inne var att jag inte vill ut, jag ville bara stanna där och festa hela natten för tyvärr har det existerat vissa feeelings inom mig som inte gör att jag tycker det är kul att vara här ibland och nu menar jag endast ibland. en halvtimme var jag inne sen traska jag hemåt men tårarna som föll ner för kinderna, tack ida älskling att du finns för mig mitt i natten.
vaknade tidigt av att det ringde sen klev jag upp ganska snabbt, tagit en sväng på stan och om jag ska vara ärlig har jag mest lekt med min mobil idag. Stackars r : ) har man ny mobil så har man. mobil kåt that's it. nu har vi kollat 2010 endast halva filmen, overklig men tog en liten paus för vissa tröttnade. nu tackar jag för mig med en bild! köss


i'm flying

Känns som jag gjort mycket denna torsdag. Började med skolan i 40 minuter sen när jag kom hem satte jag mig framför datorn och skrev mitt psykolgi arbete. Nästan klar!:) eller en jävligt bra bit på vägen. Sen hann jag till och med däcka framför tvn i två timmar, det är nice! Vaknade, lagade middag och satte mig vid psykologin igen. Jag känner mig så jävla stolt. Men bara för det är ett roligt arbete måste jag erkänna, inget annat. Man ska skriva om en psykisk sjukdom och då valde jag tvångstankar. Syftet med det var väl för jag själv lite smått lider av det och det är faktiskt otroligt intressant. Nördglasögonen på!!!!
Sen var det dag att traska ner till skolan. Öppet hus var på G, och vi i vårat UF företag skulle vara där och försöka marknadsföra oss lite. Kan inte påstå vi fick speicellt många intresserade, men 5 stycken ungefär på en timma? om jag räknar med två lärare och min pappi, haha. Ikea nästa!!

Nu ligger jag helt däckad, IGEN. Träning klockan 19.00. fan den bästa timman idag. tiden rann iväg och på detta passet utnyttjas varenda minut. och känner redan nu hur benen värker. tränaren är helt klart bäst och vet hur man puschar!!! Go anna! Imorgon blir det att åka till mitt andra hem, i en annan stad. p a r t y f e e e e l i n g s . .
Men först alltid en dusch inte lukta usch.. nej, nu spårar jag snart ut.. Köss mina darlings!

mina medkompanjoner alvina och emelie. synd att man inte ser hållaren bättre.


vårt snygga bord. och vår ambitiösa affärsplan, naaaaat.

homemade cupcakes

Homemade cupcakes har pappa bakat medan jag har vart och tränat lite spinning : ) Himla gott, inte visste jag att han hade en dold talang inte. Elleer okej, pappa gör de godaste kanelbullarna! Men jag anser mig själv vara bäst när det gäller bakbiten hur som haver var de väldigt goda och jag ger han pluspoäng. Kan hålla med er att ni tycker att man inte ska äta muffins efter träningen. Men eftersom jag bestämmer över mig själv helt o hållet så, who the fuck cares!! efter havregryns gröt kan man äta allt.

Numera är vi lediga på torsdagar. Hur jävla gött är inte det eller? Men självklart har de satt ut en möte som handlar om våran praktik så alla måste vara där. Så vad gör man inte. En annan sak som gör mig väldigt irriterad är när en lärare är sjuk och man får reda på det 5 minuter innan lektionen börjar. Det hände iallafall mig på sista lektionen så satt man där i en och en halvtimma för länge.  Nu ringde även en vän till mig och berättade om mobilen jag beställt inte är bra. Får hoppas hon har fel eftersom personen i fråga hade haft den i två veckor? Finns det över huvudtaget något mobil som håller endast i två veckor? Nu blev jag lite ledsen i ögat. puuuh ! veckans höjdpunkt ju.

Men puss på er! nu blire mys. längtar tills jag träffar min baby (:



paradise marathon

Skolan har börjat och nu har vi långa tristar dagar framför oss. Ett halvår till står jag ut, sen jävlar! Har börjat kika runt efter balklänningar. Vet vilken färg iallafall, men det är bara att börja leta. Får väl ta någon dag o köra utanför v-staden och leta. Känner mig lite efter. Kanske staden på l har några fina? har ni det lidköpingsläsare? det får bli en annan dag så nog om det innan jag får panikångest. En sak jag måste lära mig är att lägga mig i tid när det är skola dagen efter, kan inte rå för det men jag lägger mig lika sent som på helgerna och när klockan ringer dan därpå vill jag bara somna om. Men det får bli imorgon eftersom ikväll/inatt ska jag se paradise marathon!! :) Inte sett sen i söndags tills idag och numera kommer det två per gång så då blir det sex spännande avsnitt. lääääängtar. helt beroende av detta program. pinsamt men sant!

annars har det inte hänt mycket i mitt lilla liv. en vanlig tråkig skoldag med träning som avslutar kvällen är väl det hela! Nyinköpt te med smak av svart te, persika och grädde. Lovely! :) taste good. Te älskaren nr 1.

snyggingen Efrån lidköping hade laggt upp ett fint kort sen nyår. hade helt glömt av att detta kortet tog, men cute var det och mysigt minne!!


tycker om er girls!

work baby

2 timmar en kvart jobbade jag idag. Visst kan tyckas vara otroligt lite och tråkigt, men eftersom jag knappt får några tider så tar jag allt jag får. Lugnt var det också :) en liten rush såklart, men det gick bra utan några konstigheter. Goa personer som jobbade idag så det gillar vi! Tänkte att jag hann med ett litet inlägg innan jag ska pysa iväg till bion, det blir pappsen som gör mig sällskap. Hans julklapp från mig! Det ska tydligen vara 3D också, så det tycker jag ska bli mycket spännande, hihi. Minns knappt sedan jag var på en 3D film. Har vi ens haft det i varberg innan? Nu ska jag poppa lite popcorn innan vi går!
ha en mysig kväll allihopa! imorgon börjar allvaret för LBS. kössi

AVATAR

Nu blir det jobb som gäller efter en jätte slapp dag framför tv:n! Sen blir det bio, Avatar. En film som jag längtat efter att se. Hört så mycket bra om den nu så väldigt höga förväntningar :)


b-day party

20 års fest igår som sagt. mycket roligare än jag tänkt mig om jag ska vara ärlig. ibland undrar jag varför man ska tänka på hur kvällen kommer bli och bara ta det som det kommer. jag var iallafall väldigt taggad och egentligen spelade det ingen roll vart jag befann mig, hehe! Klasskompisar, släkt och lite annan blandat kompott var där. Jag tycker att stämningen höjdes när alla hade fått i sig dricka då blev plötsligt att mycket roligare. Hade dock inte behövt den där shoten :) men vafan, lever en gång.

Senare drog jag till mina friends och vi begav oss till stället på stort o. Roligare har jag haft men jäävlar vad vi dansade, som det inte fanns någon morgondag! Betydligt bättre utan klackskor vill säga, men nog inget jag gör om. Kanske om snön fortfarande är kvar, men saknar klackar!! lite naket utan.. Gillade INTE dj:en, han var brutalt dååålig. Saknar alla andra som varit nu med bra musik. Därför fick vi hela tiden önska låtar för han hade visst ingen aning om vad för låtar som är "inne" nu ;) ingen hit. Kvällen slutade med käk, fyllebråk & som vanligt lite andra grejjer som jag inte tänker nämna. Vaknade lite efter ett och varken bakis elller trött var jag.

MEN MEN, jobbat kväll. Lite personal och självklart SKIT mycket bilar att man inte hinner med att vara två personer i service. Varfööör!!? borde man inte schema lägga en till jävel för vi kan faktiskt inte klona oss. Studiedag imorgon, ångest när jag tänker på skolan. Lust att vara hemma en vecka till. vill att veckan ska ta slut så jag kan få min mobil. längtar.

jag är kär i idol eriks "higher" lovet it!!!


b-day kid and me


jacob jag och frida


älskling, ibland gör man misstag. misstag lär man sig något av.
du är för alltid bäst. finns ingen som dig.

YES YES YES

Gladare än någonsin. Äntligen beställt en mobil!! Nya LG, en rosa variant. Eftersom jag promt var tvungen att ha en rosa mobil så har de skickat efter en och förhoppningsvis kommer den i mitten på nästa vecka! har ju fått veta nu att touch mobiler inte är de bästa för dom som smsar mycket men, får ta det problemet då ;)

Snyggingen caroline gjorde mig sällskap iallafall. Skönt att stockholms bruttan är hemma igen! Då har man chans att träffa dig igen. Wiho! Snart ska jag väl börja göra iordning mig inför kvällen, leta upp något att ha på mig. Har ju inhandlat en del nya saker de senaste dagarna : )

tror den såg ut såhär. haha!

divisionjetter

tänkte skriva en rad här o berättat varför jag e så tyst:)

igår vakade jag tidigt o gick till frissan och gick hem med en aning fräschare hår. behövdes! känns väldigt kort nu. Efter det träffade jag tjejerna för en fika på mingan. Always! hela dagen spenderades med f, hon sov över och vi snackade tills klockan var halv tre. F frågade mig: Vad spelar du i? Jag svarade: Divisionget. Ingen kommer någonsin att förstå förutom vi =)

försöker sammanfatta kort, dagens planer var inte mycket. fixat lite gott tills imon blandannat :) b-day fest hos ricco jö. Jag är festsugen!!! ska bli roligt. annars har jag lekt med en röv hela kvällen lång!! grannen e hade fest som vi kraschade hos en stund även. :)

blir inget mer nu för sängen ropar strax !

some nyårs pics på söta chicas








let the music play

hello my winterland now am i here... =)

Sorry, har den låten på hjärnan. Men denna gången har jag o fiona haft en på hjärnan dock med engelsk text. Varberg är en vit stad för tillfället, vägarna är som isbanor och man kan knappt gå innan man halkar till, lite cute!! Började denna härliga dag med en promenad till f. Kände verkligen för att gå ist för latmasken själv. Blivit allför lat senaste tiden, men kan ju skylla på att jag vart sjuk. Men det är ren sanning också! träffade även ido där som skulle pysa till jobbet. Lite avis eftersom jag inte har jobbat någonting nu på senaste så trånar nästan efter att jobba om jag ska vara ärlig. Well well, vi kollade u-tube klipp på fula danser. Försökte få lite inspiration till min egna dans jag ska göra som projektarbete. Lyckades ganska bra, en liten början fick jag till. Kände att det var nog, måste börja någongång och nu när jag lyckats kommer det nog gå snabbt bara jag lägger ner tid på det.. Önsketänkande, javisst. Jag lagade även jättegod mat till oss pasta med ost/skink sås. Smarrigt! Sjukt enkelt för er lata människor... hyrt film har vi också gjort. 4 hela gånger har vi varit på Hemmakväll och gjort diverse saker. En av dom var iallafall och hyra film. Vapenbröderna, helt bra faktiskt. Vissa gillar dom, andra inte.

Nu har jag precis kommit hem. Skitkallt! Men ska inte klaga, nästan första gången vi har snö. Fick faktiskt en liten suprise när jag kom hem, nämligen att pappa fixat min dator. Den går snabbare nu :) förhoppningsvis fungerar ljudet och u-tube klipp lika bra. Hope so, så slipper man lämna in den. Den var lite smått kraschad, haha.

Ny dag imorgon. Min dag börjar 10.00 hos frissan. Kanske någon nytt, vem vet?
förresten, så har jag o älskling nääääästan ett år idag. 11 månader för att vara mer exakt, jag älskar dig fortfarande hihi. Men fler månader blir det, för det är fan du o jag de ska va!


glömmer aldrig när jag fick denna bilden. Du var helt enkelt för bra för att vara sann! <3

VINTERLAND

Vilken dag... vaknade med en snorig näsa och förfrusen kropp. Visserligen är det mitt egna fel eftersom jag haft lilla dennis i knät den största delen av vistelsen. Man kan bara inte låta bli ett par söta hundögon, fan.. :)
på tal om denna lilla söta krabat har den inte hunnit lära sig VART man skall göra sina dagliga behov någonstans. Lite bajs o kiss varje dag.. men som sagt så trampade jag i en ynka pöl på golvet så ropade jag argt på dennis. Nästan som om han visste vad jag skulle göra för han sprang o gömde sig under en fotölj. Jag tog med han till "it stället" och visade att så får han inte göra. Sen lämnade jag han och gick upp. Efter några minuter hör jag något snyftande.. hittar lillen under sängen, där sitter han med sina hundögon och tjuter. Självklart får jag inte ut honom och han kollar så ledsamt mot mig. Jag tappade tillslut tålamodet så jag gick men så börjar han tjuga igen. Tillslut får jag tag i honom då slickar han mig på kinden =) Kände mig lite smått elak mot honom.. haha!

Nu är jag iallafall hemma i kalla kalla vinterlandet varbeerg!! Snön ligger så fint så. Har dock fått nog av snö nu känns det som det är alldeles för kallt. Skulle vart ute och shakat rumpa idag eftersom det är fest på hög nivå här hemma. MEN NEJ! Ska sitta hemma själv och kolla på tv med te och snyta mig som det inte fanns någon morgondag........ hate it! Men i helgen är jag förhoppningsvis på g med vinaren i högsta hugg. Min kära vän R fyller år, 20 jävla år är han nu. Han har säkert inga hjärnceller kvar nu som han super, höhö.
Men om jag känner dig rätt så är jag nästan säker på att du har mer att ge.

men hörrni, nu ska jag lägga mig och mysa i sängen. Köpte ett par rosa duntofflor igår som sagt, dagens bästa vän. Funderar på att ta ett långt bad med massa ljuuuuuuuuuuuuus. Bli inte sura nu mina bästisar, jag har köpt ljus igen. Något som ni aldrig skulle göra för egna pengar. Men det är mycket fina ljus i form av rosor som man kan ha i vattnet som tex. i badkaret. Kanske borde jag testa?


jag o lille dennis säger tack och hej : )


Jajjamen då var jag här igen! Inte varit något bloggande på sista dagarna nu här i l-staden. Men tänkte skriva ett litet inlägg nu om dagarna här. Nyår började hos vännen med stort A. Där befann sig ett knippe härliga tjejer samt en massa alkohol! Bordet var dukat och bordsplaseringen utdelad. Ingen stor förvåning vad jag satt iallafall, haha. Tre rätters middag var på g, kan inte påstå att det var värt 140 kr eftersom jag åt varken förätt eller efterätt. Är väl för van vid våra traditioner här hemma. Måste erkänna att det som gjorde mig mest besviken var vissa sura miner och ingen musik. Kan inte påstå att jag var med i alla heta diskussioner om folk, ville helst slippa höra saker så stängde mer eller mindre av mina öron. Men försökte liva upp stämningen med musik, men tog sin stund innan tjejerna ville sätta på något, haha =) På väg till tööört smällde snyggingen N en bunt raketer vilket var mysigt och mycket roande för förbi gående som bara stod och kollade. Mycket underhållande! Det är något vi aldrig har gjort hemma hos oss iallafall, för mesiga för det kanske. Väl framme vid töört spelades många låtar som inte alls hörde ihop med nyår som exempelvis Realase me... Nyårskyss fick man iallafall ♥
kvällen slutade runt halv 4 för våran del med lite efterfest hos en kompis.

Dagen därpå mådde jag faktiskt helt okej. Vi kollade på film hela dagen och en annan man kom och gjorde oss sällskap med morötter o dipp.

Har även hunnit träffa snyggingen frick när jag varit här. Får göras om nästa gång jag kommer! Nu ska jag in till stan och förhoppningsvis fixa min klocka och köpa ett par mysiga duntofflor om jag hittar, hihi. Saknat ett par sen jag råkade tvätta de och de förstördes helt o hållet. Typiskt mig!!

KYSS


RSS 2.0