NY KATEGORI

Nu har jag kommit på en helt awesome grejj. Ni som följer min blogg vet ju hur jag ältar om te all the time.... så därför har jag skapat en ny kategori som heter te-favoriter så någon gång då och då kommer jag tipsa om olika te-sorter.
Mysigt va?=)

Eftersom jag är ett stort fan av te och testar gärna så många olika smaker jag kan så har jag kommit på att jag kan dela med mig av gott och äckligt te. Så om ni någon gång funderar över vilket te ni ska köpa så kan ni klicka er hit :)

Just nu sitter jag och smuttar på detta goda te med smak av rabarber, jordgubb och passionsfrukt.
Verkligen något jag kan rekommendera för er som gillar fruktiga och söta tesorter.


with my girls

Skolan - sucks

Mina raringar - De bästa!!:)

"råkade" få med mig några påsar hem från stan idag. Åkte ner med mina snyggingar a&e efter skolan och hittade lite smått och gott. Det blev ett vanligt svart baslinne och sånt kan man aldrig få för mycket av. Det är ren sanning! Ett par favvis thigts som man spanat på ett tag, en "magtröja" som blir helt perfekt i sommar och även en kjol. Ganska nöjd faktiskt eftersom jag inte fick med mig ett enda partplagg, grattis till mig.

Sedan mötte jag upp mina brudar och tog en mocha kaffe på espresso h. Me like! Istället för att gå hem och plugga som jag egentligen borde ha gjort kunde jag inte motstå att följa med f. Vi åkte och åt på jobbet, vilket var ja mycket gott och resulterade i mycket skratt! Nu kommer jag låta väldigt poetisk men vi passar fan som bitar i ett pussel. Så sant, så rätt!

Slänger upp ett litet inlägg sen. Jag har lovat, jag vet. Jag ska hålla det. Promise!
men först måste jag ringa syrran. min bästa utväg i kristillfällen, haha.

ostkrokar

Älskar måndagar! Nat. Probably den dagen jag hatar mest på hela veckan, anledningen till det är väl för vi går i skolan till fem. Vi börjar tolv dock, det är väl å andra sidan ganska skönt efter mina hårda helger höhö.
Efter skolan trampade jag direkt till E där det var plugg högst upp på listan. Innan plugget åkte vi och köpte "ostkrokar" Lär mig av den bästa, maria montesami! ;)

Nu har vi gett upp. Det blev ganska många timmar men ändå kan jag inte påstå att jag kan det utan och innan. Rekomenderar inte att plugga dagen innan. Har missat alla genomgångar för jag har vart sjuk hela veckan. Så kan det vara. Något jag kan vara glad för är att mitt lov börjar redan på torsdag. Självklart börjas den med jobb och fest. Min bästis fyller 19 och hon skall firas. Vi har varit bästisar i många år nu och fler ska det bli.
You're still stuck with me biaaatch ♥
Ska även passa på att gratta en annan snygging från l-staden som också fyller år, nämligen mallan!
Så grattis i förskott =) hoppas du gööör stadt i helgen då.

Idag blir det inte mer än såhär. Imorgon blir det en kortis i skolan, sen träffa S för lite bus. 
Jag ska tipsa om olika te sorter. Som lovat, av en trogen läsare. Hoppas jag kommer ihåg det bara. Godnatt!


btw



nu blir det du och jag hela livet, darling.

28-03-10

Här slutar min kväll. Hård dag på jobbet idag, enormt mycket folk. Det är väl en bakis-söndag för de flesta människor. Mina fötter värker och som tack har jag de största skoskaven jag någonsin skådat, på båda fötterna! KUL.

Jag orkar inte anstränga mig nu att skriva något kul. Får bli imorgon! Ska väl krya ner till kojjs snart ♥

jobb all day long

Godmorgon!

Vaknade av att telefonen ringde imorse och nu har jag inte kunnat somna om. Det beror också lite på att min rum är alldeles för ljust på morgonen, då är det nästan omöjligt. Blir jobb hela långa dagen 12.15 - 21. Det var egentligen kajsa som skulle jobba men hon kände sig fortfarande dålig. Krya på dig älskling!
Dock blir det en rast idag, så det kommer kännas som dagen never ends. Ska nog ligga här ett tag till innan jag går upp, sen blir det havregrynsgröt till frulle.

Något som behövs i garderoben





får bli en shopping i veckan alltså ;)


vi smakar bättre

Sitter och läser michaelas bok och nu tog det stopp. Kan inte släppa ögonen av det jag precis läste. Det träffade mig rakt i hjärtat. Så rätt.



Blandannat om hur det är att vara singel när man inte är det. Inte för att man inte är nöjd utan bara för man vill känna känslan.
Jag har alltid tyckt att vi smakar bättre än jag, så har det alltid varit för mig. Så är det inte för alla.

Som singel kan man känna sig så ensam att man ibland glömmer bort de gångerna man kände sig ensam med sin pojk eller flickvän. Gud, hon skriver att det kommer så mycket mer med ett förhållande. Det är sant.
Det kommer en verklighet som är så mycket mer. Ibland är man inte nöjd över det man har men det är viktigt att inte ta någon för givet. För bortom alla dessa tankar om hur singellivet kan vara uppsattar man väl ändå mest när man kryper ner i sängen bredvid en varm kropp.



I'm in good hands



Tidig hemgång. Te och nybakta muffins. Michaelas bok om kärlek.
Jag är överlämnad i goda händer. Godnatt raringar

faith


Nu sitter jag och myser hemma hos ks. Vi har sjukstuga, how cute huh :)
precis gjort en god smoothie och nu väntar det morötter med dipp. Smarrigt värre! Tur att jag har en som också är sjuk som stannar hemma denna lördagskväll. Våran bästa S har nämligen b-day party, synd att vi inte kan joina. Men nästa helg då lovar vi dig, s. Vi har tänkt att se "Did you hear about the måååganz?" vi har inte det tyvärr =(

förlåt för dåliga uppdateringar men dagen igår var mycket fullspäckad som ni vet. Blev en fika med B, oerhört trevligt för vi inte träffats på länge. Sen traskade jag iväg till f och vi gick och åt med hennes syster-yster på stantons och kvällen avslutades hos lindengren.

Nu rusar tiden iväg, nu ska vi gotta ner oss i bädden. Köss



26e mars

Godmorgon sunshines!

Jag gick upp för en timma sen efter 8-timmars skönhetssömn. Som vanligt när pappi är hemma så blev jag väckt med frulle på sängen. Han har börjat skämma bort mig nu en gång i veckan, deni!

Förkylningen är påväg bort dock har jag fått hosta istället, men det kan jag leva med. Duktig som jag är har jag dammat av rummet. Behövdes. Dagen är egentligen full späckad så förhoppningsvis trillar inte ihop av sjukdom.
Berättade ju om min lilla hemlis förra veckan. Det kommer inte bli en sån stor hemlis efter idag :)
I eftermiddag ska jag träffa bettan för en fika på mingan och efter det blir det nog en kväll med min favorit grabb! Innebandy ikväll också. Måste bli frisk tills imorgon. S ska firas stenhårt.

  
Såhär kommer min vår se ut. Välkommen =)


fruksallad plus en snygging

Nyduschad och klar! Sitter och väntar på tyra&bella live faktiskt. Ska hämta min dagliga kvällskopp med te och invänta fem ihärdiga minutrar. När jag gick ut innan blev jag så otroligt chockad när jag varken kännde sus eller dus.
Jag behövde det efter fyra instängda dagar.

Efter stan gick jag och godingen hem till henne och gjorde fruksallad. Vi satt och gosade på hennes balkong och drack te. Man måste ta vara på våren faktiskt, jag brukar inte göra det annars. Men det är så härligt att få komma ut efter en alldeles för lång vinter.

Annars har jag ätit våfflor. Det är trots allt våffeldagen, har ni ätit det? :)
Nu måste jag skynda mig, hinner inte skriva mer. Tog längre tid än vad jag trodde. Puss


På bättringsvägen

Chillin' all day long! Lagat makaroner och bacon samt halloumi ost till det. Underbart!
Något som förvånar mig är att jag inte har tappat aptiten. Brukar alltid göra det när jag är sjuk, men icke! Det slapp jag undan! 

Sminkat mig för första gången denna veckan, ska kila ner till stan och inskaffa mig en ny foundation. Har fått ett tips av min skönhetskvinna som jag skall följa i think. Känn dig träffad Jonna.
Förkylningen sitter i. Nästan helt täppt i näsan så därför tror jag helt ärligt att frisk luft kan vara min medicin. Vad tror ni? Tror det var 16 grader ute, riktigt skönt. Skinnisen it is! Ska träffa en goding med, så nu sticker jag. Vi hörs senare.


Axelsmycke får liva upp min tråkiga svarta

Yes or no

Ska jag blogga eller inte? Yes or no? har jag något att skriva om? no. Kvällen i all ära har varit mycket mer än okej faktiskt. Långa msn-samtal som har varit trevliga och vissa en aning jobbiga. Men det hör till.
Ville mer eller mindre bara säga godnatt. Där har ni det.

i kärlekens tecken

Gud, jag känner mig fortfarande yr och inte alls särskillt kry. Spenderar ju den mesta tiden framför soffan, hoppas jag blir bättre imorgon. Ska ju jobba vid fyra är det planerat så vi får se om jag är frisk eller inte. Sitter och kikar på lite fina citat ur en bok och hittade en del fina som är värda att minnas.

Kärleken föder svartsjukan och svartsjukan dödar kärleken.

Gammal kärlek lever alltid kvar

Varje hjärta har sin hemlighet

Det är mysigt.
nu ska jag ta en muccoangin (hur det nu stavas) och sätta mig framför tvn med en stor kopp med honungsvatten. mumma. jag ska inbilla mig att jag mår bättre också, det ska jag fan göra.  


Dubbelmoral?

Läste precis i den stora bloggen k som i kissie att hon nyss fått reda på att killar vill ha tjejer med former. Ja, dem säger det ja. Det har man ju hört flera gånger men samtidigt så hör man hur de suktar efter pinnsmala brudar i tidningar och filmer etc. Vafan är de för dubbelmoral egentligen? haha
Det var bara något som slog mig. Menar de att supersmala brudar inte är flickväns-material eller vad?

Så kul har jag

Förkylningen har hittat hem hos fröken eriksson. Mycket opassande tycker jag dårå =) men det är ingen som lyssnar på det, haha. Jag gillar att vara sjuk på låtsas ibland men nu börjar jag bli sjuk på riktigt alltmer och jag har tröttnat på det. Hur kul är det att ligga i sängen och kolla på tv hela dagarna? Visst, kanske det man längtar efter en hård vecka i skolan eller på jobbet. Men fan inte flera dagar i rad..

Nu finns det inte mycket jag kan göra än att hoppas att den blir bättre tills slutet på veckan. Från och med fredag kommer det ju hända en del saker och då vill man ju vara på topp! Det blir väl bara att kurera sig som det så vackert heter och hoppas förkylningen försvinner. Något som börjar komma igång är iallafall projektarbetet. It's true. Jag har till och med börjat på projektplanen. Duktigt olivia! (På tal om något annat så berättade S till mig att om man börjar prata om sig själv i tredje person älskar man sig själv liiiiite för mycket) Kan detta stämma? Haha. Mitt kära ex gjorde ju detta. Behöver jag vara orolig? ;)

Precis kollat på dating in the dark och har ett litet break innan cougar town. Gilla.
Dags för te.


04.24

Det var då jag vaknade av mamma och pappa pratade med ett högt tonläge. Jag kollade på klockan och den var över fyra. Min första tanke var, har dem inte lagt sig ännu? Jag vände och vred på mig då jag hör pappa säga att det står åtta polisbilar och en stulen bil utanför huset. Inte illa en söndagsnatt, haha! inte alla som har det minsann. Jag trodde det var ett skämt eller åtminstonde en dröm. Men när jag vaknar står det en skrothög till bil på våran infart. Tydligen så var det frågan om ett bilrån. Smart av föraren att köra in på vårna lilla väg. Där vägen slutar, rätt åt dom va. Själv tycker jag det är skit spännande att det står en bil där, crazyness huh :)

en liten fågel..

en liten fågel viskade i mitt öra att man måste älska sig själv innan man kan älska andra. Och enligt min mening är det helt rätt. Kärleken blir riktig och verklig. Den blir äkta helt enkelt. Det är nog bland det finaste och bästa citatet jag hört. alla människor är fina människor, någonstans där inne så har vi alla det. frågan är då hur långt man skall behöva gå för att såra och leka med känslor? Olycklig kärlek är inte en dans på rosor. Snarare tusen knivhugg i hjärtat. Så känns det för alla. Alla blir sårade förr eller senare, sorry!
Det hänger på oss hur vi hanterar det. Det bästa hade ju varit om problemen bara studsade på ytan och tillbaka.
Älskar vi oss själva, så ska vi inte behöva såra oss heller. Tänk på det =)

Jag har klarat det. Jag har lärt känna mig själv. Endast jag vet hur jag fungerar och jag vet hur jag ska handskas med mina problem. Jag tycker jag har lyckats. Jag mår bra.

Förresten, snart trillar fornis bok om kärlek in i min brevlåda. Det gillar vi!

jag...

jag mår illa som en gorilla
jag är trött
jag har halsbränna
jag är sjuk och
min foundation är slut
jag vill läsa sofi fahrmans bok
och få mitt skolarbete gjort
jag vill åka på en weekend till london
där jag kan slösa pengar och starta fonder
nu ska jag sätta mig och dricka en kopp te
och hoppas på att dagen får ett slut

godnatt och puss


21 mars

Ingen vill nog veta hur jag har mått idag. Det tog sig rejält igår ska jag säga. Ännu en kväll som slutar på tok för tidigt.
Var jag sjuk eller fick jag i mig för mycket av det goda?

Vinglade iallafall hem vid tolv-snåret. En bussig kille hjälpte mig! Ni som hade turen att se mig igår lär nog aldrig göra det igen ;) Dagen har iallafall spenderats med chips och dipp. Perfekt dagen efter och perfekt sällskap. Puss!
men förövrigt var kvällen lyckad, middagen var top notch! Hoppas den slutade bra för alla andra. Speciellt för lilla luisa!

Kvällens fotspår fortsätter i soffan med en film. Take care, oli.
 

Härliga brudar!


NIGHT OUT

Haaj!

Nu sitter jag här helt klar, ovanligt. Jag som alltid stressar in i sista minut. Har precis målat naglarna så jag tänkte att jag slänger iväg ett litet inlägg medans de torkar. Stoppat i mig lite annanas och kesella, lite mellis innan vi ska äta ikväll. 
Vi ska till en snygging vid namn luisa. Det är hennes 18 års fest. Jag minns hur det var, jag var så jäkla spänd hela dagen. 
För jag vet inte varför, men det är allitd då så jobbigt när man har fest själv. Man får helt plötsligt så mycket att tänka.
Men nu är du iallafall vuxen, så nu börjar dina heta nätter på oscars! ;)

Skulle tagit ett kort, men tror inte jag hinner det. För blir snart hämtat. Ni får alla ha en underbar kväll!
Kyss

Friday night

UF-mässan är över och det skriker av glädje inom mig faktiskt. En lättnad. Dagen har varit mycket givande måste jag säga. Att gå runt och kolla på alla duktiga UF-företagare är verkligen intressant. Alla ideér är så otroligt bra, fanns nog ingenting som jag tyckte var riktigt dåligt. Något som var osmart av mig var att inte tog ut pengar eftersom det fanns otroligt mycket sköna prylar som jag gärna hade tagit med mig hem. Hade helt enkelt för mycket att tänka på med vårat egna företag. För våran del gick det bättre än förväntat och var nog ingen som inte gillade våran produkt faktiskt. Håller med om att den är ganska clen ;) Dagen har iallafall varit lång och väntan på att få åka hem var olidlig. Nu har jag både fått i mig te och huvudvärkstablett, så nu känns allting toppen!

Lägger in bilder senare så ni får se hur våran omtalade monter såg ut! Haha.
Just nu är simone på väg hit. Blir girly, all night long :) och självklart tagga inför morgondagens händelser. Då ska vi slå klackarna i taket. Det behöver jag.

Love

vilken sötis!

VAMPYR KÄRLEK

Som jag skrev i tidigare inlägg har jag blivit helt sold på vampyrer. Först kom filmen New Moon och fortsatte med serierna True Blood & Vampire Diaries. Jag kan inte hjälpa det, men hur sexiga är dom inte eller?
De kan både vara bad boys och snälla. De är otroligt överbeskyddande, vilket alla tjejer vill känna sig med en kille. (självklar inget som skall strida över gränsen) Men man vill ha en som man känner sig trygg med och en som skyddar en från allt. Och sist.. så är det något med deras ögon som gör att man bara dras till de ännu mer.

Någon mer som känner som jag? ;)

Vem är din favorit?




up and away

Nu känns det jävligt skönt!! Våran monter är så gott som klar och efter imorgon behöver vi inte ha mässan i åtanke, dag in och dag ut. Kollade precis klart på true blood som jag inte hann kolla klart på igår. Av alla dessa vampyr serier har jag gått och blivit kär i vampyrer. Tänk om det fanns på riktigt, då hade jag lätt haft en vampyr till boyfriend. Riktigt hett ;)

Nu sitter jag och lyssnar på timoteijs bidrag i melodifestivalen. Jag kan inte hjälpa att jag rycks med, haha!
Jag såg inte ett enda avsnitt av programmet. Så en del utav låtarna har jag lyssnat på nu i efterhand och vissa var riktigt bra måste jag medge.

Nej, nu ska jag kika på gläämorääma (jakob i vakna säger alltid så) & bara ta det lugnt innan träningen!
Idag kör jag på dubbelpass.


Nå, vad säger du?

Vad säger du Mr. lindengren? NU DRAR VI FRÅN VARBERG!
Ne, men jag längtar verkligen tills jag kan få åka utomlands och känna på värmen! Om det är något jag trånar efter så är det detta! Some goood shit. Hade kunnat så hade jag bokat en sista-minuten redan imorgon.






ännu en dag...

Hejs!

Hur mår ni? Hoppas ni mår bra iallafall. Själv kom jag precis hem för en stund sen, en aning stressad. Men jag mår bra kan jag säga! Jag och E har varit och fixat godis och tapet till våran monter. Så nu sitter jag här och försöker fundera ut hur våra 20 kilos playwood skivor skall stå upp. Allt kan inte vara lätt här i livet och framförallt så går allting att lösa. Det hänger ju dock på mig nu ;) hehe och någonting annat jag vet är att man inte ska hänga läpp för diverse saker. Det har vi inte tid med här i livet. Alla borde vara glada och vara vänner. Eller hur? ;)

Idag är jag inte stolt över vad jag har ätit. Nej usch, det ska vi inte prata om. Funderar på att ta ett skönt bad och coola ner lite men inte ens det har jag tid med just nu. Det är därför jag längtar så otroligt mycket till helgen så jag kan slappna av. Sen nästa vecka börjar nya tag igen! Kvällen kommer att bestå av plugg plugg plugg så mycket att jag kommer känna mig riktigt stolt. Promise! Belöningen består av andra avenyn & true blood om jag har tur!

Förresten, idag gjorde jag någonting väldigt läskigt. Ja, så borde man kunna kalla det. Om ni har tur så berättar jag nästa vecka. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort och jag vet inte vad som kommer att hända.

jag behöver...

jag borde verkligen vara utvilad vid det här laget, men icke. jag gäspar och kan knappt resa mig när jag väl hoppat ner i sängen. tandborsten ropar efter mig men jag har ingen ork.. Jag önskar att jag inte hade någonting att oroa mig över. Men nu har jag det iallafall. Önskar att det släpper snart. Som sagt är jag inne i en liten tycka-synd-om-mig-period vilket innebär att jag ogillar allt som har med mig själv att göra. Tragiskt nog. Rätt åt mig kanske?;)

Saknaden av att krama någon, pussa någon, känna närhet är så jävla stor just nu. Det är då jag blir bekväm med mig själv. Jag accepterar liksom mig själv. Men frågan är om jag någonsin kommer att bli lycklig? För det verkar aldrig hända och jag verkar alltid hitta the-one heller. Lyckas alltid bli något fel i slutet där så sagan slutar inte alltid så fint som jag hade hoppats på. Men alla gör väl slut av en anledning, att det inte är rätt? eller? Neh, jag vet inte vad det är för fel på mig just nu men jag lyckas inte riktigt ha kontroll över mig själv. Jag klandrar mig själv så hårt. Jag trivs inte med mig själv. Men jag hoppas det försvinner snart för det är fan en riktigt pain in the ass så att säga.

bästa mellis

Nu är jag heeeeelt slut i benen efter träningen! Känns rätt skönt för det var ändå inget promenad väder när jag kom hem från skolan. Längtar tills denna veckan är över. Vi har för mycket att tänka på i skolan, har inte hittat mitt lugn än. Så längtar. I helgen ska även ett födelsedagsbarn firas. 18 år så det är värt att nämnas!

Tänkte egentligen bara slänga in ett snabbt "hej jag lever inlägg" eftersom jag har en del program att följa på tv ikväll. Bästa tv-dagen helt klart! Så istället delar jag med mig av mitt bästa mellis tips. Klippte ihop det bara för eran skull, hihi ;) 


våren är på ingång....


Är det bara jag som tycker att våren börjar närma sig lite? Eller med stormsteg rättare sagt. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Finns nog inget som gör mig gladare just nu. Min kropp skriker "UT MED DIG". Så därför har jag i princip spenderat dessa dagar med långa promenader. Samtidigt som man njuter av solen så får man träning på köpet. Jag tycker det är så härligt att bara gå och gå. Idag träffades jag och jonna och gick vid havet. Samma sträcka som jag och S gick igår faktiskt. Jag har laggt märkte till att mer och mer människor har börjat komma ut från sina bon nu. Så det är inte bara jag som njuter. Tänk vad lite sol kan göra =)

Imorgon står klockan på sju trots en halvtimmas sovmorgon. Man får ju inte missa bella & tyra på vakna imon!
Det står skola & UF planering på listan. Kanske ska jag hinna umgås med min vän A också, hoppas.
Sen blir det ett hårt träningspass och plugg. Som sagt, kan inte lova intressanta inlägg eftersom skolan är prio ett.
Kanske gör något undantag och berättar lite smaskiga detaljer ;)


blogg svacka

God middag!

Som ni kanske har märkt lider jag av en liten blogg svacka för tillfället, eller egentligen är det att jag prioriterar andra saker före. Just nu är skola prio ett och har en del att ta tag i men även lite andra saker. I fredags hade jag fullt upp med plugg och även jobb på kvällen. Lördagen startade med träning på atletica samt en promenad med min fina vän S. Efteråt blev det en väldigt snabb visit hos lollo. Fick fixat håret för kvällens personalfest. Personalfesten började väl hyffast bra men slutade dock inte lika vackert. Vilket gjorde att jag humöret sänktes några stepp och slutade i säng klockan halv elva.

På söndagen träffade jag återigen S, för en mycket lång promenad i drygt en och en halvtimma. Försöker passa på när solen lyser när man suttit inne hela vintern och deppat för att sommaren aldrig verkar dyka upp. Men nu är våren på väg och det känns. Senare blev jag upphämtad av ett gäng grabbar och vi åkte och fikade. Drack en cola som var gammal? Haha. Vi åkte hem till o också och kollade på solsidan och lite annat! Skönt med lite omväxling när man bara umgås med brudarna ;)

Sist men inte minst. Vill jag säga att jag älskar mina bästisar mer än allt annat. Ni är mitt liv.
Det finns inte något annat som skulle kunna ta eran plats. Utan er så skulle jag inte kunna vara mig själv.
Jag vet att jag inte visar det allt jämt, men hoppas jag kan börja visa det lite mer någongång.  


ville bara skriva godnatt..

Ny dag imorgon och nya tag. Ingen bra bloggdag idag!
Hoppas ni mår bra iallafall. ♥

Jävlar, vilken match

Jävlar, vilken match det blev till slut. Bra ös och tyckte varberg spelade bra. Det är precis såhär det skall vara. Det är ju kvartsfinal. det märks:) men det var mycket intressant. Ingen som somnade iaf, för det var en jävla fart på helsingborgs klack. Jävlar.. vad dom gapa. Det var dock en där jag inte kunna släppa blicken ifrån. En kille med brunt långt hår. Jag blir knäsvag när jag ser snygga killar med långt hår. ååh. mer spännande är det när jag inte vet vem det är ;)

Nog om det. Jag befinner mig där nästa fredag. det kan ni skriva upp. Nu ska jag lägga mig och tagga inför prov imorgon! Kösss

break down

Det är något som händer med mig. Jag måste bara skriva av mig, det är det jag vet.
Jag fick nyss ett litet break down. Jag fick panik och bara grät och grät. Jag känner vilken stor press jag går runt och bär, dag efter dag. Känns som ingenting kan göra mig glad. Jag känner mig inte lycklig och heller inte glad. Helt miserable!

Den börda som är tyngst är nog balen och studenten. Jag hittar aldrig någon klänning som jag skulle kunna tänka mig känna mig fin i. Jag blir helt enkelt inte nöjd. Jag har kollat runt i månader efter klänningar men hittar jag någon som faller mig i smaken? Nej. Alla pratar om sina fina stora prinsessklänningar med pärlor i mängder, de pratar om resan hur jävla kul det kommer att bli. Sen letar jag ju efter den snyggaste studentklänningen som jag kan känna mig snyggare än alla andra i.

Hela studenten är once-in-a-life-time upplevelse och jag är medveten om detta. Det är därför jag pressar mig så jävla hårt för att den ska bli de bästa kvällarna i hela mitt liv. Det är ju någonting man aldrig ska glömma? Men jag blir så trött på det. Jag blir bara mer och mer stressad ju mer folk pratar om det. Det har blivit så uppblåst. Vi är väl inga kändisar som behöver köpa klänningar för 4-5 tusen. Vi bor i lilla varberg. Varför är det en sån big deal? Tror inte att jag är ensam om att känna såhär. För vi tar detta på så stort allvar. Klart att vi ska minnas detta föralltid och komma ihåg hur kul vi hade. Men först måste man ju klara skolan, det är därför vi ska ha kul. För att vi äntligen får slippa skiten, alla krav och alla betyg.

Jag klarar inte skolan med all den press jag har inom mig. Jag klarar inte av det. Min kropp säger ifrån. Jag orkar liksom inte längre. Har alltid hundra bollar i luften, jag ska göra ditten och datten men hinner inte ens hälften av det jag gör. Ibland presterar jag ju sämre i vissa situationer. Kommer jag gå ut som en glad människa då när jag inte presterat allt jag kunnat? Då är inte studenten perfekt.
Sen allt snack om hur smal och slank man ska vara på stranden och i napa. Man ska träna tills man dör, sluta äta onyttiga saker. Är det patetiskt eller vad? jag orkar inte med alla dessa krav. Det är ju vi som har skapat dom. Jag mår inte bra av dem. Gör du? Gud jag orkar inte med detta.

Tro det eller ej men jag kommer inte se ut som en prinsessa på balen, jag kommer absolut inte vara den snyggaste på beachen och inte heller på studenten. Men något jag vet är att jag kommer vara jävligt glad. Glad för jag har klarat av allt. Så fuck allt annat.

the xx

Morgonpromenad, check. Pluggat pyskologi, not check. Projektarbetet står stilla och jag lyssnar på the xx istället. Förvånandsvärt bra. Jag behöver en syster vid min sida. Hur svårt ska det vara att komma på en enkel liten dans?
Hela jag står stilla och blir inte bättre när jag tänker på att tiden snart har runnit ut. Detta funkar inte.
Jag är så besviken på mig själv.
Balklänningen kostade drygt 4000. SNAJS! Så jävla otur man kan ha så det finns inte. Balen är en dag. EN dag.

Vid fem ska jag träffa jonnan min. Kanske hinner med en promenad till innan matchen. Första kvartsfinalen idag. Ska bli intressant. Ska träffa S där nere också. Innan dess måste jag försöka rycka upp mig själv. Ta det lilla lugna och kanske göra smoothie innan jag åker. Får skriva mer senare!


djävulskt snygg

Det måste vara förbjudet att vara för snygg alltså. Behöver jag ens säga mer än att hon är djävulskt snygg?
damn, i wish i was you.... så perfekt.


The dream dress

I found it! En riktig baldröm. Den är inte rosa, den är svart. Jag är helt förälskad i modellen. Om jag kan få tag på denna utan några problem så kanske man ser mig på balen i en svart klänning. Inte helt fel men inte heller vad jag hade velat.
Vill gärna höra lite respons om någon har lust att skriva vad de tycker.

Min älskling j har lärt mig något jag aldrig kommer att glömma. Kyckling i sweet sour sås. Underbart gott. Det var min lunch idag plus keso. Inte dåligt inte. Vart på stan och kikat i världens minsta balbutik inget gilla på det. En sväng om f blev det också. Har matat mig med smoothie och dubbel avsnitt av glamourama och andra avenyn.
Idag gjorde jag min smoothie på kesella, fil, hallon och banan. Det skriker nyttigt!!

Planer inför morgondagen har jag också. Morgon och eftermiddags promenad. Projektarbete. Psykologi. Jonna. Simone. Wic match. Bella & Tyra Show.


Klänningen kommer från hot couture.


Balklänning?!

Sitter och kikar lite balklänningar. Och jag vet, jag är sent ute. Men hittar ingen som är helt perfekt, bara att jag har en bild i huvudet hur jag vill att den skall se ut. Den skall vara halternäck. På brösten vill ha en tyget vridet som ni ser på bilden nedan ungefär samma tyg som på bilden. Sen att resten av tyget bara ska hänga löst, helst i något annat matrial. Jag vill inte ha massa pärlor och krimskrams. Det är inte jag och självklart skall den vara ljusrosa. Dock har jag bara mig själv att skylla eftersom jag inte ens gått in i en affär ännu. Så imorgon ska jag, luisa och våra baldejter kika i balbutiken i town och se vad som går att hitta. kanske hinner med någon mysig fika med? promenad och bio är iallafall inbokat som jag skall hinna med.

Förresten så är detta min fina gamla barndoms väns underbara klänning. Visst är den fin? och hon var jätte vacker i sin. Hoppas jag blir lika fin, hihi. Hoppas det gick bra att jag tog bilden!


bizzy ddddday

Hallå!

Dagen har verkligen sprungit iväg idag. Den började med planering för UF-mässan. Kan inte påstå det går som vi vill.
Vårat företag ligger typ inte så bra till på pengafronten om jag ska vara ärlig. Det vi verkligen är ute efter är en stor plansch som vi vill förstora och trycka. Men omöjligt utan pengar. Vi tog reda på idag att det skulle kosta runt 1000 lappen för oss och då har vi fått ett schysst pris. Detta är dagens dilemma. Förslag på någon cool monter till en tandbortshållare? våran idé kommer nog spricka snart.

Sedan stod det slingor på schemat. Nu sitter jag här med nyslingat hår. Man känner sig alltid snyggare med fräsht hår. Har dock inte tagit ut tofsen sen jobbet så har inte hunnit se hur det blev ännu. Stress stress & stress har min dag endast handlat om idag. Kanske lägger ut en liten bild sen om någon är nyfiken. Tack förresten, älskling! Supernice!

Laddar för te och desperate h som följs av cougar town. J har tjatat ihjäl sig. Nu får det ta stopp. Hoppas fan det är så bra som du säger... förresten vill jag hälsa grattis till min fina vänn hanna som fyller 19 idag! tack för i lördags!



8de Mars

Hallå allihopa!
Sitter här och fryser tills döds. Ibland hjälper inte te men tur att brasan här hemma är varm som jag kan ställa mig vid snart, hehe. Jag och f gick en långpromenad innan, vilket kändes underbart när man fortfarande känner sig lite seg efter helgen. Plus att jag vaknade upp med en go huvudvärk! Efter promenaden gick vi tillbaks till f och jag åt middag och hon frulle. Jag läste bloggar och drack te och hon satt och pluggade. S kom och sällskapade oss. Jag läste lite psykologi och förhörde S som naturligtvis kan allting redan (utan att ha pluggat). Nu är jag hemma och ska lägga mig i soffan en stund. Välkommen tillbaka huvudvärk! S kommer till mig snart så ska försöka vila lite innan det. Dagens träning är redan utförd och snart dagens plugg med. Check check ;)

Nighty night bitches!

Nu har lille fisen gått hem. Efter stantons besöket gick vi till hemmakväll och hyrde film och köpte lite snask. Nu är iallafall jag för mätt. Nästan så man inte behöver äta någon frukost. Vi hyrde "flickan" en besvikelse. Jag trodde det var någon film som var snarlik beck, wallander filmerna. Men ack så fel man kan ha. Filmen hade absolut ingen handling och då menar jag det. Vi satt som små barn och väntade på att någonting skulle hända och konstigt slut hade den också. Hyr den inte!

Sitter här och gnuggar i ögonen. Mascaran har blivit så smulig så det kliar i ögonen och även ögonen vill stängas. Vaknade halv tio idag för jag skulle upp och jobba. Erkänner att det inte är heelt roligt att pallra sig upp på morgonen när man har vart uppe till tre. Börjar kvart i tolv imorgon. Vilken lyx för lille mig som alltid ställer klockan. Skamligt hehe!

Känner en stark saknad av en viss person! Det är hela sanningen. Nighty night

B-party for hanna

Igår vankades det födelsedags fest för vår fina vän hanna. Hon bjöd på pajer av olika slag och kladdkaka med och utan smör och en av dem var det en halv burk kakao i. Haha busen =) alkoholen tog väl sig för de flesta och det började bli dags att dra till oscars. fiona och några åkte i förväg vilket var tur för de eftersom våran buss var försenat typ  40 minuter. Vilket inte var okej eftersom det resulterade i lite dyyyrare priser och att vissa inte kom in.

Jag och en annan kom in och jag klarade mig in utan att visa leg o betala. stammis, höhö! nej men kvällen var bra, dock inte mer än så. Lite synd att alla andra brudar inte kom in.
Redan vid ett var mina fötter inte med mig. Invigde mina nya boots som jag till slut inte orkade stå i för det värkte så otroligt. Jag tvingade bort f från dansgolvet för några minuters vila. Tror ni det hjälpte eller? haha gud vad jag ville dansa när jag hörde min favorit låt. Det är inte alltid lätt! Jag sov iallafall hos min lilla bejb like always.

Nu sitter jag här nyduchad och ska snart blåsa håret. Ska susa iväg till town och käka sallad med jonnis.
Stantos sallader är fan heliga. Jag älskar älskar dom.

Snodde några bilder från snyggisen sohlin.









GODMORGON SVERIGE

Vaknat upp på strålande humör idag. Solen lyser och endast tre minus, haha! Ska börja jobba tolv istället för tre. Nu får jag något att göra iallafall. Vid sex är jag hemma då ska jag göra iordning mig för kvällens bravader. Dags att slå klackarna i taket! Taggar med denna låt.. it's fucking awesome great!


Min dag

Godnatt vänner!

Har någon märkt att jag ibland börjar med att skriva en avslutande mening, exempelvis hej blir istället hejdå. Dagen började med skola. Mysigaste svenska lektionen ever! Vi är en ganska liten grupp i våra val men idag var det en minumal grupp på 4 pers. Så vi åkte ner och skulle kolla bokrean som olyckligtvis slutade igår. Jag som har velat gå dit sen mac-stjärnan jörgen berättade det till mig. Blev bokia istället som inte hade fått upp några rea-böcker alls! Snacka om otur. Vi fikade också på ett glass place som numera säljer soppor och sallader på vinterhalvåret. Ät där om ni inte redan gjort det! billigt och gott.
Jag och fint&cleant gruppen har försökt fixa lite saker med vårat företag. Vi är så duktiga. Tror vi är duktigast på hela ljud och bild. Jag och a har ätit fet mat på ett ställe som börjar på M. Jag har hämtat ut mina underbara skor, DOM ÄR SKYHÖGA. Jag har ätit amerikanska pannkakor. Jag har hängt på stan med ett gäng brudar och även en mysig brud som hälsar från huvudstaden (hon bor granne med jidhe). Vi köpte födelsedags present för flera hundralappar och vi drack även te på mingan. Nu sitter jag och snackar skit med f. Vet jag någon roligare varelse? svar nej.
f: jag har alltid gått till samma frisör i heeeeeeeeela mitt liv.
f: eller ja okej, lovisa en gång.
o: helt tyst.
f: a, eller dig också.
GAPSKRATT.
för er som inte förstår detta så färgade jag hennes hår för något år sedan vilket resulterade i gula toner. Awesome!! det bländade så mycket att hon lös upp en nedsläckt wic-arena. WE LIKE. Nu har jag skrivit alldeles för långt. Finns vissa människor här som är så otåliga som sitter och väntar tills jag uppdaterar min blogg.. Haha! Skämt o cido! Natti lovers

outfits



Denna bilden har jag glömt att lägga ut slog det mig! Detta är två söta outfits jag hoppas bära i sommar.
Inte exakt men nära inpå. Vad tycker ni? Själv tycker jag det är sjukt snyggt!

Promenad i solen

Nu har jag lagt ifrån mig telefonen från en halvtimmes tjöt med vänner. Sitter fortfarande instoppad i min gosigaste filt och försöker bli varm efter en lång dusch. Morgonrock, i need you! Efter en dag på jobbet som gick galant har jag och jonna även träffats för en härlig långpromenad i solen. Kan inte påstå jag promenerat mycket i vinter men idag var det perfekt väder. Gäller bara att hålla tempot! Efteråt gick vi hem till mig och gjorde en kopp mango te. En favorit i hyllan!

För tillfället sitter jag och pluggar psykologi. Det är ett ganska flummigt ämne! Det hade vart roligare att gå och kolla WIC med jonna o jennifer iallafall. Men har ju lovat mig en sak och det ska jag försöka hålla.. även om jag inte kommer göra saker och ting i tid så ska jag få det gjort.

Övergår till pluggisoli igen tillsammans med soppa och efter det vampire diaries.


fu*king awesome great

Godnatt!

Apråpå min fina rubrik så är det mitt nya it-word. Det kommer bli världskänt. Trust me!
Kom precis hem från läjet har vart och kollat innebandy mot tvåååker. Kikade knappt på matchen, var mycket andra fucking awesome great stuff o kolla på. De tre snyggisarna som jag var där med var Mrs. model, Mr. old wic spelare och Mr. old classmate. Annars så blev hallongrottorna succé och även kycklingsalladen som jag och jonna gjorde.. Hur gott som helst! Kommer lätt att göras om flera gånger. Annars har jag har sovit och haltat hem från skolan. Jag har ett stort sår på hälen som inte är okej. Jonna har på tal om inget blivit ett kex och jag tittar på min fina utväxt. Ibland är livet hård. Nu sitter jag här och gäspar efter en dag i skratt. Imorgon står w-o-r-k högst på todo listan och även ringa ett samtal som jag inte vet hur det kommer att sluta. Kyss och hej godnatt på dej


Miss H.

Hej snyggingar!

Precis kommer hem från en superlång o mysig fika på mignon med mrs. heydeck. Hon har flyttat till vår andra största stad så därför ses vi inte speciellt ofta längre. Så ibland blir det någon fika emellanåt, mycket när jag brukade åka till gbg mycket. Men nu skulle hon hit då ska man passa på att träffa den solstrålen =) Hon är bara glädje och jag älskar det. I need it! Idag var också början på en ny skolvecka. Tre månader, hjälp. Sen aldrig mer.
Förövrigt så har jag börjat gå som en kärring. Ni skulle sett mig när jag skulle gå till bilen, ungefär 200 meter. Gör så jävla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tips på vad man ska göra?

Snart börjar äntligen desperate h. Alla serier börjar denna veckan så det blir mycket man ska följa. Då försvinner ytterligare några timmar på dagarna. Projektarbetet pronto! Innan kvällen når sitt slut ska jag även hinna med att baka hallongrottor som jag ska ta med till våran lilla scratch grupp. Inget svårt val. gick på feelings. Just nu spökar det en grottmänniska inom mig.. so why not?

Heydeck & jag



Snabbt snabbt

Jag som trodde det värsta var över nu.. Men snön håller i sig och den vägrar försvinna, men det är bara att le och vara glad ändå. Förövrigt så är jag pigg som bara den efter en tidig träning.
Z U M B A det var jätteroligt, dock såg man lite lost ut i början. Men hoppas det går bättre ju mer man går på det! Det roligaste var att man skrattade åt sig själv för att man såg ut som en galen gorilla men det är ju meningen att träning ska vara kul så, haha. Åt knäckisar och ägg till frulle snart blir det dags för middag! Rester från pajen igår men jag älskar det. Efter träningen har jag suttit och skrivit klart en artikel om en dietist jag intervjuade i veckan. Done done and done! Gött är det. En kvar på listan sen lite annat smått och gott. Nu blir det stenhårt plugg i en månad till sen är det påsklov och då ska jag vila huvudet. London trip? Sugen.

Mysig kväll igår hos mrs odenius. Satt och kollade på avsnitt av svenska hollywoodfruar och blåsningen.
Vi myste, vi drack te. Vi skratta, vi skrek. Om man har tråkigt ska man absolut sätta på ett hollywoodfruarna. Maria är ju helskön och hon säger så knäppa grejjer att man viker sig. Det är så det ska va!
Tonight blire jobb och måste bara säga att det är så jävla skönt att redan ha tränat. Puss på er

Måste bara lägga in detta klippet så ni kan få en inblick hur kul det ser ut. Ungefär så här;

RSS 2.0