jag och min rosa morgonrock

Hallå gullungar!

Hur är det med er? Skönt med heelg för er kanske, men för mig betyder det stäningshelg. jag jobbar dock på att byta bort en tid på lördag för s & s har avskedsfest. Inte OK att missa den känner jag då.
Nu sitter jag här iallafall, mätt, död och nyduschad. Jobbpass på nio timmar. så snacka om värk i fötterna. Dem ropar efter massage. Får hoppas på att någon ställer upp.

Igår spenderade jag dagen med lunch på paggan med en hel hög med favoriter. Först har vi emelie x2, ellen, helen, karin och ida. Invigde mina hunters igår. jag är inte besviken än. får se om ett halvår, fråga mig gärna då ;)
På kvällen var det säsongspremiär Warberg - Pixbo. Ingen bra match. Inte alls. Var faktiskt nära på att lämna matchen två gånger. Men satt där som stöd in i sista minuten. Bättre lycka nästa gång grabbar.

Såhär snygg är jag ikväll. här ser ni min nya morgonrock lite. Den är woonderbar!
100 spänn, inte så illa pinkat faktiskt.




(Kom på att det inte alls var en så bra bild på den, men den är ljusrosa, med vita detaljer)


it's a good good day

Nu är jag äntligen hemma efter en lång shopping dag på stan. Träffade Ellen runt tolv så sprang vi och köpte ett par jeans och en mössa till mig, sen mötte vi upp helen och cissi och tog en lunch med dem på mingnon.
Kyckling och fetaost paj it was. Ljuvligt gott faktiskt. jag som inte alls gillat lunchen där, men det var värt.

Köpte en morgonrock med, det var som hittat. Det var på tiden tycker jag. Kommer definitivt gömma mig i den 2night. Fick ju med mig något annat också som ni såg i inlägget under. Gissa vad? Jag har varit en jävla tjötröv när det gäller dom. Så nu mina vänner, nu kommer ni slippa mitt tjat. Tacka gud för det!
Vid fyra mötte jag upp älsklingen och gick och köpte hans fina fina svea jacka. Han är superfin i den! jag kommer vara en stolt flickvän i höst/vinter. Puss på han! stopp på espresso blev det också. så nu är jag helt slut. men det är inte över än, träning står på schemat klockan åtta! SEN sen är dagen slut. för mig iallafall..




inga aploder för bilden inte. men den bjuder jag på, haha


en fin älskling

Äntligen!! Jag har shoppat med sunt förnuf...

resize_p280910_1 (MMS)

Äntligen!! Jag har shoppat med sunt förnuft idag kan man säg ;)


hang with me

morgonens låt: HANG WITH ME - ROBYN

hej pluttisar :)

blev fan ingen sovmorgon idag. Det ringde tusen gånger, kylskåpet slutade aldrig pipa och folk borrade i väggarna klockan halv 10. jag som skulle sova länge så istället låg jag och vände och vred.
Suttit och spanat på nelly. Extremt heta killkläder dom har där också ;) men det får bli lite shopping idag på stan idag istället. Svarta byxor måste inhandlas. Jag äger inga jeans alls.

Så snart ska jag ta mitt pick och åka och möta ellen. Blir nog en lunch på stan med henne och helen :)
ska njuuuta av min lediga dag idag. jag behöver en ledig dag. för jag orkar snart inte mer. för mycket knägg här i världen så behöver avkoppling. behöver en semester också. Får vänta in london resan i vinter med älsklingen! har iaf något att se fram emot. ♥

bloggar lite mer sen ska vara i stan om 10!
puss på er


sundays are goood



Min söndag!
Mys på ett fullspäckat gekås med e. fick inte med mig så mycket faktiskt, bodylotion, sminkborttagning och sockar bara. Köpte även volympulver från Lanza utanför. Så får testa det i veckan. Någon som har testat det? är det något att ha?

Sen blev det lite pizza med f, säga hejdå till emma och sist men inte minst irene huss och extreeemt dåliga kungarna på tylösand.

update: roligaste kommentaren jag kläckte till tabita igår. (nej, vi är inte riktigt friska på våra jobb,
säger inte alltid helt normala saker till varandra)


Erik: Kolla, jag har köpt en matta.
Tabita: Ah en blå?
Olivia: Nej, den är svart. Svart som din själ.
Haha. förmodligen ingen som förstår hur jävla roligt det lät. 10 poängare! Den humorn går inte att slå.

gårdagen i svartvitt

















Det skulle blitt en kaffe men det blev istället aw på harrys med beata och louise. Fortsattade med vin hos Linn. Mycket trevligt. En bra kväll som slutade väldigt onyktert. Nu har jag fattat mig kort om gårdagen. Nu har jag en hungrig fjord som jag ska mata. kyss bitches

Myser hos havasi med em och julia. Glass o...

resize_p240910_2 (MMS)

Myser hos havasi med em och julia. Glass och hallon :) mums! Vi var JÄVLIGT rädda för en stund helt sjukt äckligt. En snubbe sprang utanför fönstret. Hoppas vi kommer hem levande. Annars farväl!


kungar eller inte

Kungar eller inte? vad tycker ni om detta program kungarna av tylösand?

jag såg nyss debatt där dom pratade just om detta program. Jag kan dock inte säga något eftersom jag aldrig sett programmet (kanske är dags nu?) har ju bara läst och hört vad det handlar om. Och då kan jag däremot säga att klart som fan det är jävligt underhållande. Hur kan man ens säga annat? sen om det är normalt eller inte är ju en annan femma. Seså nu vill jag veta vad ni tycker. Hiss eller diss?



jag har och jag vill

jag har ätit alldeles för mycket thaimat. jag har förätit mig på ostbollar. jag ser gravid ut. jag mår illa. jag är törstig. jag vill inte sova utan erik. jag vill inte att mina vänner åker ifrån mig. jag vill ha mina vänner här. jag vill pussas. jag vill ha världens bästa syster här. jag vill se min kusins lilla barn. jag vill åka utomlands. jag vill till london. jag vill ha körtkort. jag vill ha min födelsedag.



none

Tjallåå!

Hur mår ni? Igår var det jobb hela dagen så därför inget bloggande. Efter jobbet åkte jag hem till min älskling där han, gabbe, basse, nina och rasmus hade lite filmkväll. Mys! Såg slutet på filmen iallafall. Salt var det och den såg jag ju precis! Passade på att diska och äta mat då, haha. Jävla husmor jag har blivit!

Även denna dag började inte roligare. Kort jobbpass från elva till halv tre. Pengar blir det iallafall! Viiilket alla behöver ;) speciellt jag då tycker jag.

Om några timmar ska jag till gymmet för lite pump, kan bli bodybalance också & sedan träffa emma. ♥
Kan bli sista gången vi träffas innan du åker. Kommer bli sorligt min lilla fis. Så vi firar med lite thai ikväll med kanske? Imorgon åker anny också. Vafan, du kom precis hem. Det här blir bara sorligare och sorligare känner jag.
Men bilen får väl bli min nya bästis. Kommer bli en hel del körning plus plugg. Så hoppas på ett kort snart. Känns som tiden börjar rinna iväg lite nu...

Ska ta mig en kopp kaffe och röjja upp här på rummet. Ser ut som ett bombnedslag.
Åh förresten så fick min kusin en liten flicka igåår!! Soo beauti!! Grattis till henne!!

PUSS SÅ LÄNGE!

mah bitchees

Hej mina pumor! Hur mår ni? Själv sitter jag här med världens huvudvärk så har stoppat i mig en tablett så förhoppningsvis går det över snabbt. Tog precis ut en kladdis ur ugnen så den skall ätas inom kort ;) kände jag var värd det efter ett spinn-pass. Dock inte det bästa passet, hade hoppats på en annan instruktör och verkligen inte TVÅ, haha.

Ja, var på ett secret meating imorse som ni kanske läste. Jag tänker inte skriva om det än för jag har ännu inte bestämt mig vad jag vill. Ska på ännu ett imorgon kväll. Får antagligen mitt svar då skulle jag tro.
Efteråt träffade jag iallafall min älskade S. Olivia masade också sig in till stan så det blev en kaffe på espresso h.
Så tråkigt att inte se dem hemma på länge. Men jag kommer nog upp snart över några dagar.
Träffade även gubben min och vandrade även där lite på stan och kikade på vinterjackor! snart dags att inhandla en. Blir nog varsinn svea för oss detta år. (Hittade en superfin modell till honom) Att han aldrig lyssnar på sin flickvän som vet bäst.

- Nej den vill jag inte ha. Jag är säker på att jag vill ha den normala modellen!!
- du kan väl testa.
- ja, tror fan jag gillar denna bättre. ;)
jag säger då det, killar.. vad vet dom? INGET




sötidooo


secret mission on fire

Är det inte underbart att äta varma mini baguetter till frukost? Underbart gott var det!! är på utgång nu. Klockan tio noll noll ska jag på ett secret mission. Bara några utvalda som vet ;) Let's see how it ends.

Ska försöka träffa S idag. för imorgon åker dom. Nej, nu ropar pappi. kan inte komma försent. :)

Hugs x



Nu har älskling gått till jobbet. Jag kan ...

resize_p070910_1 (MMS)

Nu har älskling gått till jobbet. Jag kan inte somna om.. Vaknade helt förkyld. Igår hade vi lite mys och kikade på Ullared med Alexandra och André :) (bilden är dock från fikan för några veckor sen) jaha men vad ska jag sysselsätta mig med nu då? ;) ingen annan som är vaken?


20 september

Godmorgon!!

Eller nja, har faktiskt redan varit uppe några timmar. Men finns säkert vissa sömntutor där ute ;)
Jaha nu är det kaos i hela sverige. Det strömmar åsikter på facebook och nu lär det inte heller inte sluta på ett tag. Tidningar kommer vara fullspäckade med skanalder på alla håll. Haha! Tur att jag inte är så insatt. Men jag kan inget annat än att hålla med om att det är sjukt.

Snart väntar det åtta timmars pass med ruscher och annat kul. En vanlig dag helt enkelt. Sen har jag bestämt att träffa alex ikväll för lite tv tittande. Tänkte numera göra Ullared till en vana på måndagar! som en lite tradition, haha.
får se bara om alex svarar.. får inte tag i henne. så bejb om du ser detta så smsa mig.

Dags för min tredje kopp kaffe. kan behövas idag känner på mig att det blir en stressig dag!
puss lovers!


val-waka-waka

Nu orkar jag inte mer val-waka-waka. Nu får det räcka för ikväll. Tro det eller ej, men måste erkänna att det var lite intressant att kika på. Snart får jag väl sova. Jobb i åtta timmar imorgon.

Jag och älsklingen gick en långpromenix innan. Skönt att röra asset när man vart så seg idag. Sen kom emma och hämtade mig så åkte vi och hämtade upp lite thai mat. Sawannas!! Jag rekommenderar starkt. Så otroligt god den kycklingen är. Blev en mysig middag tillsammans med hennes mammi och hennes nya boyfriend. Nu känner jag att vintern börjar komma. Invigde halsduken idag. Så mysigt. Dock känner jag att vantarna måste på snart!

Men godnatt på er sötisar!


smile bejbs

Japp. Bra förfest igår. Jag hanny, anna och sanna tog taxi ändra fram. Snacka om lata. Men som jag sa till anna igår, man ska inte gå i onödan. Till min stora förvåning så är taxichaffisen min stammis på jobbet. Världen är så liiiten ;)
Men iallafall så var hela fotbollstruppen på oscars. Till något annat så luktade vi som att vi hade stått vid en brand. Eller var det bara jag som kände det? Ingen okej lukt när man redan känner stanken av alkohol.
Var det bara jag, eller däckade ni också med sminket utkletat i ansikter och håret åt alla håll? Jag lär mig aldrig. Hate it. Jag är nog inte lika vis med några shottar och drinkar i kroppen om man säger så!

Så var som sagt sista festen med dem nya norgenissarna. Kommer.. belive it or not.. sakna S kåta jokes och hennes "berörningar" haha det finns bara en som du. Men vem vet, kanske kommer upp och morsar någon gång. har världens roligaste film på dig från igår. Dödar du mig om jag lägger upp den? Den kommer nog få många visits.

Nu sitter jag här, med en vagel i ögat (dock inte så stor än) men väldigt irriterande. Har duschat och ska snart åka och göra sverige en tjänst. RÖSTA. Yes. Sen ska jag bege mig till e, en långpromme. Kanske behövligt.


brunis are back!




kissie lips haha


här vaskas inget


nice dresses huh?




Here it is! jag är så såld..



Here it is! jag är så såld på denna långklänningen. So beauti!!

vi säger hejdå för ett tag, S & O

Hello babes!

Lite tyst har det varit på någon dag. Dessa två senaaste dagarna har bestått av jobb,träning och fredagsmys. Lite candy och movie är det som hör till fredagar ju. Nu har jag precis jobbat klart för dagen, ätit en god middag bestående av kycklingspett och klyftisar med päronen och ska strax börja fixa inför kvällen. Varje lördagsproblem består som vanligt av den berömda frågan: - "Vad ska jag ha på mig ikväll?" Den har hanna hört ett antal gånger. Ikväll är det sista partykvällen med S och O. Vad ska jag göra utan er? Måste ni också lämna mig?
Men jag ska ta vara på kvällen så hoppas på en lika bra förfest som förra helgen. Taggad till tusen är nog vi allihopa.
Speciellt S. Din lilla skitrumpa.

Mitt mål för kvällen är att inte dricka så mycket så jag mår dåligt imorgon. Ska nämligen stämpla in halv ett. So let's  se. Dock handlar det bara om några timmar. Så det ska jag klara. Har vart värre kan man ju säga. Det vet du, fiona!


ta hand om er mina pälsklingar

I LOVE THIS TRACK

Mysungar på espresso house.

Mysungar på espresso house.

Dock var frapinon väldigt äcklig igår. Mådde illa. Jag skulle tagit islatte.
Köpte en svart långkjol som jg gått och kollat på varenda gång inne på HM. Så nu är den äntligen min!
frågan är bara när jag ska använda den.. Kommer nog något bra tillfälle. Får lägga upp en bild på den inom kort.

Kvällen spenderades hemma med pizza och kycklingsallad som ni såg i inlägget nedan. Gott!
Så idag blir det sallad till lunchlåda. smarry. jobbar nämligen hela dagen idag, men det ska nog gå bra. Känner mig helt utvilad. hehe. på tiden :)

Dags för lite make, sen åker jag till jobbet och tjänar lite goa cash. KYSS




Nu blir det pizzatime i ösregnet med älskl...

resize_p150910_1 (MMS)

Nu blir det pizzatime i ösregnet med älskling, mami och papi :)


here we go again

Litet snabbt inlägg innan bädden kallar. Dessa två stängningar har gått galant, blev till och med klara fem minuter innan. Nice work! en stor anledning är väl att folket börjar dö ut, haha.

Nu är jag så jäkla trött så jag borde lägga mig egentligen. Så "råkade" jag sätta på datorn ändå så vipps hamnade jag här. Måste bara ge en fet eloge till min mammas lunchlåda hon gjorde till mig idag. Sallad, cous cous och köttgryta.. Det var riktigt gott... :) det kommer nog bli en favorit

Innan jobbet träffade jag my girls för en fika i stan. Hannie, anna och havasi. Blev lite goda snack och skvaller om helgens bravader. Ni vet tjejer. Självklart satt vi på espresso. Min snygging jobbade ju idag också! Lite ovant att se dig där, alex ;) men lär ju vänja mig snart eftersom jag är där i princip varje dag.

Bästis är gone igen. Dont leave me honey! i need u!
Jag hoppas du tröttnar så du kommer hem och leker med mig igen.

Snor bilden av dig S.. FÖR det var JAG som fikade med dom INTE du. Haha.

Godmorgon bajbs!

Hur mår ni? Jag mår iaf väldigt dåligt när jag kollar ut genom fönstret. Nu kommer hösten.
Jag gillar faktiskt höst om jag ska prata direkt från hjärtat. Oktober är faktiskt nästan den bästa månaden eftersom jag för varje år blir ett år äldre, haha. Kommer nog snart inte längta tills jag blir äldre. För äldre än 22 vill jag nog inte bli. Så där kommer nog stanna ;)

Nu har jag fått i mig mitt morgonkaffe och funderar på vad jag ska göra med dagen. Blir nog storstädning i mitt rum. Börjar damma igen. Sexton noll noll börjar jag iallafall jobba. Ännu en stängning på g men ska nog gå bra.

Någon som frågade i kommentarsfältet vart jag köpt mitt svarta hårband. Om jag tror det är det jag tror det är, så kommer det från Bik Bok.

Är så snäll så jag bjuder på en låt.. fast den är mest till dig malin :)


SALT

Igår efter en oerhört stressig kväll på jobbet, gick jag och min kära vän Helen på bio.
SALT it was med den underbart snygga angelina jolie. Nästan så man mår dåligt när man ser henne, haha.
Jävligt cool och bra film iallafall. Fick reda på att hon till och med gör några av hennes stunt själv... how nice?!?
filmen rekommenderas starkt!

helen är för underbar. blev en hel del rötna skämt som drogs.
Jahaaaa, har du din bicicleta här? haha. det låter verkligen inte alls kul. Men lovar er, sjukt kul.
Hittade även en annan bicicleta som var så fin med alla möjliga färger. Denna bicicleta tillhörde inte en kvinna som man kan tro utan en man. våga vara udda!! go go go man


Kärlek


http://www.henrykole.se

Var jag tvungen att se dessa skorna? Hur underbara? Jag är helt.... in love!
Synd att dem inte var en tusenlapp billigare kanske, haha. Eller synd att man inte var miljonär for that matter...

Dags för lite bättre updates nu tycker jag!

Dags för lite bättre updates nu tycker jag! I totally suck at this! Kommer nog aldrig bli känd, hehe.
Nää, skämt o cido. Men ibland händer det så mycket saker att man inte ens hinner tänka.

Sweeeeet sweet saturday började med träning, lunch på paggan med pojken sen leta pressent till anni med hanna, anna, julia och ronja. Blev väldigt snuskig vid underklädersavdelningen. Ska inte gå in på detaljer här för kan ju finnas känsliga läsare. Blev bara TVÅ stopp på espresso house. jag är helt klart en trogen stammis. finns ju inget bättre här i lilla varberg. Sen hämtade chrille upp mig och havasi så åkte vi på roadtrip i ösregnet till kungsbacka för att hämta min lilla lischbrud. Sista stoppet blev på donken.

Kvällen i alla ära
spenderades hos älskade bästis. Hon och anni hade som sagt b-day party. Kvällen blev lyckad från start. God mat och alla mina älskade vänner samlade på en och samma plats. Något annat som var väldigt kul var att mallan var här och gjorde helgen ännu bättre. puss på det ♥ så levde upp till mina höga förväntningar om jag ska summera kvällen kort. Fick lurat några att jag var handmodell. jag är nog väldigt duktig på att ljuga (nej inte alls) eller så var folket väldigt alkoholpåverkade. Men men, natten slutade däremot väldigt väldigt dåligt.
du vet att jag finns här för dig bejb.













sexy bitch



soffhäng

soffhäng på högnivå. jag och luisa var nog lika trötta. imorse när jag kom hem så däckade jag vid soffan, inte ens mitt morgonkaffe hann jag dricka upp innan jag slocknade totally. men jag gick faktiskt fram och tillbaks till stan imorse, så blev en liten promenix ändå. vi har inte gjort ett pess idag. snackat skit och slösat dyrbar tid.

Dagen fortsatte i lathetsspår faktiskt. behövde känna mig som en soffpotatis idag faktiskt. har inte rört mig ur fläcken så ikväll blir det nog inte ändrig på det heller. Ska ta mig till ica och handla lite bara, för mamma handlande nog allt till min o älsklings taccokväll. för suugen på taccos idag. mums

nu ska jag inte skriva mer. jag är görtrött. whats wrong with me??? ;)
taggar morgondagen med party för mina älsklingspinglor anna o kajsa.. åh en annan favorit kommer ner till varberg. Kommer bli en sjukt bra helg känner jag på mig. ♥


en bild från igår

Gott med rast!! Erika har bakat cupcakes. ...

resize_p090910_2 (MMS)

Gott med rast!! Erika har bakat cupcakes. underbart gott! :)


häng med girlsen på e house

Idag har jag hängt på e house med mina favvogirls! Som vanligt blev det en islatte. Kommer nog aldrig att byta ut den. Jag som älskar den sååå. Jag är rättså sliten efter dagen som gått och det gör det inte bättre för jag ska jobba, hehe. Men brukar oftast bli piggare på jobbet :) träningsvärk på G!!!

När jag kom hem blev det lite mat, tomatsoppa. En favorit i vårat polska kök. och även en hel hög med pressenter från lodnon. jag visste ifs att jag skulle bli en kofta rikare. men inte två koftor, ett linne och ett par nya converse rikare. fick även chai latte pulver, toblerone (också en favorit. ser att jag har en del favoriter i detta inlägget redan), annan choklad, kakor och en halv meter pasta. Nyfiken på hur det smakar. och till sist knäckebröd med massa frön på. Like i like it.

Nu sitter jag och surplar svart kaffe med lite god toblerone till. yummie. snart blir det möte med bossen, sen stängning.. nu kör vi maccedonkan ;)




(fick inte med bild på kråkan och jullebulle)

News



extremmmmt dålig bild, sitter väldigt fint




Då har man varit uppe och tränat sen sju! ...

resize_p090910_0 (MMS)

Då har man varit uppe och tränat sen sju! Pump med helen och sen avslutade vi med pw tillsammans med söta ellen. Nu har jag gjort mitt. Nu, KAFFE OCH GRÖT


Borde vara olagligt!!! Sjukligt gott.

resize_p080910_1 (MMS)

Borde vara olagligt!!! Sjukligt gott.


passion för iste

Iste är nog min och alexandras nya passion. Har druckit den en gång innan faktiskt, men satan vad go den är. Nu ligger den på samma nivå som min islatte. Det kommer bli ett svårt val i höst. Jag som bara handlar på espresso (ni ska se mitt kvittoutdrag) jag är fan stammis.

Innan det var dags för jobb cyklade jag och alexandra till stan som sagt och satt och pratade om allt och inget. Så mys! Vidare till jobbet började jag inte förens efter en timma. Självklart jävligt irriterande då jag redan haft en väldigt dålig dag. Så en fick gå hem, jag fick jobba en halvtimma, sen rast, och slutligen jobb till åtta. Kan väl säga att hela kvällen gick i ett såkallande "ond-hets-tecken". Och det förstår jag varför inte vissa förstår. Det gör mig... ååh det gör mig så arg. Känns precis som iste. iskallt. höhö

Mötte sedan upp ido, gick till kvantum. Kunde inte slita mig så köpte en mörk choklad, 70 %, mint.
Jag har bestämt mig för att testa alla smaker. Det som är det bästa av allt är att det är nyttiiiiigt ;) (ah, kanske inte i för stora mängder) Kvällens film blev en Irene Huss film som jag inte minns vilken. Somnade i slutet iaf.


bilder från aleeeeeex









LINA ALBEROTH

Sitter och kollar på extremt oldie pics på mig och lina. Sitter och fnissar för mig själv. För jag minns så väl. Hur roligt och alla konstiga saker vi gjorde hela tiden. Så här kommer några bilder. Som sagt, en bild säger mer än tusen ord. Det stämmer.


Första bilden tog lina på mig som hon sedan ritade av i något dator program. Som dem sa på begravningen är hon väldigt konstnärlig som ni ser.





Jag försökte då göra en lika fin tillbaka.. men slutade såhär..




Några parties:













Pepparkaksbak:









smygåt bananer på kvantum


Här vann hon pris för bästa julkort



Skulle kunna fortsätta i evigheter och visa vartenda kort.. Men nu funkar det inte.
Kom tillbaks.


MY SPECILITE....



Vet inte om det ser så gott ut men detta är iallafall min specialite!! ;)
(Det ska likna omelett) ägg, vatten, kryddor, skinka, tomat och keso vid sidan om.
Värt att testa! Väldigt mättande.

Nej nu får jag göra något åt dagen. Varit en väldigt tuff och jobbig morgon. Många tårar och många kramar.
Vi samlades på blåddan för lunch efteråt, vilket var väldigt skönt. Blev dock bara en latte för mig!

Ska sminka mig lite nu och dra in till stan med alex! Jobb kl. halv fem sen mys med brudarna ikväll! kanske lite övernattningsparty, haha. Kyss på er

Nu blir det jobbigt!

Vi köpte blommor till dig igår Lina. Det kommer bli så fint.

Nu börjar det kännas. Det är en sån underlig känsla jag har. Det gär som en klump i magen.
Är verkligen detta på riktigt? Men vännen, vet du vad? Du har det bra nu. Jag lovar dig. Vi ses snart!
Nu återstår det ett par timmar i kyrka
n. Det kommer bli sorligt men fint! Det lovar jag dig.
jag tänker på dig hela tiden. ♥ ♥

buuumby ride

Då har det gått några dagar sen jag bloggade sist. Stängningshelgen är över! Nu kanske jag borde ta igen några timmar sömn. På lördagsnatten hämtade vi min väldigt berusade pojkvän. Han visste varken vad han hade gjort eller var, haha. Han var väldigt rolig ialllafall.. gjorde grimaser bakom ryggen på min arbetsledare and so on.. Lite crazy ;) han borde passa sig för anna!

Söndagen började med att gabriel kom hem med färska frallor eftersom jag hade lovat frukost till killarna. Blev en hel del snack om "gårdagens extremt fjortisfylla" Den ena ramla i den andres kiss, den ena går ut och går helt ensam och ramlar dessutom i trädgården ... vet inte om jag vill berätta mer?! ;) Sen åkte vi ut och kollade på när några grabbar spelade paintball och avslutade med donkenmiddag. Perfekt när jag skulle jobba va.

Mina pinglor, Nani & Emm.



Kvällen såg ut såhär... nja inte riktigt.. blev ett antal cheeseballs också.
Riktigt mysig kväll med alexandra. Vi satt bänkade framför Ullared, Danska hollywood fruar (How patetiskt?)
och sex education (väldigt intressant, fick lära oss hur man trär på en kondis) Men vi tackar för det!
för övrigt var det en väldigt trevlig kväll bejb.




ANNA IS BACK

åh vad jag saknat dig bruttan. nu är du hemma igen och vi har mycket att ta igen. ♥
kommer bli mycket crazy partys och utflykter... det kan du fan ge dig på!

idag har jag fikat med mina hoes. Säna bänäna, luie och änny.. och den störta hoen av alla kom också förbi en sväng. En liten paus i hennes nu upptagna vardag. Hon har nämligen skaffat sig en ny hobby som ligger henne varmt om hjärtat - Politik. Kanske är lika bra så slipper hon gå runt och tänka på snusk 24 timmar om dygnet. Men så är hon, men vi älskar henne ändå.

fick köpt ett fint örhänge av fjädrar. jag o luie kom på den brilljanta idén att köpa bara ett par och sen tar vi varsitt eftersom man ändå bara använder en utav dem. Även en gosig kofta följde med mig hem.. nu ska jag leva snålt inte ta av mina sparpengar. Jag har lovat mig det. Jag ska hålla det.

jag är så jäkla trött fortfarande. riktigt sleten sen nattstängningen igår. två kvar sen är helgen över. Kanske borde lägga mig och vila i en halvtimme.. lutar åt det hållet faktiskt.

Pics sen idag.


var tänkt att jag skulle göra alla bilder svartvita idag. men jag orkade inte.





feathers....me like





Shutter Island it was!

Några chips fetare och ett antal godisar senare.... sitter jag nu hemma och mår som jag brukar göra efter skit. vaaaaarför lär jag mig aldrig? Jag mår ärligt talat väldigt dåligt när jag äter. (OCH nu menar jag inte ångest för jag ätit godiset) utan på riktigt. Jag känner mig helt sjuk rättare sagt. Det är alltid efter godis. Men tur att det inte blir så mycket godispåsar ändå.... nog om det. nu vet ni det. jag ska inte trötta ut er med mitt klagande ;)

Jag var hemma hos björn med em och vi kollade Shutter Island.
Extremt konstig film om ni frågar mig. Ganska förutsägbar också, även fast man vill tro motsatsen så är det alltid så man tror innerst inne. Tycker den påminner om en annan film fast det handlar om en kvinna.. Kan inte riktigt än säga om jag tyckte den var bra eller dålig heller. Men det är något med sånna filmer som gör att jag blir mer och mer insatt. Så okej, den var nog väldigt bra ändå. Haha!

Sitter här och laddar mentalt inför bränna-bort-fettet träningen imorgon. Spinning klockan 12 är spikat! Finns ingen återvändo! sen ska jag träffa mina girls på en fika. Ser fram emot en stäningshelg med, haha.



metallic sculls



Inköpta i halmstaden. Dum som jag är råkade jag klippa bort den sista döskallen som fattas där. Jag kollade inte riktigt på vad jag gjorde när jag beskärde bilden så en döskalle dog där. Skyller på hårfärgen. Men såhär ser dem ut anyway.

21:11

hello darlings! what's up?!

Jag har iallafall sån otrolig träningsvärk i ryggen. Ryggen är det värsta stället man kan ha träningsvärk på enligt mig.
Men annars finns det väl inte så mycket jag kan klaga på här i världen. Suttit och kollat på fångarna på fortet men tröttnade på pauserna så strundade i det sista nu. Fast.. ifs måste bara se vem som vinner.. hejjar ju på handbollslaget som jag gjort sen de första!!

Jag märkte innan idag att jag hade en hel publik tittande på mig när jag gick ut från jobbet. Jag hatar verkligen sånt. Om man ska kolla, så gör det lite diskret istället? Jag vet inte vad som var det intressanta faktiskt. Såg jag konstig ut eller vad var grejjen? Det roliga var att de aldrig slutade glo heller tills jag åkte iväg med bilen.
Har ni inget bättre för eeeeer? ;) kanske var för mitt hårband.. vem vet.

Jaja, nu måste jag springa ner till tv:n igen. Spänning där typ!
Nattipattii lovers

NEW



Nyinköpt hårband. jag tycker det är görsnyggt! Dock blir det extra fint om man lockar håret lite grann och har det lite busigt sådär.

Summering...

Här kommer en liten summering av GBG. Mysfaktor på riktigt hög nivå. Skippade vinet för vi hann inte till bolaget i tid för vi tack vare em tog fel spårvagn på väg långt åt ...... Fick oss istället en promenad. Uppförsbackar är det enda blicken skådar där, haha eller hur malin? Hela kvällen bestod mestadels åt skratt. Naturgodis och chilinötter för min del. Malin körde på någon äcklig cheese dipp. "Det smakar som den på donken" Ah, eller hur. Det var ett taskigt skämt. Jag som bara älskar den dippen på donken. Den är nästan farlig.

Vi kollade på fångarna på fortet och en film som jag visst hade sett 2 long time ago. Sen bääddtime!

Malin: Fan jag vill också ha ett åtta-kantigt rum.
Emma: Ja, det har helt sjukt många vinklar. Kolla bara på dörren.
Det blev knäpptyst.
Sen börjar vi asgarva. Hennes dörr är helt sne. Han som gjorde den måste varit blind, haha.


Tisdagen traskade jag och m på stan hela dagen. God & nyttig lunch samt shopping!
Var så sjukt kul att träffa er tjejer. Det räcker med att man kollar på den andre så skrattar man. Men tack för att vi fick komma em, fast du sliter på plugget. ♥ Nästa gång blir en helg och fet fest.
Kvällen avslutades hemma med promenad och zumba.





Bjussar på dessa:
















RSS 2.0