återfunnen kärlek mellan mig och karin


Måndagen som skulle varit min lediga dag blev inte så ledig till slut, och inte blev jag ledig imorgon heller.. ;)
Det blev jobb idag och även imorgon. Känns faktiskt bra även om jag fick ställa in mina planer!! riktigt kul idag så gick så satans snabbt!! förstår inte hur tiden rann iväg, så vipps var klockan sex. Efter jobbet gick jag direkt ner till friskvågen. Atleast!! Längesedan sist. Börjar känna mig lat. Träffade A så den långa väntan innan passet blev genast mycket kortare. Vilket flyt jag haft idag ändå.

Min finfina vän karin fick jag träffat en timma åtminstone. Hon bor i Oslo numera så hon är MER än saknad här hemma. Vi fick lite kvalitetstid och det gillar jag ♥
Pricket på I:t är att vi idag fick veta att vi legat på BB tillsammans och lekt när vi var pysslingar. är världen inte liten? Synd att vi inte höll kontakten där som ett-åringar ;) Kul att vi hittat tillbaka till varandra!! Mammy letar för fullt efter ett kort på oss 2. Hittar jag det, blir du den första som får det! promisss.

Nu säger jag godnatt till er sötetossar. Behöver lite skönhetssömn. fått sånna fina ringar under ögonen. Hett äre!


ett par fullisar



gold and white

Hello sunshines

What a good day!! Vaknade dock en aning trött men mår ändå prima. Åtta trettio stod jag på trafikskolan för veckans körlektion. Nästa går bättre säger jag bara ;) Nu ska inga sjukdomar störa!

Sjukt att jag är så trött efter helgen. Får ta igen sömnen denna vecka. Ledig för hela slanten.
Blev cirkus 29 h sen torsdagen. Har man varit sjuk och gottat sig i Milano så får man jobba ikapp, ha ha.

Nej förfan, måste ha käk... åt klockan åtta så magen kurrar här. Ska försöka träffa karin innan jag och bejb åker och invarderar gekås denna måndag! Måste köpa lite behövande things.


Båda dessa saker är från Milano, givet!

halsring



heeey godingar!

Vad gör ni denna lördag? Kom hem för ett tag sen från stantons. Käkat med S och min andra fina vän H. Blev kyckling och baconpaj och den smakade INTE.

Som sagt var gårdagen lugn. Har work-helg så igår var det jobbsan hela dagen även idag.. Så spenderade kvällen med BB samt salami, olika ostar, vindruvor etc. Skrev som sagt ett inlägg från mobilen som aldrig kom upp. Jävla CP! förstår inte problemet.

Ikväll så har jag inte bestämt mig om det blir utgång. Är lite sugen faktiskt men samtidigt väntar öppning imorgon.
Förresten, vad tycker ni om min halsring som jag beställde för någon vecka sen? Har inte hunnit visa den än för den legat hos e. Sjukt snabb leverans!! Gilla!

köösss

SMS-inlägg


romanic skirt

Nu blir det jobb för hela slanten! Först några timmar på M sen vidare till C för avverka fler timmar. Ciao!





Kjolen är från Zara och följde med mig hem från Milano

New neckless



Nytt halsband i samlingen! Jag älskar att det är så stort och fett.

UPDATE halsbandet kommer ifrån H&M i Milano

tillbaka till verkligheten

Godkväll stjärtisar,

Hemma igen! Känns skönt att komma tillbaka igen efter sjukdom och semester. Komma in i rutiner som träning osv.. Sakna sakna!! Kom egentligen hem igår men spenderade kvällen i min favorit famn.. sen idag var det 9 h på Mc Donalds. Jag är glad att vi kom hem hela iaf. Ni som läst och kollat på nyheterna så var det en man på en annan flygplats än den vi var på i Milano som hade en bomb eller vapen med sig.. jag minns inte riktigt vad det var.. Men som tur var kom han inte till bergamo ;)


Milan pics

breakfast time day 3!

Lite av det som bjöds på hotellet.. Självklart fanns det massa söta bullar med.
Hur man kan äta det på morgonen förstår jag inte..





ringen är faktiskt rätt ny. färgen är så härlig!


söt rosa spårvagn som jag lyckades fånga


söt unge som matar äckliga duvor


underbara moster


Det jag blev mest förvånad över var att jätte dyra bilar parkerade såhär och vissa med däcken trottoarkanten.. har en värre bild kommer i något annat inlägg.












många bilder på bilar nu känner jag. haha. denna sort var en "vanlig" bil i milano ;)

Nu har jag tappat bort mig vilken dag jag har tagit bilderna på. Men spelar ingen roll ändå!
Hoppas ni tycker det är kul att kika på (Ni som inte varit där) Mysig stad som jag rekommenderar varmt. Speciellt för den som vill göra av med pengar. Nu börjar jag frysa så tänkte hoppa in i duschen!

Puss



Second day in Milan

Hi you,
Spelar ju ingen roll om jag gör radavbrutningar i detta inlägg för det visas ju enda i en enda stor klump. Säkert att ingen av er vet hur man åtgärdar detta probb? :) Tänkte att jag skulle blogga lite varje dag så man har färskt minne så att säga hehe. Men igår var jag så jäkla trött, för dagen började med promenad från tio till tio/elva på kvällen. Så jag var rätt så mör om jag ska summera det så. Jag vet inte hur långt inlägget blir men skriver lite under bilderna istället så det inte blir så mycket text..
Bilder från andra dagen
badrummet får några points
Middag på någon restaurang
pasta med färska tomatos.. yummie
i denna fina byggnaden kunde man hitta fina butiker tex. Prada, Louis Vuitton..

och McDonalds... haha
Så får räcka för idag.. kommer såklart fortsättning bejbs
man är inte pigg när man vart ute hela dagen.. Nu ska jag tvätta bort sminket och nana i den sköna sängen.
Godnatt!

1rst day in Milano

(Inlägget kommer in en enda stor klump, fast jag har radavstånd. Någon som vet hur man tar bort det?)

heyy bajbes!
Nu har vi anländit till hotellet igen efter en hel dags promenad runt om i Milano. Vilken fin stad!
men har inte gått in i en enda affär än, vilken skam va?? men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.
Morgonen började med god frukost på hotellet.. Ser rätt OK ut ;) blev dock väldigt ledsen när jag beställde in en latte och fick en kopp varm mjölk. Men har lärt mig idag att latte är mjölk på italienska och då får man beställa en latte machiato. Latte kommer ju härifrån så vi säger väl fel i sweeds.. Frukosten ser rätt annorlunda ut här än en frukostbuffé hemma. But it's good!
Efter den tidiga frukosten började den eviga promenaden runt Milano. Min sis has arrived to! Soo much fun : )
lunchen blev på ett väldigt fin restaurang med endast buisness men ha ha. Kände att vi passade in där som fisken i vattnet, nat. Vi beställde in varsin pizza, jag en calzone. Ett måste och testa i Italien. Kommer inte pizza härifrån?
Summan för 4 pizzor blev över 700.. hjäälp!
Resten av dagen har vi spendrat med att kolla byggnader och annat. Många fina gränder man kan hitta här med mysiga innergårdar. Så är det när man är här med en arkitekt.. något säger mig att det inte är slut än.
Ser dock fram emot att se den fina katedralen.. bilder lite längre ner. Nu inväntar vi moster och kusin. Blir väl middag på någon restaurang ikväll kan jag tänka mig. Och just det.. Det är VÅR väder här. Wonderful!
Skönt att känna värme och härliga solstrålar mot ansiktet.
mam & paps rum. vårat är såå mycket finare!








powerful







la restaurante









sista bilden är på hotellet där vi bor..

- Finn ett fel


Finn ett fel! Eller ett, flera kanske? ;) hahah.

Nu har jag packat väskan. Är ganska stolt över mig, det gick snabbt och har typ ingenting med mig..
Eller jag är inte stolt jag är mer förvånad. Hur kunde det vara så lätt helt plötsligt. Det jag är rädd över nu är sminket. Det ligger i en påse. Hoppas jag inte behöver slänga något!

Nu ropar dom på mig. MILANO NEXT! Byyeee varberg and hello vår in milaan!

A & C

Hej darls,

How are you? Sitter och väntar på E. Ska strax göra panncakes till honom! Väntar lite så de är nygräddade när han kommer innanför dörren. Idag ska jag känna mig som en ny människa i princip... Haha vilket jag inte gör! Efter mer än en veckas död i sängen så borde jag vara mer levande nu än någonsin! Well well.. Det blev jobb för mig igår, gick bra till en början. Var dock i slutet där kände illamåendet i strupen. Hate it. försvinn med dig.

Ska inte stanna här så länge till. Väskan ekar tomhet hemma, åker till Milano idag. Ååh, det ska bli så roligt!
Nu kan jag ÄNTLIGEN bocka av ett av mina längtade resemål. Och får göra det med underbara moster och syster, det kan inte bli bättre. Nu är alla friska och mår bra.

Måste tipsa varberg om att vi på Claudell, fått in supersnygga smycken. Jag kan säga med handen på hjärtat Jag diggar hela kollektionen. Då menar jag hela också. Så snyggt! Finns en lite mer rockig stil och en stilren.
Så jag välkomnar er in hos oss!






örhängena som ni ser på bild nummer två är TO DIE 4

sweetnessies

Godkväll mina hjärtan!

Jag hoppas mina fina vänner mår bra. Själv har jag bara en retligt hosta som vägrar försvinna. Men det bästa är att jag planerar att gå till jobbet imorgon och då är det på bättringsvägen. Hoppas innerligt inte för fler hostattacker under nattens gång. Får bli mer medicin på det!

Jag hoppas ni alla hade en mysig alla hjärtans dag igår, tillsammans med er pojkvän/flickvän/vänner eller familj!
Ni får gärna berätta vad ni har gjort, så kommentera gärna. Dont be shy!

Så nu får ni min kärleksbild plus en fin låt. Perfekt bild tycker jag! Med "hjärtat" i bakrunden och allt.
söta angi som upptäckte att vi har ett kärleksträd bakom oss. So cute.




big big love

Hello!

Nu lever jag igen eller jag känner mig mycket piggare. Imorgon är jag förhoppningsvis 100 procentig så jag kan jobba. Under min sjukstuga har älskling kommit hit med ben and jerrys och nya cosmon! Han gjorde veerkligen min dag då ♥ När man mår värst och sängen har varit ens bästa vän, snacka om ljus i min dystra tillvaro ;)
Där ser du honey, du kan om du vill. Det är inte så svårt.

Igårkväll var faktiskt också första dagen jag fick i mig mat. Jag har mest petat i maten och fått i mig en halv macka.
Eftersom jag varit så sjuk så orkade jag inte laga mat (vilket jag självklart hade gjort om jag hade varit frisk) så jag och min älskling åkte och beställde thai. Sen köpte vi jordgubbar, melon och ananas samt choklad!
Jag fick i mig 2 portioner mat me! Stolt. Det behövde jag verkligen. Sen bastade vi och åt chokladdoppade frukter. Det blev trots allt en perfekt alla hjärtans dag iallafall ♥ Jag hade dock önskat att jag hade lite mer energi.










Sista bilden är bäst! Min lilla modell, som jag älskar dig!! :)
You and me forever!

hemsk natt :(


Vilken hemsk natt jag har haft. Eftersom jag har influensa så äter jag lite olika mediciner för att må bättre. En utav mina hostmediciner (ja, har flera) ska man ta på kvällen och utav den kan man känna sig lite trött.
och ni förstår inte hur trött jag var igår. Mina ögon var så tunga att jag inte orkade kolla. Men trots detta kunde jag inte somna på ungefär fyra timmar så istället låg jag och vände och vred på mig. I denna stund var jag fortfarande vaken men hade ingen kraft att röra ett finger.
Det var ungefär när klockan slog halv två då jag kände hur  det spände till under bröstet. Jag hade så ont att tårarna bara forsade. Känslan var obeskrivlig.

Så fort jag la mig ner så stramade det åt ännu mer. Tänk er ett skärp precis under bröstet som sitter 10 gånger hårdare än det ska. Jag satt på kanten av sängen i mer än en halvtimme och skakade. Jag hade så ont att jag bara ville sätta mig i bilen och åka till sjukhuset. det gjorde verkligen så ont.
Efter pappa hällt i mig lite vatten och fått mig att andas lugnt kan jag med en hyffsat ro sitta och luta mig mot väggen. Tillslut gick smärtan ner och jag somnade och vaknade inte förren på morgonen. Det var en sån otäck känsla, ville bara försvinna :(

För tillfället känner jag mig helt handikappad. Kan inte kolla åt sidorna för då gör det så brutalt ont i höger sida. Frukansvärt. Får lägga bort datorn nu!

H&M:s Conscious Collection



Gjorde ett litet kollage av HM:s Conscious Collection. Kärlek till den.
Underbara plagg som skriker kärlek och romantik! Släpps den 14e April.
Här ovanför är mina favoritplagg. Resten av plaggen hittar ni HÄR.

animation

Hej på er!

Förhoppningsvis mår ni bättre än vad jag mår för tillfället. Jag har fått the flue like i said.
Natten till idag har varit hemsk. Flera gånger vaknade jag upp av att jag frös men ena stunden svettades i floder. Det är inte roligt när man är stuck i sängen. Hostan eller ryggen mår inte bättre idag heller.

Får väl vänta på bättre tider. Så hade inte suttit fel med en bra modetidning. Nya ELLE kanske?
Någon vänlig själ som vill komma med den? ♥

make gif
Gjorde en liten animering sen min o alex spadag! Extremt mysigt.

styleroom


Ligger i sängen i pain slemhosta ryggvärk halsont. Just i dessa tillfällen som man tycker så otroligt synd om sig själv! Konstigt. Jag legat i sängen och surfat runt istället, kollat på heminredning och fått inspiration.
Flytta-hemifrån-längtan.

Känslan att få bestämma över sig själv. Ingen säger till vad som är rätt eller fel, man äta vad man vill. Glass till frukost varje dag? Haha. Nej det ska mina föräldrar inte klaga på. jag är ju duktigast när det gäller frukost. Gröt med frukt. Finns inget att klaga på där inte. Men men ni fattar poängen! Frihet ;)


en stol i den modellen vill jag ha, fast med annat material..




Är på jakt efter något liknade, bilden ovan.
Samt en snygg golvlykta. Hittar aldrig någon perfekt. Village hade ju görfina, men dem var slut tråkigt nog. Några tips?

Sängligg


No work for me today. Ringde 20 minuter innan jag började och sa att jag inte orkade röra mig. Hade bestämt mig för att ta mig till jobbet ändå men in i sista sekunden så orkade jag inte. Sedan dess har jag sovit och lidit. Har jätteont i kroppen. Jag hoppas att det är något som heter träningsvärk annars är ju det ett känt tecken på influensa.

Nu har jag tagit på mig lite kläder och ska snart iväg på kalas som jag lovat min kärlek. Får hålla ut i några timmar sen får jag hem till sängen igen! Hoppas jag inte blir sängliggandes imorgon med.

Har suttit och fixat lite med bloggen. Nu kan ni numera gilla min inlägg!! :) Do it!
sen har jag fixat så att man kan översätta min blogg till olika språk och en bloglovin ikon så ni kan följa mig enklare där. Kul va?

Men ändrade också så att rubriken skulle vara centrerad? Är den det? Enligt mina inställningar har jag gjort så som man ska göra. Men ändå syns det bara när man förhandsgranskar och inte heller när man sparat och uppdaterar.. Knas


Åååh är en liten sucker för dessa skorna. Så djävulskt snygga! Någon som vill sponsra mig? ;)

sick or not?

Godmorgon,

Eller ja till er som har vaknat iallafall. Själv gick man upp klockan åtta och såg fram emot att gå och köra easyline.
Men nej, det blev ingenting med det. Tog mitt sunda förnuft och stannande hemma. Hade så otroligt svårt att andas imorse (Bättre nu) och fruktansvärt ont i halsen, vilket jag fortfarande har. Så hoppas inte att detta är början till någon sjukdom. Har ju milano next up ju?

Har istället suttit och pillat lite med bloggdesignen. Ska försöka mig på en ny header och lite annat framöver. Nu blev det mest småsaker. Man fastnar ju alltid och så vips har det gått flera timmar. Jobbet kallar om 45 minuter. Det är bara 2 h så det ska jag nog klara. Är jag inte bättre efter det så är jag sjuk. Typiskt.

Min lilla rosa sak



mp3 är det nya


Hej,

Så himla typiskt när jag skulle mobilblogga igår så kom inte inlägget upp. Fråga mig inte varför, så bifogar bilden här. Tyckte det var så jävla roligt och ville dela med mig lite, ha ha :)

Har precis fört över nio låtar exakt till min nya mp3 spelare. Erosa sådan, alla mina tekniska produkter är nu rosa. Det gillar vi! Det var ingen märkvärdig. Liten, rosa och prisvärd såklart. Ska sno älsklings låtar imorgon, men nu har jag iallafall några.

Övningskörde faktiskt på kvällen också med papi o erik. Gick väl bra, bättre att ha med honom eftersom man lyssnar lite mer på sin boyfriend än farsan som gapar ;) Undra varför det är så? tror inte jag är ensam om att tycka det...


Så tillbaka till inlägget som skulle kommit fram igår. När jag skulle lägga mig och sova igår så ligger det en ORM i min säng. Jag hoppar till, jag blev så jäkla rädd. Just i det läget såg den levande ut. Så var tvungen kolla i hela sängen om dem hade busat med mig mer... haha. Trodde jag skulle drömma mardrömmar inatt. Det klarade jag mig utan. DOCK sov jag så dåligt för jag trodde huset skulle rasa ihop av blåsten..


Blev en god lunch hemma istället! :) gjord...

resize_p080211_1 (MMS)

Blev en god lunch hemma istället! :) gjorde en liten annan variant idag faktiskt. Bra blev det iaf :) annars har jag haft körlektion, städat lägenheten, tvättat och traskat på staden :) så härligt med SOL idag. Härligt! Vår! Nu ska jag lägga mig och vila lite, hamnat i matkoma.. ladda för boxningen ikväll :*


Morgon

Godmors! Hur mår ni idag?

Jag mår rätt bra faktiskt bortsett från att det kliar på kinden. Jag har fått något utslag eller något, helt röflammig.
Haha måste också meddela att det jag bloggade om igår, hur söndagen skulle spenderas... Kan ju säga att INGENTING blev som planerna.

Jag och E åkte istället till bästa med Nina, rasmus och basse. Blev kyckling i pita för min del! Sjukt gott var det.
Sen film hemma hos rass. Konstig film och väldigt seg i början!

Nu håller jag på att dölja mitt ansikte med lite makeup och ska snart åka till jobbet. Donken som gäller idag!
Sen taggar vi träning. Dans står det på schemat!

Vi hörs ikväll. Puss på er.

time for some thai

Nu åker jag med mina myskläder och mitt osminkade face till pojkvännen igen!
Thaimat, solsidan och tenacious d är våra planer 2night. Det kallar jag söndag.




partymood

Hej bloggen!

Vill börja med att säga att gårdagen var bäst!! hade så jäkla kul igår, både hos jeff och på oscars. Tror jag inte var ensam med att tycka det. Fina människor!
När klockan slog sju hämtade em upp mig och då åkte vi vidare för att plocka upp la angelick och malin.
Sen var Jennifer självklart nästa stopp! Hennes 25 års dag skulle firas brutalt. Där bjöds det på lite partyfood, pastasallad med kyckling. Himla gott.

Efter ett flertal cider blev magen rätt uppsvullen. Kände mig som en gigantisk ballong. Sen vips så var taxin där och det var time for somee dänze. Blev att jag drog kortet ganska många gånger den kvällen! Men det gick inte över styr this time, hihi.

Imorse kom födelsedagsgobbin gabbe hit (då menar jag alltså eriks place) med frukost. juice, färska frallor och gott pålägg! He's soo good! :) slutade med lejonkungen i soffan. Mys!
















SPAFREDAG


Fredagen blev toppen!! :) vi hade så himla mysigt igår jag och alex. Båda våra pojkar var på andra uppdrag så vi tog tillfället till akt att ha en mysig spadejt hemma hos mig.

Först slängde vi ihop en exotisk fruktsallad. Perfekt att ha något kallt att smaska på inne i våran heta bastu ;)
Vi gjorde hårinpackningar, ansiktsbask, bastubad såklart, manikyr och lite annat smått och gott. Riktigt många goa skratt. Det betyder EN RIKTIG TJEJKVÄLL, som den ska va.

Vi hade köpt med oss mörk choklad också, en med kakao bönor och en med smak av pistagenötter.
Det sistnämnda alternativet tyckte vi lät riktigt spännande så vi bestämde oss för att testa. Vi har på senare dagar börjat älska dessa små nötter. (Vi båda har trott att dessa varit väldigt äckliga och allmänt tantiga)
Men blandningen var hemsk. Kan ju börja att det luktade fotsvett. Tåbira är ett bättre ord! En riktig stank så att säga. Men vi smakade och jaa.. vad ska man säga. det smakade som det luktade. Fruktansvärt. Så rekommenderar inte den smaken, däremot kakaobönor var fab!

Kvällen fortsätte i samma spår och med massa snack. Tack för igår mitt ♥





Ska lägga in mina bilder senare eller imorgon. Just nu är dem snodda av Alex.

Hjälp oss! Vara face har fastnat.. Kommer ...

resize_p040211_2 (MMS)

Hjälp oss! Vara face har fastnat.. Kommer se ut såhär hela livet. Vi är rätt stuck..


manicure and other stuff


Friday idag och det innebär MILANO om en och en halv vecka. Kommer sitta perfect! Komma bort från detta gråa vädret. Lite sol hade inte skadat, absolut inte!

Fick träffat mina fina vän alvina innan. Satt hos henne och myste ett tag innan vi åkte till Mio följt av stället med stort M. Mer än så säger jag nog inte. Ett place där man äter iaf, Kan ni gissa var? ;) och naturligtvis latte på det, fast den tog vi på 7 eleven. 14 noll noll var det dags för mitt jobbpass! Nu har vi fått in massa nytt, ovanligt snygga smycken.
jag vill ha lite för mycket just nu.

Alex kom in precis innan jag stängde och vi bestämde oss för att tillbringa denna fredag med varandra!
planerna med alvina gick inte igenom. Så ska ha samma dejt fast med alex.

GIRLS NIGHT ONLY 2 NIGHT. NO BOYS!! ;)
Blir fruktsallad, bastu, manikyr, hårinpackningar, fotbad och lite annat smått och gott. Sånt som inte är speciellt omtyckt av killar. Men så mysigt det är! Man borde pyssla om sig lite oftare..

Bilder på det får ni sen. Lägger upp en bild på alvinas fina hem istället. KÄRLEK TILL DET.



Hej på er! Hur mår ni idag? Är på väg ut ,...

resize_p040211_1 (MMS)

Hej på er! Hur mår ni idag? Är på väg ut , ska möta upp fina alvina. Ikväll tänkte vi ha en riktig girlnight! Skriver mer om det sen.. Kyss


italiano



Efter några dagars lidande utan internet är det nu tillbaka igen! Skönt. Kände mig lite naken utan det faktiskt.
Tänker på mina bloggar som jag läser varje dag snyft snyft.
Självklart går tvn sönder på samma dag, så då fick jag kolla in i väggen på min lediga tid istället. Funkar bra det också. Som ni alla vet lider jag av en sjukdom vid namn "Tristness" som erik säger att det heter. Det är sant ifs...

Hela morgonen kollade jag på en vit vägg när jag åt min frukost. Kul va? I den sekunden var jag väldigt sugen på att köpa en ipad, vilket jag fortfarande är. daaamn, så snygga!!! Sen blev det eftermiddags träning - easy line. Me and the pensionäärs. Mäktigt vare!

Sen gick jag till eh för att vänta på alex som slutade klockan två. Lunch på ströget med henne, hanny och fröken eriksson. Slutade med en kopp på eh igen. Vi sviker aldrig eh. direkt efter latten åkte jag och emelie till LBS.
Vi saknar skolan har vi kommit på. Men framförallt hur SNYGG är inte skolan nu. Så fräscht, och stort. Hur många rum som helst. (Vi är vana med ett miniklassrum med datorer som inte fungerar) På tal om datorer, så såg jag inte en enda dator, gjorde du det emelie? ha ha ha

Ikväll har vi firat pappsen! Nu är han gubbe ;)
Tårtan har jag självklart beställt på Små frestelser


Snodde bilden från fb för denna såg mycket finare ut än min bild!
Italiensk marräng. So fab ;)





details



Skärp från VILA.
detta är det som sitter på min kropp 2 day.

Matchade ännu mer och har på mig byxor i samma färg. 5 av 5 ;)

feb



Första februari idag dårå. Snön börjar tyna bort, solen letar sig fram och jag har till och med hört fåglar sjunga.
Bra tecken säger jag då!!

Detta är och kommer bli min lediga vecka på jag vet inte hur länge. Som det ser ut nu så är det 11,5 timmars jobb. Lite. Jag hoppas på att bli inringd annars kommer jag få ångest efter allt shoppande de senaste dagarna.
Idag är jag tex. inringd. 3,5 timme bara, men alltid något! Typiskt att jag alltid får jobba dubbel och snart trippelpass när jag har som mest jobb. Världen är dum ibland.

Tro inte jag gick hem tomhänt igår när jag smet förbi kicks innan jobbet. 
Världens bästa mascara. Nytt lack i militärgrön färg. Så snyggt! Samt en brun ögonskugga.




RSS 2.0