This is so good..

Godnatt!

Hoppas ni haft en fin kväll. Min har varit sådär, hjärtklappningar och ont i magen. För mycket stress! Men efter thai food så kändes det bättre : ))

Har försökt mig på resväskan nu också, har nästan fått med allt. Alla säger ju att man ska ha så lite som möjligt men vissa plagg är man ju bara så sugen på att använda för att man inte kan det här, så blir lätt för mycket. Men lets se!

Imorgon öppnar jag, känns rätt skönt! Så slutar 4. Har lite ärenden att göra så hoppas det går snabbt.


Glitter

Nu ska jag möta upp fina angelick, så ska vi ta en lite tur!

Har på mig min nya favorit tröja! Like alot..


Love tuesdays!

U know why? För bästa serien visas på tv. Sista säsongen forever nu. Kommer känna en stor saknad till mina älskade tisdagsnights. Har ju börjat bli en tradition. Får leta någon ny serie med Eva Longria i, hon är så ofattbart vacker! Damn..

Ikväll har vi ätit lite kvällsplock med Nina&Rasmus. Mys. Men vi var det tråkigaste paret genom tiderna. Hade glömt att det var tisdag (Ja, ni förstår varför) och erik satt vid datorn. Så måste varit rätt booring att vara här. Men ni fick mat iallafall ;)  Har fått dille på juldumle med cinnamonbread. Sjukt goda. Vad hände med min nyttiga vecka? Gick käpp rätt.. alltså. Får börja i Thailand istället.


Såhär ser mitt schema ut imorgon



sen ska jag träffa denna fina bruden



sen så ska jag självklart


(jobba)


Good morning!

God morgon friends!

Ny dag - work.
Så har precis druckit kaffe och ätit lite fil med frukt och nötter. Får väl börja lägga på ett kol! Satt och kollade på Gossip girl andra avsnittet. Baby har hittat en sjukt bra sida att kolla på serier ifrån. Så kände att jag ville se den serien igen, har tappat bort var jag slutade se någonstans. Nu ligger jag ikapp med alla andra så har inget att kolla på mer. Booring!

Nej hörni, ha en fin dag! Puss <3


Saris

Min lediga dag har spenderats på bästa sätt med fina vänner! (:

Tränade först med emma! Lagade lunch till mig och sambon. Därav den tråkiga bilden. Men min tomatsoppa! Blev så god även om jag gjorde utan recept, här snackar vi kockskills.

Sen åkte jag till stan och träffade emelie på e house och fick även besök av giza och cathrin. Vi satt till och med så länge så att k, jonna och sannis kom!

Ska visa er min snygga tröja jag fick köpt idag! Men så otrolig svårt att ta kort på den när bilden inte ger den rättvisa.

Och till sist har jag ikväll myst med sara till ostar, kex, juldumle och massa annat gottit! Inte aproligt inlägg idag men ni får nöja er med det.

Godnatt!


Första Advent







första advent
idag och den har spenderats med finaste angi och roos. Glögg i massor, clementiner, juldumle och goda ostar! Kan inte bli bättre (: Fått upp både stjärnan och adventsljusstaken. Snacka om att jag fixat och donat med jul feelings här hemma.  Helt klart min favorit högtid!  Så, vad tycker ni om min nya feta julstjärna? Visst är den sooo big? haha, nej men den är wonderful.  Tack för ikväll underbara människor! Sånna som ni gör världen lite bättre ♥

en full jobbvecka har passerat och längtar tills min lediga dag imorgon! Ska upp tidigt och träna sen till banken och växla money! Kanske börja snegla på resväskan med tro?

Puss på henne

Nu ligger jag äntligen i sängen! Alvina gick precis. Blev ingen film ikväll men pizza och en jävla massa tjöt iallafall ;)

Perfekt fredagsmys! Kom in på e house imon och fika :* Härligt jul inspirerande bakverk....


fröken angsman

Min nio timmars långa arbetsdag är nu över! Har en rätt intensiv vecka med mycket jobb, så är tacksam att jag har väldigt kul samtidigt. Ikväll ska jag och fröken Angsman äta pizza och glo film! :) Känns som jag inte orkar göra så mycket mer. Lönehelg imorgon vilket innebär kaos!! Sen ska jag till Gekås direkt efter, bra kombo där.. Stressmoment!

Ha en fin fredag babbbees!




old pic

kaffekväll med babys

Hej darlings!

Kom precis hem från jobbet. Haft lite nörd/kaffe kväll idag. Rätt kul, speciellt när Sara är kaffe drottningen! She's amazing!! Love you! Var ännu mysigare att ha fröken sohlin där, fina underbara du!

Nu ska jag sussa och tagga jobb imorgon! 9 h imorgon! :) sen middag och ett glas vitt med alvina.


god morgon!

make a gif

Me in the morning. Andra koppen innan jag ska ut i detta vädret. Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ska hoppa på cykeln i detta rusket. Inte alls sugen på att komma till jobbet som en blöt katt!

Ikväll efter jobbet blir det troligen en sväng om BLACK PEARL som ska öppa sen tillbaka till jobbet på kaffekväll med mina godingar! Vad ska ni hitta på idag? ♥


9 days to go

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Klart man blir glad om man vaknar till detta!  Dags att börja packa snart, innan paniken uppstår ;)

Snart ska jag åka till jobbet. lika bra att börja spara tills nästa resa då! får se vart jag är sugen på att dra då,
Men först blir det flera weekends till London och Paris.  Looove it!


Light up my home

Luktar himmelskt här hemma med mina partylite ljus. X mas feeling! ;)

Träffa mina favvos innan. Milano bruden och sanna! Fint att ha dig hemma Bejb!

Nu har jag bjudit svärmor på lite kex med polska ostar och korv! Så gott!! Så blir det bastu ikväll hos föräldrarna.


Lunchtime

Bjudit mina föräldrar och erik på lunch idag : ) nu ska jag hämta mina ljus som kommit på posten sen tagga massage med karin!


Hangover

Sitter just och dricker kaffe till taio cruz nya hangover. riktig gooding!  förbereder mig mentalt för jobb i några timmar..  (bloggar och massa kaffe) Hittade nyss en ny blogg som jag la hamnade på bokmärken!   HÄR
Riktigt snygga kläder och fin miljö. Så får sitta här och vara bitter och inspireras av denna  tjej. För visst, lite avundsjuk är man väl ;)


Nu ska jag sällskapa min jenny på jobbet! Puss

thailand ♥

Tänk vad tiden går snabbt. Nyss var det typ över hundra dagar som vi började räkna ner tiden. Men hjälp, nu åker vi nästa söndag?  Kommer bli helt amaazing! Så därför firar jag med en bokning av thai massage på Onsdag!
har sjukt ont i axlarna och även träningsvärk på det, så hoppas dom kan knåda lite ;)  Kommer antagligen vara helt botad efter thailand så mycket knåd jag ska få där!!

Me och baby har suttit och skrivit en packlista. Så om ni någon där ute har varit i thailand please write something in my log vad får man inte glömma?

Annars idag har jag jobbat, myst med min finaste sanna och tränat lite bodycombat. Trotsar min feta träningsvärk som jag har i varenda liten muskel och kör på ändå. Belöningen kommer på onsdag ;)

Fikade med en snygg angelica igår (och hennes boy) Blev mycket thailands talk och annat gött! OM vi ska ta många drinks då. Yammiiie!



Längtar tills imorgon DESPERATE H  caaaaant waiiit.




Bästa söndag!

Dagen började osannolikt bra på friskvågen, en söndag! Credd till oss fyra tjejer som var uppe och tränade klockan 9! Screw alkohol! ;)
Efter träningen så plaskade jag och sanna i vattnet lite sen ångbastu på det!
Bra start och upptäckte att det var mycket skönare än att vakna upp bakis som säkert halva Varberg gör idag..

Blev frukost med bejb och ett avsnitt vanpire d och nu ska jag möta upp fina angi för fika!

Puss så länge!


Snart är det jul

Provsmak av glögg hos nina ikväll!


Friberg

Lunchade med denna fina flickan idag. Är så mätt att jag knappt kan gå, haha!

Sen blev det kaffe på e house där jag totalt craschade micha och jens fika! Stackarna! ;)

Var på bolaget och köpte årets glögg! Jag är starkt för saftglögg men ska prova på den starkare varianten fast jag hatar glögg med minsta droppe alkohol. Men kände mig tvungen att testa eftersom årets glögg är arabica! Samma kaffe som vi har på jobbet. Därav spännande ;) lär vaska hela flaskan sen....


HM HOME



Har gått -300 kr på HM HOME. Mysigt! Köpte en julkransmatta  och   en duk som är så söt! Ska faktiskt ha en egen julkran iår!! :)   xmaaaaaas! får se vad sambon säger om detta dock ;)

frukost med emma

Godmorgon!

Haft en mysig morgon tillsammans med Emma. Bjöd in henne efter träningen på frukost!
Vi var på crossfiten imorse och man blev bra seg i benen efteråt :) men gött ändå.

Ska unna mig lunch på stan idag med fröken friberg senare vid ett!
ikväll blir det glögg mys hos Nina... bra fredag. Puss så länge



Snart sitter vi på planet och säger hejdå till kalla SWEEEDEN! Mot THAI.

party lite

Hej där!

Sitter och myser efter en go arbetsdag! Lugn och julig kan man säg! Nu har vi massa jul cookies att bjuda på! Stört goda pepparkaksmuffins (Dock inte den ni ser på bild nu, men den är också great)  när jag jobbade på C förra året åt jag minst en varje dag. Beroende!

När jag kom hem så tog jag med mig älskling på en promenad. Vi tog med oss te och muffins och satte oss uppe på fästningen och pratade bara. Så otroligt mysigt var det! Helt stilla är varberg ikväll.. sånt borde man göra oftare faktiskt. Picknick kan man väl ha alla årstider eller? ;)

Fick btw, första dosen av PartyLite innan. Luktar jul såklart! Dem ni ser på bilden längst ner är Clementin/Nejlika ♥ sen fick jag också årets kryddor som jag har tänt nu. Lovelove! Om någon är sugen att boka ett ljusparty så ska ni kontakta Madde eller mig så kontaktar jag henne. Det är supermysigt nu när det börjar bli mörkt! Bra tips för att liva upp vardagen lite ;D






Godmorgon

Godmorgon!

Sitter och väntar på att klockan ska ticka... Börjar jobba klockan tolv idag! Längesen jag jobbade nu ;) snacka om att latheten kommer fram. Skulle egentligen åkt till gymmet imorse men skjuter fram det till imorgon ;)

Igår var jag på bio med mina brudar! Nya twilight! Tycker den var bland de bästa filmerna faktiskt. Någon som sett den? Längtar redan tills nästa.

Bjuder på en bild från tisdags när fröken giza var här på middag. Mysigt! Hur ska jag klara mig när mina fina flickor åker till London?


älskaaaaaar detta






hahahah detta är sån humor!!! Sitter och kollar typ alla dessa klippet på youtube. Så sjukt rötet.

BOO

Har ni hört talas om baby boo? Detta är nämligen världens sötaste hund, i bemärkelse också!
jag kan inte annat än att hålla med. jag är helt crazy i hundar och älskar dem mest i livet så detta är verkligen något utöver det extra! Snacka om mannen får brudar i överflöd.

Men älskling, jag har nog hittat min man i livet! Boo jag ska hämta dig ♥
För att se mer bilder kolla på hans facebook sida  click here








IM DYING!!!!!

S



Gosh! Oj vad jag ska ta det lugnt ikväll. Tränat combat så är rätt slut, så har ställt mannen i köket med en gryta och en stekpanna. good luck baby ;)

Fick träffat Simon för en efterlängtad fika. Kan inte minnas sen vi umgicks sist? Nästan så vi hunnit bli gamla, he he.

Ska iallafall bli gött att bli serverad ikväll... snacka om att han ska få passa upp på mig. Som jag brukar säga så är inte uppvaktningstiden slut. Den är minst 3 år för polacker, right huuuh?

sunday



(Såg att förra mobil inlägget blev helt mupp, samma bild kom upp flera gånger osv)

Precis hängt upp lite tvätt och hängt i soffan tillsammans med E. Började kolla på nya HP men naturligtvis somnade jag så nu har jag missat en tredjedel så kände att jag får se den en annan gång ;)

Hört att jag var med i HN igår. Måste varit hur snygg som helst? Tränade klockan nio på morgonen, osminkad och trött. Självklart att jag stod längst fram också.

Får bli sängen snart så jag orkar gå upp tidigt som attan. Ska ställa klockan på halv åtta och gå upp, käka lite frulle sen råplugga på trafikskolan!  Godnatt på er ♥

Topptopp lördag

Bra gårdag med espresso gänget! Blev först pizza och vin häng hemma hos mig sen vidare! Försökte mig på match making igen, jag är inte jättebra på det ;) tror alltid det på fyllan av någon konstig anledning, haha!

Idag har jag inte mått toppen men det var värt! Spenderat dagen med finaste och strosat runt, träffat julie, tvättat och ätit thai till kvällsmat. 21 dagar kvar så man måste lixom vänja sig ;)


guess on friday!

Ligger helt död i soffan med världens sprängande huvudvärk dagen till ära! Gött! Skulle spenderat kvällen med Giza och harrys. Salsa moves skulle det ju blitt! Men inte för mig!

Ska dra på en film senare, får se om jag lyckas hitta någon villig som vill ta hand om mig ikväll ;)

Förstår inte varför jag har fått tillbaka migränen. Hade alltid det när jag var yngre, och nu kommer den tillbaka betydligt oftare. Flera gånger i veckan. Trodde det skulle hjälpa med träning efter jobbet men tydligen inte. Någon som har något superbra tips mot huvudvärk? Angelica, jag tror du har något ;)

Något som gör mig glad är mitt nya Guess armband som jag fick på posten igår! Like!


Bloggkeen

Fröken Sohlin , kvinnan som skapar bloggtrenderna.. hade reggat sig på bloggkeen och jag hakar självklart på. Känns mycket smidigare än det jag hade förut så nu kan ni som följer min blogg genom BLOGGKEEN och även genom facebook. Då kommer ni se varje gång jag gör en update osv.   Så in och klicka på "följ bloggen"



So it looks!

Tävling


Check this oout! HÄR

Var bara tvungen att skriva detta, för OM.. jag säger OM jag råkar vinna en ipad hade det absolut inte skadat!
Jag döälskar skalen, någon som sett något liknade? Me like!

...

Som ni ser så har jag gått wild and crazy här!

Ska snart fixa detta probb!!  see u soon!

E house

Fikat med underbara alvina! Hon är allt en pärla hon!

Nu ska jag baka lite inför imorgon hade jag tänkt :) och dricka massa med te så jag får upp värmen! Sjukligt kallt det har blivit nu. Orkade inte stanna på vägen hem för att sätta på mig vantarna och nu är de nästan som istappar, haha.


counting the days

Fick denna underbara bild på mejlen igår... Snacka om längtan. 27 dagar kvaar ♥ 
och som det ser ut så är det 29 grader och inget regn. SO NICE!

(ska se om detta inlägg kommer upp när jag vill, var bara tvungen testa att tidsinställa ett.)



mitt i veckan





Kolla vad som kom i brevlådan idag! leopart it is! Tycker det är roligare att byta lite oftare än att ha samma all the time. Kostar ju inte så många kronor så, håller dock stenhårt fast vid djurmönstret. Bra trend!

sitter och äter upp eriks lunchlåda nu som han lämnade kvar hemma!  Slapp jag stå och laga något nu, tänkte göra kålsoppa ikväll! fick ett recept av Sanny innan så ska vidga mina vyer tänkte jag.
Träning teoriplugg och körlektion är DONE for today. bara öva med daddy som står på tur snart! hade egentligen tänkt att dra upp till GBG på espresso house invigning med Sara och Jenny men tiden räcker inte till eftersom vi ska åka upp innan fyra. Nu skulle man haft körkort alltså! ;)   Kommer fler gånger hoppas jag!

Fin sista bild va? en liten kvälls suprise till min darling! Extra gött med hallon på toppen! MUMS.


Reseböcker!

4 nykomlingar i bokhyllan!

Nej, nu ljuger jag. Jag äger inte ens än bokhylla. Eller jo fast den är hos mina föräldrar. Dessa kommer ligga prydligt på skrivbordet tills det är dags att börja packa resväskan skulle jag tro. Något säger mig att jag kommer ha tråkigt i Thailand...... Haha skämt och cido men man läser snabbare än vad man tro! ;)

Någon som läst dessaaa?


cool arkitektur

Hur mår ni?

Ska precis ut och glida lite hade jag tänkt! men var tvungen visa er dessa pics. How cool?
Erik visade mig dessa igår, kanske blir vårt framtida hus som min fina arkitekt syster får äran att designa.. Vad tror ni? Någon som vill hälsa på oss då? ;)




små myror

Godkväll : )

Mitt sällskap gick precis så tänkte slänga ihop ett inlägg åt er. Nina har varit här och sällskapat mig medans jag dansat runt som en tok. Snacka om myror i brallan!  känns som jag suttit still hela dagen. trafikskolan och övningsköra och sen fika med bästaste Sanny. så mysigt!

så jag har slängt ihop en lunch till imorgon. köttfärspaj it is! sen har jag rostat lite frön och mandlar till min fil 2morrow. Hört att detta ska vara en smakupplevelse till max! tomorrow i now ;)

Fattar seriöst inte varför jag har så ont i rumpan idag. Jag har ändå tränat imorse..  Får väl dra ett gymppass i vardagsrummet igen. byeee


mysig bild från igår innan våran kvällspromenix! måste erkänna att hösten är ganska mysig när man får klä sig såhär. detta är helt ok!  dont complain! but... snart kommer den riktiga vintern som jag ska rymma ifrån! YES here i come.


Lyxigsöndag





Idag har jag och älskling haft en riktigt lyxig söndag, eller vi dona och fixa lite själva imorse : )
Bytte lakan, plockade undan lite och så. Sen kom M & P och lämnade min älskade päls! löööve till den!
i vilket fall började hon diska och fixa med mina blommor. Söt mami! 

sen har vi varit borta hos eriks far och blivit bjudna på mat och sjukt god paj! om ni inte märkt det har jag en stor passion till nötter och frön i alla dess former.  ska haffa receptet hade jag tänkt! perfekt sötma hade den med! yammi.

nu har vi kommit hem från en mysig kvällspromenad. väl behövlig! vi gör sällan sånt nu förtiden!  skärpning.
ska lägga mig och läsa lite nu, har verkligen sprängande huvudvärk.  har haft det hela veckan.  något som har en fungernade tips hur man blir av med det? alvedon hjälper inte för fem öre.

Palle puling...

Blev så positivt överraskad när jag såg denna lilla chokladen på hajen! När jag var liten så fick jag en när jag var snäll av mami och papi.

Så när jag såg den var jag bara tvungen att köpa en till mig och e!!


luiiiisa hemma

Myser hos luisa med fina brudar! Kollat på "tre systrar och en mamma" så bra!

Skönt med en lördag hemma! :*


candle party

Morsning!

Kom precis hem från finaste alvina. Hon höll i lite ljusparty med Madde! Otroligt mysigt. Ni som inte vet så är det en värdinna som kommer hem till en och visar upp tusentals olika ljus i alla oändliga dofter och sorter. Luktade underbart!
Så bjuder man med nära och kära. Blir som en mysig liten tillställning. Vad passar inte bättre än lite doftljus som luktar christmas!!  Eftersom jag har sån beslutsångest tog jag de jag luktade på först. Blev klementin och nejlika och något som hette säsongens kryddor. Mums iallafall!  Bestämde mig att jag ska bjuda hit några på en sådan kväll, några som är intresserade? så kommentera  :)


Skönt att ÄNTLIGEN vara hemma iallafall. Halkan i halmstad hela dagen sen direkt till jobbet. Slängde i mig mackan halvståendes, haha! Men gick superbra, så lugnt som det var.  Men då har man checkat av halkisen på listan också. Gött känns det! hade dock klumpen i stupen hela tiden, kändes fail. Jaja!

Nu ska jag mysa med Bajb! Imorgon är det exakt en månad till Thailand. Lycka!



De två första bilderna är på vårat hotell. jag klagar inte? ;)

halkan

Godmorgon!

Håller på och gör mig redo för att åka till trafikskolan! Ska åka till Halmstad och slira lite. Snacka om jag kommer bli nervös sen! Redan suttit i en bil som slirat och jag hatar det! Haha! Hoppas jag överlever : )

Sen blir det jobb direkt efter jag kommer hem! Längtar tills helgen!
Fick förresten thailandsbiljetter idag, so niiice!! Längtar <3


Tisdagsjobb!

Fan vad sur jag är just nu! Kom till jobbet 10.15 istället för 11.15! Satt och pluggade på trafikskolan och hann göra klart ett test innan klockan blev plötsligt 11.15.

Tänkte väl att något var fel, men åkte iallafall till jobbet där jag skulle möta Kajsa för en kaffe innan jobbet! Men så kollar jag på klockan och den är inte mer än 10.15, sjukt irriterande när man gått upp för att plugga och så hinner man inte mer än ett test!

Så fick gå och tillbringa min tid på kicks och fick med mig lite smått och gott därifrån :) får väl vara duktig och läsa lite sålänge......


RSS 2.0