mysigt!

har precis ätit varma mackor till kvällsmat! Fullkornsbröd med massa frön på, cheese, skinka, pesto och tomatos! Längesen man åt det :) tumbs up! Till efterrätt blev det melon.. Lööve food!


Kvällspromenad

Fick sluta lite tidigare idag, så nu blir det pw med Angelica. Skönt en kväll som denna :)


This means war

Movie night with my bebe! This means war - riktigt bra än så länge. Bästa sällskapet har jag med! Kyss


Stopp på IKEA

Nu har vi varit en sväng på Ikea också! Kom inte tomhänta där ifrån heller. Köpte med oss lite djungel hem :) älskar grönt! Så nu ska vi hem och små pyssla. Mätta och belåtna är vi också! Ceasar salladen satt fint!


New house

Happy girl! Hittat en dun väst som skriker mig alltså. Kärlek vid första ögonkastet. Nu är jag laddad inför hösten..


Söndags Spinning!

Godmorgon! Precis ätit brunch med erico efter morgonens spinning! Sjukt härlig känsla att börja en söndagsmorgon på det viset! Love! Nu ska vi trimma kroppen till turkiet. (good luck with that) ;) Fick äntligen igång blogg appen. Har inte kunnat skriva inlägg, utan bara kommit in på dom sen när jag försökt skriva så har den stängts ner. Så tog bort appen och installerade den igen. Nuså! ;) Ska dricka upp kaffet sen ska vi på utflykt! Freeport it is!


fredag i bilder

Tjeeenis! 

Äntligen hemma efter dagens jobb! Ska bli otroligt skönt med ledig dag imorgon. det är jag värd!
hittade lite thai rester i kylskåpet. Stillar iallafall hungern något innan det blir taccos ikväll! 

Hade en otroligt mysig och trevlig fredagskväll igår. Mat och vin i mängder och underbart sällskap. ericos mami plus sambo och hans syster, man och finaste dottern också ♥ Går inte att hitta en sötare prick! 

Puss so long



 

i can tell






Godmorgon! 

Hur mår ni? Skippade träningen tidigt imorse och unnande mig själv ännu en sovmorgon. I think i neeed that! 

Snart snart bege mig till jobbet 11-19.30 sen blir det ost och vinkväll på apelviken! 

Onsdagen spenderades med mina bejbs hos systrarna berglund. Hot and crazy i can tell!
Vidare till bodegan, oscars, socitén och sist bodegan igen. Blev till slut en riktigt bra kväll trots allt flängande :) 
kvällarna är numera perfekta så man måste passa på innan regnet kommer igen. . 

thailands längtan


Vill tillbaks! thailand 2011 ♥ detta året kommer bli minst lika bra. 


bra sweeden, värmen som vi väntat på. Som ni märker är uppdateringarna inte de starkaste. Tiden räcker liksom inte till. Jobb och träning som tar upp den större delen av min lediga tid. Något vi kan konstatera är iallafall att alla semester lediga älskar vädret iallafall. Får fortsätta mitt liv utan bränna för snart åker jag till turkiet, och bara för det hoppas jag på en riktig pissig vecka för er hemma ;)  

Igårkväll hade vi mys jag angi och hanna ♥ frukt och vin. Alltid trevligt med fint sällskap! 
Nu ska jag dö i soffan och jag vet att vädret är fint, men har inte fått sitta ner en enda sekund sen jag började jobba igen, i onsdags. 90210 next upp sen boxning! 


sushi minami

kvällens middag! :*

Godnatt..

Hej på er! Fick bli ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Jobbat till halv tio så har inte hunnit blogga alls. Upp tidigt imorgon med, träning och jobb! Hard working woman ;) sen blir det AW! Det kommer jag vara värd :) Godnatt babes!!


Frukt i stora lass





Tänkte bara visa er bättre bild på mitt mellis häromdagen. Massor med frukt, frön, kokos och kanel. Lyxade till det med lite sirap på! en liten kick innan träningen. perfectoo! 

bday for mami and sister




bilder från instagram, follow me oliviaae 


Nyss hemkommen från apelviken. Rödvin och middag! Perfekt lill-lördag. Det blev inte sämre för min finaste syster och hennes boyfriend är på besök från LDN. Plus att det är både min mammas och systers födelsedag. Concratz! 

Förutom det så var det min första arbetsdag efter min mini semester. Nu äntligen börjar det kännas att det är sommar! Full rulle snackar vi här, då går dagarna fort. Hade en vilodag från träningen idag också, så därför unnande jag mig det ni skådar på bilden ovan. Bara för det ska jag vara extra duktig på pumpen imorgon bitti! hell yeah. 

en måndag med angi

Haft en mysig dag med angigumman!  Frukost hos mig på morgonen där det bjöds på underbara pancakes med massa frukt, kokos, kanel och sirap på.  Sen har vi varit på stan en sväng och jag shoppade träningsbyxor som jag ska inviga på combaten. 

Sen hade vi en paus ifrån varandra för lunch hos mina paranteser och sen drog och köpte blommor till balkongen. Nu har vi det fint där också. Tänk att blommor kan göra det så fint ♥

Nu har vi gått en PW och har ännu en paus ifrån varandra då det står träning på schemat. Sen träffas vi igen, ikväll, för att pimpla vin. inte en dålig relation där inte. löööve angii









en energikick innan träningen - blåbär, hallon, äpple, frön, kokos, kanel och sirap! 



Trött...



Tröööttare än tröttast. Nu kommer min fina vän angi hit. Vi ska göra frukost ihop i form av american pancakes! 
Our thing ♥  saknat min bebe!

EJAS trädgård

Hej!

Nu kommer en update i alvinas ära! ja, jag ska försöka bli bättre på detta! men appen är fortfarande inte i fuktion. Stööörigt. Hoppas de fixar det snart. 

Denna blåsiga men fina söndag har spenderat med alvina, nina och våra män! vi tog en tripp till ett mysigt ställe ute i dagsås. Ejas trädgård. Ett litet mysigt glasscafé i trädgården. Precis som det låter. Idylliskt. 
Det serverades glassar stora som berg. Det var våran lunch! Perfekt dagen efter utgång! 

Sen fortsatte halva gänget till öströ och ästad gård. Aldrig varit där. Men öströ ska jag tillbaka till! När man köpte fika så fick man det i en picknick korg. Dock blev det inget fika efter den maffiga glassen. Next time! 
Nu är vi hemma igen efter hemmagjord pizza i valinge. Söndagarna är de bästa på hela veckan ♥










vinglig

Ikväll blir det vingligt kan jag lova. Vingligt med NINA. Haha dålig humor 
Nu ska vi crascchaaa fröken angsmans home. Ciao!




Bra kombination




Avokado, keso & tomat med örtsalt måste vara den bästa kombinationen! Nu håller jag mig till ikväll :) 

Lördagen ska firas med taccos!  har hållt mig borta från mjöl och bröd nu några dagar, och jag mår mycket bättre. Funderar på om jag är gluten eller bara jävligt känslig mot mjöl? Så får helt enkelt bli köttfärs och grönsaker för mig! 

snap snap




Hello! whats up? Kom precis hem från paggan med brudarna! Min favorit är home :)
Har precis fixat iordning lite mellis, mums! Ska visa er senare. 

Nina kommer hit om ett tag så ska vi laga lite taccos och dricka vin! sen hem till kära alvina och fortsätta där! 
Får se vart man hamnar ikväll. Lär ju bli överbefolkat vart man än går. Men stället med minst raggare blir det! 

this is love



Hur mår ni? Har precis ätit en sen lunch i form av nyttig laxpaj. Vidgade vyerna och testade med phiadelphia och keso botten, för att slippa allt mjöl och smör. Riktigt bra blev det :) erico och rasmus var nöjda verkade det som! 

Hade en mysig onsdagskväll igår med ponken hos mina föräldrar. Passade på att sova där, när de ända inte var hemma. Började morgonen med nybryggt kaffe och ägg. Sen blev det en sväng på stan och fika med sara! 

Snart blir det träning på friskvågen! Core och combat står på schemat idag :) 

skara summerland and bert!

a trip to skara sommarland 
perfekt start på semestern, trots att vädergudarna inte var på vår sida. Tack underbara ni för bästa sällskapet ♥


Workiin'

Inläggen blir lite konstiga när man bloggar från mobilen! Ni får helt enkelt stå ut ;) Nu är det dags för veckans sista jobbdag! Kom förbi på en god kopp mellan 11-17! <3


Mexicana

Mexican on the table 2night! Ska njuta av kvällen! Upp tidigt för jobb innan jag går på en veckas välförtjänt semester! Snacka gött! Någonting helt annat är att jag bakat min supergoda bananbröd som jag ska njuta av på jobbet imorgon..


Finally blogg.se

Äntligen funkar appen igen så man kan bli lite flitigare att uppdatera ;) bra väg att förlora alla användare... Haha! Denna kväll har spenderats i valinge med grill och fint sällskap! Nu är jag så trött... Två dagar kvar sen semester!! Fick en present när jag kom hem idag av finaste. Nu är han hemma igen efter en lång vecka ifrån mig. <3


like a flower

hej puddingar!

började dagen på friskvågen med mary! Pump it was. Kände mig rätt seg efter veckans träning. Så maskade lite med vikter, så är inte helnöjd med dagens insats ;) hehe.

Suttit ute på balkongen i 15 minuter, sen tröttnade jag på värmen. Helt insane vad jag blir rastlös fort. snart kommer min fina fio hit innan jag ska iväg till jobbet : )

Kyckling ala ellen

Här kommer receptet som några önskade  :)  jag har inga specilla mått utan tar på måfå och efter smak. Så testa er fram! Perfekt som helgkäk då det känns lite extra lyxigt. 

Börja med att fixa iordning marinaden, då den bör ligga och götta sig i  30-1 h. Tips är att snitta kycklingen mitt i så blir den extra saftig. 
Sweet Chili
Soya
Vitlök
Olivolja i mängder
Salt & Peppar
Vatten


Till såsen, som är TOP NOTCH behöver du

Grädde
Creme fraiche
Fryst basilka
Mjölk
Ljus maizena (Jag har kört på majsstärkelse, går lika bra) 
Vitlök
Kycklingfond eller hönsbuljong
Nästan en hel parmesen
Färsk basilika 
Ev. salt, peppar. (tror jag tog lite citronpeppar) 


När kycklingen är klar lägger du den i en ungssäker form och i snitten du gjorde innan lägger du i massa mozarella och färsk tomat. Toppa med basilka!  Hoppas detta "recceptet" duger och att ni vågar testa ;) 
Serverar detta med hasselbackspotatis, men går lika bra med pasta eller vad man vill ha! 

Bon appétit! 


Lyx med min emma!

Hello sunshines! 

Vilken tur jag fick med vädret på min lediga dag. Har ätit gofrukost med emma på balkongen imorse sen har vi suttit ute i solen sen dess och försökt bättra på brännan ;) Fick nog av värmen och kör en liten bloggpaus ist! 

Kört tema lyx på sista tiden! Man ska passa på medans man är ung ;)  Mötte upp e efter jobbet och gick direkt upp till ASIA för relax på spat. Spenderade några timmar där och sen lagade vi mat. Ellens goaste kyckling med mozarella och tomat, god gran padano sås och till det, hasselbackspotatis! Tack för världens goaste reccept :) 



my day off

Hej!

Whats up? Sitter hemma och njuter av min lediga dag! Känns som det var år sen jag var ledig, så känns extra bra.
Idag har jag fixat en massa saker som var högt upp på min todo. Varit och fixat nytt pass blandannat! Snart turkiet!  
Sen har jag träffat fiona för en snabb fika innan hon skulle jobba. 


Ska städa lite snabbt. Sen vid fem tiden ska jag och emma till ASIA SPA och njuta ♥ lovley! 
sen ska vi mysa hemma hos mig och laga lite god mat. 

Kyss! 


Powerwalk



haft en otroligt bra dag idag! Snacka om effektiv söndag. Efter brunchen kom jag hem en snabbis för ombyte och direkt till GBG och Ice Age 4 med angi, mike, frida och tias. Över förväntan helt klart :) Mysig och rolig film. Mycket roligare att gå på bio i gbg än hemma i lilla varberg. 

När vi kom hem gick jag och angi raka vägen ut på en timmes PW runt strandpromenaden! Riktigt härligt att röra på sig efter denna helgen. Nu har jag varit hemma en stund och hunnit laga morotssoppa och bakat bröd. Doftar underbart här hemma. Nu skulle sambon varit hemma! ;) 

Brunch på Stadt!

Helloo! 

Startade denna söndag med brunch på stadt med fina flickor! As usual brukar vi köra bakisfrukost på mingan men idag vidgade vi vyerna och testade brunch istället. Mätta och belåtna gick vi där ifrån. Finns inget bättre sätt att starta en söndag med ♥

Nu ska vi vidare till GBG och ice age på g! 



RSS 2.0