Party like angels





Dricker vin med några fina damer! Hoppas ni mår bäst! :*  
mer updates imorgon. ♥

2night we gonna party like angels!! hell yeah!


yeeeeaaaah

Hej darlings!!

Nu är jag på rätt väg till en awesome night med en goding!  Skulle blivit en personalfest, men slutade med att bara jag och jenny kunde. Så det blir vi, sen kommer förhoppningsvis becca med :) 

Hoppas min röst klarar sig in i dimman. Vad ska ni hitta på idag? 

 

Switch

Godkväll!

Myser i soffan denna fredagskväll! Otroligt skönt. Precis kollat på en fransk film. Switch. Väldigt spännande faktiskt!

Blir nog sängen snart, upp tidigt för jobb. Ville bara slänga iväg ett inlägg först! Så kan jag skryta lite med mitt fantastiska mellanmål idag ;)

DIP DYE 2




behöver jag ens skriva något? Soooooo loveley!! 

Ströget



Ikväll har vi kört på kvalitetstid till tusen! Jobbade till 5 sen har vi strosat runt på stan och shoppat! Man ska passa på när butikerna har öppet längre. Farligt!

Agerade stylist och resultat ser ni på bilden ovan. Hela outfiten har jag hittat (Dock ej betalat) det får han sköta själv. Sjukt nöjd över min insats, någon mer som behöver akut shoppinghjälp? Kanske mitt nya yrke, vem vet ;)

painted shorts



Ännu ett par snygga shorts har hittat till min garderob! Tror att dessa kommer användas flitigt i sommar :) 
Slitningar och nitar  - thats how i like it! 



midsommar på krabbes

Denna höjdpunkt på året befann vi oss denna gång på krabbes! Vi trotsade regnet och va utomhus (partytält med väggar och tak) Sjukt mysigt. Ingen midsommar utan regn. Här är en bra summering av kvällen ♥


We love thai



Något som vi börjat laga mer här hemma är thai. Det finns nog inget bättre. Curry, kyckling, kokosmjölk, lök och självklart massa vattenkastanjer. Enklare mat går nog inte att göra! Tips till er som har noll inspiration i köket. 

Sushi onsdag!

Denna jobbdag avslutades med sushi med fina vänner i kärleksparken! Andra gången jag äter det och kan inte säga att jag gillar det mer denna gången. Det är absolut inte äckligt, bara att det inte faller mig i smaken så mycket ;) 

I vilket fall så var det väldigt mysigt :* Fick besök av en jäkligt rolig alkis som gjorde min kväll! Fick mig ett gott skratt ;) 




Easytone

När vädret tillåter älskar jag att gå långa powerwalks. Dock har jag inga skor som är tillräckligt bekväma och har länge funderat på ett par easytone. Någon som har eller har testat? :) Skulle gärna behövt lite tips!

Där palmerna bor




I mina hörlurar just nu: Klicka här  
Nu kommer solen och mitt humör har aldrig känts bättre. Denna sommaren kommer bli helt amazing, det har jag på känn. KÄRLEK
 

Weekend

Godmorgon!

Hur mår ni? Haft en liten blocksvacka under midsommarhelgen. Haft fina emma på besök, firat midsommar med världens finaste människor och sen varit i stenungssund på namngivning. Händelserikt, minst sagt. Hur har ni firat? 

Kom iallafall hem för en stund sen från en PW. Denna veckan blir det stenhård träning eftersom jag varit sjuk och inte kunnat träna på länge. Så ikväll, boxning med emelie. Men först, som vanlig, work. Dos weeks left innan jag får en veckas semester. Snacka om välförtjänt.

Börjar med en tillbakablick från i torsdags. Vin och chill på bodegan! enjoy 


downtown

Myser med emma på stan :*

EMMA!

Godmorgon! 

Vaknade för en halvtimme sen då emma var tvungen att dra upp mig ur sängen ;) Snacka om trött!! Nu har vi ätit frukost och ska snart dra ner till stan. Kanske en sväng förbi damernas och bättra på brännan. Äntligen sol! 

 

We know how to party - EH

Ett bildregn från gårdagens bravader i göteborg! Hade en sjukt bra kväll igår på ruckmans. Alla var peppade, helt insane! jag och em dansade hela natten lång. Dock så kändes det idag på jobbet. Så tack för igår VARBERG och väst!  

Nu har jag finbesök från lidköping. Min egna emma ♥ har lagat taccos och nu ska vi lata oss i soffan framför filmen the vow. Någon som rekomenderade den för mig, minns inte vem ;) Så hoppas den är bra..






The new me?

 

Gosh vad jag fastnade för mitt pinky hair. Så snyggt! Måste se till att fixa det inom kort. Kändes som jag fick bättre respons än förväntat eftersom vissa kommentarer dissade dip dye. Dock går jag ju alltid på vad jag själv tycker är fint, men alltid kul att veta vad folk tycker och tänker :) 

 

 

Imorgon vankas big big personalparty i GBG. Tror vi kommer ta hem priset! Kort kommer på vägen dit, vågar inte lägga ut bilder här om någon skulle kika in här på någon annan coffeeshop. Ingen får ju sno våran idé ;) 

Blir iallafall jobb till fyra med emma. Jävlar vad vi ska tagga! Sen på onsdag kommer en favorit från stora staden lisch och såklart midsommar med världens bästa gäng! Snacka om en bra vecka.. Weeyy!! 

 

 

 

 


No more make up

 

No more make up for me. Nu har jag fixat fransförlängning och färgat brynen. Gött! nu väntar vi bara på solen så jag kan bättra på brännan också! 


DIP DYE


Blueberry and raspberry cupcakes

 

Bjöd nyss grabbarna på go fika! 

 

Hallon och blåbärs cupcakes

 

Ingredienser

50g smör
3 st ägg
2 dl socker
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
4 dl hallon och blåbär

 

Fyllning
250  g lätt kesella
2 msk mosade hallon och blåbär
1 dl florsocker

 

This is how u do:

Sätt på ugnen på 225 grader. Ställ ut formar på en plåt. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölk och smör. Blanda i mjöl och bakpulver. Rör sedan i bären. Klicka ut smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Låt de svalna. Blanda ingredienserna till fyllningen. Lätt på fyllningen på toppen. Voila!

 


Fina människor

Mysig fredag hos angelick och mike!

 

s d


Garageparty

Tjeena! 

 

Startade dagen med en frukost utöver det vanliga, eller nja börjar snarare bli en tradition nu. Jag, nina, angi och roosis. Blev frukost buffé ala mignon. Dock var det slöseri med money för min del ;) Hungern var inte på topp efter gårdagen. Kvällen var lyckad minst sagt. Så avslutade jag och mary på bodegan. 

 

Dock blev jag lite besviken på colorbugen då den färgade av sig och tappade färg trots att jag hade spreyat med flera lager hårspray. Någon som testat den innan och har något tips? Får köra på riktig färg inom kort ;) 

 

Ikväll blir det antagligen bio, snow white!! Får hoppas jag inte somnar denna gången...

 

 

 


Bracelet

i'm in love with my new bracelet!

Color Bug

Efter många om och men fick jag hem dessa! Tog ett tag men lätt värt! Ska testas ikväll. Bildresultat kommer :)

 

 


sunshine and all in

Hello sunshines! 

 

Kom precis hem från en heldag på stan! Jag och victor har spanat saker till personalfesten, ätit god mat på Invito, kaffe på EH med mera ;) Så nu snackar vi mätt här. Så har vi varit grymma och gymmat imorse!

Ska strax göra mig iordning inför kvällen. Blir garageparty hos S&S. Ska bli kul, längesen jag gick ut nu. Så all in 2night.  

Får skynda mig nu. Ska förbi angi som ska fixa mitt hår PINK. 

 


hos angif

Hej! 

 

 

Hoow's läget? Sitter hos angi medan boysen kollar fotboll och vi tänkte nätshoppa och dricka mojito. Blivit bjudna på både sangria, mojito och taccos! vilken lyx såhär en fredag och en perfekt start på en ledig helg. 

 

Efter jobbet blev det även årets första AW på black pearl med erico. Första gången sen nyöppningen. Helt okey faktiskt! 

 


90210

Dos avsnitt kvar på säsong ett och hur lång tid tog det? en vecka. Snacka om liv. Jag fastnar så lätt bara!

Unnade mig en mozz pizza efter jobbet. Måste vara tio gånger godare än färdig pizza man köper.

Tror jag måste se ETT till innan jag lägger mig. Imorgon blir det jobb sen AW för att fira helg!

ciao

Kors

Sötaste fiona kom till jobbet igår "Olivia, du måste dela dela ett örhänge med mig" Alltså, hon tar ett och jag ett. Vi har gjort det förut, så why not. Så fick man detta :) like it!

GYM

 
Godmorgon! 
 
Sitter och äter frukost efter ett härligt morgonpass i gymmet! är både förvånad och stolt över mig själv att jag, olivia eriksson, för tredje gången på en kort period gymmar. Unbeliaveble! 
Känns skönt nu efteråt. och vet ni? ska gymma imorgon med. 
 
Idag blir det jobb - stängning för min del! och snart är det helg :) 
btw, ni som mobilbloggar från blogg.se är det någon som kommer in på appen? 

yammie

 
Ännu en glass med lätt kesella, vaniljpulver, banan och kokos! Try it out!

Inredning

Klicka på bilden för att komma till hemsidan. Ni som gillar inredning och dylikt! 


curtains are like art

 
Finally jag har hittat ett par gardiner som jag gillar! Så dessa fick jag klickat hem på Ellos. Så mycket fint de har där! Ojoj nu längtar jag tills de dampar ner i brevlådan. 

Burning

Haj babes! 

 

Kom hem för ett tag sen. Jobb och fix inför fetaste personalfest i GBG. Hela region väst! Ska bli grymt kul och med tema MASKERAD. Så vi håller på och fixar inför det nästa tisdag. 

 

Btw, så ser min blogg lite konstig ut. Det är för jag har är med och testar blogg.se nya nätverk.Så ska försöka lösa detta inom kort. Men ni får stå ut :) 

 

nu kom alvina med pizza sen blir det quallity time :*


Inflyttningsfest

Sitter hos anna med massa godingar!
Vi har blivit bortskämda med mat och efterrätt. Vi har det bra!

Bäst av allt. Fina alex är nere från storstaden.


060912

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Börjar må bättre nu, var lite off här på bloggen eftersom jag varit sjuk. Men har kunnat stå på benen idag och varit ute, så jag börjar känna mig alive igen ;) Kanske inte 100 % frisk än, så ska inte ropa hej än. Så får ta det lite lugnt idag med. 

Hunnit med en del saker idag. Jag och babyboy har varit runt om i lassabcka och kollat alla butiker i dess omgivning. 
Vi är otroligt sugna på att göra våran balkong lite mysigare. Just nu skriker den på hjälp! Booring. 
Vill att man ska kunna sitta där ute och njuta i sommar! Får bli nästa månads projekt. Det ska bli våran nya favoritplats.

Har även varit en sväng på blomsterlandet, hos mina föräldrar och även på getterön. Tog ett stopp från civilisationen och satte oss vid piren och åt glass och drack kaffe. Härligt!  Ikväll ska jag till fröken anna och träffa fina vänner igen ♥


fina angelica! 


Lovley morning

Bra start på denna dagen :) och framförallt efter man varit sjuk. Bjudit fröken fredriksson på frukost! Nybakta scones med philadelphia, marmelad och ost! Gott..

Dock alltid lika svårt att baka glutenfritt, varför? ;)


TIPS



Tänkte dela med mig av min senaste beställning! Varje gång jag ska köpa almanacka så är jag alltid ute fel tid. Exempelvis nu och det finns inte en enda på bokhandeln. Därför tipsar jag om denna sidan HÄR
Här kan du beställa din egna almanacka precis som du vill ha den! 

Är väldigt förvänsfull :)  hoppas den kommer precis lagom tills min tar slut. Dock var leveranstiden 2 veckor! men värt hoppas jag. Har någon av er testat kanske?

HOMEMADE ICE



Lovade att visa hur jag lyckades med glassen. Perfekt en varm sommardag.
Vattenmelon kanske inte var en höjdare för den var rätt smaklös.  Ska testa lite olika smaker och se vilken som blir min favorit! 

Enkelt att göra! Mixade det var för sig sen var det bara att hälla på och in i frysen. Inget tillsatt förutom frukt. 


fashion against aids 2012


bild från google

Man kan väl aldrig vara för sent ute. Nu har jag fått hem min kjol iallafall. Hade inte sagt nej till buistern, mobilväskan, bomber jackan i samma mönster och inte för att glömma fransklänning. In love! Snacka om en lyckad kollektion. Jag vill ha allt.

PANCAKES

Amerikanska pannkakor blev min kvällsmat idag. Så fruktansvärt gott med lite frukt, kanel och sirap på! 
Det har jag unnat mig idag! Det är ju ändå låtsas helg. 

Shit, vad kvällen gick fort! Lagat jättegod GI Lassange och gjort egen isglass. Visar imorgon!





Bra mellis

Fick lite inspo av denna tjejen som alexandra tipsade om på sin blogg! Perfekt för mig som gillar träning och hälsa ;)

Såg att hon hade lagt upp knäcke med mosat avokado på! åt alltid det för några år sen, men har inte blivit så mycket nu! Så det fick bli mitt mellanmål innan träningen ikväll! Nyttigt och gott. 
Passar på att tipsa om världens godaste knäckebröd. Ett surdegsknäcke. Mmm! 




Happysunday

Nu har vi slukat efterrätten med storm. Citronfromage med hallon :)

Till middag blev det fläskytterfilé med potatiagratäng och såklart den goda salladen som ni ser på bilden.

Happysunday!


Söndagsfrulle

haaaajs!

började dagen med en urmysig frukost på Mignon med Angibabe! Längesen vi var där nu, blivit mycket pancakes ;)
sen var det dags för jobb i drygt tre timmar och tjugo minuter. Värt!  Vet inte vad jag tycker faktiskt ;)  

har inte gjort så mycket mer än att diska lite och bära ut tvätten. Söndagsgöra. Ska förgylla denna kalla kväll med grillat och fina vänner.

lite bilder sen förra lördagen :) 

Grappa

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk två rätters middag på grappa! Så mysigt! Speciellt för mig för det känns som "mitt i veckan" för jag jobbar imorgon med.

Nu hamnade vi i soffan och ska kika på The beach och hoppas på att få ännu mer längtan till Thailand. Hoppas ni haft / får en bra kväll.

Love


Day of love

Detta möts man av efter jobbet! Min underbara sambo <3

Ikväll ska vi äta på Grappa! Lyx! Kommer bli mysigt.


PISSVÄDER

Har vi spolat fram tiden tre månader eller? Första juni och det är grått, regn och ÅSKA! What?

Sol och värme genast tack! Ligger invirad i en filt och kollar på TV3 dokumentären. Blir så upprörd! Stackars människor. Kolla så får ni se!
Vill verkligen inte gå till jobbet idag. Kommer bli dränkt rätt ut sagt. Får se hur detta kommer att gå..


RSS 2.0