Zorbas

Hej darlings! 

Ska strax bege mig mot Zorbas för middag med fina vänner! Ska bli gott med mat efter en dags jobb och ett träningspass. 

Denna dagen har gått så himla fort och det är redan kväll. Får väl ta en promenad ner till stan eftersom någon som är invalid har sparkat ner min cykel för tredje gången denna veckan och gjort sönder lyset. PLUS att den gjort det ett antal gånger förra veckan. Så irriterad man kan bli när folk gör så istället för att öppna munnen och säga vad som är fel? Man brukar oftast ställa cykeln i ett cykelställe. Det är la de den är till för? Vuxna människor kan vara mer omogna än barn. 




New In



Beställde för någon dag sen en klänning som jag trodde skulle va helt perfekt. Snacka om besviken. Blir dessvärre en retur. Den var ju helt perfekt. Väldig urringad i bröstet och det lilla lilla problemet var att den var helt genomskilning? vad är tanken bakom det? Varför göra en sån klänning. Dessutom så var dragkedjan sönder när jag fick den. Bra jobbat! 

Blev dessa två godingarna istället. Hoppas på bättre lycka denna gången.

när mina muskler får lida...

Godkväll! 

Nu börjar denna dagen gå mot sitt slut. Imorgon står det jobb på schemat igen, dock skönt med två lediga dagar. Det var jag värd. Efter min härliga sovmorgon kom min fina vän fiona hit på lite te och massa tjöt. Shit, vad jag kommer sakna henne när hon lämnar mig för typ femtioelfte gången? 

Annars då.. har fått lära mig hur man VERKLIGEN kör stenhård i gymmet. Tack för det robban, lär inte känna mina armar imorgon. Men detta är väl bara början antar jag? ;)

blev även en lite snabb visit hos angi med malin. Planering av resan. High five! 
Resa är livets mening.. alltså typ? efter träning då såklart. 


Min goda matlåda imorgon. Lax med basilika och gräslök med massa goda grönsaker! 

Bodycombat all over the world


Hur coolt är det inte att bodycombat, bodypump, bodybalance etc. är likadana pass världen runt? 
Hade varit helt insane att åka och testa på ett BC pass någon annanstans i världen. Får väl se till att våran träningsresa i vår inkluderar bodycombat. 

Har ni inte testat detta än , det är det bannemig på tiden att ni gör det. Ni missar något. 


thai memories ♥

  ♥

Memories of thai. 10 days left. 

Kanske på tiden att börja packa. Tre veckors packning. Vad får man inte glömma? 

Tisdagsmys

Så mysig dag jag har haft med en fin vän. Kvalitetstid. Snart lämnar hon varberg igen. Ett jävla flängande hit och dit som jag hoppas går mot sitt slut snart. Så hon stannar kvar här med mig. 

En lång lång fika på e house och stan blev det, sen en sväng hem till mig och återuppliva några minnen. Så bra det är med en blogg som man kan gå tillbaka i tiden. Hittade en DEL roliga saker där som man skrivit genom åren. Som vi skratta. Ack ack!

Nu ska jag snart göra mig redo för...guess what.. BC för hela slanten! 


Day off

Dålig jag varit att ge er updates! skärpning. Hur mår ni? 
Startade denna dagen på bästa sätt. Massage! Nästa lördag sitter vi på planet och sen blir det massage varje dag. Overkligt. Känns som det var igår vi långa promenader på stranden, åt god mat och mango shakes. Thats life. 

Nu ska jag strax möta upp mina fina vän, fiona. Måste passa på att ses när jag snart åker. Världens bästa böna!  


Tapas med fina flickor

Godkväll! 

Bloggade från iphonen igår, men såg att inlägget inte kommit upp. Ovanligt att den krånglar. Hade en extremt mysig kväll igår med angi och caroline. Mycket skratt och way to much food. Vi kunde knappt komma upp ur soffan ;)  får göras om snart igen flicks! 

Denna trista söndagen har jag spenderat på jobbet. Dagen bara rann iväg trots regnet vilket var positivt.
Nu har vi ätit thai och försöker få ännu mera thailands känsla. ♥  snart är det dags igen, varmare breddgrader!  




livets bästa träning

Livets bästa träning heter bodycombat!
Man blir ju så pepp.. Fått med angi flera dagar i rad nu. Nu ska hon få kämpa ;)

Nu är min kropp numera helt slut/söndertränad så den börja strejka. Mina benhinnor mår inte så bra och sen så börjar det kännas i halsen. Håller tummarna för att de inte blir sämre.

Nu äntligen ska de bli skönt att lägga sig. Behööövs!!


Topphälsa



Sitter och läser nya numret av Topp Hälsa. Skit bra pepp tidning och perfekt födelsedags pressent. Tack fina vänner!  Nu ska jag ta en shake och läsa lite och bli peppad inför träningen senare. 

Lovetime



Haft en mysig fika efter mitt mini pass på jobbet. Samtidigt som jag välkomnar säger jag hejdå. Olivia ska åka igen imorgon så hann knappt säga hej innan hon ska iväg igen ;) Sicka glidare! 
Fick mini presenter från f idag. Snacka om kärlek. Sånt uppskattas. Riktig sucker för sånna här barnsliga saker. U know me well bebe. 

Ikväll blir det gym och bodybalance med A. Ska bli så himla skönt! 

Hemmagjorda bars

Efter jag och angi hade kört easy line och lite gym kände vi att skulle hitta på någonting roligt. Vilket resulterade i supergoda och nyttiga bars.  

Receptet kommer återigen härifrån
10-12 st
3 mogna ekologiska bananer
1,25 dl nötsmör, osaltat (jordnöt, mandel, cashew)
1,25 dl grovt hackade nötter (mandel, valnötter, pecan, macademia)
0,75 dl blandade frön (solros, sesam, vallmo, chia)
2,5 dl havregryn, fiberberikad eller vanlig
½ dl gojibär
½ dl torkad frukt (aprikos, tranbär, blåbär, russin, dadlar)
3/4 dl osötade kokosflingor
½ tsk kanel
½ tsk vaniljpulver

Värm ugnen till 175°. Klä en 20x30 cm stor ugnsform med bakplåtspapper. Mosa bananerna med en gaffel och blanda ihop det med nötsmöret. Häll i samtliga ingredienser och rör ihop till en jämn smet. Se till att frukten blir jämnt fördelad i smeten. Fördela smeten i ugnsformen och grädda i 20-25 minuter, eller tills kanterna är gyllenbruna. Låt svalna helt och skär sedan i bitar. Förvara i en väl sluten burk i kylen.

Ta allt som finns hemma och var inte rädd att blanda olika ingredienser. Våra blev toppen, dock att vi gjorde de lite för tunna. Men det vet vi inför nästa gång! Testade även att doppa några i vit choklad toppat med goji. Perfekt vid sötsug en vanlig tisdag helt enkelt. Kör hårt!


Gul smoothie

Min andra färgglada smoothie för veckan! Testade denna gång med färsk mango, banan, färsk ingefära, turkisk yog lätt och lite mjölk. Eftersom jag gjorde en lite störe sats kunde jag inte mixa is, det ville jag ha i. Då hade den blivit lite lösare i konsistensen. Men blev bra ändå! 

Ingefära är så himla gott, sätter en extra touch på det! Bra mot så mycket saker, så är du sjuk så gör denna smoothien! 


 

chill out



chilling out before work.. mina ben är helt möra. hur ska jag orka boxen ikväll är min fråga? ;) Löser sig på plats tror jag. Haft en mysig dag med sörran. Promenerat runt stan och fikat twice! Not good. Därför man tränar antar jag. 

Köss so long



Hej måndag!



Haft en riktigt bra helg faktiskt. Lugn och no alcohol. En hel del systerhäng, goda middagar och avslutade med ett antal timmar på friskvågen igår med sis och angi. Skaffat två veckor åt henne nu, så nu jävlar ska jag se till att hon bytar gym. Blev både kondition och styrka sen lite häng i bassängen! big like. 

Sista dagen min syster är här så den ska spenderas med henne. Sen en timma på jobbet, och boxning ikväll! Hoppas ni får en GRYMT bra dag. Det ska jag ha! 

Dagens frukost




Dagens frukost bestod självfallet av banan pannkaka. Superlätt och ofantligt gott.. 

2 ägg
1 banan
Smaksätt gärna med något som tex, kanel, kardemumma, jordnötssmör eller mandelsmör som jag hade idag. 

Stek i lite kokosolja. Servera med turkiskt yoghurt och bär. 
Perfekt frukost efter ett svettigt spinningpass. Nu ska jag vila lite till min syster kommer hit. 

Color is happy



Snacka om att färg piggar upp en och gör en gladare! och hur sugen blir man inte på att dra och köpa en bunt med nya kläder och träningsprylar och dra och träna? 

Köpte ju för ett tag sen en rosa yoga matta och gud vad sugen man blev på att använda den! Man blir extra pepp när man har nya upppiggande things! Det behövs verkligen i denna dystra årstiden. Så ett litet tips för er som hellre ligger i soffan än att gå till gymmet. 

Gifts

Hej på er! 

Kom hem för en stund sen efter verkligen en heldag på stan. Startade den på bästa sätt med fröken fredriksson och hennes m och p med frukost på stadt! bäästa. Sen har vi strosat runt och kollat i butiker sen mötte vi upp min sis som är på besök och tog en aloe vera på EH och då kom även mike. Gick i ännu mer butiker och syrran shoppade som aldrig förr... 

Till sist mötte jag upp hemkomna fiona och luisa för en fika! Så haft en superbra dag idag! 
Ikväll ska jag till mina paranteser på middag! Plus massa massa kvalitetstid med syrran. 
Blev förövrigt väldigt bortskämd av henne ♥ Nya marc jacobs parfymen plus fina te burkar.



Follow my blog with Bloglovin

Breaking Dawn Part 1

Haft kvalitetstid ikväll med min älskling! pizza, godis och första delen av breaking dawn. kunde inte låta bli angi. 
Ack så bra! Måste se part 2 snarast!

imorgon blir det frukost på stadt med finaste angi och work out. sen invänta syster som kommer på besök från LDN. miss her alot. 



Grön smoothie

Fixade ihop en supergod grön smoothie imorse! Fick lite inspiration av sanna och miami. 

♥ Ett grönt päron
♥ Babyspenat
♥ Lime
♥ Turkisk yoghurt lätt
♥ Is 





sannis

Hej! 

Idag har jag verkligen jobbat ett kortis pass. 8-12 sen lunch med bästaste Sanna! Hon har varit i miami i 3 weeks nu så inte träffats på länge. Mysigt med lite catch up♥


2night blir det boxning med EM. får se hur det går, mina armar är rätt möra efter pumpen. Men det ska nog gå fint ;) 


Ung cancer



För ett tag sen beställde jag denna snygga tisha och armband från UNG CANCER. Om ni är sugna på att beställa så klicka HÄR



Fathersday!

Kom nyss hem från en middag hos mor o far! Firade fars dag med en riktig höstig middag och fika. Gotti. 
Skönt att slippa laga maten själv efter ett träningspass! Körde pump idag och tvingade med mig erico . Det behövdes!

Igår hade vi julbord hemma hos angi, malin, norén och melina. Sen kom även jenny och jennifer. Hade riktigt kul med julmusik , god mat och sång! Perfekt kväll♥ En sån kväll behövde vi nog alla! 


Ikväll blir de nog twilight marathon med angi. Får se vilka som hakar på :) slappekväll! 
Pussi



Pink Grapefruit




Luktar underbart här hemma! Har tänt mitt fina ljus som jag fick av angi och frida i födelsedags present ♥
Har tränat lite yoga och core träning här hemma. Orkade inte släpa mig till gymmet. Så lite vila idag blev det! så kör vi gym imorgon och välkomnar helgen! 

Laxpaj

Gjorde en favorit i repris - Laxpaj! Tror inte jag har skrivit receptet innan bara berättat om den. So here it is : ) 

2,5 dl dinkelmjöl
100 g smör
100 g keso naturell mini
200 g lax
2 st ägg
2 dl matlagningsgrädde
Dill
1,5 dl riven ost

Gör såhär: 
Blanda ihop smör och dinkelmjöl till en massa. Tryck ut i formen och låt stå kallt i ca. 1 timme i kylen. Om man vill kan man blanda i keson till botten men idag hade jag den i äggstanningen. 

Sätt på ugnen på 200 grader. Grädda pajdegen i 15 minuter. Låt svalna lite. 

Skär laxen i mindre bitar, hacka dillen fint. Fördela överpajskalet. 

Blanda samman ägg, grädde och ost (samt keson, viljet du föredrar bäst) Häll över laxen och grädda i ugnen ca 25 minuter, tills pajen fått fin gyllenbrun färg. 

Jag har testat att köra båda alternativen, samt att strunta helt och hållet i mjölet och köra bara keso och möjligtvis phiadelphia botten. Det får man bestämma själv! Det blir mer matigt med denna typ botten. 


 
 

Bra för kroppen



För några veckor sen började jag käka nässelpulver. Det är en en riktig vitamin och närningsbomb och verkligen bra mot allt! Nässla kan bland annat användas för att stärka hår, hud och naglar, då det höga innehållet av mineraler, och framför allt kisel, verkar stärkande.
Eftersom jag har lite järnbrist så är detta perfekt för mig att äta då min kropp stöter bort järntabletter/blutsaft. 
Känner mig verkligen piggare! 
 

Coffe and meeting


Helt inlove...... behöver jag säga varför? 

Träffat två pärlor på kaffe och möte på e house. Fick en liten sen pressent av söta carro! HOPE ringar. Snyggt värre! 

Håller på och smider lite planer förstår ni! Snart är det dags för dagens träningspass! Två veckor har jag väntat att gå på BC. wey!

Yoga at home


insta pic @oliviaae

Fick hem denna dvdn för några veckor sen och idag har jag varit och köpt en yogamatta! Ska bli spännande och se om detta blir en hiss eller diss. 

Behöver något som får mig att slappna av här hemma och vad är inte bättre än lite yoga och meditation? 


Dinkel- & dadel kanelbullar

Nu äntligen kommer receptet på dessa godingarna! Äntligen hittat en mysig liten blogg om mat och bakning så ska inte ta åt mig äran av dessa. Nyfikna? Så kika in HÄR.  Receptet kommer från denna blogg men bilderna är mina. 

ca 24 st
Fyllning:

150 g urkärnade dadlar, grovt hackade
0,75 dl vatten
100 g mjukt ekologiskt smör
3 msk kanel

Deg:
2 tsk vaniljpulver
1 msk nymald kardemumma
5 dl ekologisk mjölk
50 g färsk jäst
½ dl Sucanat alt. rårörsocker
½ tsk salt
150 g mjukt ekologiskt smör
1 ekologiskt ägg, uppvispat
9 dl dinkelmjöl, siktat
ca 5 dl vetemjöl special

1 ekologiskt ägg, uppvispat
sesamfrön, gärna oskalade

Gör så här:
Blötlägg dadlarna i vattnet i minst 2 h. Blanda vaniljpulver och kardemumma i mjölken och värm till fingervarmt (37°). Smula ner jästen i en bunke och rör ut med lite av mjölken. Häll därefter i resten av mjölken, salt, socker, smör och ägg. Tillsätt dinkelmjöl, lite i taget och därefter vetemjöl och arbeta ihop till en smidig men ganska lös deg. Låt jäsa under bakduk i en timme.

Under tiden som degen jäser mixa ihop dadlar, vatten, smör och kanel till en jämn fyllning.



När degen jäst klart ta upp den på mjölat bakbord och dela i två delar. Knåda lite och kavla ut till en rektangel. Bred hälften av kanelfyllningen över rektangeln. Vik in de två långsidorna så att du får tre lager ovanpå varandra. Skär i ca 2 cm breda skivor. Snurra skivorna två gånger och vik in kanterna i mitten och lägg varje bit i en bullform på en plåt. Låt jäsa under bakduk i 45 minuter. Värm ugnen till 250°. Pensla bitarna med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. Grädda i ca 10 minuter i den nedre delen av ugnen tills bullarna har fått en gyllenbrun färg. Låt svalna något och njut!


All white

Massa massa bilder från i helgen. Togs en del bilder kan jag säg ;)  o även lite filmer också, haha! Nu har vi att kolla på angi ;) 

Sammanfattning av helgen är att jag REDAN längtar till nästa år! Helt insane :)

 
 

Sensation!

Hey darlings! 

Back home. Efter en lång väntan med strul med tåg osv, är vi nu hemma efter en kanon helg i danmark! Sensation var grymt! Obeskrivligt bra!! Ska lägga in bilderna på datorn sen så kommer dom upp med tiden... 
♥ Så tack alla människor som va med och gjorde denna helg helt jävla grym!! ♥

Lite insta bilder får ni nöja er med nu :) 
Nu blir det sista avsnittet av världens sämsta serie - 30 grader i februari!  Någon som sett det? ;) 



RSS 2.0