Kanelte och TLG

Godkväll! 

Har knappt varit hemma idag. Jobbat som vanligt, sen tränade jag och angi nästa två timmar. Känner mig rätt seg just nu. Legat i soffan sen jag kom hem framför TLG och kanelte. Såå goott.. 

Imorgon väntar jobb och träning sen ska vi bort till malin och danne på käk och myskväll! Ser jag fram emot. Ska inventera också, för första gången på EH. Wish me luck ;) 


 

Raw chokladfudge

Magiskt goda chokladfugde jag gjorde i brist på annat. 
Ni hittar recept här. ♥

Raw chokladfugde

Express yourself

Hur mår ni babes? Vaknade tidigt idag så dagen har varit lång idag också. Lunch med mary, träffat mimmi en snabbis på stan och nu är jag hemma och landar och inväntar Emma. Ska dra med mig henne till blomsterlandet, i need more flowers. Behöver få in lite färg och friskt här hemma (äger bara döda växter just nu). 


How to make good coffee

Testade min nya grindripper för någon dag sen. Riktigt gott kaffe och nu kan jag dricka EH kaffe hemma också. Lovley! Grindrippern maler bönor och brygger direkt i koppen när man fyller på med varmt vatten. Lyx. Bra julklapp som jag fick från jobbet. Den lär komma till användig mer kan jag lova. 


Lyxtisdag med hummersoppa!

Godkväll! 

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och tränat med bästa angi, kvällsmat hos mina föräldrar och hämtat ut ny telefon. Happyday. Beställde ny iphone igår och idag fick jag ett sms att den gick att hämta ut. Snabb leverans? 

Annars har jag umgåtts med min favorit em. Käkat lunch, druckit kaffe & shopping. Like! Sköna dagar. Hittade en kappa av perfektion. Mer än nöjd! 

Lyxtisdag med hummersoppa! 

Äppelpaj till frukost?

Äppelpaj till frukost? Visst låter det konstigt, men det är både gott och nyttigt. Jag hade underbara mimmi här på frukost imorse. Till pajen gjorde vi en choklad och banan smoothie. Riktigt bra start på denna våriga tisdag! 

Äppelpajen är väldigt enkel att göra och det fixar man på några minuter. 
Ingredienser för 2 pers: 2 dl havregryn 4 msk jordnötssmör  2 msk kanel , 2 tsk bakpulver  1 dl äggvita (ca 2 ägg)  2 äpple  6 msk mjölk

♥ 
Sätt ugnen på 200 grader. Riv äpplet i ett rivjärn och blanda ihop med övriga ingredienser. Häll upp i 2 ugnssäkra portionsformer och grädda i ugnen i 15-20 minuter. Servera med tillexempel keso eller kesella,yoghurt,frukt etc. 

Choklad och banan smoothie 2 pers: 2 bananer, 1 dadel, 5 dl vatten, 1 dadel, 2 msk mandelsmör, lite vaniljpulver, 2-3 msk kakao. När den är färdig strö lite kokos över. 


How to make a smoothie

Ville tipsa er om en liten smoothie guide som jag hittade här. Perfekt för oss som lätt fastnar i samma frukter osv. Imorgon ska jag testa en ny variant, spännande! 

1. Add Fruit

2. Choose a Base

3. Thicken Up

4. Flavor It

5. Power Boost

 
h
 

Gofrulle!

Thank god it's monday! 

Tre lediga dagar och jag är glad. Ska bli så skönt så jag dör. Vaknade för en stund sedan och gjorde iordning lite frukost. Kesella med mosad banan, nybakat bananbröd, kaffe och såklart ett glas vatten! Dricker så dåligt med vatten så när jag är ledig så brukar jag ställa fram ett glas som jag fyller på när det är slut. Funkar asbra! 

Nu ska jag kolla klart på Lying Game, inne på säsong 2 nu! Spännande! 


Raw brownie

Tristess som jag lider av så vågade jag mig på att göra en raw brownie. Efter den på spis&deli och ems bild så kunde jag inte hålla mig. Var sagolikt goda. Kärlek. Nu ska ni få receptet. 

Here it comes.. 
Börja med att mixa 
2 dl valnötter
2 dl mandlar
i med
2-3 msk mandel smör
1 mogen avokado
1/2 dl kakao
1 msk honung
lite salt
lite äkta vaniljpulver 

Lägg smeten i en form med bakplåtspapper. In i frysen medans du gör frostingen. 

Frosting
1 mogen avokado
1 msk kokosolja
3 msk honung
3 msk kakao
lite vaniljpulver 
mixas ihop till en slät smet. 

In i frysen ca. 15 min eller tills den stenat. Tack för receptet stumpan! 
 

Död.

Död. Haft en sjukt stressig dag med högt tempo på jobbet. Så det gjorde sitt kan man säga. Har lagat flygande jacob (min favoriträtt, dock delar jag och min sambo inte lika vid den rätten)  och ska kolla på någon girlpower film tänkte jag. Får se om jag får besök av en fin vän senare! :* 

Längtar tills imorgon. Då ska jag träna. Inte blivit av liksom. På helger får jag träna INNAN jobbet eftersom jag inte längre kommer från jobbet. haha! 


Frukt i stora lass

Sitter som fastklistrad i soffan framför LG! Skönt att ta en day off från träningen och bara få vara hemma. Vet inte vart all min energi tog vägen. Men man kan inte alltid va på topp. 
 
ikväll har vi lagat panerad fisk, wokisar och potatismos. För en gångs skull fick E bestämma mat. Men gott ska de bli : ) 

Kom förresten hem med en hel hink med frukt innan. Snacka om bra erbjudande på Coop! Nu ska de ätas frukt hela veckan. Hörs imorgon ♥


Zero energi

Hej på er! 

Skulle varit på gymmet nu egentligen, men är satans trött! Så blir nog att ligga på latsidan idag. Det är helt okej tycker jag :) när man tränar ofta och regelbundet blir man så satans hungrig hela tiden. Speciellt nu efter mina dagar med FF så känner jag hungern ständigt. Man får passa sig!  Blev banan pannkaka med lite kvarg, äpplen och valnuts. Mmmm gott!  

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa matlådor till imorgon. Just det, jag har hittat ett recept på nyttiga efterätter. Kanske ska testa något ikväll? 


välkommen vår!

Godmorgon sunshines!

Vaknade pigg och glad när alarmet ringde vid åtta imorse. Ännu gladare blir man när solen skiner och man kan få sätta på sig brillorna igen ;) Nu är våren nära känns det som. Mycket saker att längta till nu, BRA! 

Har varit och tränat så nu sitter jag och äter frukost till "Lying Game" Sjukt bra serie och är helt fast. Nu får mina andra serier ligga på hyllan ett tag tills jag kommer ikapp. Så tack för bra tips frida! ♥ Snart sett klart första säsongen. Har ni inte sett det än så gör det, säger jag bara! 

Ha en bra dag! 


Tränings inspiration


Jag är helt kär i NIKEs träningskläder och skor. Jag kan surfa runt i timmar på hemsidan. Det är bara så snyggt! Har ju alltid haft nike skor och de är helt klart bäst i test! Måste göra en NIKE shopping snarast, det är något som är säkert.

190213

Nu är klockan redan fyra. Vad denna dagen flög iväg. Vart tog min lediga dag vägen? Haft en rätt stressfri dag trots många planer. Tränade en timma på gymmet, varit och provat skor till jobbet och fikat med en fin vän! Spis och deli har blivit en favorit.

Idag tog jag "Vitaminbomben" på apelsin, jordgubbar, grapefrukt och citron och en chokladbrownie som var sagolik. Man får iallafall inte dåligt samvete när man fikar där, man får en energiboost istället ;) 

Mina planer ikväll blev dessvärre inställda pga sjukdom i hela tjejligan. SKÄRPNING! 




Big Breakfast

Godmorgon! 

Skulle egentligen varit och tränat imorse, men när jag vaknade dock inte på topp! men efter en frukost mår jag prima, så ska kila ner till gymmet nu ändå. Får se hur det går att träna efter en sån stor frukost, haha.. 

Vad ska ni göra idag, raringar? 

 
 

Chilikyckling med bulgur och rödlökskeso

Hej! 

Hur mår ni? Kan vara det skönaste som finns att vakna pigg och ej bakfull på söndagarna. Sitta och ta en lååång frukost och dricka flera koppar kaffe. Precis vad jag behöver efter en lång veckas arbete. Denna veckan är det sportlov och det lär väl bli minst sagt hektiskt. Så gäller att ta det lugnt när man kan. Vaknade i hyffsad tid imorse så slängde in ett par tvättar och storstädade hela lägenheten. Hade en rätt nöjd sambo när han vaknade upp till nystädad. Där slapp han! 

Lunchlådorna är reda fixade inför imorgon. Gjorde kyckling i ugn med massa chili och citron plus bulgur. Sen rörde jag ihop en kesoröra med rödlök, citron, citronpeppar och örtsalt. Mums! Perfekt istället för sås. Nyttigare är det också. 

Nu ska jag ladda inför träning med flickor! 

Godnatt!

Nu är jag riktigt trött, ska bli så skönt att sova. Em åkte precis härifrån! Haft soffhäng med mat och hemmagjord glass! (Lovley!!!!) helt klart bäst just nu.

Sov sött!


Ett års kalas

Nu ska vi snart åka till Stenungsund och fira världens sötaste ettåring! Ska bli mysigt :*

Äntligen fått hem mina brallor i rätt storlek. Im in love! Så snygga!


Mellanmål efter träning

Riktigt bra pass på gymmet idag med mina flicks! Gjorde en smoothie på kesella, vatten, linfrön en halv banan och lite mango. Sen strödde jag på lite frön/nötter på toppen! perfekt när man är mega hungrig och vill äta något litet. 

Ikväll blir det nämligen flöt! Det kan jag lova ;) 


valentine's day

När jag kom hem efter jobbet möttes jag av vackra rosor, choklad och frukt. Perfekt sambo. Vi har spenderat kvällen hos mina föräldrar med räksmörgåsar, bastubad och choklad doppade frukter. Mums! Våran första alla ♥ dags firades på det sättet, så vi tänkte, favorit i repris! 

Mysig torsdag! och en ledig helg framför mig, I NEEED. Hoppas att alla ni fått en fin dag och blivit uppvaktade av era nära! 

love 

Min fina emelie

Blev bjuden på fika av min goding imorse för att se nya lyan. Hon har fått det riktigt mysigt i sin lilla lägenhet : ) Efter massa girl talk så gick vi ner på stan och lunchade på Tovedals. 

Emelie är verkligen en av världens underbaraste tjejer som står mig väldigt nära! Är så glad att ha sånna fina vänner runt omkring mig! Det är fan lyx. 


Feel the love

Hej godingar! 

Kom precis hem för första gången idag! Jobbade bara halvdag så mötte upp min fina mimmi för en lunch på Spis&Deli. Riktigt gott var det! 

Har även hunnit åka till FBG och kolla möbler och varit på lägenhetsvisning. Nu får vi se vad som händer med det, men fin var det! Hoppas hoppas. 

Nehe.. nu ska jag svira om till träningskläder och ladda inför dagens träningspass! Ciao bella! 


 

Som ny igen!

Godmorgon! 

Hur mår ni idag? Jag har precis varit på PW med sanna och jonna. Riktigt kallt här nu! Har inte hunnit få upp värmen än trots filtar och massa kaffe. Skönt att ha bloggen off i två dagar, det behövdes. Bara över en natt så ändrades mitt humör och känner mig fylld med massa energi igen.

Träningen och målen fortsätter som vanligt men jag tävlar inte längre i FF. På något sätt känns det som att en sten lossnat från mina axalar men samntidigt så känner jag en besvikelse. En besvikelse att jag inte klarade detta. Men det kommer nya utamningar. Det vet jag! 

Vad jag behöver nu är något helt annat. Jag behöver en dag med mina favorit tjejer, en spa dag med bastubad, ansiktsmasker, fotbad, hårinpackningar och allt som hör till. ♥ 

Nu ska jag få något gjort innan jobb (Läs kolla på the lying game) Köss mina vänner! 





E & E ♥

Nu gick precis mina fina vänner. Haft emelie och emelie på besök! Skönt att få prata av sig med några andra! Nu har jag bestämt att jag dessvärre ska sluta med FF för det helt enkelt inte passar mig, då jag skapade en inre stress. Har i flera år försökt jobba bort detta då jag har svårt att "ta det lugnt" och är som person väldigt hyper. Men måste lära mig att sluta stressa och chilla en stund. 

Nu får jag helt enkelt svälja min stolthet. Jag vet inte om jag ska kalla det att jag ger upp. Men jag tror de va de enda jag kunde göra just nu. Det är inte värt det helt enkelt.  Men jag kommer fortsätta peppa er och lägga ut goda reccept och tips. Promise.

Nu ska jag fortsätta min kväll i soffan. Nina kommer hit. Girls night it is! 



Tankar kring Fitnessfighten

Godmorgon! 

Hur mår ni idag? Sitter här och äter mitt mellanmål. Tonfisk och knäcke. Vet inte vad det är men känner mig inte alls på topp idag. Har haft stora tankar kring FF och dess upplägg. Och ja, skrivit en hel del positiva saker kring detta. Det är sjukt bra för de som har haft en "dålig" livsstil innan och behöver en spark i rumpan att få bättre kost och träna regelbundet. Till skillnad från mig som tränat 5-6 gånger i veckan och redan har en sund inställning till kost och träning.

Men av någon anledning känns det som jag tappar mig själv på vägen. Känner mig mest hängig och bitter helt enkelt. Tiden då jag inte jobbar eller tränar går åt till planering, laga mat och dylikt. ALLT kretsar kring detta och det gör mig mest stressad.  Det var inte syftet med detta, eller? Detta skulle väl ge mig pepp och glädje. Meningen är ju inte att jag ska gå ner i vikt. Jag kanske lurar mig själv. Det är ju inte det jag vill, absolut inte. Snarare tvärt om.  Dessutom är jag ju knappast överviktig, så vad är det jag kommer minska med denna månaden istället? antagligen muskler.  Har jag valt fel väg? Jag behöver lite feedback gott folk. 


Frukost tips - Fitnessfighten - Dag 9

Eftersom frukosten är min absoluta favorit måltid så lyxade jag till det imorse och la lite mer tid på den . Det är ändå lördag. Ja, kan hålla med om att det är lite över ambitiöst att gå upp vid 7 för att göra värsta frullen. Men sån är jag liksom.  So, here it comes.. 

Grundsats för plättar

3 Äggvitor 
50 g Kvarg 0,1 %
15 g Fiber Havregryn
Mixa allt med mixer och stek i stekpanna. 

Fyllning
60 g Kvarg 0,1 %
30 g skinka/kalkon
30 g Gurka
10 g Sallad
10 g Tomat 

I en skål brevid 
50 g Kvarg 0,1 % 
20 g Mûsli

Kostprogram: 1500 Kcal
Ca: 315 Kcal. 
Receptet kommer från Stefans blogg om Fitnessfighten och är anpassat efter 1500 kcal. Så följer man inte detta, så självklart tar ni mer om ni vill. Men detta var precis lagom för mig. 

Matfredag

Hey hörrni!

Hann aldrig blogga igår om min utsökta mat fredag! När jag slutade jobbade åkte jag till Angi och blev serverad på fat. Hemmagjord potatissallad med grillad kyckling med grönsaker och lite vitt vin. (Läs vatten och berries) Man kan ju låtsas. Hade en riktig mysig kväll med mina godingar! 

Till efterätt (Mellanmål två timmar senare) blev det äppelkaka enligt FF. Den fick godkänt! : ) Nu när man inte äter sötsaker, så har man ju glömt av hur det smakar så det som bjuds på får duga liksom. 

Om ni kikar in här kommer det et supergott frukos trecept! Ha en fin kväll, själv ska jag fira farsan! 

Fitnessfighten - Dag 8

Hej darlos! 

Har precis slukat i mig dagens frulle. Eftersom jag körde morgonträning idag så byter man plats på första mellanmålet och äter den en timma innan och sen äter man frukost efteråt. Det är riktigt bra att äta något litet innan man tränar, behöver ju inte vara så mycket liksom. Jag har alltid åkt till gymet på tom mage när jag tränar på morgonen. Men man är ju olika :) 

Såhär ser min kost ut idag 
Mellis: Keso, apelsin och lite kanel 
Frukost: Havregrynsgröt, halloncremé, päron och kokos, kanel
Lunch: Lasange
Mellis: Smoothie på kesella, vatten, banan, mango. 
Middag: Potatissallad och rostbiff? Tror jag det blir, fredagskäk med tjejerna iaf! 



Träningslåtar - TIPS


När jag springer är bra musik ett måste. Skulle aldrig klara det utan bra musik i lurarna. Här får ni en bra lista! LETS DO THIS!!! 

Fitnessfighten - Dag 7

Redan dag 7 och 21 dagar kvar tills detta tar slut, vilket innebär att jag har uteslutit onödiga kolhyrater och socker i över en veckas tid. Wiiho!! Jag är så stolt : ) En positiv egenskap som hamnat hos mig de senaste åren är viljan. Vill jag, så kan jag helt enkelt! (speciellt träningsmässigt) Men har mycket mer energi att ge så nu kör vi hårt de sista dagarna. 

Ikväll körde vi ett sent pass vid sjutiden. Jag och mina babes och även claudio. Nu lär han inte snacka skit om "tjejer som tränar" . Har precis ätit en god middag bestående av lasange gjort på köttfärs, keso, rödlök, paprika, några lasange plattor och squash!! Muums.. 

Ha en fin kväll gott folk!! 

who is ready to jump?



ATT det ska vara så roligt med nya träningskläder. Sport bhn visade jag ju för er häromdagen, men fick hem ett snyggt linne också! baaam! Perfekt kombo också ;) 

Gårdagens mellis

Mmm.. Gjorde asgott mellanmål igår kväll. Kesella glass med blåbär och lite mango sen in i frysen ca 1,5 h. Perfekt ju! Testade att göra lite olika varianter på glass i somaras, kommer ni ihåg? De finns i arkiven någonstans ;) 


Godmorgon!

Då är varberg vitt igen.. inte igen. Jag som började få vårkänslor! kommer väl förr eller senare. Ska snart dra till jobbet men ville visa min frulle idag. Har sagt det igen, men frukosten är det bästa målet! Så mycket roligt man kan göra som är nyttigt och gott. Idag åt jag äggvite omelett med tomat och gurka samt halloncremé med mûsli. 

Har redan två bokade resor framöver med samma destination. Känns riktigt bra ändå! Puh, tur jag ska till olika ställen. Ha en fin dag snyggos! 

Havregrynsgröt med keso och hallon


Bild från stefans blogg. 

Tjej 1500 kcal  (Kille 2200 kcal)

Gröten

1 dl havregryn
2 dl vatten

Tillbehör
150 g – (250 g) – minikeso
80 g – (100 g) – frysta hallon
Koka havregryn med 2 dl vatten.
Servera med keso samt hallon.
1 st – (2 st) – knäcke
2 st – (4 st) – skinkskivor
några skivor gurka, tomat

Tjej 1500 kcal

Total energi: 315 kcal

Mängd: Kolh 35g | Protein 25g | Fett 5,9g | Fiber 11g
Energi: Kolh 44E% | Protein 32E% | Fett 17E% | Fiber 7E%

Kille 2200 kcal

Total energi: 487 kcal

Mängd: Kolh 45g | Protein 51g | Fett 8,8g | Fiber 13g
Energi: Kolh 37E% | Protein 42E% | Fett 16E% | Fiber 5E%



Denna frukosten är verkligen en väldigt bra kombo!! Som ni måste testa någon dag : )  Jag tog dock 100g keso och kansk 40-60 g hallon. Så tog jag en knäckemacka med kalkon och paprika på ist! Blir lite mycket keso annars. 


Fitnessfighten - Dag 5

Godmorgon! 

hur mår ni idag? Tidsinställer ett inlägg för nu är jag förmodlingen på gymet och kör femte passet. Shit, vad det går snabbt! Riktigt roligt med! Senare står jobb på schemat, så kommer bli dålig uppdatering idag. 

igår fixade jag en riktigt goda lunchlådor med pepprig lax och örtris. ENKELT men ack så gott. MUMS. Fördelen med att träna är ju ändå den goda maten man får äta efteråt, right? Hojta om recept! 

Ha en underbar dag babes! 

Color at the gym



Beställde denna från NLY.  Sjukt snygg!  Nu ska jag träna! Att det kan göra så mycket med lite nya träningskläder. PEPPPEPPPEPP.

Hemmagjorda knäckebröd ♥

Nu ska jag dela med mig av ett gott knäcke! För er som vill ha lite "vanliga" recept : ) 

Finns flera olika varianter att göra detta på, men dessa gjorde jag idag. 

2 dl dinkelmjöl
1/2 dl linfrön
1/2 dl seasa frö
1/2 dl pumpa frö
1/2 dl olja 
2 dl kokande olja 

♥ Blanda alla ingredienser i en bunke. Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. 
♥ Lägg ett bakplåtspapper ovanpå och tryck ut smeten så tunt det går. Dra bort pappret. 
♥ Ruta upp rutor med en kniv. Strö över flingsalt. 
♥ 60 minuter i ugn, 150 minuter. 

!! Tips är att kolla till de ofta. Mina var bräna efter ungefär 50 minuter. ;) 


Fitnessfighten - Dag 4

Godmorgon allihopa! 

Idag såg min första måltid ut. Proppmätt! Idag är jag helt ledig, så ska ligga i soffan hela dagen. Och planera matlådor inför veckan. 

Detta var min frukost idag dag 4, 
Lättyoghurt 0,5 - 1,5 dl. 
Kesella 0,1 - 100 g 
Blåbär -  20 g 
Hemmagjord mûsli: 25 g 
Två knäcke med kalkon/keso/grönsaker. 
Kaffe och ett stort glas vatten! 

SAMMANFATTNING: Av dessa fyra dagar har jag insett att räkna kalorier inte är för mig. Tycker det är jobbigt att lägga massa tid på det när man ska äta. Så därför följer jag inte detta slaviskt, för känner att jag inte behöver det pga min kroppsvikt. Istället så följer jag basschemat och äter efter de recept som de har. Räknar därför bara gram och äter lite smör/örtsalt på knäckemackan osv. 

Jag tycker det är riktigt roligt att följa ett träningsschema! Jag blir både peppad och går all in i träningen. Fitnessfighten gör jag för att få en utmaning i träningen samt få bättre kost och komma in i bra rutiner med fler mål osv och INTE äta något som har med socker att göra. Hade min kropp sett annorlunda ut så hade jag däremot uteslutit allt. 


Fitnessfighten - Dag 3

Tredje dagen och den har flytit på ganska bra. Hållt mig mätt hela dagen, trots att jag skippat två mellanmål. Sötsuget har jag stoppat med kaffe. 

Ikväll var min fina vän här och vi lagade thai mat! Detta var lätt en favorit, som ska göras igen under denna period! 
Därför delar jag med mig av receptet. 

Kyckling med cashewnötter och chili

150 g  kycklingfilé
25 g råris
5 st   cashewnötter
1/2 vitlök (hackad)
1 msk   hackad gul lök
30 g paprika  strimlad
30 g  purjolök skivad
30 g blomkål
30 g broccoli
torkad thaichili
1 tsk olivolja
2-3 msk vatten

Tillagning
1. Fräs lök och vitlöken i olja, lägg sedan i kycklingen och stek i ca 3-4 minuter.
2. Tillsätt övriga grönsakerna i woken/stekpannan och fräs dem hastigt tillsammans med kycklingen.
3. Tillsätt vatten
4. Lägg till sist i cashewnötterna och garnera med torkad thaichili. Servera med ris.

Energifördelning 375 kcal
 
 

Fin morgon

Fin morgon, nästan så man får vårkänslor!  :)  Våren förknippar jag med LONDON. Så en weekend ska det bli! Längtar... sjukt sugen på bra shopping,storstad och god mat. 

Nu har jag söndags städat lite, skönt när det luktar gott i lägenheten. Ska fixa iordning mitt mellis och dra till Angi innan träningen. 

Min prins


Idag är det våran dag, och jag älskar dig lika mycket nu som jag gjorde för två år och åtta månader sen! 

Finns det någon som kan göra mig glad så är det du. Du är mitt allt, min älskling! 


Godnatt

Vilken lugn lördag! Och så skönt det är : ) detta behövde jag verkligen. No stress. 
Jobbade ett kort pass idag så efteråt träffade jag angi och fridis på gymmet. Kan säga att det inte är så tufft som jag hade tänkt mig. Då kör jag ändå med tyngre vikter. Men vi får se när de nya övningarna kommer. 

Till kvällsmat idag gjorde vi en pizza ala FF. Den blev underkänd. Inte som en "riktig" pizza. Kunde inte ens med att ta en bild till bloggen, så illa var det. Så får se om jag kan hitta något "lyxigare" käk tills nästa lördag! 

jag och a övade att stå på "huvudet" idag på gymet. Visste inte ens att jag kunde göra det ;) 


Fitnessfighten - Dag 2

Godmorgon! 

Ställde faktiskt klockan lite tidigare idag för att käka frulle. Blev gröt med äpple och kanel och två finn crisp! 
Baby sover fortfarande, men ska väcka han snart så ska han också få gofrulle ♥

Idag ska vi träna vid sextiden. Så jag fick en hel morgon utan stress. Det är perfekt att ta det lugnt innan man ska till jobbet. Vad ska ni hitta på idag? 


Fitnessfighten - Dag 1

Hej! 

VÄLDIGT sent inlägg idag såhär på första FF-dagen. Så skriver en liten sammanfattning. Ska bli skönt när man "vänjer" sig med alla dessa matlådor och tider. Frukost, mellis, lunch, mellis, middag och mellis. Så har dagen sett ut kort och gott. Kommer självklart reccept på bloggen och lite tips för er som är sugna på att testa : ) 

Gick väldigt bra på gymmet idag med A. Passen är uppbyggda cardio 10 minuter, Övning 1-3 x2 sen cardio 10 sen 4-6 x2 och sist 7-9 x2 ungefär så. Var lagom jobbigt, men meningen är nog att ta det lugnt i början eftersom man ska köra en timme varje dag i 30 dagar. 

Kvällen spenderades med matlagning hos Frida. Kyckling med paprika, blomkål och vitlök med lite pasta och grönsaker. Riktigt gott faktiskt! Vårat sista mellanmål var också väldigt bra, plättar med halloncréme. 
Skrev rätt kortfattat idag, eftersom jag verkligen måste sova. Jag är SÅ trött. Hoppas ni haft en fin dag ♥

RSS 2.0