Till kaffet

Hej!

Hur mår ni? Sitter hemma med en kopp kaffe och lite bananskivor med jordnötsmör och mandelsmör. Perfekt om man är lite sötsugen och vill ha något till kaffet. Lovley!

Blir jobb hela helgen, men ska ändå spendera helgen med mina tjejer och några glas vin! Hoppas ni får en fin kväll!


Frukost att dö för

När jag vaknade gjorde jag en så himla god frukost!

Mixade banan med frysta hallon, sen droppade jag i lite mint extrakt. (Minten är inget måste) Helt otroligt gott! Serverade med nötter och frön. Ni måste testa. Har ni mer tid så frys bananen dagen innan så får ni bättre konsistens.


Nami

Jag och min syster har avalutat denna onsdag på nami! Underbart gott. Testade lite av varje, och lite vin såklart.

Körde dubbelpass även idag! Tredje dagen nu! Nu äntligen känner jag att jag tränat, det var på tiden... ;)

Ska bli skönt att lägga sig i tid idag! Hoppas ni haft en bra dag.


Red Wine

Ännu en ledig och solig dag! Ska njuta extra mycket idag, sen blir det jobb resten av veckan. 

Min syster kom hem igårkväll så blev lite vin på måndagskvällen. Där gick min träning till spillo, men värt. Har fått dille på rödvin. Magiskt! Ska spendera dagen med syster och ikväll blir det TRX och BC såklart! 


Hello sunshine

Hello sunshines!

Vilken underbar ledig dag jag haft! Strålande sol som till och med värmer. Vad mer kan jag begära liksom?

Startade dagen med PW och core. Sen häng med fiona i solen med gott kaffe! Sen hämtade emma upp och och tog bilen till gekås. när vi kom hem åkte jag och e och handlade mat och gjorde våran magiska lax och bulgur sallad : )

Perfekt innan ett skönt boxningspass! Känner mig sjukt stark och har haft så mycket energi den senaste veckan. Vet inte vad som hänt? Vad har jag ätit? Haha.

Hoppas ni haft en lika bra dag:*


Breakfast is fun

Jag älskar verkligen frukost. Bästa målet på dagen. Blev så inspirerad av min fina Em som gjorde en sån fantastiskt god frukost. 

Fryst banan som mixas med kakao och mint exrakt. Supergott och så enkelt. Ska lätt göra det igen ♥
Dock blev det ju inte så mycket mat så körde lite keso/kesella till. Ni måste testa detta. passar även fint som mellanmål. Lyxigt är vad det är. 

Uppskattning och kärlek

Goodkväll! 

Hur mår ni? Haft fullt upp den sista veckan med massa saker. Utbildningar i gbg och jobb blandannat. Nu kan man lite mer. Känns så kul att lära sig nya saker. Trivs som fisken i vattnet och älskar att känna att man kommer någonstans. Och det gör jag tydligen, igår så fick jag en flaska rött på vårat personalmöte. Espresso house egna barista vin som är specialbeställd. Känns så otroligt smickarande att känna sig så uppskattad på jobbet. Det var första gången under alla dessa år.. 

Nu ska jag äta räkor med min family och sen ska jag träffa min favorit sanna! Hoppas ni har en fin kväll, så blir det bättre uppdatering i helgen. Jag lovar. 
Vill tacka denna fina tjej för allt hon gör för mig. Du är GULD värd. 

Mellanmåls tips

Nu var det längesen jag skrev, men så himla kul att ni fortfarande är kvar och kikar in varje dag! Puss på er. Har fått dille på keso och kesella. Man blandar det och gärna tillsammans med lite pepparkakskrydda. Som risgrynsgröt. Lovley!   plus massa frukt, frön och nötter.  Ni måste testa. ♥


Friends and some wine

Vilken dålig uppdatering i helgen. Fullt på schemat! i lördags firade vi finaste S hemma hos henne med vin och god mat. Trevligt! kvällen slutade som vanligt på Oscars. I helgen väntar dock större utbud, Stockholm! Äntligen ska jag besöka huvustaden. Det är rent ut sagt pinsamt att inte har besökt sthlm. (okej, har gått från tågstationen till Globen, men det gills knappast) 

Em och jag skippade boxningen för ovanlighetens skull. Lika bra. Så Emma kom hit med fika. Lyx. Snacka om världens energiknippe. 

Bra start på dagen

Startar dagen med gröt och äppelmos! Det är helt sjukt gott. Speciellt när jag är så lat för att göra en mer avancerad frukost såhär tidigt! ;)

Nu ska jag strax börja jobba sen ikväll blir det middag hos fina S!


Feels good!

Skönt att klockan inte ens är tio och dagens träning är avklarat! Nu står jobb på schemat sen lite häng med fina nina. Ser fram emot en fredag i soffan :) 

Hoppas ni får en underbar dag! 

I WANT

Suktat efter en barcelona fåtölj ett tag nu. Hur fina är dom inte? Ett konstverk typ. Jag måste bara ha en.. eller två. 

någon som har tips på vart det går och få tag på billigt? Är desperat. 

En färgklick på tallriken

Så god plockmat jag fixade efter träningen. En riktig färgcirkel! Ny realase på combaten idag, så roligt. Skönt att vara tillbaka på FV igen. Nu är jag hemma igen. 


Härlig morgon!

Godmorgon sunshines! 


Vaknade två timmar innan mitt alarm skulle ringa. Det måste vara solen. Snacka om att jag är en vädermänniska. Men så fort solen tittar fram blir jag pigg och humöret på topp. 

Hade en heldag med finaste f igår. Fika, lite shopping och sen bruket. Gäller att passa på innan hon lämnar mig igen! 


New tteee

Tisdagslyx!

Igår överraskade vi S som fyllt år för ett tag sen. Bowling, vitt och lite mat på bruket! Var riktigt lyxigt att göra det i början på veckan. Bra start helt enkelt.


Ännu en smoothie

Kanske ska starta en smoothie blogg istället? Haha. Lyckades få till en energikick imorse. Varit på gymet en sväng med robban och kört armar. Man känner verkligen att man druckit alkohol i helgen. Man blir ju inte yngre direkt... 

Nu ska jag fixa lite lunch till mannen sen träffa f. 


macapulver, blåbär, banan, vatten & lite vaniljpulver

Smoothie of the day

Gjorde en sån himla god smoothie innan till mellis. Den bästa på länge kan jag lova :) 

Den innehöll: 

♥ Raw kakao
♥ Raw kakaonibbs
♥ jordgubbar
♥ banan
♥ mandelsmör
♥ lättmjölk
♥ en dadel

Fantastisk! Ni måste testa :) 

Instagram Photos

Här är lite instagram bilder sen min helg. Fått väldigt mycket gjort! Härligt!  

@oliviaae

Gick en underbar kvälls pw med fiona och sanna.

Finfika med ängeln gabriel & erico

njöt av vårsolen med bästis 

Hemmagjord tacokrydda, lovley! 

bakisfrukost hos angi - hemmagjort knäcke, amerikanska pannkakor, smoothie och vaktelägg och massa kaffe. 

gjorde en harlem video på förfesten 

en hel del pics framför spegeln men nina är fin. 

en annan spegel
fick hem ett paket med lite gottit. Raw choklad!!! 

Egen tacokrydda

Haft en supermysig dag med min babe angi. Dunkat i hennes rosa pärla och köpt kryddor av olika slag och gjort en hemmagjord tacokrydda. Vi åt thai och njöt på ballen i solen med en kopp kaffe. Härligt med den första vårsolen. 




Recept hittar ni här

awesome weekend

Sitter och lyssnar på repit, Pitbull "dont stop the party" Ska komma in i rätt mode till kvällen. Vi är några tjejer som ska dricka vin hos fina frida. Första utgången på en månad och idag ska första droppen intas. Galet! 

Varit en bra dag på jobbet. Så har bra förutsättningar för en bra kväll också ;) Startade helgen med middag hos malin och danne. Riktigt trevligt ♥ 

Creme brulee ala daniel

Energiboost innan träning!

Körde en annan variant på smoothie igår innan jag skulle iväg och träna. Blev mango, mandelsmör, ett torkat fikon, lite vaniljpulver, linfröolja, vatten och lite kesella. Kul med något variernade, hatar att fastna i samma spår. 


RSS 2.0