GI Ungsbakad lax med citron och pesto
Ungsbakad lax med citron och pesto
600 g laxfile
olivolja
2 citroner
600 g laxfile
olivolja
2 citroner
salt och peppar
2 msk pesto
1 dl parmesanost
Bulgur
1 knippe grön sparris
rivet citronskal
1 ask coctailtomater
gröslök
♥Sätt på ugnen på 175 grader. Smörj en ungsfast form med lite olivolja.
♥Skär citronerna i skivor och täck botten och kanten på formen. Lägg i laxfilen och strö över salt och peppar. Bred röd pesto över laxen och toppa med riven parmesanost. Sätt in i ugnen på ca 20 minuter.
♥Koka bulgurn enligt anvisning på förpackning. Skär sparrisen i mindre bitar.
♥Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och lägg i bulgur, citronskal, coctailtomater, sparris och rör om. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Dekorera med klippt gräslök.
♥ Bon apetit!
♥ Bon apetit!
Kommentarer
Postat av: Elin
åh så gott det verkar måste provas asap!
Svar:
olivia eriksson
Trackback