GI Ungsbakad lax med citron och pesto




Ungsbakad lax med citron och pesto 
600 g laxfile
olivolja
2 citroner
salt och peppar
2 msk pesto
1 dl parmesanost
Bulgur
1 knippe grön sparris
rivet citronskal
1 ask coctailtomater
gröslök
 
Sätt på ugnen på 175 grader. Smörj en ungsfast form med lite olivolja.
Skär citronerna i skivor och täck botten och kanten på formen. Lägg i laxfilen och strö över salt och peppar. Bred röd pesto över laxen och toppa med riven parmesanost. Sätt in i ugnen på ca 20 minuter. 
♥Koka bulgurn enligt anvisning på förpackning. Skär sparrisen i mindre bitar. 
♥Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och lägg i bulgur, citronskal, coctailtomater, sparris och rör om. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Dekorera med klippt gräslök.  
♥ Bon apetit!

Kommentarer
Postat av: Elin

åh så gott det verkar måste provas asap!

Svar: Det måste du definitvt! :)
olivia eriksson

2012-09-27 @ 22:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0