På väg hem

Nu sitter vi i bilen på väg hem! Visst är det sjukt bra med den nya appen? Det underlättar ;) musikalen var helt klart värt! Inget att klaga på. Älskar allt med sång, dans mm så svårt att vara kritisk. Men jag är helnöjd, tror e också är det : ) imorgon är det sista dagen på jobbet på ett tag, eller vem vet. Kanske hoppar in då och då! Men så blir det körkort och jobbsökande prio ett. Nu ska jag prata med gossen! Vi sitter helt tysta i bilen... Eller sjunga till Veronica maggio ska vi göra! Puss


West Side Story

Mot GBG och West Side Story :) eriks bday present! Får se om han uppskattar det. Älskar musikaler så har höga förväntningar! Någon som hört något från den?


Idolmys med sannis

Kvällis :) Myser just nu med sanna till idol! Ätit stantons sallad till middag, gottit! Känner mig bättre, gick hem från jobbet idag. Så ska gå till jobbet imon, sen blir det muskikal! Ska bli så himla kul. Ha en mysig kväll på er! Puss


Leeevels

Hej fina!

LYSSNA börjar inlägget såhär. tröttnar aldrig. repit om och om igen.

Det är roligt att ni hänger med mig varje dag, trots min usla uppdatering! Påstår inte att jag gör så väldans mycket roligt för tillfället. Körkortet högprioriteras. Man kan tro att det är det enda jag gör, men icke. Hinner knappt med det eftersom man jobbar heltid. Men snart slutar jag med det, då får jag mer tid och mer tid att blogga ;)

ÄNTLIGEN har blogg.se skaffat sig en app, det var verkligen på tiden. :) blir lite enklare att blogga nu, ska testa den senare. Nu ska jag äta en god frulle o några koppar kaffe till. Sen blir det jobb följt av pw med Sannis och myskväll. Saknar min brud!

Här får ni några bilder sen söndagens event. Hoppas det kommer upp på hemsidan så man kan kika.


en supertrevlig tjej jag jobbade med


goodiebagsss


en glad arbetande kvinna


Hej! Lång dag, först nu har jag faktiskt l...

img_4948 (MMS)

Hej! Lång dag, först nu har jag faktiskt lagt mig! Blev käk hos nina och rasse men fick bege mig hemåt själv för min mage värker som in i.. Så patrik och erik stannade en stund till! Såg en film som sög, så lär inte missa något. Dagen har varit hur bra som helst! Började med att rigga event ytan när jag kom dit, kämpade med att sätta stolpar i marken inför tipspromenaden, sätta upp mer tält och massa annat. Sen stod jag i min lilla tät med goodiebags och gav ut saker till tipspromenaden. För er som inte vet exakt var det var så är det ett företag som heter dacia, ett bilmärke, under Renault som hade "hyrt" ett event företag som jag jobbade för idag. Var  ansiktsmålning, ponny tidning, hoppborg, bågakytte, sportfiske och mat i mängder. Blev väldigt uppskattat :) nu ska jag faktiskt sova! Ska bli såååå skönt.


Godmorgon! Känns lite tidigt att vara uppe...

img_0324 (MMS)

Godmorgon! Känns lite tidigt att vara uppe en söndag, men så är det ibland! Blir jobb på fästningen idag. Sjukt trött och hade gärna legat kvar i sängen :) svårt att skita sig från en varm och go älskling! Igår var det kräftis i valinge! Trevligt och mycket gott! Första kräftisen då. Efter jobbet blir det en mys hemma, te och tusen filtar ;) lär feta ihjäl idag... Vad ska ni hitta på? :*


min jävla blomma

Häääj

Hur mår ni? Tänkte skriva ihop ett litet inlägg innan läggdags!

Nu kommer jag till en ointressant punkt. Så skippa detta om ni vill.
Men själv tycker jag det är rätt kul. Jag älskar blommor men jag är världens sämsta på att sköta dem, handen på hjärtat.

Haft två underbara orkidér som dött, en dog nyligen :( Sorligt. Ni som har haft det vet att det är svårt att väcka dem igen. Men iallafall, sen har jag tre "garderobsblommor" Ni vet sånna man aldrig behöver vattna och otroligt fula. En har jag i hallen, den mörkaste platsen i hela lägenheten. Helt plötsligt har den fått nya skott och gror som aldrig förr. De 2 andra har jag i fönstret i vardagsrummet. 1 av dem har blivit så gul, helt brutalt ful.

Tycker detta är så konstigt hur den som står i mörkret kan gro. Fröken alvina hade samma problem, hon ställde in sin i garderoben... Efter ett halvår så var den som ny ;)
Men så passar jag ändå på och kollar till köksblommarna. En ful blomma, som aldrig blommat sen jag och erik blev tillsammans. BLOMMAR. Det är så fult hela sammanhanget att jag skrattar åt det.
Vet att detta var tråkigt för er som inte intresserar er. Men var tvungen berätta!!

Nu ska jag skratta åt detta tills jag somnar. Godnatt på er och min nya vän säger hej



Liseberg

Godkväll!

Suttit och kollat på Bonde med baby. Thaimat blev det för oss ikväll. Snart.... sitter vi i värmen istället :)
Längtar sooo bad...

Igår var det fullt upp efter jobbet. Sjukgymnast, CV stuff och träning, följt av plugg. Plugget går lite sämre nu om jag ska vara ärlig. Så mycket med jobbet nu, och vill ju inte bli arbetslös... Men nu får det vänta, så får köra hårt på teorin nu! 2 månader kanske.. så kanske det är slut ;)

Liseberg i helgen var askul. Länsförsäkringar hade hyrt hela stället med fria åk! Så synd att jag är så åksjuk, annars hade jag vågat åka betydligt mer kan jag lova. Men våga mig på de nya slänggungorna.. vet inte vad de heter. Men sjukt läskigt, haha. Nästa gång kör vi Spin Rock. Bangade. Gick ur kön. Haha. Men ja, jag mådde faktiskt illa.
Var en supermysig dag iallafall så tackar vi för.

En annan rolig sak. Jobbsökande verkar ha lyckats ändå. Ska vara värdinna på ett Event här i Vaarberg i helgen.
Sjukt spännande och nytt. För er som inte visste :)







haha min söta tuss!!

Liseberg! Precis börjar spö regna nu, typi...

img_3311 (MMS)

Liseberg! Precis börjar spö regna nu, typiskt att man valde skor som läcker in :(   Men behövde en kaffepaus efter allt åkande! Snacka om en åksjuk tjej! Fy..


Emelie

Godmorgon,

Varit uppe en timma nu och gjort iordning världens godaste frukost.. Fil med massa god frukt och nötter, juice och kaffe. Fick ju jättestora hallon och björnbär av Annelie igår så de kom till nytta i dagens frukost. Lyxigt!

Nu ska vi bege oss mog GBG, väntar bara på att baby ska duscha. Som vanligt är han seg och inte vaknar tidigare, utan kommer på i sista sekund att han ska duscha. Typiskt honom ;) Men han får köra snabbt istället, kvart i elva ska vi vara där.

Gårdagen var awesome. Glada partymänniskor. Var lyckat :) Men när det började spåra åkte jag hem... haha!

Ha en underbar dag vänner ♥






fina emelie


finaste b-day barn














crazy



'

STATUS fira fjorden. Nyktert blir det! kommer bli kul med fina vänner!
Imorgon väntar liseberg wiho

bebis

Haaj!: )

Hur mår ni? i'm feeling goood! är bara lite trött så får väl ta en powernap innan kvällsmaten. Blir varmrökt lax med lime, vitlöksaioli och massa goda grönsaker till det. Annelie och tana var så söta och tog med sig massa grönsaker och frukter till oss. Så himla gulligt och uppskattat! Så mysigt att träffa lilla familjen.

Nu har jag varit iväg och fixat lite till Emelies pressent! Blir nog okej... hoppas jag iallafall.
Grattis min fina vän. Du är underbar ska du veta.  Kommer bli en minnesvärd kväll tror jag ;)






sötaste krabaten


Mums!

Goodday! Sitter och kollar idol reprisen f...

img_2614 (MMS)

Goodday! Sitter och kollar idol reprisen fast jag redan sett det innan! Haha no life. Nää, men var tränat, övningskört och gjort lite ärenden :) inväntar annelie hennes kille och lille milton! Blir mysig fika hemma hos mig :) sen ikväll ska bästa emelie firas! Ska bli kul! Nu ska jag ut och Mina gäster! Puss på er :*


Godmorgon! Nu ska jag bli lite bättre på d...

img_9443 (MMS)

Godmorgon! Nu ska jag bli lite bättre på det här! Men är så mycket nu så hinner knappt med att ha en "fritid" : ) men igår var jag och nina hos malin! Slutade med att alla satt med wordfeud i varsitt hörn. Haha, så kul! Men var iallafall mysigt med många skratt! Fredag idag, så gött! Först dags för jobb sen träning av något slag. Hur mår ni söta? ;)


loooong day

Helloo!

Vilken lång dag känns det som. Ovanligt nog har jag hunnit med rätt mycket. Såklart var det jobb 8-17 följt av träning, göra kvällis och plugg. Hann till och med slänga väg en arbetsansökan till ett place.

Nu fattas bara matlådan. Usch vad det kan vara "jobbigt" att göra en matlåda. Jag älskar att laga mat, men inte när man bli tvingad.  Så, så slutar väl min kväll :)

Imorgon riskettan. Teori 4 h. Men kommer kännas som man är tillbaka i skolbänken tror jag  ;)


dagens måltid

Bjuder på bilder sen min middag! Gööttt.

Bakade kladdkaka till killarna nyss! Råkade tappa hela ägget i smeten haha. Så hoppas det smakar ändå ;)
Lite äggskal är alltid gott.

Ska sätta på true blood sålänge. PUSS




moves like jagger



DIGGAR maroon5 senaste låt. Den är grym! Man blir bara glad av den.
Så hoppar runt medans jag lagar mat. Det blir kyckling med mangosallad och kidneybönor.
Hoppas det smakar mannen min!

Puss så länge

smoothie



Har lyckats göra en klockren smoothie

Lätt A-fil
Lätt turkisk yoghurt
hallon
banan
kokos
citronsaft
lin och pumpa frön


Detta får bli min kvällsmat. Har inte varit hungrig sen lunchen! Så fick bli något lätt. Nu ska jag strax möta upp mitt gullefjun på stationen. Så ska vi ha en myskväll tillsammans. Love

milton och blixten





Två andra sötnosar!
Efter jag varit hos mina föräldrar igår på kvällsmat och idol, så hämtade fröken fjordebring upp mig och havasi för lite mys. Party för havves skull, nyktert för mig och emelie. Men vi satt och tjötade några timmar, var så mysigt så.
Inte igår jag träffade Havasi! Så var en glad syn att se det lilla fejset igen.

Jag påpekade också att hon åt äpple på det konstigaste viset. Måste testa någon gång om det verkligen blir godare? är det fler som äter såhär? Haha, sötan.



frida och molly ♥

Hej på er!

Precis hemkommen efter en dag på stan. Först mötte jag upp fröken Roos och hennes bebis Molly.  I'm in loove.
Blev en fika på mingan följt av lunch på Invito med frida marica och deras män och chrille.
Kom och tänka på att jag har ätit där tre gånger och alla gångerna har jag ätit samma sak, pasta bolognese. Man blir inte besviken :) Men mysigt dag iallafall. Molly var så söt att jag inte kunde slita blicken ifrån henne. Är inte alls avundsjuk.. Nejnej! Om jag har tur kanske man får vara hundvakt? ;)


Nu ska jag ta tag i teoriboken. Lite roligare att det snart är över :) förhoppningsvis iallafall. Har gjort något roligt idag så man får helt enkelt prioritera. Träningen checkade jag av imorse med ett mördarpass. Trodde aldrig jag skulle bli så jobbigt en lördagsmorgon.

Måste bli klar nu, ikväll kommer älskling hem igen då ska vi mysa, äntligen. En kväll tillsammans :)




obeskrivligt söt ♥

swees milionare


Godkväll! Bloggtorka till max, men ville iallafall pyssla ihop något litet. Sitter och kollar Svenska miljonärer, ingen höjdare. Men får väl invänta varbergaren som ska vara med ;)

Gick bra hos doktorn idag. Snacka om att jag är trött på att göra blodprover etc. och ständigt få höra den äckliga kommentaren "Åh, vilken fin ådra" jag mår illa jag tänker på det.
Känner dock inte för att gå till en sjukgymnast igen som inte hjälper ett piss. So tierd of it!! Köpte iallafall en spikmatta, tro det eller ej. Så ska försöka ligga på den några gånger i veckan och se om spänningarna i nacken hjälper. Tvivlar jag på eftersom är alltid så skeptisk med sånt.

Mina veckor framöver kommer endast bestå av booring teori, cv skrivande och jobb. Tur att jag har lite ledig tid på helgerna :) ser fram emot fredag, då står matlagning på schemat med mina brudar! Blir en lugn hemmakväll med dem bästa. Men får helt enkelt hålla ut och kämpa. Så jobbigt är det inte om man gå all in. ELLER?

Godmorgon



Faaan försov mig en timme imorse. Den timmen jag skulle upp och plugga teori så duktigt! Men får bli efter jobbet.
Ska strax till doktorn och kolla min rygg/nacke som är invalid. Säger bara LÖS DET!

Nu har jag Riskettan att checka av nu också. Eller snart förhoppningsvis, får hoppas jag kan få ledigt.
tillbaka till kaffet, puss och kram


Hejhopp! Nu kom regnet också, fattades bar...

img_1681 (MMS)

Hejhopp! Nu kom regnet också, fattades bara det! Mitt huvud är så tungt så la mig med styleby innan träningen! Teorin får göras efter.. Hörs lite senare :*


Det är svårt att inte bli tårögd när man ser den här filmen. Så många minnen som väckts. Jag känner tårar och rädsla. För ungefär ett år sedan fick min moster cancer, idag är hon fortfarande vid liv. Jag är så glad för det. Jag kände mig hjälplös och så rädd. Jag vågade knappt prata med henne. Tänk vad jag hade ångrat det om hon idag inte funnits vid liv. Jag är så rädd för verkligheten. Känner en klump i magen som rör sig uppåt halsen. Jag får så svårt att andas. Det är obehagligt.

Min moster är helt underbar och hon hade aldrig klarat det om hon inte hade njutit så av dagarna. Även fall det gjorde så ont stod hon där med ett leende på läpparna.
Så jag säger det till mig själv och alla andra. Ta vara på era nära och kära ♥
Kan hända även den bästa, tänk på det.



vänner

Godkväll!

Precis haft mina vänner på besök. Känner mig fortfarande mör och illamående men förhoppning mår jag som vanligt imorgon. Man blir alltid på bättre humör när man umgås med någon som får en att skratta : )

Ska iaf pallra mig till jobbet imorgon så hoppas ingen olycka händer där ;)
Nu ska jag läsa ikapp mina bloggar som jag missat. Sen blir det en tur i babys nya car.. Förväntansfull.. undra vad han hittat på nu.






en svart och en vit haha


min fina S



Love for you

Helo!

Hur mår ni? Liten summering på min helg. I fredags efter jobbet blev det teoriplugg en timma följt av PW med Johanna. Man kan gå hur långt som helt när man har något att tjöta med, blir så mycket roligare då.
Kvällen slutade med en läskig skräckis med fröken Lundin. Vi skrek och höll för ögonen. Den var rätt läskig med andra ord. Har nog aldrig hänt att jag skrikit på en film, haha. Minns inte namnet på filmen för tillfället, men är ni sugna på att se en bra skräckis så säg till!

Lördagen började med samma runda med J. Sen kom fröken Scarlini på besök och mötte upp fiona för en kaffe på stan! Man får passa på när sötnosen är i VBG. Klockan två satt vi bänkade på Sparbankshallen för lite uppträdanden och dylikt. F fina syster sjöng. Snacka om sötnos! Vi åt korv, fikade och kollade agility. Helt för bra eftermiddag med bästaste.

kvällen resulterade i alldeles för många glas och en hemskt natt. Tur att man har världens bästa vänner.
Emelie & Emelie. All credd till er, älskar er av hela mitt hjärta. Nog om det!

igår kom älsklingen hem! Snacka om trygghets mode! Så kan man väl säga? Blev ett litet kärleks inlägg här så nu.. pics










Älskling kom hem med fyra favoriter från le france.. love you!!


Hallo! Hur mår ni!? Känner ni att hösten b...

img_4630 (MMS)

Hallo! Hur mår ni!? Känner ni att hösten börjar kännas!? I denna tempraturen klagar jag inte! Mest mysigt :) idag jobbar jag som vanligt till 18! Sen står teori boken öppen när jag kommer hem ;) ska försöka hinna med en timmes pw innan mörkret faller sen ser jag fram emot två lediga dagar utan jobb!!! Så gött, ni anar inte. Bjuder på en bild från imorse :) puss!


om man är positiv som fan så går allting bra

Hej bloggen,

Ber om ursäkt för urusel update. Men just nu händer allting på samma gång.
För att inte tala om jobb ala nio timmar om dagen så är teoriplugget i full gång, träning ska hinnas med!

Sen är lixom tiden slut där. Sen ska det skrivas cv igen. Kändes som jag satt där nyss, men ja det är dags igen. Tråkigt som det är finns det inga timmar att hämta där längre. Så det väl bara att bita i sura äpplet och vara glad! Synd bara att mitt humör är på botten nivå. Om man är positiv som fan så går allting bra!

Men vet ni något om företag som söker eller liknade. Snälla hjälp mig då :) hade uppskattats otroligt!

Suttit här i tre timmar utan framsteg! Nu skriver alex som räddaren i nöden. Behöver pepptalk ♥
Så PUSS.




RSS 2.0