Det händer inte en lördag.

Vad är det här? En ledig lördag och jag sitter hemma vid datorn. Nej men ärligt talat så har jag inget emot det heller. Festhumöret är så down som det kan bli, så ikväll stannar jag hemma med mig själv. Eller nästan iallafall, gubben kommer nog lite senare. Han är nämligen på bilträff i halmstad.

Vad händer då när jag inte har bloggat? jo jag jobbar. Intresantare än så kan det faktiskt inte bli. Jobb hela veckan så hoppas på en go lön sen! I torsdags innan jobbet så träffade jag kajsa, simone och luisa för en fika på blå dörren. Fyfan, jag hatar dom som jobbar där. Jobbar man på ett ställe där man möter kunder så förfan, var trevliga eller byt jobb. Okej... påstår inte att jag alltid är på topp på jobbet för det är jag inte. Men inte varenda dag, absolut inte. Men alla är väl inte som mig ;)

Igår efter jobbet slängde jag på mig en rätt casual outfit och begav mig mot e där han och några killar drack öl och pratade bilar. Skulle egentligen till lollo på middag men eftersom jag jobbade så sent så räckte tiden inte till. Men snygging, jag önskar dig all lycka till i oslo i vilket fall. Kvällen blev väldigt dimmig för min del. Jag minns inte riktigt allt jag gjorde, haha. Sånt händer väl?!

Men nu ser jag fram emot fyra dagar ledigt om två arbetsdagar! YIPPIE säger jag dåå.  








minnen



Ibland får man drömma sig tillbaka lite. Bästa minnena 2010

LYSSNA

Another hit by Jason Derulo!!



Barappapaa en annan bra låt



KNIGHT & DAY

Tjenis bloggisxhh

Vilken dålig dag det blev idag. Jag som hade hoppats på att ligga på damernas en stund innan det var dags för jobb ikväll! Men så blev det inte detta fallet. Håller tummarna för att vädret är med oss imorgon då jag är ledig och kan göra vad jag vill! Har massa saker jag behöver ta i tu med nu. Men jag lyckas inte börja med något utan skjuter fram det istället. Skärpning! 

Igår spenderade jag eftermiddagen på damernas med min älskade kajsa. Nu är hon allt poppis när man inte sett henne på över en månad. Beata kom också en stund och gjorde oss sällskap. Badade också i det iskalla havet, ingen hitt då jag inte badade frivilligt utan min älskade pojkvän slängde i mig mot min vilja. 
och inte var det svalkande heller, haha. 

Blev bio senare på kvällen också. Knight and day blev det, riktigt grym film faktiskt. Så den kan jag ju rekomendera. Speciellt när en snygging är medverkar i filmen, hihi. Om två timmar ska jag bege mig ner mot stan och träffa kajsa och simone för en fika innan jobbet. Sen jobb till halv tolv. Sen var den dagen slut. Böh. Och då har jag självklart inte gjort ett PISS som jag egentligen borde ha gjort. 

KISSESS!! 


Min goda frukost imorse! :) blev dock en a...

resize_p280710_1 (MMS)

Min goda frukost imorse! :) blev dock en aning för mycket, haha. Nu ligger jag och myser med Kajsa på damernas. . Äntligen är min bästis hemma :*


Nu är det dags att möta upp jullebulle. Tä...

resize_p260710_1 (MMS)

Nu är det dags att möta upp jullebulle. Tänkt att ta en liten fika med :* sen taggar vi måndagsklubben 2 night babes!


Hachiko

Vilken underbar film. Har ni inte sett den, så gör det.

Tårarna kom redan från första scenen eftersom jag visste vad den handlade om. Jag tror minsann jag redan har sett den en gång innan. Ju längre minutrarna gick på filmen blev den allt finare och jag är ju VÄLDIGT känslig när det gäller allt i princip så jag satt och bölade som bara den. Nu snackar vi inte några tårar utan en hel flod. Jag satt och snöt mig hela filmen. Det tog liksom aldrig slut. Jag vet, that´s me! Vacker film och det vackraste av allt är att det är en sann historia.

Så vänta inte, se den nu! Världens sötaste valp också ♥




Precis hängt med några brudar och nu ser m...

resize_p250710_2 (MMS)

Precis hängt med några brudar och nu ser min kväll ut nu. Mys med bästa :* känner på mig att jag kommer gråta i floder till denna filmen...


Mc Donland's Nord

Igårkväll jobbade jag som sagt till halv 2. Men jag gled inte bara på Mc Donalds i Lassabacka utan även den i Nord.
Jag och Elin blev tillfrågade att jobba där i dryga 2 timmar för att Pink hade haft konsert i götet och såklart sa vi inte nej ;)
så vi gled ut med storbossen till den andra restaurangen.

Jag var placerad i dt:1an.. (alltså där man pratar och tar betalt av bilarna) Det var lite annorlunda att jobba utan cashguard då dem bara har vanliga kassor men det gick bra ändå. Känns bara som det tar så mycket tid att ha en vanlig kassa. Och kanske bara är jag eller så var det otroligt mycket bilar igår men kändes som det stod still mesta tiden. Bilarna rörde inte sig på fem minuter från lucka 1 och 2. Ja, lite svårt att förklara för er som inte jobbar eller har jobbat på donken men så ska det ju inte vara ;) dem kanske inte ville holda bilarna.. vad vet jag! Lite segt men det var kul med mycket bilar eftersom det inte hade vart något folk i lassabacka.
Annars var det roligt att jag och elin sprang runt som hönor "Vart är frysen? vart är orwak?? etc" Hahaha!!

Nu ska jag inte prata med om det. Nu får det va :) 
Rensat bland mina kläder. Känns bra. Jag har klarat att slänga saker som jag "tror" att jag behöver någon gång. Men behöver jag något sånt igen så får jag helt enkelt köpa nytt. Förstår inte varför man inte vill slänga. Men sen ligger dem fortfarande i garderoben och skräpar för man aldrig använder det. I-landsproblem dedära.

Jag och söta!

 


Sitter och läser nya elle i baksätet och v...

resize_p240710_1 (MMS)

Sitter och läser nya elle i baksätet och väntar på mor och far som kollar militärutförsäljningen... booring! Ikväll blir det stängning, ännu en sen kväll på jobbet. Men money is goood ;)


Sitter på espresso h med älsklingen! Drick...

resize_p230710_1 (MMS)

Sitter på espresso h med älsklingen! Dricker frappe. Kyss så länge (:


Nu blir bilden på fel håll men vet inte hu...

resize_p220710_1 (MMS)

Nu blir bilden på fel håll men vet inte hur jag ändrar den i mmset. :) vi sitter och käkar glass på tre toppar. Smakade en ny smak "bubblegum" gott var det! Träffade några godingar nu också. De skulle tanka båten och jag och Luisa viskade till varandra "hur fan gör man det? Räcker slangen? :/" haha blonda är vi iaf!


romantiskt med havasi

Daaaaarlings!

Surf's up var riktigt roligt igår faktiskt. Det tog sig där havasi ;) Skulle egentligen vidare till agnes men vi tyckte det var lite mysigare bara vi två hemma hos henne så där fick vi stannat tills bella kom som körde oss in till stan. Blev en två-rätters romantisk middag med min bejb. Det serverades potatisgratäng med kyckling och beasås och efterrätten bestod av chocolate cookies, haha. Där forlorade vi det vi hade brännt bort på dagen ;)
Vi var nämligen och gymmade. Det tyckte vi att våra rumpor behövde. 

På oscars var det proppfullt med människor, bra musik om jag minns rätt och väldigt svettigt. Kvällen var hur bra som helst.

Nu har jag precis bytt om, tänkte röjja upp lite innan min bryd luisa kommer hem till mig. Fick nyss sms om tre toppar så blir nog det sen ikväll blir det ströget med lovely!

Lite kärleksfulla bilder sen igår. Enjoy! (många bilder)

















Det tar sig hemma hos havasi... Fick nyss ...

resize_p210710_2 (MMS)

Det tar sig hemma hos havasi... Fick nyss sällskap av snygge bella. :) kvällen är good so faaaaaar!


"sänkt och limegröna fälgar" Vad mer kan m...

resize_p210710_1 (MMS)

"sänkt och limegröna fälgar" Vad mer kan mer begära? ;) den har allt. Haha!


Partystrassen är på! Nu glider jag mot hav...

resize_p210710_1 (MMS)

Partystrassen är på! Nu glider jag mot havasi för krök :)


stand up på såsen









Ungefär så såg kvällen ut igår. Innan dess var det work från 11.45 till 19 snåret. Dryga 1 ½ timme innan jag skulle sluta på riktigt. Fanns inget att göra, så kan det gå ibland. Men det var skönt. Åkte hem och slirade om snabbt och åkte till erik där rasmus och nina var. De drack öl och pratade bilar medans jag och nina kollade lite bloggar.. Lite smått tönt-varning på oss allihopa, hihi. Sen tog vi en promenad ner till sociten där det var stand up, där mötte vi också alexandra, andré, emma och patrik. Vi kollade på en kille men han var så dålig så man bara ville skrika på hjälp.
Gabbe och erik var tusen gånger roligare! Han drog skämt som ingen skrattade åt och efter han hade stått där kom han fram till mig och alexandra och bad oss vara tysta annars fick vi gå ut och prata. haha lite funny tyckte vi!

Efter en cider och ett glas rosé och fanta satt vi länge på uteserveringen och pratade om allt melllan himmel och jord. Eller nej förlåt.. bilar bilar och bilar... Kan inte påstå jag var riktigt med i samtalet där så jag fick lyssna ;)
Mötte en söt igelkott på vägen hem. Han var rädd. Jag var dum. Kunde slutat illa. Där slutade den kvällen.

Pancakes med älsklingen till frukost. Arbetsförmedlingen med havasi, katta-varning. Gym med havasi.
Snart mat och förkrök hos havasi. Min bejb. Ikväll blir en toppenkväll med snygga as!

love mondayysss

Precis ätit lite chineese food med familjen och e. Nu är magen mer än mätt och belåten kan jag säga. Lite för mycket kanske, men kanske slipper bli hungrig ikväll. Hur mår ni förresten?

Min andra lediga dag idag. Känns superbra! Blev ganska trött efter stängningen i lördags. Vi kom därifrån kvart över fyra på morgonen. Jag a-t och simon fick gå skräprundan och städa upp allt skräp och burkar som grisarna lämnat ifrån sig. Alla vi var så trötta så vi fick på överskottsenergi och flabbade åt precis allting. En kille i raggarbil åkte förbi och sa: "Jasså ni städar? Jobbar ni på donken annars eller?" 
Fan vad blåst man kan vara så det var lite kul. Två andra drägg gick förbi oss och kallade oss precis det jag kallar dem; DRÄGG! Hm.. var det vi eller han som var drägg? Han vinglade förbi stenpackad med en hel vodkaflaska i näven och sjunger vi sitter i samma bil och just precis då tappar han sin mobil.
Vart fan var bilen då? haha. Jävla fyllon! Helt meningslöst att få en sån fylla. Men tack och lov är helgen över. Nu kan ni fan dra hem era jävlar.

Igår morse blev jag väckt av en liten söt krabat som ville att jag skulle följa med honom till kåsa och sätta upp flaggor för måndagsklubben som är 2 night. Så det gjorde vi! :) Cyklade runt lite överallt och kvällen slutade med film hos e med rasmus o nina. Ännu en kväll som låter "Men jag har bättre bredband än dig.. jag har bättre tv än dig yadayada" haha jag och nina bara skrattade åt dom. KILLAR KILLAR....  

Dagen i alla ära har vi spenderat med att fixa med eriks bil som han snart inte äger. (kanske lägger upp någon bild från idag om jag får tillåtelse)

Me nu är han iallafall "hondaless" den stackarn.. Till och med jag kommer nog sakna den lite ;) eller vad säger du erik?


Någon som beundrade detta fina på kåsa igår?!

Now; Djurens weeekend.

bääääbäääää låter det från mina högtalare just nu. jag hatar reklamen på spotten. Lång natt idag. Vi pinades med massa drägg som fått i sig too much alkohol. Då snackar vi inte någon salongsfylla här inte utan en hel flaska rent sprit plus massa öl. Vi fick städa och servera dessa små grisarna (eller rättare sagt djuren) fast vi egentligen inte ville göra det så är det vårat jobb. Men det var lite roligt att kolla på hur alla beter sig, småkids och oldies. Man tror inte det finns någon åldersskillnad alls där.

Självklart var jag supertaggad igårkväll när jag skulle börja. Tyckte det skulle bli skitkul och jag kan säga med handen på hjärtat att det är tusen gånger roligare att jobba en sådanhär kväll än en vanlig kväll. Jag har tröttnat så OTROLIGT mycket på alla satkärringar som klagar på minsta lilla. Då jobbar jag hellre med grisar varje dag, haha. Men ja, vi hade skitkul på jobbet. Inga sura miner och alla var fucking glada. Nu kanske ni undrar; och nej alla är inte alltid glada på vårat jobb. Dirty secrets ;) 

Ikväll blir det samma visa fast betydligt mer timmar ska jag stå ut. Nästan tio timmar. Jag tror jag kommer somna. Jag vaknade klockan tio idag av att gabbe kom och bjöd oss på frukost. Färska frallor och juice.
Fint av han :) Men tänkte nog däcka i sängen en timma för pojken är ute och åker ferrariiiiii och efter det tänkte vi åka och bada en snabbis innan jobb klockan sex öh clåck.

Saknar alla mina vänner. Jag älskar er.
Förlåt, mycket jobb nu. Ska fixa mycket kvalitets tid till er raringar. Det lovar jag.








off 2 work...

Hör jävlarna nu. Det brummar som fan utanför mitt hus. Åt..... med dom vill jag bara säga.
Raggare och fiskmåsar. Det är två saker som jag inte vill ska existera.

Sitter och dunkar en go spelningslista på spotten och snart är det off 2 work. I helgen strömmar cashen in medans alla super bort dom. Imorgon kommer jag vakna och tycka livet är underbart. Kommer nog vara få som kommer känna samma känsla som jag imorgon. Hoppas på beachen imon också! Det bör jag nog hinna innan ytterligare ett mördarpass på jobbet.

Puss nu ska jag fixa doggybagen!


hallå kaj

Halllååjj!!

Haha, fan det måste vara ett utav de fulaste sätten att säga hej på eller?! Sitter och svettas efter en cykeltur igenom varbergsstaden. Just nu kryllar det av både fräna och jävligt fula raggarbilar och nu är det ändå dag.
Vänta bara tills ikväll. Det ska bli faktiskt bli riktigt roligt att jobba ikväll, wheels & wings är ju då vi säljer som mest på jobbet och då folket strömmar in i mängder och det får liksom inte ett stopp. Eller jag ska inte säga för mycket nu, jag har inte jobbat kväll på w&w och det är väl då det kommer mest drägg, fy. Tror jag kommer dö och spy samtidigt.

Det är ju kul att ha mycket att göra för tiden rinner iväg oerhört snabbt. Men jag är INTE förtjust i raggare.
Tror inte jag känner en käft som tycker om dom?!! Kan nog rabbla upp ett antal anledningar till varför jag just hatar dom. De luktar skit. Bilarna luktar skit. Det ser ut att dom ska falla sönder vilken sekund som helst. jag orkar inte ens fortsätta men ni förstår poängen?

Haft en mysig dag med älsklingen iallafall. Vi ställde klockan klockan tio och gick ut och gick en lång pw tillsammans, sen blev det frukost på stan eller rättare sagt lunch. Stantons underbara salladsblad, haha.
Ååh just det. Vi köpte donuts som jag så länge trånat efter. De har nämligen en liten kiosk där dem säljer det vid socitén och varje gång jag går förbi läskas jag lite mer. Så jag kunde inte låta bli. Har ju blivit lite alltför kär i dem på jobbet. Hur underbara?! Har ni inte ätit dem så är det fan synd om er.

Igår blev det varken ströget eller cheers. Vi storstädade eriks lägenhet. Kul?! Sen tog vi en promenad hem till mig och åt hemmagjord pizza som pappa bakat. Kvällen slutad med snask och bröllopsfotografen.


torsdag igen

Godkväll

Shittes vilken totalvändning det blev på vädret idag. I förmiddags spöregnade det och nu är det strålande sol!
Men det är så härligt. Precis kommit hem från NetonNet i Ullared med erik rasmus och nina. Dem skulle byta lite things och e köpte en dator som han sitter och installerar nu. Som ett litet barn är han, cutie.

Vi hade snart tänkt att dra ner till ströget en sväng och kika lite. Alltid så mysigt att traska runt på torsdagar när det är så mycket folk. Ska nog ner till cheers och ta ett glas vin också hade vi tänkt. Får passa på när han är lite ledig.

Annars har jag jobbat dessa två dagar, ett mindre pass idag. Superskönt. I helgen blir det däremot suuuuuuperlånga pass. Så får tagga alla alkis/raggare som kommer och ska käka nattamat.

Nu ska jag se hur det går för honom.. :) Vi hörs småttingar.

jag och sannis....



jag och sannis favoritlåt. hur jävla bra?!
jag taggar när jag hör denna låten.. just nu taggar jag jobb istället för fest. hade gjort nästan allt för en hemmakväll med film och snask. Men får väl se till att göra lite nytta på jobbet så kommer säkert timmarna rusa iväg.. Längtar tills detta är över.. Kaos!

Matlådan är done. Nu ska jag bara sminka mig, sen måste jag rusa så jag inte kommer försent igen. Börjar bli en vana att stämpla in exakt på klockslaget. Damn, svettigt ;)
Så puss så länge!

måndagsklubbisch



Så gött var det igår på beachen. Första gången på kåsa. Idag är vädergudarna inte med oss. Fan, jag som inte börjar förens fem idag hade hoppats på att få en snygg bränna. Men hade tur igår för då hade jag lyckats byta bort mitt pass och jobbar idag istället (i regnet) jag har fan flyt. 

 

jag, e och gabbe åkte iväg till en liten sjö och badade. hopptorn och allt. dem hoppade som idioter och jag var bara jävligt feg för jag såg inte bottnen. Men jag hoppade till slut. bra gjort av mig tycker jag eftersom jag är såpass höjdrädd. Perfekt sommardag var det iallafall. Så ska det vara varje gång jag är ledig.

Till kvällsmat blev det donkens ceasarsallad som vi slängde i oss lite hastigt för vi skulle möta upp tjejerna på ankaret. Förstår inte vad som gick fel men vädret var fan inte med oss. Det började regna och vi började med sakta steg förflytta oss runt området. Men stoppet blev dameras. Alla tjejer och erik.
Erik hitta några "hoooters" (tack l-brudar för det fina ordet) som han hade det lite trevligt med haha.

Och ja.. folket letade sig fram till oscars trots att gud pissa på oss. och nej jag hade det inte jätte roligt där inne. men trots det har jag haft en sjuk helg. tack för det, mina fina vänner. Slutade med nattakäk och fyllebad på simstadion.. Satan vad många som hittade sig dit. Busigt ;)

Funderar på att ta på mig träningskläderna för en pw, orkar jag eller inte?
Jag är trött och vill egentligen sova.











söt blomma jag fick inatt... :) du är bäst!

en liten bit av helgen.

Hallå snyggingar!!

jag är fucking tired och börjar få headache. Det tog sig kan man ju säga såhär i efterhand.
Lördagen var awesome. Spenderades med gott folk på ankaret. Hur trevligt som helst, speciellt när vi hade otroligt tur med vädret.

Vad bortskämd man är när man kan sitta vid havet och kika ut över solnedgången. Det är något man glömmer, tex lilla emmson äger inget hav.. 2 bad! men sjöar är väl också mysiga ;)

 









Söndagen lektes det med ems lilla hund honey. Nää, men självklart emelie herself, emma och erik. Tog en fika på paggan. Det placet börjar bli en tradition när man är bakis. Sedan mötte vi upp gabbe och tog en liten promenad runt hamnen. Träffade på massa söta dogs! En otroligt liten söt krabat (en valp) men så mycket överflödig hud så det fanns inte. Men gosh, den var så söt.

Kvällen fortsatte såhär följ av twilight med snutten...


hoffhoffhoffmaestro

Gårdagen var helt jävla grym!! Alkohol intaget var en aning för mycket det tar aldrig slut liksom. Hajjar ni? ;)
Så imorse när jag vaknade mådde man som man förtjänade så att säga. Vi började lite smått hemma hos mig ett gäng brudar och tre boys. Tyckte det var ganska mysigt. Mycket snack om sex och kanter hit och dit. Vet väl inte vad jag tyckte om det, haha. Jag var galet drunk så det var synd om mig.

Vid halv elva snåret kom helander och körde oss till nästa stopp - såsen. Fruktansvärt mycket människor och det var drag kan man säga. Kan ju säga nu i efterhand att jag inte ångrar mig en sekund att jag köpte den där biljetten. Så värt!

Har suttit och garvat åt hela kvällen igår främst åt mig själv. Jag tror inte jag kollade på scenen en enda gång faktiskt. Vilket var väldigt kul för det ska man ju göra om något band spelar? Tyckte det var intressantare att kika på emma och erik. Ett tag låg jag på golvet och skrattade.. oops, men dedär glömmer vi tycker jag.
Bortsett från det var det många svettiga hunkar som visade överkropparna. De hade säkert spänt sig lite extra framför spegeln ;) en annan snubbe var så lycklig eftersom han fick gå in med självaste hoffmaestro.... ;) och då menar jag så lycklig att man gråter och fladdrar med händerna. haha, fyfan vad kul!

Nu är emmson i duschen och snart dags att korka upp till kvällen!
Så först blir det lite käk vidare till apelviken för lite span ;)














l-brud in town!

Första l-bruden har anlänt varberg. Dock kommer hon inte spendera sina heta nätter hos mig utan hos någon annan. Damn! Men imorgon kommer min brud som ska hålla mig sällskap i helgen.
Lördag ytterligare en till - kanske två viskade en liten fågel i mitt öra.

Mötte upp alicia on my work för var där och fixade lite stuff. Sen hämtade min snygging havasi upp oss och så åkte vi till paggan och fikade. Eftersom jag och havasi inte träffats på ett bra tag så hade vi lite skvaller att gå igenom. Många utav dem var lite smakade lite bättre än vissa andra om man säger så ;)
Tror faktiskt alicia tyckte det var lite intressant.. Eller? " - Är alla inavel med alla här elle? " Ahh, tyyyyyyyp... *smile* Hon vet snart allt kan jag lova.

Efter trippen på stan åkte jag och havasi hem till mig och bakade kladdkaka. Fyfan vilket bra team vi var.
Och fyfan vilken träning det blev efteråt. Vi åkte och träffade julia på gymet och körde lite styrka innan ett extremt svettigt zumba pass! Tror de gillade att jag släpade med dem dit. shaky shaky!!

Nu är jag trött och tänkte röra ihop en snabb omelett till kvällis.
Imorgon - Jobb. EMMA. party. HOFFMAESTRO = Fuckin' good




pass out

Sitter och knaprar på mandel biskvier. Kan vara mitt nästa beroende.
Någon dag kommer det sluta illa för mig.

Nu har vi iallafall bokat in fredag. Socitén för hela slanten och hoffmaestro!! Tippar på att helgen kommer bli grym. Såsen. Emma kommer på fredag. Ank the wank gör oss sällskap på lördag. Lördag party all night long!
Söndag åker mina godingar hem och dagen kommer spenderas med b-friend. Jordgubbar och skumpa har vi planer på faktiskt. Mums.

Dagen i all ära har smakat mycket bra. Äppelpaj till frukost. Fika med b. dock utan den lilla sötnosen, 2 bad!
Fick en pressent av henne med. En liten liten bok om hopp och drömmar. Små dikter blandannat. Den skall läsas när jag lägger mig ikväll.

Nu börjar ögonen falla ihop. Ny dag imon. En ledig dag.



waka waka

Godmorgon bejbs!

I gotta tell you guys..
Jag och louise var väldigt hurtiga igår. Vi gick mer än en timmas pw igår morse och efteråt körde vi en timmas styrka på gymmet och även Tina gjorde oss sällskap där. Idag är jag däremot inte lika duktig. Hade glömt att tina kycklingen som jag ska tillaga till lunch så åkte direkt hem från e. Hoppas den hinner tinas ;)
annars förstörs mina matplaner idag och det vill jag ju inte.

Idag är jag fortfarande lite trött efter åtta dagars jobb. Stress. Svett. Besvärliga kunder. Pip. Klagomål
med mera. Jag är så trött på människor med dåliga attidyder att jag önskar jag vore döv så jag slapp höra. 
Jag trodde vuxna var vuxna.. att dem visste lite mer än så. Nu den senaste veckan har dem bevisat raka motsatsen. Är du fem eller trettiofem ärligt talat?!

Lite senare idag ska jag bjuda min pojkvän på lunch sen träffa beata och maja på stan för en fika.
Ska bli så roligt att träffa dem, speciellt maja som varit bortrest ett år. Så vi kommer ha en del att snacka om tror jag ;)


Fika med louise i måndags..

Däremot så finns det en sak som gör mig väldigt glad. Min Emma. Min älskade emma från lidköping kommer ner till mig i helgen. Det ska bli så otroligt kul att träffa den tjejen som man inte träffat på flera flera månader.
Äntligen!



Nu har jag och min fina vän louise bakat...

Hejhej!

Nu har jag och min fina vän louise bakat ost och skinkpaj. Har även en äppelpaj i ugnen som ligger o gottar sig ;)
blev lite rädd en minut att pajerna var helt brända för när jag gick ner till köket och kollade så såg dom ut att vara helt svarta. Då tänkte jag "Nej vafan ska erik äta imorgon på lunchen?!" Tänkte inte ens på att jag inte ätit någon kvällsmat. Omtänksamt eller vad? ;)

Mötte upp l vid p-dammen innan så gick vi en lång pw genom breared till coop. Vi sket i styrkan eftersom vi bärde tunga matkassar hem. Hurtigt!!;)

Nu kurrar magen så vi ska gå ner och äta lite. Snart hämtar e mig också, mysigt det ska bli att träffa honom. ♥








11.15



Halsbandet jag köpte i veckan. Diggar det! Glömde förresten lägga upp vad jag köpte på gina förra veckan.
Slår vad om att hela v-town har köpt likadana. Men vad gör det? 
Dem ser olika ut på alla beroende på hur man bär upp dem, inte sant?

Nu är det dags för frukost. Kyss.

sunday morning

Godmorgon babes!

Lite tråkigt när man ställer klockan på halv tio i tron på att vädret ska skina, men icke. Så typiskt när jag börjar lite senare och planerar att ligga och steka i några timmar innan jobbet. Lovar att det kommer komma senare så återigen jobbar jag när det steker.. *peppar peppar*

Så ställde om klockan men kunde inte somna om så nu sitter jag här. Tänkte ta och städa lite. Är man alone hemma så blir det inte så mycket av det. Idag spenderar jag nästan fem timmar på jobbet, sen efteråt ska jag träffa louise och ta en sväng till gymmet. Det kan behövas
Tänkte också göra en matlåda till älsklingen för ikväll kommer han hem. Efterlängtat ;)

Det var någon som frågade vart jag köpt min svarta skjorta jag la upp för någon dag sen. Den kommer från hm.
Ett riktigt kap var det. Alltid roligt när ni kommenterar, så var inte rädda för att skriva era namn så jag vet vilka ni är!

Tänkte tipsa om två riktigt sköna låtar

http://www.youtube.com/watch?v=HmXiLTfQFOM

http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0


fanta & rosé

Nu kommer det ett natta-inlägg igen. Det är den här tiden på dygnet jag är hemma faktiskt.

Igårkväll blev det fanta & rosé med några brudar på min balkong. Riktigt skönt att sitta ute på kvällarna utan att behöva frysa. Alexandra kom hit med världens störta påse med chilinötter. Då var jag lycklig.
När vi började bli lite smått berusade åkte vi ner mot nästa anhalt - nämligen oscars. Det blev en riktigt trevlig utekväll må jag säga. Tråkigt att inte hela placet var öppet så man kunde dansat lite mer men det var ändå hyffsat med folk! Blev några drinkar som jag faktiskt kunde ha skippat igårkväll, men det är väl så det är. När jag väl dricker så slutar jag väl aldrig ;) Sista drinken var en captain morgan som var rosa? Fråga mig inte vad det var i den men socker var det kan jag lova. Fan, vad det knastrade i munnen. Fy farao, köp inte den.

Mådde inte så värst dåligt i morse ändå trots det. Så åkte jag iväg till jobbet där jag trodde jag skulle få en ledig kväll men icke. Stannade ett antal timmar extra. 12 - 16.30 blev 12 - 20.30. 

Annars är jag riktigt stolt över mig själv att jag inte festar idag. Grattis till mig. Istället hämtade alexandra upp mig så åkte vi ner mot city och tog en promenad runt fästningen och ankaret. Mucho folk ute idag för det var någon festival som jag inte hade någon aning om så det var en del lulliga människor ute. Gick förbi såsen och träffade på min favvisvakt.. stod och tjötade ett bra tag faktiskt.
Vi blev till och med erbjuda om att vara med i en surf film och visa våra rumpor, haha! Ja helt sant faktiskt. Undra vad vi får om vi ställer upp.. Vad tror ni? Jag och alex springer på beachen med varsin surfing bräda under armen? hahah.. vilka bilder jag får upp i huvudet nu.

Nog om det avslutade kvällen på donken med kaffe och glass. Så tack för en otroligt mysig kväll! Kan inte påstå jag saknar festandet idag.















och från ikväll..




Kisses!

Vilken skön start på dagen jag fick idag. Blev en timmas morgonpromenad runt nio. Flingor och fil med färska hallon. Så nu är jag inget annat än redo för lite jobb. När jag går pw på morgonen så startar dagen alltid så bra även fall jag är otroooligt trött. Så rekomenderas, och det ger resultat ;)

Idag blir det ett kort arbetspass. Efter jobbet ska jag och louise avverka ett bodypump pass på atletico följt av stan med e. Ikväll hade vi tänkt att ta ett glas, let's see.

Saknar min lilla älskling som är i italien.
Tomt utan dig, så bäst för dig att du kommer hem. 


tasty bacon utan kött

Åh nu är jag riktigt trött efter jobbet. Blev inte jätte mycket sömn inatt.. min lilla emma sov här och vi hade ganska mycket snack att ta oss igenom så vi somnade inte tidigt kan man säga. Inte nog med det blev vi också väkta tre gånger av att min morbror ringde i en fem-minuters lång signal. Fyfan, kändes som jag skulle dö där lite. Ne, nu ska vi inte vara sånna! Det jag ville säga med det var att tröttheten har visat sig på jobbet.

- Jag vill ha en Big Tasty utan kött.
- Vill du ha en bacon då eller?
- Nej, den ska vara utan kött.
- Jahaa, en Tasty Bacon utan köttet.

- Vad har ni för burgare med bacon?
- En Tasty Bacon, något annat?

- Din burgare dröjer någon minut. Kör fram...... (Observera att jag stod i kassan den minuten)

Inte bara det.. utan jag frågade en annan kund om hon ville ha plus meny när jag skulle fråga om kvittot.
Vilken jävla nöt jag har varit idag på jobbet. Detta är bara LITE av det jag sagt idag. Pinsamt. Men jag skrattar åt det.  

Nog om mitt älskade jobb så har jag spenderat dagen med E på stan. Shopping, Kupan, lunch på stan, gåtlösning hos e, fika. Får passa på när tjejen snart lämnar lilla v-town för ett bra tag.

Bilderna ger ingen rättvisa för för öre. Får ta en ny bild någon annan dag. Men en transparant skjorta, stort tischa, halsband, trosor och ett par haremsbyxor följde med mig hem idag..




RSS 2.0