honey and food





Ikväll har vi firat med .. inget annat än thaimat på Sakura Thai. Efter flera om och men satte vi oss här. Men inga tummar upp för detta place. Så synd att det vi hade tänkt från början stängde. Men baby var nöjd och belåten och det är det bästa. Har en sån otroligt bra feeling att denna resa kommer bli minnesvärd!

Nehepp, ska läsa lite bloggar innan det är dags för sängen! work out och jobb imorgon. Puh nu börjas det igen!
Kyss

THAILAND

Nu är det bokat. Jag & Älskling! thailand i två weeks med massa lyx! Klagar inte när vi kommer få sol och bad, thaimassage, frukt i stora lass och allt man kan tänka sig varje dag.

Vi har spenderat söndagen med att smida planer som slutade med att vi bokade en resa den fjärde december. Bort från vintern och hello sunshine in thai! Kan inte beskriva hur underbart det kommer att bli.  Det är sånt här man sparar pengar till! Unna oss såklart.  Vi ska bo på detta hotellet.  Så får det bli! Amazing  ♥







Den sista bilden är nog på världens lyxigaste hotell. Kostar nog en förmögenhet per natt haha!
Men hade inte varit fel att bo där i två veckor.

Myser med alex! Som vi skrattat alltså. Vi...

img_0113 (MMS)

Myser med alex! Som vi skrattat alltså. Vi har kört jag har aldrig med vatten. Nytt och vågat vill jag säga! Nu blir det en sväng till MCD.


Makrill all night

Godkväll!

No more work for today! Och ledig söndag känns så underbart. Om det blir som planerat sticker jag, erik, emelie & peter till Liseberg. Om inte de sviker såklart ;) hoppas bara på att det inte är många som tänker samma att de också ska åka imorgon.

Efter jobb och serie tittande igår så fick jag träffat fröken berglund också! Visa henne lägenheten och så :)
samt idag träffade jag alex. Pw var på G men blev inte mycket med det. Två vändor till Kvantum blev det istället.
Vi köpte mat till hennes far. Så inställd pw. Jag kom hem med världens godaste fredagskvällsmat! Firre it was! Varit så fruktansvärt sugen på det i flera dagar. Får bli min nya claudell mat eftersom jag bara kan äta kall mat när jag jobbar där. Så slog det mig..  Makrill med primörer! Lööööve that word.

Nu inväntar jag min babyalex igen. Vi ska göra våra rumpor mer dallriga I HOPE.


My fooood 2 night

Godmorgon! Dags för jobb på claudell. Kom ...

img_7682 (MMS)

Godmorgon! Dags för jobb på claudell. Kom till mig :) bättre update senare!!


Lill lördag





Bra kväll med fina vänner igår! Blev först en visit hemma och träffade polska gäster. Sån uppskattning man fick. Ni vet inte hur polacker är. Jag var väldigt bananas igår! Så bananas att vi vaknade klockan ett idag. ETT alltså. Det är rätt sjukt. Kvällen igår var rätt.... ja.. Någon som saknar en hundralapp? ;) Fick en slängd på mig med ett flin. Vet inte hur jag ska ta det? Billigt haha

Dagen idag har jag spenderat lite med alex. Hon tog med sig käk, så åt vi tillsammans. Och hade lite catch up och drack kaffe ur min tassimo älskling. Efter det mötte jag upp Jennie för en frappe. Fick allt en bild på henne som jag lovade att lägga ut i bloggen, haha! Sen har det inte varit roligare än så. Spenderade några timmar i stan att traska runt och kolla kläder. Sen hem och äta, kolla på film som jag senare somnat till. Och nu har vi varit med Nenne och Patrik på MCD.

Nej, nu ska jag fan lägga mig. Jobb på C 2morrow. See you there :)

Godkväll babes! Precis lagt mig i soffan f...

img_5065 (MMS)

Godkväll babes! Precis lagt mig i soffan för första gången idag! Stått och lagat golunchen till imorgon! Så har jag en kladdkaka ståendes i ugnen med! Yammie! Nu ska jag sätta på en film med sambon. Hörs imorgon <3


Black Swan



Godkväll!

Har precis checkat av en av mina wanties, Black Swan. Vacker, sensationell och minst sagt förförisk film.
Haha, nej men nästan. Vissa scener var bara som ett stort frågetecken som jag heller inte fick svar på i slutet av filmen, vilket var mystiskt. Någon som har sett filmen som kan ge mig några konkreta svar?

Måndagskvällen har spenderat med denna film tillsammans med Älsklingen. Taccos serverades till kvällsmat!
Chips till efterrätt. Men hoppas att förkylningen är helt borta imorgon så jag kan dra till Friskvågen och träna.
Då börjar mitt sunda liv igen. Bra mat och inget onyttigt förrän på helgerna. Good luck säger jag.

Eftersom jag varit sjuk, vilket menas med jävligt ful, osminkad, risigt hår osv.. Så har jag suktat efter lite fina saker på nätet och kommit på att jag har en lång lista. Vart ska jag börja?

Say yes

Home sweet home! Hade varit så mysigt att stanna en extra dag men eftersom jag ska jobba imorgon så fick det bli hemgång! sen var vädret inte så trevligt för den delen. Men nu har jag en jobbvecka framför mig istället! Så istället ser jag fram emot att åka dit en annan helg när vädret är bättre :)

Vet inte hur många bilder jag tog på bröllopet igår. Helt fantastiskt! Verkligen lyckat! Många fina tal hölls. Kämpande ständigt att hålla tillbaka tårarna. Världens lipsill. Älskade alla galna danser och att jag och john shottade när klockan var över ett. Kan säga att jag inte var vid liv vid den tidpunkten, haha. Sov nästan på borden. Summerar helgen som awesome!!

Nu väntar en filmkväll med f och olivia. Mysigt att träffa tjejerna igen!


JA!



Nu är vi på väg hem igen! Stannade till på...

img_7577 (MMS)

Nu är vi på väg hem igen! Stannade till på laxbutiken i ljungkile och åt middag med hans papi! Hur gott som helst som ni ser på bilden. Ska bli skönt att komma hem. Både jag och e är rätt möra, haha! Puss sålänge


Hallå! :) liten update på helgen i uddeval...

img_9984 (MMS)

Hallå! :) liten update på helgen i uddevalla. Vackert bröllop måste jag säga! Vädret såg inte ut att bli fint men ändrades så det blev nog ett riktigt dream wedding till slut! God mat, fint sällskap och minst sagt en stilig man hade man med :) nu har vi kikat lite på uddevallas köpcentrum. Godkänt ;) hade gärna stannat en dag till men jobbet kallar! Men blir en tupplur och lunch innan vi beger oss hemåt.


sjukstuga

Hej!

Tänkte får uppdatera ett snabbt inlägg annars tror ni väl jag är dead! Som jag skrev innan så har jag blivit sjuk wihoo det kunde jag förutspå. Så jag låg hemma igår och idag från jobbet. Hoppas på att bli frisk imorgon, eller måste bli det. Ska jobba på C imorgon efter HN, så måste verkligen vila ut idag.

Just nu ligger jag och svettas på soffan med te, nässpräy och strepsils. Vampire Diaries blir min underhållning idag med! Spännande.

Kommer lite bilder sen i måndags från mamis och jolantas b-day. Enjoy! (dock bara bilder på mig och milton)




















Godkväll! Trevlig kväll må jag säga! Hitta...

img_5134 (MMS)

Godkväll! Trevlig kväll må jag säga! Hitta en ny kille, nämligen lille milton! Åtta månader om jag inte minns fel? Så underbart söt!! Blev grillat och tårta. Perfekt b-day! Men jag känner mig inte alltför kry. Som jag sa innan har jag ont i halsen och jag har helt plötsligt blivit allergisk. Så gommen och öronen kliar... Vill inte bli sjuk! Så blir sängen nu..


Det här är livet!



Det här är livet just nu! Latte och rostade mackor med ost och marmelad. Så onyttigt men ack så gott!
Dagen började med lite simning på Simstadion med e syster och jonathan. Satan vad jobbigt det är att simma ändå, jag kände dock att jag inte kunde simma en meter utan att få astma attack. Ville verkligen inte gå upp ur sängen i morse, eftersom det gjorde så jäkla ont i halsen. Känns lite bättre men det finns fortfarande där.

Sen åkte vi till Coop och storhandlade! och åt en supergo frulle tillsammans. Och sen fullt upp hela dagen!
Fyllde i min tatuering vid tolvtiden (Så sjukt ont det gjorde, gör aldrig en tatuering på revbenen) Letade efter en specifik pressent till syrran. Blev lite besviken eftersom det jag hade planerat inte fungerade. Så vi får väl se om hon blir glad ändå.

Nu ska jag testa min nya vågtång, hoppas på succé! Pics comin'

Law Abiding Citizen










Det här kallar jag shot!




Bästa på hela kvällen!


Nu har förövrigt jag, sis, joni och baby kollat på en sjukt bra film! Efter halva filmen kom jag på att jag redan hade sett den. Bra där! men värd att se igen. Filmen hette Law Abiding Citizen . Inte sett den? Do it!

Borde väl gå till sängs nu. 2morrow står simstadion på listan och vi ska vara där klockan åtta. Mot min vilja.
Jag hatar vatten och jag hatar att simma. Men E tvingar mig så har inget val. Sen ska jag till Hair of the dog och fylla i min tatuering. Något säger mig SMÄRTA..

Nog om det, ett annat fynd jag gjorde på OnOff idag var en vågtång. Som ni la märkte till på fotona ovan har jag vågat mitt hår. Så sjukt snyggt! Visar er imorgon. Sov gott puddingar

TASSIMO

Sjukligt glad över våran nya kaffemaskin. Hemmagjord latte! Så VÄRT.
Kaffa ute nu kommer nog inte existera för min del!

Nu ska jag och sambon snart iväg till sensommarvägen för middag. Lite familyday 2day!


fröken wallin

Godmorgon!

Shit vad länge vi sov idag, herregud!

Gårdagen spenderades som sagt hos fröken Wallin. Som vanligt hade vi supertrevlig. Vid halv tolv snåret drog vi till O, och så glad jag blev att inga raggers syndes till den kvällen! Dom hör kanske inte hemma i stan, happy for that.

Trots mycket alkohol i kroppen bangande jag inte två hot shots. Men jag tror det bara blev bättre ;) 
Efter mycket fläng smög jag och S ner till Bodegan och dansade röven av oss. Bokstavligt talat! det var rätt galet, haha. Och SJÄLVKLART slutade kvällen med körv. Fet credd till korvgubbarna!


























Nya senilsnören i lila från Björn E. Blev ...

img_1268 (MMS)

Nya senilsnören i lila från Björn E. Blev ett par silvriga med! Nu taggar vi kvällen hos fröken Wallin! Kommer inte bli annat än awesome! : )


Godkväll raggers! Blev helt andra planer n...

img_7220 (MMS)

Godkväll raggers! Blev helt andra planer nu istället. Beslutade mig för att sätta mig på grappa eller någonstans där det finns bord med baby! Dricka drinkar och tapas till det. Sounds awesome! Så blir det all in imorgon. Undra hur trafiken ser ut inne i stan alltså. Vill jag veta? Puss  så länge


Hej bloggen! Sitter just nu på jobbet och ...

img_9166 (MMS)

Hej bloggen! Sitter just nu på jobbet och avverkar en fika. Behövdes.. Bara lust att åka hem och krama min fis just nu.. Har kommit in en del äckliga raggare i butiken idag. Ska inte dra alla över en kam men många är så... Oerhört äckliga! Hoppas jag överlever denna helgen. Varbergs värsta helg!!!


Just go with the flow

Hallå hej!

Skulle kommit upp ett inlägg för ca. två timmar sen men eftersom våra datorer i detta hus hade arabies så uteblev det. Rass och Nina gick precis hem efter en film! Just go with it hette filmen och jag kan säga att den var rätt rolig men ändå ett stort skämt. En aning förutsägbar om inte annat! Vad är en film utan spänning? Spänning, så man varken kan slita blicken av tvn eller att ljudet tystnar runt omkring en. Så poetiskt det lät, men så är det faktiskt.
Måste säga att jag sätt ett antal bra filmer på senaste tiden! Stort plus.

Onsdagen spenderades först med åtta timmars work. Sen grillning ute i Valinge! Fick träffa 2 söta ungar varav en sovande och en sprallig som tusan som spillde kaffe över hela mig. Kids alltså
sedan blev det hemgång och snabbt ombyte för party med mina tjejer! Start på oscars men fortsättning på bodegan.
Summan av detta blev ännu en crazy night med alcohol, morsor, galna män och en polsktalande Giza. Kan inget annat än att fetgilla!






baby, you rock my world!

Hello! Fint väder varberg har idag! Att ja...

img_3404 (MMS)

Hello! Fint väder varberg har idag! Att jag alltid har dåligt väder när jag är ledig.. Kom precis hem från paggan! Blev först lunch med älskling sen kom frida och löste av honom för en kaffe! Mysigt att ta igen med lite skitsnack ;) ne nu ska jag ta tag i roliga hemmasysslor.. Städa.. För kul!


Halloj! Hemma hos mina föräldrar nu! De bj...

img_9716 (MMS)

Halloj! Hemma hos mina föräldrar nu! De bjuds på grillat här ikväll, så kunde inte säga nej! Passar ju fint efter tio timmars pass och träning :) snacka om mör i kroppaa! Vad ska ni hitta på ikväll? :*


Godnatt!

img_1339 (MMS)

Godnatt!


lösmus till mig och tess

Hallå hej!


Nu mår jag rätt illa ska ni veta. Hetsätit pizza och cheeseballs. Men det får man göra en söndag, eller? : )
spenderat kvällen med baby med en film. Water for elephants. Riktigt bra film! Gorgeous man in it!! Ögongodis or what? Se den.  Vissa saker i filmen blir man förbannade på, tänk att sånt existerar. finner inga ord.


Skulle egentligen blivit en lugn lördag igår men efter lite pepp från em o giza ändrade jag mig på sekunden!
Drog på mig min nya strass och gick ut med mitt ruffsiga hår. Som vanligt hade jag så kul!
jag och therese träffade två norskar som fick oss skratta så vi började gråta. Enligt dom var vi schlemm. (Fråga oss inte vad det är. Någon som förstår norkska som kan tyda?) Sen blev vi kallade dirty och elaka och även bajsiga! En film kommer att komma upp. Var inte överdrivet mycket folk på Oscars heller, men det blir vad man gör det till. Går inte att ha tråkigt med bra sällskap ♥

Bjuder er på piratbilder sen igår. Nu sängen, tagga 10 h jobb imorgon!










sexigare pirater får ni leta efter


lösmus ala johnny





sexy and i know it


Godmorgon sunshines

Fick träna tidigt imorse. Var på gymmet vid åtta imorse sen körde jag Flowin på det! kanske inte den bästa idén jag haft eftersom jag hade sjukt träningsvärk i magen.   Men nu är det gjort och jag inväntar jobb halv tolv.  Blir inte en fullt lika lång dag idag. Slutar kvart över sex så då ska jag träffa brudarna för lite catch up och skitsnack. 
Möjligtvis lite bio på det? Faktiskt sugen på transformers.

ha en fin dag och puss på er

pictures of the week

Hallååå!

Whaats up friends? Jag ljuger inte när jag säger att ni är så förbannat tysta här. Mycket roligare när någon skriver något :) Så skärp till er!

Jag iallafall kom precis hem från en kvällvisit i stan. Glass och shopping var det som gällde! Hittade en underbart fin liten klänning från VILA. Blommig ofcourse! Kunde inte bli någonting annat när man läntar efter värmen.
Känner att min garderob skriker svart och behöver något i färg. Jobbat 10 h idag och igår så kände att jag var värd det... igen....  (men det funkar ju)

Som ni vet är nu iphonen min bästa vän så lägger upp lite bilder sen veckan. Har inte hunnit uppdatera om allt.


var hos mina föräldrar och åt chineeese!


något sliskigt


ikea med baby (mat överallt, säg inget)


drack peaches med min peachy girl


mmmmm åt alkoliserade frukter med therese




fikade med girls


lekte snygg


andra pillade på sig själva




fjorden mitt i natten...


kebabtallrik med extra gurka

'
ströget med plutten ( nyinköpt linne so fab! )

måndagsklubben

Hej på er!

Var så nära att skriva godmorgon eftersom det var inte längesen jag gick upp. Men nej, klockan är ju fasen ett!
Jag och mitt hemsläp fjorden gick till NGs och köpte frukost. Så vi började dagen med en superfrullis!
Båda en aningen sletna efter gårdagen. Men hade jävligt roligt må jag säg! Först var jag alvina, em och giza hos snöggingen emma. Tiden sprang iväg och det var dags att gå. Kvällen blev inte sämre heller.

Det fightades med gymor, hälldes drinkar över idioter, fimpade fiender, köpte nattamat vilket slutade i total katastrof. Emelie beställde en hel gurka för 15 spänn, vilket inte bossen gillade. Vi beställde sås - kom hem utan. Jag beställde kyckling och fick en otrolig äcklig kebab. Jävla sumpställe. och för att inte glömma bästa jörgen som körde oss hem. Men det bästa av allt var att vi skrattade oss igenom kvällen ;)

Ska njuta av min sista lediga dag denna veckan med fröken angsman som kommer hit! Så måste ta tag i dammsugaren. "lav ya"



















Perfekt söndag

hey honeys! :)

Perfekt avslut på veckan igår. Hade hur mysigt som helst. God mat och bäst sällskap! Vi åt kyckling med mango/papya på. Cider och sangria till det så vi kunde inte klaga på något. Klockrenaste kommentaren igår
Ursäkta mig, men jag beställde kyckling och inte gris! Orkar inte dra hela historien nu den är för rolig för det ha ha.

Nu har mina föräldrar precis varit här och papi har hjälpt mig montera mitt nya vetrinskåp. Nu börjar det likna något!
bara nytt soffbord och fina kuddar som ska inhandlas. Kanske blir nöjd efter det ;D
mami gjorde mat också så nu slipper jag göra det idag med. Gött! Ska iväg och träffa fröken Giza senare sen blir det träning på friskvågen.










Bodegan



första bästa bild, nu draor jaog! Kommer bli en bra kväll med mina puddingar.
Peaaaaaches ♥

sweet sweet sunday!

Hej puddingar!

Hur mår ni? Kom precis hem från 3 toppar. Jag och emelie drog dit efter jag slutat jobbet! Tyckte vi var värda det ;)
Det är en fruktansvärt bra anledning som alltid går att skylla på, eller hur?
Jobbet gick fint. Mycket folk som vanligt så tiden sprang iväg!

Nu ska jag snart börja göra mig iordning inför kvällen. Jag, giza och em ska till bodegan och äta, kanske blir det ett glas vin eller två :) den som lever får se hihi. I vilket fall som helst ska det bli spännande, har aldrig ätit där.

fridaaaaj

Började med vin hemma hos moi med ett gäng brudar! kameran fick lida den kvällen.
Även vi. Som S redan skrivit i sin blogg så sög oscars mer än någonsin! Kan säga att alla vi framstod som morsor ;)
Så jag o em gick och käka körv (Finns filmer på det som vi hemlighetsstämplade) sen gick vi vidare till grappa för varbergs godaste drink! Peaches we are in löööööv













Mina fina emelie!!


lördag

Godmorgon!

Lördagens bakisdag spenderades med malin och nina. Vi åkte först och tog ut malins häst :) så fin den var!
sen åkte vi till skällinge och kollade när våra killar körde cross. Det var kul i en kvart sen blev det lite jobbigt med alla jävla småkryp. Så vi åkte och käkade på donken ist! Finns inget godare dagen efter. En update från fredagen får ni senare. Nu ska jag dra till jobbet,

Puss
















RSS 2.0