30

Då var den helgen förbi..

Hur snabbt gick inte det då? Nu är det fyra dagar kvar tills jag säger hej till min bästa vän, solen.
I helgen har jag mestadels spenderat på jobbet. Torsdag var det jobb hela dagen, samt stängning fredag och lördag och idag blev det ett kort arbetspass på dagen. Så nu kan jag väl säga att jag är både trött och seg.

Jag har ingen som helst lust att sätta mig och plugga nu men är man tvungen så är man. Synd att man inte kunde skjuta fram det någon dag för idag är inte den bästa dagen för det. Annars har jag inte gjort något vettigt alls faktiskt, skulle pluggat i lördags men blev inget med det. Tog en rejäl sovmorgon med en mysig pannkaks frukost! Roligare än så har det väl inte varit ;)

Nu har jag precis kommit hem från kajsa. Slappade mest, båda var lika trött. Åt en utsökt linssoppa som hennes kära moder gjort. Mycket god! Ska iväg lite senare till Emma och plugga historia.
Nu har jag bara ett dilemma. Mango eller grapefrukt??

Höll på att glömma. Såg att några kommenterat om min bikini, tackar så hjärtligt för det och den kommer från gina ;)


Dog solen eller?

puss på er

Kom precis in från en powerwalk med min sötaste barndomsvän maja. Började dugga lite när vi var ute men det var faktiskt väldigt skönt måste jag påpeka. Luften är ju ganska ljuv så det gör väl inte mycket.
Som den sista veckan strömmar det tyskt och danskt dunk ur högtalarna! Jag är nog ensam om att gilla den danska låten tror jag. Visade den för emelie när vi grillade och hon höll för öronen. Så dålig är den väl ändå inte?

Nu ska jag käka middag sen ska jag till skolan en snabbis! hade en lektion idag. Det börjar ge sig!
Sen börjar jag jobba sex ikväll. Så kom dit och roa mig! Lär bli en händelserik kväll det känner jag på mig. hihi.

Glömde visa mina snygga bikinitopp jag köpte häromdagen.
Skulle köpt två stycken olika, men dem liksom stängde butiken :)


27

Godkväll eller Godnatt kanske passar bättre.
Precis tagit en lång dusch och sitter just förtillfället och läser ointressanta samhällsuppsatser. Jag är själv inte riktigt klar med min och ändå så ska någon i gruppen läsa igenom den tills imorgon. Synd för den som får läsa den klockan tre inatt ;) Idag har jag jobbat hela dagen från halv tolv till åtta. Lång dag men den gick hyffsat snabbt och hade väl flyt, haha. På vägen hem mötte jag upp mina snygga bryds i 80-tals outfiter. Mah, det lockar ändå inte så mycket. Känns rätt skönt att slippa den om jag ska vara ärlig. Det blir en vit helg eftersom napa är på ingång och då tror jag det kommer bli lite för mycket alkohol så bäst att dra ner på det.. Gud hur konstigt låter inte det?

Känns som det kommer bli en lååång natt idag igen. Jag som behöver lite skönhetssömn för ska stänga två dagar i rad nu. Bloggade inte mycket igår men spenderade dagen hos frissan för sling och klipp. Blev riktigt nöjd! Efteråt mötte jag upp felicia för en fika på mingan och på kvällen grillade jag emelie, erik och björn.
Det var blåsigt och egentligen inget grillväder över huvudtaget men det var mysigt ändå. Första grillningen, check ;) dock räknas det inte förrän jag bunkrat upp roséflarran.

Nu måste jag fortsätta med dödens arbete. Pepptalk tar jag gärna emot!







och några bilder sen grillningen...

  

vilket flyt

Hola sunshinessss!

Sitter för tillfället inte och gör någon nytta alls (i skolan såklart) skoldagen börjar gå mot sitt slut och snart står klipp och sling på tur. Våran ytterst lilla journalistik klass har varit ute och tagit "sista bilden kort". Ah, ni kan ju själv lista ut vad jag menar me det. Tänkte iallfall lägga upp några och visa er hur roligt man kan ha det på LBS.

 




luv 2 like it



luv 2 like it, daaaamn! Självklart menade jag tvärt om när jag skrev "Innan var alla för stora nu är alla för små, haha"
nu är alla för stora.. Nu sitter jag och ritar för fulla muggar. Gud vad roligt jag har, som ett litet barn låter jag helt enkelt pennan rita fritt. Var och gick en liten kvälls promenad med ks innan också, bra avslut på kvällen säger jag då.
Godnatt på er men inte läggdags för mig än inte.

in and out

Då sitter man här. Spenderat tusenlappen på stan idag, det är inte helt otippat. Men behövde handla lite smått inför napa nu när biljetten är är i min hand för nu är det ännu en dag närmare.. nästa vecka sitter vi på beachen med varsitt glas i handen. Gymorna 010! S mötte iallafall upp mig efter lektionen så gick vi tillsammans ner mot city ;) Hade i hopp att hitta en passande bekini men ingen dög. Innan var alla för stora nu är alla för små, haha! Får helt enkelt leva med det. Efter någon timma mötte vi upp resten av gymorna och köpte tischa som vi ska trycka på. Det blev ett jädra kackel vid provrummet när vi är där kan jag säga. Vi tog upp hela affäärn kändes det som.

Efter mer och mer shopping och lite take away kaffe åkte jag och s hem till mig. S tog bilder på mig medans jag ivrigt slängde på mig mina nya köp. Jag fixade fika också men det var inget som dög prinsessan. shit också, här försöker man göra någonting bra och vad får man tillbaka? En fet smäll på armen. Gah!
Nu ska jag hoppa in i duschen och ge håret en fet inpackning. Imorgon är det dags för klipp och sling. Så fint det kommer bli. Blond och brun! låter jag utseende fixerad eller vad?
Och det är tisdag och bästa tvkvällen som istället förvandlas till barnboksplugg. Sounds fuckin' gooood!





Jeans shorts, leopardmönstrad tunika, kilklackar, stråhatt, mascara & en underbart söt byxdress.
Kika in lite senare så får ni se den.


paus

Nu sitter jag och äter en väldigt sur grapefrukt och lyssnar på en dansk låt. Jag förstår faktiskt inte ett ord utav vad han sjunger! Har lite svårt för danska och jag är inte jätte förtjust i språket som sådant heller. Jag har blivit helt fast i några låtar nu och de är på andra språk. Undra varför?

Jag är iallafall hemma på håltimmen och försöker pilla lite med designen. Ahhh, nu är det snart som jag vill ha det. Tänkte passa på att vila en halvtimme för snart hämtar e upp mig och då ska vi till skolan, sen åker jag direkt till stan efter historia lektionen så bloggar efteråt mina finisar. ♥





jag bygger om ;)

Försöker ändra bloggdesignen a little bit. Så därför kanske bloggen kommer vara lite huller om buller tills vidare. Jag ska fan klara detta. Försöker fixa en drop down under headern som ni kanske ser. Ha tålamod, kanske blir det jättefint. Men nu har jag roat mig alldeles förlänge.

Tur att man inte haft något smink idag så det är bara att hoppa direkt i säng! Imorgon börjar dagen med att skriva klart årsredovisningen till företaget och följt av tre timmar hål, historia lektion och stan med brudarna!
Skriver mer imorgon. Godnatt mina fina!

jag lever inte

Mina ögon håller på att dö.
Jag är trött på att stirra ner i alla skolpapper. 
Det är en hög med uppgifter. Jag vill spy.


Jag håller på att skissa på min barnbok jag ska göra i skolan. Hur kul låter inte det liksom? Not. Den ska vara klar på onsdag och jag kan inte rita. Någon frivillig som känner att den har talang för sånt? Skulle uppskattas.
Känner att jag behövde en liten paus och skriva av mig. Just nu lider jag av något som kallas aggritions problem. Men jag är öppen för kärlek ändå. Dunkar musik på högsta volym. Jag diggar det men mina föräldrar håller inte med mig. Jag förstår inte.. hur kan man inte gilla min musik? Det är en fet skamm tycker jag.

Skriver när jag är snäll och söt igen.
Kyss


mysig get together vid f

Halllååå där! (;

Hemma från en hel dag vid fästningen. Mötte upp Sarah runt halv två tiden och då gick vi och köpte varsin mjukglass och satte oss i solen! Första mjukglassen var då inköpt! Är det något att skryta om? Haha. Kanske det inte är. Har inte riktigt något begrepp om hur länge vi satt där men det var trevligt att tjöta av sig lite när hon inte bor hemma längre. När vi skulle gå mötte jag upp havasi och lollo men istället för att traska hem gick jag åter igen till fästningen. Vi låg på en filt och ännu mer skitsnack delades. Vad jag älskar det! Det är bara förjävla skönt! Typ ligga och sjunga "tommy tycker om mig" och prata om att våra män jag och havasi ska plantera. Det är fina grejjer det. Efter ett tag dök både cissi elin och helen upp.

Nu har jag iallafall kommit hem med lite bränna på näsan sen brillorna. Det var tänkt att vi skulle ta och grilla lite. Men ändrade planer men blir nog lite get together anyway. Jag vill mysa och kramas. E vill ha manligt sällskap, får se hur det går på den fronten. Några sugna? ;) ska ta och ringa henne nu så någonting blir gjort. 
Puss på er pinglor! 




Det är inte lätt...

.. när det är svårt men det är skönt när det är hårt ;)

Emelie, du är grymt skön! Vet du det? Det var de bästa orden jag hört ikväll. Helt rätt gumman! Precis kommit hem från e. Riktigt kul var det. Lite dirtytalk med hennes morsa och emelie och emelie. Många som heter e nu förtiden. Shittes! Mycket mycket intimt har det varit ikväll och många saker har delats. Eller så kan det ha låtit såhär " - Min snopp är 25 cm med stånd och den är blå och ådrig" haha vi dog där kan jag säga. Drar inte hela den historien nu, får bli en annan gång. ;) så såg kvällen ut hemma hos e iaf jag e, e och hennes mor. E hade också lite annat folk hos sig en salig blandning av miffon, nötter och ah spikes såklart.

Får jag låna din hjälm? Jag glömde min hemma.
andersson: Nej du får åka utan.
 Du får volym då!
Det skriker intern skääämt. Ni kommer aldrig förstå.


Innan jag åkte till snuffe var jag hos mina andra älsklingar hemma hos julia. Där det drack och snusades. Haha, lilla S! Du är för rolig. Behövde en trevlig kväll även fast jag är sjuk kände jag och det lyckades jag med. Synd bara att de inte får det lika trevligt utan mig nu när jag gick hem ;) Sängen skriker efter mig så får väl gå och göra lite sällskap.. Godnatt!



   


Kör hårt ikväll ;)

Ah, nu ska jag inte ut. Men jag kommer defenitivt att njuta av musiken kan jag lova :) Nu sticker jag en sväng till k, sen vidare! Kör hårt puddingar.









10 poängare

Det ger jag till vädergudarna idag. Jag älskar er ;)
Fast... hade vart ännu bättre om jag hade varit frisk så man orkar vara ute hela tiden. Febern spökar fortfarande den kommer och går. Den är på bättringsvägen känner jag! och det är väl bra. 

Jag ska iallafall ta det lugnt ikväll, ingen dricka. Tänkte dra till emma som fyller nitton idag och krama ihjäl henne :) (aaah... hon får minst nitton kramar, mer orkar jag inte) wwweeell, lite social får man ju vara. Vill inte sitta hemma helt alone hela kvällen, då slutar det väl med *skär skär mig...* lalala. Nej, nu ska vi inte vara sånna!

Dagen började med en sväng till affären och köpte lite gooood frukost. Baguetter, bacon, ägg, melon, blåbärssoppa, juice och massa grönsaker. Seen satte jag och e oss på balkongen och åt, mys! Sen gick vi en promenad genom stan och runt fästningen. Glass o lite tjöt. Sommarn är här snyggingar! fan vad jag vill skriva "och det skall firas" men nu kan jag inte göra det. Det lär firas i napa. Kyss på det.


we lovin' it

I tisdags var ju jag emeliex3 & ellen på mc donalds. De fick lära sig lite om företaget och vise versa. Jag tror de hade lite roligt iallafall... tills vi skulle gå "bakom kulisserna" då vi var tvunga att ha på oss skyddskläder.. Speciellt det tror jag. Efter besöket bjöds det på big mac.. inte lika gott som cheeeeeeeeese kan jag inte påstå.

 


Skepp o hoj Mike

Godkväll snyggingar!

Det är sant. Jag sitter hemma idag när alla är på bodegan och är glada. Jag vill jag vill ocksååå!
Det kunde vart roligare men nu får man stå sitt kast, hihi.
Idag har jag varit och jobbat lite. Det gick faktiskt inte jättebra eller det var nog ingen bra idé över huvudtaget. Ska jag göra om misstaget imorgon också? Jag är ju som sagt lite handikappad nu. Let's see tomorroow! 

Gårdagen spenderades med alvina erik o gabbe. Vi åkte ut till läjet och köpte glass på tre toppar. Årets första glass!
Snart väntar premiärgrillning också! Vänta bara..
Gabbe slänger ut sig världens roligaste kommentar till en tjomme i en båt som han inte vet namnet på. Han ser dock att det står "miko" på hans rygg. Så då säger han "skepp o hoj mike, läget?"
Haha.. Det kanske inte är någon som förstår det roliga. Men jääävlar vad vi skrattade. Han var från geeermany för den delen också. Det var iallafall hur kul som helst. 

Några timmar senare hade vi sett bbg dansa på grus, gått flera promenader, vi hade skrattat i mänger och hunnit se många fina "spring-stilar" det var poppis o springa igår har jag hört. A fick en fick ring från en automat + massa fina blommor. Romantic huh? ;) Sen åkte vi o köpte sallad på stantons och satte oss vid fästningen och käka....(vi kollade på en kille som gjorde vålter i luften) however, var det en rolig dag fast jag var sjuk. Behövdes!

Nu ska jag tillbaks till bellatyrashow!

Middag hos B.

Glömde berätta om våran mysiga tjejmiddag hos beata i lördags. Lite av en reunion ;) Det bjöds på fransk laxgratäng och cheeskake till efterätt. Det var hur gott som helst! Så tack b för en mysig kväll. Det var bra att någon tog tag i det till slut! :)

De flesta brudar skulle vidare till oscars sen och vissa gick hem (som jag) förstår inte vart de fick krafterna ifrån när det tog sig ganska rejält på jippodagen. Ska inte säga något jag brukar väl också gå ut två gånger men efter den dagen så nej tack. Men det var jävligt skönt att vara hemma och framförallt nykter en lördag. Det är inte dåligt ska jag säga. Men kommer bli en del nyktra lördagar framöver. Jag taggar inför napa istället! Måste spara på krafterna ;)





Avslutar med en bild på the host ;) 




 


feber oh yes

Jag älskar inte min kropp just nu. Det är hur fint väder som helst. Säkert den finaste dagen på året och jag ligger hemma och svettas som en gris. Det är inte kul att ha feber en dag som denna. Jag har öppnat alla fönster som går, haha. Något som är väldigt dumt är att sova med världens tjockaste filt. Hur varm blir man inte då när man vaknar? Haha.

Jag känner ett kladdkake sug igen. Det är inte ovanligt om man heter Olivia. Jag vet inte varför men jag tycker synd om mig själv nu att jag har lust att äta så mycket tills jag spyr. Mysigt, yes!

Och en hälsning till världens mest patetiska människa. Jag blir så otroligt äcklad av dig. Ju mer jag ser och hör om dig får mig att vilja sätta fingrarna i halsen. Du tror jag bryr mig men jag ska säga dig att jag kan inte bry mig mindre. Det är dags att börja tänka nu gubben! Det är dags att växa upp :)


jag är dålig på detta

Måste erkänna att jag suger på att uppdatera nu för tiden. Men jag har bara haft lite för mycket att göra, saker som går före bloggen dessvärre!
Har en riktigt skön feeeling inombords. Projektarbetet är inlämnat och redovisat, känns hur bra som helst. Samhällsfeting uppsats är inlämnat (Dock inte helt klar). Åh. Snart är detta över. Två veckor ligger jag och dricker goda drinkar på cypern. Då ska det firas. Då är jag fri.

Jag har en liten jobbig period nu. Känns att jag är helt borta i mina tankar, jag har för mycket att tänka på. Jag är orolig och har en ganska fet klump i magen. Jag gillar det inte. Synd att man bara inte kan spola tillbaka tiden någon månad, det hade varit något.
Annars då? Ja, jag är sjuk. Låg hemma med feber igår? Jag frös fast jag var skollhet. Jag hade ont i hela kroppen. Verkligen överallt. Idag har jag vart hemma o vilat. Inte jättebra att vara borta från skolan så mycket som jag har varit nu. Men vad ska man göra? Mitt immunförsvar går käpp rätt........

Jag träffade hanna och nathalie innan för en snabb fika. Trots mina hundra sjukdomar så behövde jag lite luft.. Tonight blir det "bakom kulisserna" på mitt älskade work. Ska ta med mig några snygga brydar och vi ska äta big mac. Första på 10 år känns det som. Nu ska jag sticka, dricka lite kaffe och knarka alvedon så jag mår bättre. LOVE


vilken skräll!

Ja det är bara förnamnet på hur det var i fredags! Riktiga as var vi allihopa :)
vi drack så vi låg på marken, vi kissade ute, vi skämde ut oss brutalt. Vissa sprang endast i string-trosor, vissa visa könsorganen, vissa bjöd på dricka till småbarnsfamiljer.. Haha! ja en mycket LITEN del av allt som hände. Och nu har vi nog förstört för alla tvåor och resten som kanske inte får ha en jippodag nästa år! Det är tråkigt för dom, för vi hade tamefan jävligt kul!
Jag som tyckte vi var ganska lugna. Men när socitén öppna tidigare för våran skull för pollarna inte kunde ta hand om alla så borde ju det vara riktigt illa.

Igår orkade jag som sagt inte ta mej upp ur sängen för jag hade sån huvudvärk. jag vill inte ens prata om det. Vinet slank ner alldeles för snabbt och det slutade ändå rätt bra för att ha druckit för mycket. Festade nog i tolv timmar? Haha. Men kan ju inte påstå jag var livlig på kvällen. Jag satt i ett hörn på krogen och rörde mig inte ur fläcken. Det är så det ska vara ;)
Men tyckte det var riktigt kul i fredags.. kommer nog aldrig glömma den dagen, vilket är bra. Man får vara ung, dum och full innan studenten. Det är vi fan värda iallafall jag ;) efter allt slit.





 


So it is!

USCH. Kul att man fick reda på att man inte blir ensam om utklädnanden imorgon.
Fuckin' naturaare. Ni snor våran idé. Gå och lägg er media ruuuules anyway. Vi kommer vara bättre än er ändå. Taggar party klockan 11 hos fröken nelje. Vi är på den som vanligt. What's wrong with us?!

Klockan står på halv nio. Ska upp och möta jennifer för en morgon pw, ska bli skönt!
Sen ska jag fixa silvertejp. Undra hur många rullar det går åt? Undra hur länge jag klarar att hålla mig vaken imorgon, party från morgon till kväll. Ganska hårt!

Godnatt

some pics from yesterday

Bjuder er på några roande bilder från igår. Enjoy!








zippzippp

Det blev bra igår trots ovädret. Vi började zippa lite vin hos kapstaden. Sen vidaret till Mr. Thörn med ett gäng brudar och boys! Lite omväxling med ett annat gäng men det var mer än okej faktiskt. Som vanligt var karin på g, redan efter några glas spiller den lille krabaten på soffan. Som det kan gå. Äh, det tog oss för oss andra med tror jag.

Vidare till oscars där jag satte mig ner och prata med några främlingar och pratade verkligen om allt och inget. Måste jag vara så jävla öppen när jag har druckit alkohol? Jag hoppas jag inte sa något dumt som jag kan ångra mig för men jag är rädd för det tyvärr, haha. Både Em och a försvann snabbare än kvickt. Em, ring mig? :)
A försvann bort med några killar.. hihi hon var lite busig igår kan man säga. Men alla behöver vi kärlek och då menar jag på alla sätt ;) Det är inget konstigt. Men självklart finns det nosiga människor som vill lägga näsan i blöt, men enjoy :) Kvällen erbjöd det mesta faktiskt diiiiiiiva to angel u name it!

Sitter och lyssnar på i huvudet av en brat i brist på ingenting. laaaame!
Ska träffa annis snart. Vi ska mysa kanske träffa några, vem vet ;) En mysig dejt, maybe?

Bilder kommer.. KYSS SNYGGINGAR


jag dör en stund...





En söt blomming kjol från Zara som jag bara var tvungen att köpa igår.
Kanske inte är jättepassande i detta vädret men, man kan ju iallafall låtsas att det är sol ;)
fick med mig ett par örhängen, denna snygga ringen och även nagellacket. me like! 


morning

Det var väl såhär jag inte ville det skulle bli idag. Regn. Igår var det ju perfekt, vad hände med dem snälla vädergudarna? Men vi får se vart kvällen för oss. Hoppas på en bra kväll, det lär den ju bli.
Detta är sista veckan jag kan gå ut på, för tre veckor fram blir det stängning både fredag och lördag. Kan behövas innan napa skulle jag tro.

Nu ska jag ta tag i plugget. Men ikväll värmer vi iallafall upp med denna låten!




kungsmässan

Nemään tjaaaa!

Vad jag hatar och älskar mig själv just nu.. jag bara gör det alltså.
Har precis kommit hem från kungsmässan. Jag, em, e och agni har vart och strosat runt och det blev en del shopping också! har en bad feeling just nu, att jag kommer var luspank inom kort. Skärpning!
Jag bara älskar bilresan både dit och hem. Hoppas ingen såg oss, men det var iallafall riktigt hett ;)
men det var en aning FÖR galet. Det dunkades sexy bitch och stereo love på högsta volym (LÄS med öppet tankfönster) tur att ingen såg mig och em i baksätet för vi var inte helt normala, haha.

Skön dag iallafall med awesome väder! Sånna dagar gillar vi! Nu får jag abstinens.... sugen på vin. Annis, vad säger du? ;)

Ska hoppa in i duschen sen ska jag träffa b en sväng. Får se vad vi hittar på!
Hoppas ni mår bra mina snyggingar. Jag har iallafall aldrig mått bättre ;)






Så jävla kul. Vi har nog gjort precis likadana things idag, honey.....
love it




mmmm... ni förstår ju vad jag menar nu.



THATS MY NAME

Hallåååå hotties!

Seg stängning igår. Det var ganska drygt om jag ska vara ärlig. But anyway, kom inte hem förrän klockan två. Okej, jag erkänner. Jag hade velat ut och dansa med min anna. Kan inte ljuga om det. Men känner att jag har spenderat ganska mycket på sista tiden.. men det gillar vi starkt.

Söndagen har spenderats med anna. Kaffe på paggan med besök av daniel o richard. Sen åkte vi och kollade d och s båtplats. MYCKET INTRESSANT! Ska bli kul när den kommer ner i vattnet. Så då tänkte jag och anna sticka iväng långt bort.. ;) mycket crusing idag känner jag, haha. riktiga söndagar. Finns inte jättemycket att göra!
Kvällen har jag tillbringat på jobbet några timmar. Rätt gött!

Gissa vad som händer om tre veckor och tre dagar? NAPA!!
mmmmmmmmmmmmmm hörde jag fest!!!

 

ett glas och jag

Exakt så känner jag nu. Det är bara jag och mitt glas som betyder. Haha, nej inte riktigt men det är fan på gränsen. Lite konstigt att jag inte fått alkoprobb än så mycket vin som jag pimplar i mig ;)
fan... vilken livsnjutare. Det är jag och du anna!

Efter skolan stack jag och fröken wannberg till stan. Hittade otroligt många kap igår, riktigt glad är jag. Sen satte vi oss på mingan för annis skulle käka så tog jag en kaffe. Helt oplanerat gick vi till cheers på aw och träffade några goa brudar. Vi gick vidare till mig och sen till havasi där resten av tjejerna väntade.
Det sägs ju att oplanerade utgångar blir bäst. Kanske inte kan påstå att den var oväntad men oscars var väl inte riktigt planerat. Men riktigt kul och skönt med lite musikbyte, hehe. Anna fick en liten orm om sig hela kvällen.
Det gillar vi! Många boys var riktiga gamar, men så brukar det väl vara dimman, haha ;)

Kanske borde ta och sminka mig lite inför jobbet. Ikväll blir det ingen utgång utan jobb till kvart i ett! För att njuta måste man också tjäna..... Inte sant!?








Vi säger så!

*bööööööööööööh* exakt så känns min mage nu. Chinafood bjöds det på hemma, blivit en riktigt hit här hemma nu! Papi köpte till och med efterätt i form av kinesisk banana split. Det var faktiskt gott, friterade bananer med någon sås?
Om jag kan beskriva det så... kanske inte låter himmelskt precis. Jobbat hela dagen idag tills åtta så jag är ganska seg i hela kroppen. Så nu kommer kvällen spenderas framför datorn med det sista på projektarbetet. Yippieeee =)

Igårkväll var jag hemma hos e, en snabb visit hos b och sen även ett glas på cheers! Otippat, men ja!
Trevligt ibland. Imorgon blir det morgonpromenad halv sju sen vidare till skolan. NP åter igen :(





MY SUNSHINE

Hallåhallå :)

Kom hem från oscar för ett litet tag sen. Vi har varit och lunchat på Ströget, riktigt längesen man unnande sig en panini, haha. Solen skiner idag och det är en perfekt dag, om man bortser från att det blåser ganska mycket.
Sen gick vi vägarna om kvantum och köpte med oss kladdkaka och gick hem till honom och satte oss på altanen med kaffe. Där låg vi kanske i en timma och vara njöt, härligt!

Precis just nu skulle jag vart på atletica och tränat. Vad gör jag istället kan man fråga sig? Jag sket i det. Jag måste skriva klart min projektrapport. Så om ett litet tag kommer Emma och hämtar mig så ska vi bege oss hem till henne för lite plugg. Roligare att vara två tycker jag. Då kan man skratta samtidigt ;)

Ni får klicka upp bilderna om ni är nyfika!
Det är bilder som jag har i min lovebook (mitt projektarbete för ni som inte vet)


Please!!

Jag vill ha denna underbara stråhatt. Har kollat på den LITE för länge nu. Tänk till en snygg långklänning och ett par brillor? How nice? Får bege mig till stan och köpa den snart, jag blir nästan galen. Och är inte denna skinnkjol också för underbar?


GODNATT

Burr sitter och fryser..
Bästa tv-kvällen idag ju desperate h och cougar town. Me like!
Höll på att somna innan men det gjorde jag inte. Jag är stolt över mig själv att jag klev upp klockan sex och gick morgonpromenad med helen. Det är inte dåligt. Starkt av oss! Efter skolan gick jag hem och jobbade lite på projektarbetet och sen var det tisdags-step as usual! Förresten, jag och f var på stan lite innan och köpte korv till lunch. Hur gott är inte det och jävligt underskattat. Köpte även ett par brills och en väska..... Tvungen ;)

Imorgon blir det en kortis i skolan tills klockan halv 12. Sen tandläkarn och efteråt ska jag träffa orre! :)
Jag vet inte vad som är fel med mig nu men jag är jättesugen på kanelbullar. Någon som har lust att komma över? hihi. 

 

Need you now


MÄKTIG OR WHAT? I really love it. I'm probably in love with it. I caaaan't stop listening.

at least...

Hola!

Börjar med att säga att jag inte hade någon bra bloggdag igår, jag kände ingen ork för fem öre. Så kan det vara ibland. Beskriver dagen som jävligt lång och jävligt mycket drama. Ibland känner jag för att skjuta mig själv. Ibland för att skjuta någon annan. Ibland bara spy. Ibland vill jag skratta. Ibland vill jag gråta. Jag vill göra allt och jag vill göra inget.
Är det normalt? Eller för all del är det NORMALT att bry sig för mycket om andras liv? Jag kan ju säga det rätt ut jag skiter i vilket vad folk gör hit eller dit. Alla gör vad man vill, det är ett fritt land. Hur roande är det på en skala?
De kanske inte har något bättre för sig.. Någon som har ett bra svar på det? haha det är komiskt som tusan! Jag åkte iallafall och tränade spinning för att få bort tankarna och det var jävligt skönt kunde inte mått bättre efteråt.

Sedan kom ellen och havasi och hämtade mig, vi hämtade också upp anna och åkte på en liten trip till läjet och gick en promenad. Det var mysigt och många heta samtalsämnen ;)

Just nu ska jag försöka skriva lite på mitt pa. Friday is the last day of hell!!


Godaste mellis. Keeewi, banan, vindruvor, kesella & kanel.
Rekommenderas starkt!


- jag älskar mitt liv

Hallå bloggish!

Jäääävlar, vilken härlig dag idag. En morgonpromnad hade suttit fint men istället så somnar jag om igen efter att larmet har ringt. Då har man helt enkelt slösat bort en helt ledig morgon i onödan. Men kanske behövdes efter ännu en helg med fest både fredag och lördag. Den kommande helgen blir nog lugn på fredag ska jag träffa anna och förhoppningsvis premiärgrilla med lite vin och gottit. Det verkar gå bra nu iallafall ;)  
Sen på lördag ska jag jobba kväll! Då lär ni inte se mig i dimman...

Lördagskvällen spendeades hos daniel med lite vin. Mycket trevligt =) Sen gick vi vidare till oscars för lite dans. Det var inte mycket folk ute men måste erkänna det var riktigt nice ändå. De två senaste helgerna har verkligen varit suuper!! Hoppas på mer sånna helger framöver och framförallt i sommar.








fick avsluta med en bild på björnis....... ;)


friday i'm in love

åh det är klart att man är kär på en fredag.... ♥
Firade våran ida som fyllde 19 i torsdags. Vi käkade lite middag och drack vin, mycket trevligt. Kan väl inte bli så mycket trevligare när alla sina bästa är samlade eller? Var väl iallafall sista b-partyt igår, så nu är det över. Nu tar studentfesterna över. Sinnes eller hur?! Nu går det fort. Vi tog taxi från ida ganska tidigt och så bärde det av mot sociten. Jävlar, vad mycket folk det var. Tappa man bort någon så var det kört rent ut sagt. Så är det!
Finns inte jättemycket att säga om kvällen igår. Ni får hoppas på lite smarriga detaljer imorgon ;) 

Idag har väl hänt ganska mycket.. Lunch på paggan med björnis, simon o daniel. Sen åkte vi på en liten första maj trip till donken och köpte kaffe o bullar och åkte och satte oss ute på getterön!
har gjort lite allt möjligt. har mest tillbringat dagen till att skratta åt dom, men ta det positivt ;)

Kanske ska man dyka in i garderoben och leta efter något att ha på sig ikväll. hmm... dilemma.
Blir lite vin med grabbbbbarna och sen får vi se vart kvällen för oss. Nu ska jag inte sitta här så det växer mossa på mig. KYSS


RSS 2.0