Solig morgon

Vaknade av att solen sken in i rummet, så fick bli en pw. Dock blev den inte så lång men perfekt innan frukosten.  Har haft problem med benhinnorna ett tag men inte känt av det sen jag började använda ett par andra skor. Men nu har det lyckats komma tillbaka. Några tips på vad jag ska göra? 


Bananpannkakorna finns recept i bloggen. På hade jag turkisk lätt yoghurt blandat med vaniljpulver och apelsin. 

Kommentarer
Postat av: Daugaard

bra ordentliga skor både till vardags och gym! chilla lite med träningen ;) men förstår det inte e ett alternativ så kanske prova spinning el nått som inte gör att du hela tiden står på foten på det sättet ;) kanske kanske..
tänk tillbaka på vad du gjordes ist i oh med de gick över, träna mindre? bytte skor? träna på annat sätt? ja du kanske ändra några rutiner el nått, jobbar du myket nu där du står hela tiden? då är det viktigt med bra skor för din fot :) hehe
Puss olli!!

2013-04-09 @ 12:51:21
Postat av: Anonym

sist i och med ska de stå ;)

2013-04-09 @ 12:51:55
Postat av: Anonym

Vilka bloggar får du din mat/bak inspiration ifrån? :)

Svar: Åh, det är olika. Brukar vara inne och läsa PT fia, deliciousgreeens, livetoday, lilla matderiven blandannat. Sen får jag mycket inspiration på instagram, tidiningar men även från mig själv :) brukar testa mig fram!
Return to L - Diamonds are forever

2013-04-09 @ 16:53:36
Postat av: Alexandra

Hej honey! Jag har också problem med mina benhinnor, värst är det när jag springer. Och det enda som egentligen hjälper är när man vilar. Jag fick det i Karibien och det var för att jag gick ifrån i princip 0% löpning till 200% löpning. Jag sprang två gånger om dagen och det klarade inte benen av. André brukar få det när jag går från att ha ett uppehåll med träningen till att träna stenhårt. Skor spelar ingen roll, utan det enda man kan göra för att det ska gå över är att försöka vila benen så mkt som möjligt! Puss :*

2013-04-10 @ 16:45:10
URL: http://alexandrasohlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0