Nu är det läge för jobb! Ska försöka ta mi...

resize_p310111_1 (MMS)

Nu är det läge för jobb! Ska försöka ta mig in med buss. Kan gå hur som helst. wish me luck ;) vad tycker ni om kavajen? Lite in love :*


Små Frestelser

Godmorgon!

Gud vad glad jag blir när man vaknar upp och ser solen. Det var riktigt skönt ute när jag ställde mig på balkongen! Mys, kanske en promenad senare? Känner lukten av vår...

Nu har vi söndagsstädat lite. Jag blev tvingad. Fast jag inte vill. Otroligt!
Vi ska ta på oss och åka till MIO och spana lite. Ska tvinga baby o köpa en lampa.
HUR kan man inte ha en lampa i hallen? ha ha. Killar alltså.

Här nedan kommer en bättre bild på mina macarones!! Smakade päron nyss och dom var otroligt goda. Som jag visste. Nästa gång kanske jag ska smaka lakrits och cola? Sounds intresting...


Bild snodd från Erikas hemsida. Gå in HÄR och beställ

Inte hunnit blogga idag. Får bli imorgon! ...

resize_p290111_2 (MMS)

Inte hunnit blogga idag. Får bli imorgon! Fick mina macroner idag. Beställt från Erica på jobbet. Underbara. Kolla hennes facebooksida små frestelser!


Jag vill ha en hund

2day har jag jobbat på claudell 10-14. Älskar att jobba morgonpassen, då har man liksom dagen framför sig.
Efter jobbet mötte jag upp kära S och vi traskade runt i stan, blev några inköp bla. på Village & HM sen hämtade vi mina skor som hade gått sönder.

Ska sätta gränsen för shopping HÄR tänkte jag. Denna månaden dårå. In my ass att jag håller det! ;)
men men, jag äger numera en vit kavaj. Jag har suktat, letat och dregglat efter det ett tag nu. Helnöjd! Visar den imorgon. Fortsatte med lunch på mingan och då fick vi sällskap av Luisa.

Sen ännu mer mat senare på kvällen. Stantons såklart. Alltid på fredagar. Haha. Nu mår jag som jag förtjänar.
Som ett riktigt fetto rent ut sagt.

Upp 10 imorgon för bodycombat med fröken roos. Hoppas min älskling em kommer också.

Men titta på dessa sötnosar. älskling jag vill ha en!!





BODYCOMBAT



Long time noooo wriiiiite. Anledningen till detta är för att jag igår jobbade jag åtta timmar på "mackken" när jag väl var hemma slänge jag på ugnen och gjorde ost och skinkpaj ala speciale. Ena sidan var täckt med ost och den andra keso. Mums! Riktigt gott. Jag är en pajfantast, helt klart. Nya yrket? Pajbagare? Tåls att fundera på haha.
Sen kom älskling så spenderade den sista timmen o pussa på honom. Vilken lycka.

Upp med tuppen kvart i 7. FYFAN säger jag. Vill aldrig gå upp så tidigt igen. men tyvärr har jag fler körlektioner inbokade den tiden. VARFÖR är man så dum och bokar då? Men men, det gick bra. Vilken tur.
just det, jag har jobbat idag också. 3 timmar. Gick som smort ;) innan träningen smet jag in på gallerian och köpte en pressent och pratade med min kollega på C.

Sen var det dags för bodycombat. För er som inte vet är det ett kombinerat konditions och styrkepass som kombinerar rörelser samt positioner från olika kampsporter såsom karate, taekwondo, boxning, capoeira och muay thai. Och det var RIKTIGT jävla roligt men jobbigt framförallt. Jag har väl varit dum och inte gett det eller boxning en chans. kanske var motivationen på atletica för låg. men jag ångrar det inte en sekund. Sjukt kul, har du inte testat så är det något du BÖR göra :)

Kvällen slutade inte där. Stress in i duschen. Till VILAS kundkväll. Som var muy bueno.




dos tunikos, ett flätat militärgrönt skärp och ett par spets shorts.
Fick sno bilderna från VILA. Kameran gillar inte min ljussättning i mitt rum just nu.
Får visa er vid ett bättre tillfälle.

Dagens tallrik



vidgar mina vyer och testar äpple, annanas, torkade tranbär och kanel.
Mina nötter och linfrön är slut så fick bli utan, snyft.

Känns i kroppen att man var boxning igår. Så sjukt jobbigt var det. Jag och S dog lite då.
Men roligt är det! Idag blir det träningsvila och ladda inför bodycomaten imorgon!! :)

JFR.se


Jag sitter här och dör lite för mig själv. Suktar över de ballaste "jag-vill-ha-smyckena" ever. jag sitter och knapprar på tangenterna som det inte fanns någon morgondag. Klickar fram och tillbaka på "KÖP knappen" som lockar så oerhört mycket just nu. Lönen har visserligen trillat in på kontot. mer hade inte skadat. Jag hittar mer och mer och summan på min varukorg stiger. Nu är frågan ska jag, eller inte? Det är så svårt att motstå.

Sidan jag pratar om är självklart JFR.se. Snyggaste smyckena får man leta länge efter! I mean it!
Jag förmodar dock att ni redan hittat dit via kenza.

Jag har svårt att bestämma mig. Det är typiskt att allt jag kan hitta är min stil.








Bilder lånade från hemsidan


hur du gör..

TACOPAJ :)

Nu har jag fått begäran att skriva receptet på tacopajen jag gjorde häromdagen. Himmelskt!

Ni såg ju formen jag hade och det skulle varit till 4 personer, men det blev nog lite mer.

Du behöver iaf;

PAJDEG
3 dl vetemjöl
150 g smör
3 msk kallt vatten (cirkelmängd)
0.75 salt som jag kom på att jag glömde i min hihi

FYLLNING
400 g nötfärs
1 påse taco spice mix
3 ägg
2 dl mjölk
3 tomater
3 dl riven ost

Sätt på ugnen på 225 grader. Sen börjar du naturligtvis med pajdegen. Blanda ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Ställ in den i kylskåpet en stund. Tryck ut degen i en pajform. Förgrädda 10 minuter.

Brun köttfärsen i smör. Tillsätt kyddmix och vattnet. Rör om såklart. Låt sjuda på svag väre i 10-15 minuter eller tills vattnet kokat in.

Lägg köttfärsfyllningen i pajskalet och häll över äggstanningen. Skiva tomaterna. Fördela tomatskivorna ovanpå och strö till sist över osten.

Grädda pajen 10-15 minuter eller tills osten smält och fått en fin gyllenbrun färg.

En väldigt enkel måltid! Lycka till ;)


MCD

hej lovers

just nu tillbringar jag, i ensamhet skall poenteras, i sovrummet en måndagskväll medans baby och gabbe kollar någon dålig actionfilm. Som inte verkar speciellt bra. Dålig kvalité och allmänt löjlig. Jag tål inte sånna filmer så därför har jag tyvärr valt att sitta i rummet helt själv och läsa bloggar. Eller hur låter det som ett bättre val?

Jaja, min dag har sett ut på följande vis:
Träning med söta S klockan nio.
mcwork
finncrisp och toast
städning till max
soffhäng

Sounds fun, huh? Måste säga hur jäkla stolt jag är över mig själv att jag pallrar mig upp så tidigt, innan det blir ljust ute, och går upp och tränar. Det känns så jävla skönt efteråt. De flesta människor hade sovit till 11 om de började 12 haha. Fiony, i bet u miss friskvågen. tänkt hur kul vi 3 hade haft ♥



Tacopajen igår var himmelskt god och jag tror den uppskattades rejält av min fina. Får göras om snarast tycker jag. Enkelt och billigt framförallt.



fru andersson

Hej allihopa!

Helgen i fråga har varit lugn för min del. Känner mig riktigt utvilad efter allt jobb och stress dessa veckor! Har kanske inte haft humöret på topp denna veckan, vet inte varför. Weell, lördagen spenderade jag med fru andersson. Hon hämtade mig efter jobbet så åkte vi hem till henne för tjejsnack, popcorn och godis. Hon är verkligen den sötaste!

Nu sitter jag och inväntar jobb på Mc donalds. Så ska dit och avverka lite mer än 3 h jobb. Och dagens höjdpunkt blir att min älskling kommer hem, så hade tänkt att laga taccopaj till honom. Snällt va? Nej, gör det lite för min egen skull eftersom jag trånat efter det så länge nu. Så får man en god matlåda på köpet ;)

Känns inte som att klockan är 11, jag har liksom varit uppe i evigheter.... Jag börjar bli rastlös.


give a little bit

Riktigt bra fredagskväll igår hos e. Som alltid köpte vi morötter, chips och dipp. Det är lite av en tradition när träffas. Thaimat också, men det blev de inge med igår. Kvällen bjöd på en girl movie och girl talk,  just the way i like it :) blev en film som hette Easy A. Faktiskt riktigt bra film, vissa stunder kändes den rätt booring. Men tycker handlingen och personen i huvudrollen var grym. Sevärd, helt klart.  Trailern ser ni här.
at least blev det en milkshake på donken och senare bädden.

Idag var det lördagsjobb på G! Gick rätt bra, tiden flöt på. Alltid sista halvtimmen som är s e g :)
just nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med tills fröken andersson slutar jobbet..
Duschat, ätit pannkakor, kollat bibliotekstjuven. Någon mer som kollar den serien? Det är något som går på ettan som jag heeelt fastnat i. Finns på SVTplay om någon är sugen, bara gått 2 avsnitt än.

Får se vad jag och emelie hittar på denna lördagskväll! Båda våra boyfriends är borta, så vi får hitta på något mysigt utan dom... booh :( ♥





troublemaker

Här ville jag att ett u-tube klipp skulle ligga. Men av någon konstig anledning funkar det inte. Så gå in HÄR och lyssna. Det är dagens fredags låt.

Nu sticker jag och emma till cooop. Sen blir det fredagsmys ♥
ha en mysig kväll bitches!!

smile baby


Kör på en ruffsig frisyr och bekväm klädsel.... Ni ska se mitt hår.
Jävla affro jag har alltså. Syns verkligen inte på bilden, vilken tur..

Dags för lunch. Serveras tomatsoppa här hemma. just love it.
Sen work work work

byyeee

flowin on friday

Godmorgon bloggen!

Imponerande att jag gick upp och tränade när klokan ringde 07.10! feel so good! Dagen startar alltid så bra när jag tränat på morgonen. Jag är så glad nu.
Tänkte verkligen när klockan ringde imorse " Fyfan, döda mig. jag går inte upp " men så tog jag mitt sunda förnuft och gick mig. Har inte sovit jättebra inatt eftersom jag blev väckt flertal gånger av en fullis. Men känner mig ändå levande nu men återstår och se hur trötter jag är ikväll.

hur som haver har jag nu bestämt mig att mitt körkort skall tas snarast och nu kan jag inte skylla på vädret. För jag har inte kört på jättelänge men ändå så traskade jag ner till trafikskolan igår och körde. Så nu börjar jag komma iform igen ;)
sen efter jobbet åkte jag till friskvågen och träffade astrid för lite spinning! och nej jag tränar inte ihjäl mig som alla verkar tro... haha.

Nu blir det dusch sen gröt!! Undra vad man ska ha på den idag? ;)


älskaaaaaaaaaar sol!

Fixat håret lite! Men nu är det dags för j...

resize_p200111_1 (MMS)

Fixat håret lite! Men nu är det dags för jobb. See u there :)


Dagens tallrik



Och folk säger gröt är äckligt? Bullshit! Detta var himmelskt.

Blivit väckt 2 ggr i morse. Så kanske betyder det att jag ska pallra mig upp? Jag som tänkte ta en lång sovmorgon. Men det får bli en annan dag. Mc donalds ville att jag skulle jobba så ska dit och två h sen på en halvtimme ska jag slänga i mig en cheese och vidare till claudell för stängning.

efteersom man inte vågar lita på vädret ska jag cykla 45 minuter tidigare. Jävla skit! Typiskt att man inte bor närmare, för det tar seriöst så lång tid att cykla.

Dags för make o hitta en passade outfit för dagen! good luck 2 me ha ha .
Kisss

sleep tight my friends

sleep tight my friends. nighy nighty

Tänkte att jag börjar med att avsluta inlägget istället för att börja inlägget med en start. Fyndigt va? Förstog ni ens de där? När jag kom hem från stan idag hade papi lagat mat till mig. Kyckling och ris med soja och sweet chili. Mums! man får akta sig lite eftersom det är farligt gott.

Klockan 14 befann jag mig på jobbet, putsade lite silver, prismärkte i skåpen och yadayada. Frågan är vart folk håller hus nu dessa gråa januari dagar? Seriöst, det är helt dött på stan. Åt vilket håll man än kollar ser man grått, dimma och slask. Låter det härligt? Kajsa, fiona? Lyckos londonborna som har vårväder. Skinnjackan är efterlängtad.

Har nog suttit vid datorn sen jag kom hem vid 18. Tiden har runnit iväg så snabbt. Pratade i skype m. f & k. Gjorde te. Kollade nya oth avsnittet. läst bloggar. suktat efter nya pumps. och det jag gör nu, körskoleteori. Bestämt mig att jag ska lära mig lite varje dag nu. Nu får det fan va nog, körkort next up!


tog bilden imorse efter jag hade tagit bort plasten.

fröken elderfield

hej söta

Ätit frukost på mignon med fröken elderfield. Upptäckte dock att de inte hade buffé, det är ju den som är god! Men det var mysigt ändå. Träffade även emelie o emma som var där! är fruktansvärt trött nu typiskt när jag snart ska åka till jobbet för några immar. Blir nog rätt lugnt idag förhoppningsvis. Herregud, känner mig helt slö så blir nog sängen tidigt. E är i gbg så får hela sängen för mig själv, hihi ;)





bilder sen igår






amor vincit omnia

Lunchdejt med alexs idag som sagt. Gick bättre än vad jag förväntat mig, snygg tjej precis i min smak ;) kanske får en andra dejt snart. Vi åt mignon's goda broccoli & ädelost paj, taste soooo good och kaffe på det! Perfekt lunch vill säga.

Sedan hann vi traska i några affärer, säga hej på claudell, möta upp Em och vidare till hair of the dog.
Min andra tatuering skulle göras! Hela dagen har jag gått med en klump i magen och var så nervös så det finns inte.
tjejerna var med för moraliskt stöd, hålla handen etc.
I vilket fall.. när jag kom dit kände jag något lugn och bestämde mig för att göra det. Men fyfarao vad ont det gjorde! Kände mina revben rätt igenom. Men det var bara att bita ihop och hålla ut den halvtimmen det tog.
För det var lätt värt det. Resultatet blev bättre än vad jag föreställt mig och typsnittet blev superbra. Så jag är så nöjd. I won't regret it. ♥

När tatton var klar köpte jag en behövlig cola och sedan körde vi till donken för en latte. Kvällen har jag spenderat med älskling. äta taccorester, soffhäng, pussar och tv-tittande. Nu fortsätter jag i samma spår!






bilder lånade från min sötaste alexandra



shaky shaky

Måndag igen, ny vecka. Då var det en vecka kvar till lön, jag kan säga att den behövs. Blivit en del julklappar och julshopping så behöver lite påfyllning på kontot.

Imorse klev jag upp som en raket ur sängen. okejdå, snoozade 5 enstaka minuter. Och det är mycket lite för att vara mig. På vintern så ligger jag gärna o drar mig, men inte idag. Precis när alarmet gick igång så reste jag mig upp snabbare än blixten. Otroligt!

Nu är jag klar med träningen för dagen! Så håller på att göra iordning mig. Platta o blåsa håret är next! Sen står lunch på mingan på schemat :)  Jag hade hemska mardrömmar om vad som kommer hända sen. Så förmodligen blir det mildare än så. Men jag har en fet klump i magen och hjärtat börjar slå snabbare o snabbare. Men får helt enkelt sätta på mig mitt coola jag!! (haha, nej jag sitter seriöst här o darrar) 3 timmar kvar.

Måste tänka på något annat nu. Love


Solsidan ligger förtillfället rankad..

Solsidan ligger förtillfället rankad som bästa söndagsunderhållningen. Hade inte klagat om det var längre än en halvtimme. Har suttit framför tvn med en stor filt, nybakat bröd och engelskt afternoon tea. Tänkte avsluta kvällen med dusch och bastu sen sängen. För imorgon står klockan på 08.10 Morgonträning med S på G. Vi kör Powerstep och Core. Får passa på att träna på morgonen eftersom eftermiddagen är fullbokad. Klockan 3 är det dags!

Så, puss och godnatt mina vänner.

alright

heyyy bejbs!

Matchen gick väl inte jätte bra, efter trettonde raka segern så förlorade dem rätt hårt. Jag och S gick tidigare.
Har alltid sagt att det är dåligt när folk reser sig och går innan matchen är slut. Tycker liksom det är det minsta man kan göra, att stanna kvar, och stötta laget tills signalen går. Men just idag så ville fick de feting stryk och det matchen var inte jätte spännande tyvärr. När vi gick var det typ 2-6 men slutade med 3-7. Men så kan det gå.

Nu är jag iallafall hemma. Har precis gjort mig en god och nyttig smoothie. När jag gjorde i ordning den så grävde jag i skåpen och letade och letade... "vart är mina mandlar och mandelflan?" Så typiskt "Nej dom har vi gjort någoting annat med för trodde inte någon åt dom" Jag har mandlar varje dag i gröten men okej. Men det blev helt ok ändå =)


a-fil, hallon/blåbär, linfrön, russin och tranbär.


dagens jag


Mina älsklingar! kan vara det bästa inköpe...

resize_p160111_1 (MMS)

Mina älsklingar! kan vara det bästa inköpet jag gjort! Nu blir det Wic med Simone.


push push





Dags för work! Har precis sminkat mig, kanske var dags. Haha. Får hoppas kvällen rusar iväg snabbt som attan så jag får komma hem och lägga :)

Nu kom papi hem med fika. jag är så otroligt sötsugen, 24 timmar om dygnet. Vad är det för fel på mig?
letat i skåpen hela dagen men inte hittat något tillräckligt som dämpar mitt sötsug. Hoppas han köpt något bra!
dagens i-landsproblem. Hej så länge! ha en fin kväll mina smultron

work baby

Tänkte skriva fortsättning på året som gått, men fastnade istället i läsandet. Rätt roligt att kolla tillbaka, nackdelen är ju att mina inlägg var meterlånga. Jag skrev ett inlägg om att man blir starkare av motgångar. Riktigt klokt sagt, så glöm aldrig det. Här har ni det.

Som jag skriver så får man helt enkelt anpassa sig till situationen och göra det bästa utav det. Vi har lyckats i våran familj. Efter många tårar och mycket krafter är ingen längre sjuk. Alla har numera blivit starkare som individer.
Så lev i nuet. Saker och ting kan förändras drastiskt när man minst anar det. Så nu väntar Milano på oss! ♥

08.10 ringde min klocka imorse. Klockan halv 9 befann jag mig på friskvågen med min vän S. Powerstep.
Efter det skulle jag frida och anja gått på vattenspinning/stryka. Det som är så typiskt var att det fanns 2 platser kvar. Så eftersom jag redan hade tränat för dagen fick jag hoppa det. Synd, jag ville faktiskt testa, tillsammans med alla söta pensionärer. Så nu har jag slängt i mig min dagliga dos av havregryn. idag tillsammans med kiwi. yummie.

Får väl mentalt börja ladda för kvällens jobb. Nattstängning vilket innebär mucho slit och jobb till två på natten. Och då är det ändå inte slut, upp några timmar senare för sex timmars jobb på claudell.

Kolla förresten vad som hände. LÅNGT inlägg. Så PUSS



havregryn is the best thing 4 u

Ville bara säga godmorgon! Hoppas ni mår underbart idag, för det gör jag!
Frukost o kaffe vid datorn. Bra start!

Min gröt ser ut så här idag


havregryn med kanel, linfrön, apelsin, mandel och mandelflan. TASTE GOOOD

MILANO

Jag glömde berätta dagens bästa. MILANO har jag bokat i februari. Klappat o klart ;)

Jag och älskling har pratat om antingen milano, venedig eller paris i vår faktiskt. Men det blir paris! och nu får jag åka till milano också. Kan inte bli bättre! Pratat om det länge nu så det ska bli mycket spännande.
Resan blir som sagt med la familja. Sis med såklart ♥ och även min älskade moster. Som är frisk också. Riktig lycka.







SO HERE I COME

rump-sitt all night long

Godkväll!!

Blivit mer kvällbloggning nu på sistone. Tiden räcker inte riktigt till. Har precis slängt i mig mat som om jag inte ätit på flera dar. Så mackor och fil. Jag orkade inte hitta på något bättre.

Nu har jag har precis varit pump med maria. Faktiskt andra träningspasset idag. Så jag ska väl inte klaga på mig i detta läget. Imorse var det jag frida & hennes kompis anja som körde core. och jag överdriver inte när jag säger att jag har VÄRLDENS träningsvärk i magen.

Vid halv ett mötte jag upp godingen helen. Litet avsked där nu när hon åker till kalmar och pluggar. Good luck 2 you. Jag tog även med 2 klackar som hade gått sönder från scorett. Och ett par fick jag helt nya. Så klagar inte.
Skulle gjort det mycket tidigare men man får liksom aldrig tummen ur när det gäller sånna saker. Så ska hämta ut de andra skorna nästa vecka och se om de gick att laga.

Nej, nu ska jag duscha och sen ska jag spendera kvällen sittandes på min feta *piiip* hela kvällen. worth!


bild efter träningen. åh vad camen ljuger om mitt utseende för tillfället ;)

WARBERG - AIK

Träffade min snyggaste fröken andersson igår :)
Hann aldrig blogga igår så får lägga upp dem nu istället.. hihi





Sen drog jag med henne på flowin! försöker få fröken att börja träna med mig. Tror jag har henne snart ;)
Blev en supersnabb dusch och sen iväg på spännande wicmatch mot AIK. Alex bad mig spela in när de dansade, blev några småklipp.


Alex plus resterande medlemmar i gruppen björn borg crew

monday it is!

På måndag gäller det. Har bokat tid för tatuering. Redan betalt mer än halva, så finns ingen återvändo.....
Nej, men kommer bli ballt. Kom precis hem från jobbet. Idag blev det fyra-timmars pass på Claudell. Rätt öde idag.

Träningen idag kan vi ju redan checka. Fööör skönt. Jag och frida var på easy line! Typiskt att jag glömde matlådan hemma som jag hade gjort iordning. Så frida följde med mig till Statons så jag fick slängt i mig en sallad.
Mitt tänk i morse var liksom "Glöm inte maten, SNÄLLA glöm inte maten" Ska försöka hålla i pengarna lite nu. Det går dock inte jättebra så får väl börja nästa månad.

Nu blir det te och macka med mami o papi ♥
Funderar på att be papi sätta på bastun. rätt perfekt när det är så kallt ute.

Puss
typiskt mig att glömma trycka på publicera knappen.

Kollar wicmatch med mina grabbar! 2-3 än s...

resize_p100111_2 (MMS)

Kollar wicmatch med mina grabbar! 2-3 än så länge..


Carpe Diem





Idag fick jag hem min väggdekor som jag vann på tradera. Den passar perfekt ovanför mitt fönster!
I love it. Rätt smakfullt & stilrent om ni frågar mig! Jag har funderingar att börjar göra väggdekorer själv? Har haft många tankar kring att göra något kreativt men får liksom aldrig tummen ur. Vet vet, framöver kanske?

Ska smeta på lite make och fixa mig inför dagen. Ska träffa fru andersson i stan om ett tag.
Efteråt står flowin och wicmatch på schemat! En bra dag.

Bjuder på denna!! Det snygga halsbandet me...

resize_p090111_1 (MMS)

Bjuder på denna!! Det snygga halsbandet med klockan köpte jag på en marknad i London! Har för mig tjejen gjorde det helt själv :) nu, dags för film!


skype with my best friend

Hallå bloggen!

Har precis skypat med min bästis fiona, så kul att det går bra för henne. Lycka till första dagen imorgon!
Söndagen har börjat med jobb till 15, rätt skönt tid. Skulle egentligen jobbat kväll men tiden blev ändrad. Så nu är kvällen fri. Hade tänkt att blåsa håret och käka lite och sen dra till nyhemsgatan för film med Erik och Patrik.

Även lördagens spenderades i samma spår. Film & cheeseballs. Minns inte vad filmen hette, men den låg etta på imdb:s skräckfilmer tror jag. Den var rätt sjuk. Och var ganska rädd efter filmens slut. Tur att man inte sov ensam, haha.

Imorgon är jag ledig, utan några direkta planer. Åh! sovmorgon imorgon då kanske? I like.





Årsresumé

Så mysigt. har suttit och läst alla inlägg jag publicerat i januari, av någon konstig anledning var det både intressantare och roligare att läsa min blogg då. Den var lite mysigare då tycker jag. Rätt roligt att kika tillbaka genom året och kolla på vad man har gjort dag till dag. Undrar hur länge bloggningen kommer att pågå, men som det ser ut så kommer jag hålla på ett tag till. Ju mer jag skriver desto roligare blir det när jag blir äldre.

Januari




firade nyår i lisch


shottade med ricardo på hans 20-års dag


var super blond




galna fester

Februari


började våga mittbenan


var duktig med träningen


hade mycket inspiration



150 dagars och jag försökte efterlikna en barbie version av törnrosa

Mars


första tatueringen


gjorde mina egna smycken bla. ett axelsmycke


mässa i halmstad för vårat företag Fint & Cleant




personalfest


ville byta utseende med adriana lima


hannas b-day

Det var det jag hann med ikväll! Kolla gärna tillbaka i min blogg!
Nu måste jag duscha innan jag ska hem till älsklingen på myskväll.

Jag älskar regn idag

Är det bara jag som är glad att det regnar? Ta mig inte fel, jag är ingen slaskfantast men jag ser det som ett gott tecken på att vintern är på väg att tyna bort och våren är på ingång. Så jag ser detta väldigt positivt till skillnad från alla facebook statusar "Vilket skitväder" osv....

Och erik, nu kommer mina hunters fram kan jag lova! Sa ju att de kommer behövas. Så inget onödigt köp där inte ;)
Nu väntas det jobb hela dagen 12.30 - 19.30, känns rätt skönt att jobba sånna här meningslösa dagar då man ändå inte gör något vettigt. Nu måste jag borta tänderna mina vänner ;)

GRATTIS BÄSTIS till jobbet på French Connection. Stolt!! Du är bäst.

stantons

Jag kan lova att mina fossingar är isklumpar vid detta tillfälle. Det är inte sant. iskalla.
jag kom precis hem från stantons med min kära vän S. tog bussen hem så var tvungen gå en bit hem vilket inte gjorde det bättre för mina kalla fötter. Borde köpa ett par bättre skor?! eller köra på dubbla sockar framöver.

Easy linen gick iaf bra förutom att det var helt sjukt jävla jobbigt idag? Jag och anna mådde så dåligt efteråt så vi orkade inte röra oss. Men det är väl rätt positivt tror jag, visar ju att vi inte maskat ;)
Blev en lunch på mingan med ricardo innan jag mötte upp anna. Vi gick och kikade på stan och sen blev det kaffe o muffins på eh. Köpte faktiskt täckstift från Lacome. bra pris & bra köp ;) hoppas den duger......

hade faktiskt tänkt att göra en kopp te och sätta på mig onepiecen och lägga mig och kolla gossip eller något.
en mysig fredag helt enkelt. tror baby kommer sen också ♥ perfect!



Puss




Godmorning sunshines!!

Fint väder idag, strålande sol. Hoppas att snön smälter snart. Nu ska vi städa bort vintern tycker jag. Längtar till våren! Ska inte sitta inne och uggla idag när solen skiner. Ska in till stan och möta upp R för en kaffe. Längesen man såg honom när han numera bort i vår huvudstad. Men trevligt ska det bli!

Senare ska jag möta upp Anna för en till kaffe? Får se vad vi hittar på innan vi ska köra easy line! Taggaaad!
Längesen jag gick på det nu. Helt klart det bästa träningspasset. Har planerat dagen i detalj så lär ju inte vara uttråkad. Efter träningen möter jag upp S för mat på stantons. Saknat min kåtbock.

Puss så länge

ÄNTLIGEN får jag lägga mig i sängen efter ...

resize_p051110_2 (MMS)

ÄNTLIGEN får jag lägga mig i sängen efter stängning! Ska bli gott att sova. Sov sött godingar! :*


jobb gånger dos

hej mina knoar :)

Kom precajsli ut ur duschen efter jobbet. Först jobbade jag på Claudell 10-14 sedan mötte jag upp sötaste therese för en lunch på paggan. Testade burgaren med pommes, kändes att det var dags att testa något nytt eftersom jag alltid äter salladen där. Som för övrigt kan vara en av världens godaste!! :) Burgaren smakade som hemmagjord, men sådär var den men pommesen däremot var mycket bättre. Åt inte ens halva, för den var väldigt mättande. Biffen var typ 5 cm tjock, haha.. Så förklarar ju saken.

Sen åkte jag hem till E en stund innan det var dags för nästa jobb. kaffepaus. Men känner mig rätt nöjd med tio timmars jobb! Imorgon blir det stängning istället.. har dock väldigt ont i fötterna. Mina jobbskor är rätt så värdelösa.

btw. så har min älskade vän åkt till london nu. Vad jag kommer sakna. i miss her already, my best best friend.
stackars liten som glömde plånboken hemma och hade därför ingen mobil eller pengar mitt på natten i london. Löste sig som tur var :)


min VÄLDIGT roosa fleece som jag fick av mami o papi julklapp.

Nytt

försökte ta en bild på dessa balla kostymbrallor jag köpt.
Men bilden visade ingen rättvisa så här är dem!! riktigt sköna.



från vila 399 :-

Sen köpte jag ett par örhängen, topp från gina och en nytt lack!! svart ofc. Men inte jätte roligt att ta kort på det kände jag ;)

mys frukost med fröken sohlin

2 day
Försovit mig för min mobiljävel väckte inte mig
Gå supersnabbt till friskvågen
gym och corepass
vidare till apoteket
träffa alex & andre
frukost på mingan
shopping
jobb
inventering
bli illamående
bli yr
gå hem med supertung väska till e
äta bacon, ägg, haloumi och finn crisp
hem
packa ur den tunga väskan
dricka saft

För jag inte hade något att skriva så fick ni veta exakt i detalj vad jag gjort idag. Kul va?
Skulle varit på bodybalance med jonna nu. men mår som sagt illa. kan vara för jag skippade lunchen idag. Borde inte göra det, blir ju så grinig då ;)


jag och min goding

Kött & potatisgratäng blir dagens kvällsma...

resize_p020111_2 (MMS)

Kött & potatisgratäng blir dagens kvällsmat, lyx! Serveras med grekisk sallad och haloumi! Detta ska bli gott :)


Ikväll myser jag i min stora tröja..



Ikväll myser jag i min stora tröja. wonderful!
Morgondagen börjar med träning sen frukost på mingan med alex. ♥  kommer bli en bra start på dagen innan det blir dags för jobb på claudell.

Köss

turn around

Snyggingar.. ett litet musik tips som jag dunkar just nu. LYSSNA HÄR & HÄR

Hur är det möjligt att jag fortfarande är trött?
jag sitter här och gäspar efter sovmorgon till klockan tolv och frukost klockan två. Inte stolt ;) Jag hade tänkt att vara lite duktig och träna på morgonen men det blev inget med det. Får köra träning imorgon.

Soffhäng igår hos snyggerik. Det var vi och fiona och rasmus. Vi kikade på fångarna på fortet och en film som hette "The experiment" Helt sjuk film. Någon som sett den? Fortsatte med att kolla massa roliga fail klipp. kan vara det roligaste när folk trillar osv... ha ha dålig humor. Sen blev det läggdags vid 2-tiden!

För jävla gött att man jobbar mer än 40 h denna veckan. För bra eftersom jag jobbar ynka 21 h nästa vecka. Men ska bli skönt med lite ledighet också!



happy new year

happy new year babes! hoppas ni hade det trevligt igår.

Firade tillsammans med mina älskade flickor. 3 rätters hos Berglund. Perfect. Det serverades snittar till förrätt, burgursallad med kycklig och haloumi och cheesecake med hallon till efterrätt. Mycket gott var det. Hade dock velat äta kött.. Men men ska göra det imorgon istället med honey :)

Efter mat och bra sällskap åkte vi vidare till såsen. Rätt okej, men inte mer än så. Tolvslaget var inget att hurra för eftersom jag inte såg några raketer. Det enda som var bra var väl att jag fick pussas med min älskling. Blev hemgång rätt tidigt.

Idag har jag mått toppen... vilken skön känsla att inte vara bakis at all ;) Det gjorde min dag! gick upp tio utan några som helst problem... Sen var det dags för kortpass på donkisch!

Nu ska jag snart säga hejdå till min älskade sis. Tråkigt att man inte fick spendera överdrivet mycket tid med dig..
Men snart får jag komma till london igen.. 2 night blir det film med baby, fiona och rasmus!















mer bilder kommer senare

RSS 2.0