Nu sticker jag..

Nu sticker jag till jobbet och låter tiden rinna iväg lite...  Haft en jätteskön dag på beachen också. Inget bad blev det idag men mycket sol. Känns som jag inte får någon färg längre jag kanske har blivit immun.
Köpte mjukglass innan också, tur att jag köpte i bägare säger jag bara. Rekommenderar inte att köpa det nu när det är så stekigt ute. Fan vad alvinas glass såg ut alltså, haha. 

Men annars har dagen varit väldigt snitchig.. Åh love doooojtch.
Kiss!



beachen it is!

Melon blev det till frukost. Mums.
Nu sitter jag och väntar på att alvina ska komma hem till mig så vi kan traska ner till beachen. Hinner med lite solning innan jobbet 2night. Gött med lite extra-pass nu när man inte har ett dugg att hitta på.

btw, så har jag och e köpt asfräcka t-shirts.. lite cute sådär va? Vad tycker ni? 






Våra milkshakes last daaaaay..




chili nötter - kärlek

hej bloggisch!

Dags för ett litet natt inlägg tycker jag. Kvällen i all ära har varit mycket mysig, den har bestått av följande:
promenad till stan, käk på paggan, promenad runt fästningen, glass, promenad hem till e, jordgubbar hos mig, god hallon/jordgubbs milkshake, chili nötter och film.

Måste ju erkänna att jag hittat en nyfunnen kärlek - Chili nötter. Att jag inte upptäckt det tidigare att det är för jävla gott det förstår jag inte. Men nu vet jag. För övrigt tog jag det RIKTIGA doppet i havet idag och även första strand ligget.... Kan ma säga så? Missförstå mig om ni vill ;) badade igår också, ni vet där ringhals släpper ut sitt vatten.. Men tänkte att det inte gills för vad kan det ha varit... 25 grader i vattnet. Gud vad skönt det var iallfall. Gjorde även ett awesome hopp från båten.. Ni hade velat se det, tro mig. King ju!

Känns som min sommar har börjat riktigt bra nu. Lär bara bli bättre. Jag erik och gabbe testade också det nya tacco placet igår. Det var gott, men inget speciellt om jag ska vara ärlig. Och very lite food. Efteråt drog vi och tog en drink på bodegan. Sommar, älskade sommar.

Nu ska jag sova. Godnatt darlings!








3vligt

Det senaste inlägget gick inte att ladda upp förens nu. Bara några timmar efteråt, men bättre sent än aldrig eller hur är det?

Nu känner jag mig helt färdig. Hoppat på E i en timma nu (100 % överskottsenergi, kan jag lova)
Men nu blev jag så trött så jag slummrade till lite på hans axel och nu ligger han kvar i min säng och vilar. Den sömntutan! Så passar på att skriva ett mini inlägg igen. Funderar på att ta fram min rosé box 2night :) vi har inte bestämt vad vi ska hitta på än och det känns faktiskt helt okej. Brukar vara lite stressad i ett sånt här moment, men nu känner jag ingen stress alls. 

Bilder efter vi hade vart på gekås i torsdags.  fina fina sommar  ♥







NU! SKÅL!

Hello!!

Nu är man nyduschad efter några timmars work. Precis laggt in alla bilder sen gårdagen. Mucho trevligt hos Sanna. Såsen var väl inte lika bra, det var mest musiken som skulle varit bättre. Dem spelade inget bra och ljudnivån var alldeles för låg men bortsett från det så var det inget att klaga på. Blev lite snapsvisor och dans runt den fina midsommarstången som havasi och julia hade fixat. Lyckat ;)

Hade lite problem med att få tag i en krans igår, men till slut löste det sig efter en timmas väntan. Midsommar utan krans? Hade vart lite av en katastrof. Så det var värt mödan. Jag, erik och ellen unnade oss lite glass medans vi väntade. Fick köpt ett fint linne och två par jeans leggings också, riktiga kaaap! Så nu har man väl shoppat upp denna månadens "shopping-pengar" ;)

Måste förresten välkomna simone, ida och olivia in i bloggvärlden. Det trodde man aldrig.
Men tjejer, man ska aldrig säga aldrig.. Det har ni bevisat nu ;)



















Nu är det dags...

Nu är det dags att traska iväg till våran värdinna för kvällen, nämligen mrs. berglund.
Sitter hemma hos odenius och väntar på att tjejerna ska komma förbi så vi kan gå. Kransarna är på, mina nya boots är på mina fötter och såklart är jag på topp!!

Hoppas på en riktig bra kväll, hoppas ni känner som mig. Blir en liten snabb hälsning, bilder och mer skojj kommer imon.

Love, o

YES OR NO?


Vad tycker ni raringar om dessa UNDERBARA klumparna? ;)
Har tidigare kollat på två andra klumpskor med kilklack men har inte kunnat bestämma mig så gick jag in igår och hittade dessa. Nu vet jag vad jag vill ha. Me like! 699:- på scorett.

pissed.

Så känns det nu.
Jag ville ju så mycket.
Jag ville bara åka från varberg för några dagar.
Jävla jobb.


Finns inte mycket att göra åt. London får helt enkelt vänta. Ska gå runt och hoppas att jag får några dagar ledigt så jag kan smita iväg. Lär inte bli så nu inför w & w, fast å andra sidan är det den roligaste helgen att jobba på så får se det så istället. Kom iallafall precis hem från jobbet inte mycket att hurra för idag faktiskt. Fy säger jag bara!
Igår spenderade jag kvällen med mina små sjuklingar s och olivia. S hostar sönder. På mig, på olivia och på allt.
Så hoppas fan inte jag blir sämre nu när jag börjar må bättre. Hade varit pricken över i:t alltså, haha! 
Ikväll blir det nog äta ute på något ställe, kanske ett glas vin. I need it, i can feel it!  De som läser min blogg vet ju vilken abstines jag brukar få. En zipp, ett rus ;)

Precis duschat och fixat mig lite. Hade tänkt att åka ner och kolla in coop, lite smått nyfiken :)
tänkte lägga in lite bilder sen kubbkvällen med, dem är för sköna!!



fråga mig inte vad som händer här...




rabarberpaj it is

Ja, det är precis vad det är dags för nu! Kalla mig hemmafru. Städat och bakat två feta rabarberpajer.
Det är väl sån jag är bara. Den ser riktigt ljuvlig ut, så får vi se om den smakar så också.

Har det hänt att jag misslyckas? Nej..... eller okejdå. om jag ska vara ärlig vad jag riktigt blond igår när jag skulle göra snabbmakaroner. Dem var helt perfekta tills jag gick iväg i tre minuter och pratade i telefon.
När jag kom tillbaka var dom stora som hus och smakade vidrigt rent utsagt. Det var en nit enligt mig.
Hur dum får man vara även om man ställt undan dem från plattan är vattnet fortfarande kok hett. Jävla blondin!!

Men nu glömmer vi det. Snart kommer baby. Så ska sätta på lite coffe.




That's it

Hej på er!

Hoppas ni mår bra. Sitter och dricker kaffe och lyssnar på Iyaz nya låt Solo. Den går på repit faktiskt.
Tänkte dra lite snabbt vad jag haft för mig när jag inte suttit vid datorn. Faktiskt väldigt bra helg! Enjoy, lägger upp lite bilder så det inte blir så mycket text hihi.

Fredagen spenderade jag med ida & s på stan och sen satte vi oss vid socitén med lite fika och delade lite skvaller som vanligt.



I lördags var det jobb hela dagen från morgon till kväll. Inte dåligt med folk som ville äta inte.
Shit, lååånga ruscher som aldrig tog slut! Jag klarade att vara levande tills jag slutade fast jag hade lite feber och yrsel. Efter jobbet åkte jag e och gabriel till emelie där björn även befann sig. B var grillmästare denna kväll. 
Det blev kött och potatisgratäng. Gott var det!



Söndagsmorgonen började med att mamma hade gjort iordning en mysig frukost till mig och e.
Äppelpannkakor, mackor, jordgubbar osv. Så det blev frukost på en solig balkong. Dagen fortsatte med en promenad runt stan och vid fästningen och vidare till jobbet. Jag e och gabriel kollade lite film. Dem satt och sjöng och var allmänt oseriösa medans jag satt och kollade på någon underbar lip-film på tv. Åhh, den var så fin fast jag bara såg slutet. Anna och kungen hette den, någon som sett den? Måste hyra den tror jag.



Igår träffade jag min fin fina vän havasi. Fikade bakom min lada. Jag älskar verkligen att vädret är på topp så man kan vara ute mycket. Äntligen! Så lång tid som det tog alltså, det gjorde mig galen. Men nu är sommaren här på riktigt och då ska man ta vara på tiden och inte sitta inne. Därför jag inte är jätteaktiv här, som ni kanske märker.



Nu måste jag städa mitt rum känner jag innan det börjar damma igen... höhö.. Köss sålänge!


ida och pringles!!!

Hej mina kära!!

Precis tagit en lång dusch. Det behövdes. Jag är helt mör i kroppen fortfarande.
Jobbet gick väl helt okej trots min hemska hosta, sen jobbade jag bara från 10 till tjugo över 1. SKÖNT. 
Igårkväll åkte jag och mina fin e och köpte lite kycklingvingar, spett, tzatskiki och pastasallad och satte oss vid fästningen och käka. Tyckte att vi skulle utnyttja den fina kvällen lite. Kändes som jag behövde det. Saknar napa-värmen så innerligt ;) En kall smirnoff på balkongen med utsikt mot den "fina" poolen.

Ida var så jäkla rolig när vi var i napa. Första pringles paketet. Jag och ida skulle dela. Vet inte hur anna och hanna tänkte där men iallafall. Jag var på väg att hoppa in i duschen och jag har precis öppnat paketet för att prova några och bjuder såklart ida. Jag tar med mig paketet ut och tänker ställa iväg det eftersom ida är en STOR gam när det gäller sånt. Hon kan äta upp en sån på mindre än fem minuter. Så går jag vidare ut mot balkongen och pratar lite med dem andra tjejerna och då hör jag ett jävla skrik från sovrummet. Så går jag in och ida är som hysterisk och viftar med armarna efter chipsen. Haha, det var så jävla roligt och skrattar åt det fortfarande.

Har så mycket roligt jag vill berätta och skriva, men ibland är det svårt att uttrycka sig i ord när man själv inte varit med. Förstår ni?

- Tre unga tjejer dog i napa. Dem hann inte ens ta studenten! (sagt av ingen mindre än mig själv) 
- When I say AYIA you say NAPA, AYIA, NAPA. AYIA FUCKIN' NAPA.
- When I say Grabbarna you say GROOOS.
Sist men inte minst.. ZIM ZIIIM TJEJER.


Ett hett sommartips, slush puppy och vodka. Perfekt på beachen ;)
JAG TVINGAR ER, MÅSTE TESTAS.




kommer sakna lilla a när hon åker. vi som skulle ha en fin sommar ihop.


gonna miss u ♥

Nu har jag varit och sagt hejdå till k & f som åker iväg. Mindre kul! Men hoppas ni får det hur bra som helst.
Hoppas på att se dig i vouge nu k. Stora förväntningar hihi. Kommer gå super darling det kan jag lova.
Vi tjejer hade lite avsked på mingan, mysi! Nu har jag precis kommit hem och tänkte lägga mig snabbt i sängen, jag mår verkligen illa och imon väntar det jobb klockan tio. Vet inte hur jag ska orka, men det blir att lägga sig tidigt. Får se hur det går!

Väntar på att e ska komma hem så vi kan kramas. Vi hade tänkt att laga lite food kan tippa på att det blir tacos som vi kom överens om innan. Men allt kan ändras ;)
Vädret är superfint och jag känner att jag inte utnyttjar det pga av att jag svettas/fryser hela tiden. Damn! Jag vill inte vara sjuk. Ska stoppa i mig lite mer alvedon och ta en liten powernap nu.




Tack för allt, jag älskar er

Vad ska man säga? Set and done  ;) Betygen är i min hand och jag kan inte vara gladare. Just nu är allt så jäkla perfekt. Dessa dagarna kommer absolut högst på min det-roligaste-i-mitt-liv lista.
Minnen memoreras och vissa människor kommer att saknas. Det har inte alltid varit frid och fröjd i klassen men just nu kommer jag faktiskt att sakna alla våra bråk. Det var det som gjorde oss till oss om jag kan säga så. Vi kom inte överrens om någonting i princip, vilket ledde till sura miner nästan varje dag. 
Hur mycket vi har hatat varandra så tror jag att vi alla älskar varandra innerst inne, eller hur? ;) 

Jag vill tacka alla underbara som gjorde min dag på balen och studenten. Ni är guld! ♥ 
JAG ÄLSKAR ER.

Nu är jag hemma och är sjuk men det var så värt. Efter hårda fester och mycket skratt så kommer jag ändå minnas dessa dagar som de bästa. Hoppas hostan och febern lägger sig snart, för nu väntar det mycket jobb och SOL hoppas jag.  













'




UNDERBART

Nu ska det jävlar mig bättras på bloggandet. Som ni förstår har jag haft för mycket att göra och tiden räcker inte till alltid. Men nu är skolan långt bort från mina tankar och jag har all tid i världen till att göra vad jag vill. Hur jävla skönt känns inte det då? Den närmaste tiden kommer jag att försöka varva ner. Min kropp har sagt ifrån för längesen och jag orkar inte hålla uppe tempot, i need it!

Jag hade väl tänkt att börja berätta att NAPA var det sjukaste. Jag kan inte beskriva med ord hur roligt det var, det går bara att förstå om man själv upplevt det, haha. Så är det faktiskt. Dagarna började tidigt på nissi beach och fortsatte med sena utgångar! Jag längtar redan tillbaka och kan inte säga att jag ångrar mig för det är one in a life time thing. Som aldrig kommer att upplevas på samma sätt som då. Kommer bli ett fett minne, kanske åker tillbaka någon gång. Men då kommer det inte bli lika roligt utan alla snyggingar.
Hm.. kan heller inte säga att mina förväntningar passade in väldigt bra på det stället. Saker jag hört från folk som varit där stämde väldigt bra. Det var galet och det kändes som om ingen brydde sig om någonting. Vilket är både bra och dåligt. Rykten sprids snabbare än vad man tror, folk ljuger och yadayda.
Man får ju välja själv hur om man ska tro på allt eller inte. Men finns det rykten som är sanna så tycker jag att det skulle kännas förjävligt för de personerna som är inblandade OCH inte minst för sin självkänsla. Tänk på det!

Annars då? Så söp vi hela dagarna, grabbarna var grymt och även blue moon! Sammanfattar some bad stuff:
gam-beteende, alkohol i ytterst stora mänger, bara överkroppar (för naket), äckliga cyprioter and so on.
Men resten var helt awesome, så om ni tvåor tvekar. Så säger jag bara, don't! Gå och släpp dina hämningar, allt som händer i napa stannar i napa säger vissa.. Åk dit och se om det är sant ;)

Inlägget blir långt så tänkte skriva igen ikväll om balen och studenten. Finns mycket roligt att berätta, tyvärr orkar man inte skriva ner allt och lite av det är strongt förbjudet.

Jag har saknat er! Puss och här kommer några bilder.











mer bilder kommer! stay coool!


RSS 2.0