shoes shoes shoes......


Lite nya godingar i samlingen!
De första kommer faktiskt från Din Sko, tro det eller ej. Tycker alla deras skor gått ner sig och jag hittar aldrig något där längre? Visst är det så? De oranga och träklackarna kommer från London såklart!

Godnatt darligs! :) hoppas ni haft en bra ...

resize_p240411_1 (MMS)

Godnatt darligs! :) hoppas ni haft en bra måndag! Blev en trevlig middag hos babys daddy. Följt av promenad i solnedgången :*


senaste

Godmorgon på er!

Hur mår ni idag? jag är på toppen humör! Började dagen på friskvågen med 2 pass. Step och core! Riktigt jobbigt.
Jag mår så jävla bra när jag börjat dagen med träning. Efter det så gjorde jag iordning en stor tallrik gröt med olika bär och banan. Resterande planer för dagen är jobb och middag hos eriks daddy!

Tänkte visa er min klänning jag köpte häromdagen. Så, vad säger ni? passar den att ha på ett bröllopp?


Märket heter SMIRK, ni som undrar.

söndagsgöra

hello bejbs!!  ♥

Haft en bra helg? Min har varit super. Idag har jag tjänat en liten kosing som sagt sen har jag och sambon storstädat lägenheten och handlat. Köpte lite rosor som börjar slå ut som står så fint på köksbordet! Dem är rosa såklart! Vad trodde ni annars?

Tänkte göra iordning lite mat tills imorgon. Korv och stroganoff it is! Blev fruktansvärt sugen på det helt plötsligt.
sen ska vi sätta på en film. I'm number four i think!

glömde er visa denna fina som jag fick från baby häromdagen! Du är bäst ♥

cool down, girl

It feels amazing! Hur skönt som helt att få lugn och ro en lördag. Mina lördagar brukar för det mesta vara lika med s t r e s s. Men idag har det ordet inte existerat. Så skönt att få känna lugnet och hur tyst det är. Det är bara klockan som tickar. Det är helt obeskrivligt, känns som en stor klump i magen har försvunnit för en dag. Men sen börjar verkligheten igen. Jag håller ut, det gör jag. Men på sista tiden har jag inte varit rättvis mot mig själv. Jag hatälskar att jag har hundra saker på gång eller något som måste göras. I mitt liv existerar inte ordet lugn, ledig eller ensamhet. Jag hatar att vara ensam. Men just idag, så känns det så jävla bra.  Min kropp behöver också vila. Hur svårt kan det vara för mig att förstå?

Så idag har jag soffan varit min bästa vän! Baby har varit i helsingborg på bilträff så har passat på att ha lite desperate maraton. Han var hemma några timmar så låg vi i soffan och myste tills han skulle iväg igen! Så nu ska jag nog fortsätta med det. Imorgon är det jobb 11-16. Hoppas på fint väder. Långpromenad, honey?

Bjuder er på denna goingen! Den går på repit nu, f.

försök inte sjunga med, haha. Går lite väl snabbt där, störande!

go crazy

Hej bloggen!

Har bokstavligen sovit tills nu, det är helt sjukt. Eller ah, okej jag har gått upp och förflyttat mig från sängen till soffan. Men helt obeskrivligt trött jag var och behövde verkligen ligga och dra mig idag utan några minsta planer!
Så nu är jag pigg igen och har precis slängt ihop en kladdkaka. Den står och gottar sig i ugnen nu, mums.

Gårdagen blev det jobb 8-16 sen en snabbis på stan med babe och gabbe. Fick med mig en så underbar klänning från Wonder! Ska visa er den senare. Soo lovley! och så köpte jag en bandeu (Hur stavas det?) och strumpbyxor till kvällen. Sen kvällsmat på stantons! Senare blev det vin hos miss berglund som precis kommit hem! Snacka om brun och snygg!! Grr! Jag gick all in kan man säga och det har jag fått sota för idag. Men kul var det!

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig inte för snygg!














lite festival feelings över den bilden? ;)





fiona go crazy





flaaaaaming



pink pants


Söta shorts från River Island

Jag älskar bara rosa. Världens härligaste färg! Så hittar jag dessa underbaringar i London. Im in love!
Kommer bli läckert med svarta höga klackar.

hard working woman

Like i said. Mitt liv är inte intressant för 5 öre just nu! i kalendern står det bara jobb med stora bokstäver.
Gillar mina kommande löner! Men ska inte ropa hej som jag brukar. Brukar inte bli så värst kul i slutändan ändå. How come?

Hurrar iallafall för första träningspasset för veckan! Boxning med Betti. Men till en annan sak... När jag kom till jobbet idag så fick jag i uppdrag att montera en ingångsportal. (Det är typ en spaljé med tak kan man säga, som står framför en ingång) "Det fixar du säger han och flinar"
jag tänkte att nu kommer jag skämmas och undra vad de tror om mig när jag inte kan följa en ritning. Men vet ni?
Klarade det utan problem! Gjorde inget fel... eller okej, satte en sak på fel håll men det var jätte enkelt att ändra. Så det räknas inte. Jag är stolt över mig själv! Jag har så dåligt tålamod när det gäller att montera saker. Och jag tror inte på mig själv. Borde nog göra det för jag är GRYM. Så andra gången jag monterade en sak i mitt liv. Haha.
alltid haft stora starka män i min omgivning som gjort det åt mig ;)

Efter träningen kommer f hit. Måste kramas och byta lite ord. Har inte pratat riktigt sen London!
Förresten, vad har ni gjort idag?

PUSS


Snygg kontrast med läppstiftet!!

london weekend

Hej puddings!

Nu är jag hemma igen! Och tillbaka här på bloggen. Resan var helt perfekt. Helst av allt hade jag velat stanna hela veckan, men har jobb att sköta här hemma. Ska jobba på H hela veckan och pass på M efteråt, så blir tufft. Men det klarar jag nog. Sen får man en ledig helg och förhoppningsvis fest med mina tjejer! Vad säger ni girls?

Vi var hemma hyffsat tidigt igår. Runt 11 snoret! Så vi fick hela dagen i varberg. Rätt sjukt att man befann sig i london och några timmar efter är man på hemmaplan igen! maise ;) hann också träffa födelsedagsbarnet glasell igår, hade med mig lite pressenter från London. Och kvällen avslutades med bio i en knökfull salong. Nya pirates! Lika bra som de andra såklart.

Bilder från resan kommer komma upp snart, vet dock inte hur trött jag blir efter jobbet idag. Redan avverkat 8 h men har 3 kvar, så får väl se.  Hoppas ni mår bra!

PUSS


Unnade oss ett glas vin innan flighten




haha, detta är så roligt. Alla släpade stora bagage, utom erik. Han var tomhänt.

Ääh, vi drar till london

Hallå babys!

Trevlig dag i solen på eh med mina favoriter :) åkte hem vid 3 och myste i sängen med älskling. Köpte glass från glassbilen. Jag minns verkligen inte när jag gjorde det senast, trodde den inte fanns längre nästan. Så kunde inte motstå! :) Sen har vi ätit glass och suttit och spelat ett spel jag köpte i namnsdag pressent till Erik. Älskling hette det. Det är massa frågor som man ställer till varandra. Älskar frågespel!

Nu ligger han och vilar och jag slevar i mig makaroner med bacon. Sååå gott. Att man inte äter det oftare? Sinnes! Nu ska jag packa det sista och sen hämtar papi upp oss och kör oss till GBG.

Vet inte om jag tar bloggen prio 1 i London. Hoppas ni förstår. Så ladda för massa london bilder istället.
Ni får ha en underbar helg, vad ska alla hitta på förresten? Hoppas vi inte dör iallafall ;) Puss på er


Ny ear cuff som jag köpte i all hast idag :)

Kommer vi dö?

Hej på er!

Mår ni bra? jag är lite sådär skakig när jag kollade på detta klippet nedan. Jag som tror på både andlighet, spöken osv tror verkligen på detta när jag ser det. Hoppas innerligt att den gubben bara är gammal och snackar i nattmössan ;) Men det är rätt obehagligt eftersom han verkar så himla säker på hans teori. Går jag under så fine, då är jag iallafall i london med syster och älskling. Så vi dör tillsammans ♥

Visserligen har det sagts så flera gånger innan och världen har inte gått under. Vi får ju se. Händer det så händer det. Då är det meningen att det ska hända. Nu kan jag inte sluta tänka på det. Vad är era tankar kring detta? Nu ska försöka släppa tanken och mysa med fröken odenius!


the last templar

Hej godingar!

Precis kollat klart på en film som jag och älskling började kolla på häromdagen. Den var så lång som vi somnade innan den var klar! The Last Templar hette den. Någon som sett den? Kan verkligen rekomendera den (även fall den var över 2 h) Ni som gillar äventyrs filmer kommer definitivt gilla den. Den var grym! Vet inte inte om pojken såg så mycket utav den, han somnar alltid när vi kollar på film. ha ha. Så nu ligger han och sover i soffan :) men där kan han gott ligga ett tag till tills jag kommer och pussar på han ♥
Försökte leta upp en trailer som ni kan kolla på, men hittar INGEN. Kommer bara upp trailer till tv/dator spel. Så ingen lycka där inte. Men ladda eller hyr den nu!

Imorgon skulle varit en ledig dag men tog på mig ett kvällspass! Men helt ok när man ska få slappa i Londres i helgen! Känns inte helt fel. Blir upp tidigt för träning imonbitti sen träffa kinabrudarna som kommit hem. Fröken odenius iaf! Så får vi se vilka vi får med. Måste till stan och fixa lite ärenden innan London.

Godnatt bajbs


Hallå tisdag!

God morgon!

Hur mår ni idag? Själv är jag saaatans mätt efter frukosten. Gröt med äpple, hallon/blåbär och vindruvor (Plus alla frön och nötter) Matkoma next!

Lunchen igår var mysig. Slutade med att vi kolla barnkläder på HM till Emmson lilla kid! Jag och fjorden har samma "stil" när det gäller sånt. Om man inte vet könet ska man ju köpa neutrala kläder och vi konstaterade att grönt var en manlig färg och att det inte passade... men modern ville så gärna ha det ändå.. jag gick tidigare så vet inte vad det blev till slut. Hoppa det blev något som vi pekade ut ;) Så sjukt söta barn kläder det finns alltså, lust att bara köpa och kolla på :) hihi

Nu ska jag göra iordning mig efter träningen och sen dax för jobb! Puss


fjordis o moder natur



Lunch

Hej igen!

Är inte alls hungrig men ska springa iväg och möta upp tjejerna på en lunch! Hur längesen som helst sen vi 3 träffades tillsammans. Måste varit senast i skolan ha ha. trevligt trevligt!

Ikväll blir det jobb som vanligt! 6,5 h. Hoppas det går fort som tusan!




Nya smycken - ringar - Diddi, armband - Puss

Chow Chow

Hej allihopa!

Snacka om att jag är mör efter helgens arbete. Efter att ha sprungit som en galning upp och ner i trappor (Minst hundra gånger kan jag lova) känns mina vader mer än någonsin. Shit vad det värker, haha!
Nu har jag bara 3 arbetsdagar kvar sedan en välförtjänad tripp till London. Ska hinna med lite annat roligt än bara shopping tänkte jag. Men vi har bara 2 heldagar på oss! Men dagarna blir ju mycket längre när man är iväg.

Igår efter jobbet blev det korvfest på våran balkong! F kom och myste med oss och även vääärldens sötaste hund var på besök! Vill såå gärna skaffa en hund, men vet att varken jag eller erik har tid med en när båda har heltid. Men ifs.. har ju en pappa som är hemma all day long så han kan ju alltid passa den ;)
Men jag hade aldrig lämnat hunden i fred. Jag hade varit på den hela dagarna. Jag har ju alltid velat ha en hund och jag är ju allerigisk egentligen (men mår jättebra med hundar i min närhet och det är inte alls lika jobbigt som när jag var liten) så pga av den anledningen så blir jag så fäst vid alla hundar. Men det var såå mysigt med hundsällskap!
Någon gång kommer jag ha en liten benjamin hemma hos mig ♥




(Det är inte bhn som lyser igenom)















28 timmar

Hej darlings!

Sorry för dålig uppdatering men är inne på min 28 timmars jobb helg. Det är inte så illa tycker jag!
Idag har jag dock bara 3,5 h på jobbet så det känns underbart. Om jag ska vara ärlig så hade jag gärna varit ledig. Borde inte söndag vara en LEDIG dag för alla? men men jag blir glad när jag får lönespecen som jag kommer få från typ 5 olika jobb ha ha. Ni kommer få veta vart jag ska ta vägen i sommar, promise! Men väntar lite till tills allt är klart. Kommer bli en slitsam men rolig sommar det vill jag lova! Pengarna kommer trilla in :)

Annars då? Snacka om att varberg är fullt med okända. Igår var jag helt själv på C. Fick nästa panik och ångest att jag inte kunde dela på mig. Så länge jag jobbat där har det inte varit så mycket folk när jag stått helt ensam.
På tal om det så var det min sista dag på C igår, känns supertråkigt! Kommer sakna er såklart. All lycka till er!

Kvällen spenderades med f på jobbet. Så kul vi hade. Frammåt ett tiden blev båda lite trötta så skrattade åt nästan allting. Haha, jag älskar dig så!!

Nu har jag ätit en supergod frukost. Färska frallor med ost och marmelad och lite annat! I looove...
Så nu blir det bus med älskling!


Denna är klockren - Djävulen och ängeln

Grooveshark



Hej på er!

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Vaknade upp utvilad och taggad för jobb! Det blir faktiskt provjobb på 2 ställen idag! Ska bli riktigt kul och se vilket jag tycker är roligast. Finns ju både för och nackdelar med båda jobben. Men som tur är behöver jag inte bestämma mig idag ;)

Här är ett litet tips; De flesta som använder Spotify vet nu att det kostar pengar och man inte kan lyssna med än x antal timmar per månad samt lyssna endast 5 ggr på en låt. Så jag vill rekommendera Grooveshark för dem som inte vill betala! Förstår dock inte hela programmet än, men finns oftast alla låtar och helt kostnadsfritt.
Så testa :) Eller är det någon som använder det redan?

Nu ska jag sminka mig, hoppas ni får en bra dag! Min lär sluta väääldigt sent inatt, haha!
Puss

Slut för idag, tack för idag

Hey bejbs!!

Whats up? Äntligen!! SITTA! Första gången på idag känns det som. Har diskat och tvättat efter jobbet, wihoo älskar sånt! Hade hellre gått på bio med mina vänner. Ska snart springa ner och hämta den och hänga upp den sen direkt i säng! Sen ladda för kortpass på jobbet sen hel ledig dag, ska bli gott som bara den.
Hade inte lust att tvätta imorgon. Räknar med att det ska bli fint väder imorgon ju ;)

Något som gör det lite lättare är denna LÅTEN. Sommarens plåga? Den är rätt go ändå!! Eller vad säger ni? Hahaha!
Har faktiskt slutat följa BB lite synd där.

Sov gott grisar!

Sommarens skotrend?




Godmorgon!

Jag och fröken Ryttare satt och pratade om vilka skor man ska ha i sommar.

Just nu finns det inget som är speciellt "inne" nu på den punkten tycker jag. Balerina, gladiator har ju funnits ett tag nu. Satt och funderade på detta nu för det blir ju varje var dag tycker jag :) Måste måste ut conversen ibland!

Dessa snyggingar hittade några snygga på Nelly iaf! Vad ska ni ha? Ge mig respons tack :)
Är lite sugen på ett par nya balleringa och de två längst upp på bilden.

Godmorgon!



En bild säger mer en tusen ord
- Så med denna bilden säger jag godmorgon! Passar ju även på att berätta att jag precis ätit frukost och dricker kaffe. Men iallafall.... Ha en underbar dag i solen! Själv ska jag slita på M i 9 h. Hade gärna legat o pressat idag! Sola åt mig med ♥

Grillkväll med fröken sohlin

Godkväll darlings!

Vad har ni haft för er ikväll? Efter jobbet mötte jag upp alex så gick vi och köpte lite grillfood! Fick med mig en fet kasse för över 300 spänn! Otippat...... Nej men mat behöver man om man ska överleva :)
Mysigt hade vi iallafall! satt bara och pratade på balkongen! Så härligt att man kan sitta ute sådär. Då lever man alltså ;) Efter någon timme gick vi in för det blev kyligt och satte på kaffe istället!

Sen har jag stått och lagat enchiladas med. Så rolig är jag, men illa tvungen. Synd att man inte hade någon som gjorde allt sånt åt en mat-städa-diska osv. Eller bara att man kunde göra mat en gång i veckan. Tycker det är skitkul, men hade gärna legat och slappat i soffan jag med! Hinner aldrig det ju =( Tack iallafall för mat-tipset tess! ska bli spännande o se hur det smakar.

Tack för ikväll alex!! Förresten så har jag och älskling bokat resa till London! redan nästa vecka.
Längtar såå ♥









inte så bränd ha ha


stek på balkongen

Hello sunshines!

Vilket underbart väder måste jag poängtera! ( Nu blev jag helt osäker på hur det stavas för jag skrev det så många gånger. Rätt eller fel? ) Började som vanligt måndagen med träning, idag blev det powerstep och core! Hur jobbigt som helst och det blir inte lättare för det är varmare ute. Snacka om att svetten rinner alltså ;)

Nu har jag suttit och stekt på balkongen i två timmar! Ska snart iväg och jobba på C, så ska snart göra mig redo för dagens arbetspass.

Nu blir det lunch, ha en fin dag allihopa! Puss

3 bilder från helgen



goa alicia besökte varberg


åkulla bokskogar

(Gårdagens inlägg, som inte kom upp)

Hallå!

Haft fullt på idag! Vaknade sådär pigg men fick sovit ordentligt dock blev jag väckt av telefonen. Men det var väl lika bra annars hade man sovit bort hela dagen.
Älskling hade planerat en överraskning så jag fick välja mellan träd eller sten. jag valde träd. Han tog mig till Åkulla så gick vi en lång vårpromenad på en halvmil bland alla fina bokar ;) efteråt blev vi så trötta så vi tog varsinn kall dricka och satte oss på bryggan och bara slappade. Det kallar jag njutning! Så härligt, solen har stekt på mina vita ben idag kan jag säga.

När vi var klara så svängde vi om gekås för lite små inköp. Såå typiskt när vi gått och handlat i någon timme så ställer vi oss ifrån korgen, lämnar den i 10 minuter, så är den borta. Så vi fick gå och handla om allt igen. Riktigt retligt! Så glömde jag plocka med mig spännen... som jag behövde. Jaja, blev mest onödigt som vanligt =)
En elgrill köpte vi med, så ikväll har vi invigd den och käkat grillat! ?

Nu ikväll kom patrik och hämtade oss och så åkte pojkarna ut och körde gokart! Sen glass på tre toppar
haft riktiga sommar feelings idag! haft en helt underbar dag! tack älskling för allt









paaartymood

Sorry for bad uppdate today! Jobbat idag såklart. Sen åkte jag o bästis till mig och käkade sen kaffe på mingan!

Nu har jag precis gjort mig redo för kvällens party! Först blir det sallad på via veneto med grabbarna och vidare till fröken friberg där brudarna väntar :) En kär vän från lidköping är här så kunde inte banga en festkväll tillsammans med den söta krabaten! saknar dock en sötis på E. Komsi! På tiden att vi ses snart bruttan ♥

Kör på barbent idag! orangea läppar till det kanske?





afterwork


(bilden är mini, men orkar inte fixa)

afterwork med leutrime! hoppas ni får en bra fredag allasammans.

Kyss

06-05-11

Hej på er!


Hur mår ni idag so far? Jag mår toppen! Har precis käkat lunch med honey. Det bjöds på taccopaj, som är en utav mina favoriter! Så nu är jag mätt och belåten. Satte precis på kaffet så nu blir det en eftermiddagskopp, innan jag ska iväg till C för jobb. Sen har jag ett kortpass imorgon sen har jag helg jag med. Ledig söndag och måndag! men kan hända det blir jobb på måndag ändå, ser att jag har blivit schemalagd på samma dag på 2 ställen. Lite svårt att dela på mig.

Har så fruktansvärt träningsvärk sen jag var och gymmade. 2 dagar i rad till och med. Om ni inte visste så är inte gym min starkaste sida, passen är toatolly min grejj! det är bara så tråkigt tycker jag. Men ska försöka få lite mer muskler så jag går upp i vikt (: men inte av bara den anledningen såklart. Men enligt någon så har jag ju blivit "tjock" hahha sötan. Fick en liten chock när jag hört tvärt om av många personer. Kanske stämmer, mycket möjligt! Borde iallafall klappa mig på axeln för jag gick upp åtta och tränade! Det tycker jag är rätt hurtigt..

Hörs efter jobbet, love




work baby work

Godmorgon!

Ingen sol idag inte men tur för mig! Planeringen för dagen är jobb jobb jobb och jobb! Värmer upp på M sen vidare till C! Mysigt att jobba med leu idag! Torsdagar och fredagar är bäst. Sen kommer vi inte jobba ihop så mycket mer.
Kommer sakna dig crazy ;)

ville bara skriva ett " i'm alive inägg " så nu vet ni att jag fortfarande lever sen gårdagen och min nervositet.
Haha! Hoppas mina älsklingar får en bra dag i gbg. Önskar jag var ledig och kunde följa med. Ni är bäst.

Ha en fin dag!


Min fjant som jag älskar så mycket!

f



hej bloggen!

Vad hittar ni på idag?
Sitter här med f och ska strax ner till stan och käka lunch! Var på gymmet och körde core och gym med frida. Så trött jag är nu alltså, och senare ikväll kommer jag använda mina armar som aldrig förr ;) Vissa vet ju vad jag syftar på.. men håller det hemligt ett litet tag till. Så får vi se vad mitt beslut blir!

Hoppas ni får en bra dag i detta underbara väder! eftersom jag inte kan sola idag så får ni gärna sola åt mig ;)
naaaaaaaaaaaat! Och ni som inte har något planeart ikväll så tycker jag ni ska quizza på Cheers ikväll!
ryktas om en bra quiz..  Puss och kram!

Hejdå syster


Nu sticker jag iväg till syrran och umgås sista timmarna med henne innan hon åker back to LDN!
Vädret är rent ut sagt pissed. Men vilken tur att jag jobbar lite senare idag då så jag slipper sitta hemma och deppa. Brukar ha turen att alltid jobba fina dagar och ledig när det är molning. Dags för lite solarium känner jag.

Min fina sambo har precis varit hemma och ätit lunch med mig! Blev riktigt gott. Vet dock inte om han tyckte om det lika mycket som jag, haha!


Hörs efter jobbet. Nu ska jag svänga om willys för ärenden för syrran! Puss

Some neeew stuff

Puh.. avverkat ett jobbigt gympass!

resize_p030511_1 (MMS)

Puh.. avverkat ett jobbigt gympass!


Gnocchi

Godkväll!

Sitter och skrattar åt black out.. tror det heter så :) faktiskt lite roligt! Hur kul hade det inte varit att typ äta middag i helt kolsvart? Någon som vet om det finns i göteborg? Det har ju blivit en trend det här med mörker...

Har precis gjort gnocchi med tomatsås! Supergott! Gnocchi är italienska typ.. potatis/pasta bollar kan man säga. Om ni åker till Italien måste ni testa det. Såg sånna färdiga i affären så gjorde en tomatsås till det med lite ost på toppen. Underbart!

Nej, nu ska jag tillbaka till min darling i soffan. Fick världens godaste ostbågar från honom när han kom hem från Tyskland. Beroende nu.

Puss och natti



tre färger i vår



Tre färger som jag kommer köra på i vår och sommar. Det oranga tillkom i min samling igår!
Som jag letat och letat. Detta är från Make Up Store. Hett hett!

Kommer sitta fint på mina läppar till mitt nyblonderade hår ;)
och på tal om hår så köpte jag med mig en kräm till håret när jag slingade det! Den ger glans och gör håret lent!
Luktar så gott med, bonus! Tack så mycket Anja, blir alltid nöjd hos dig. Behöver knappt säga hur jag vill ha det så förstår du. Det är så skönt. Den andra är ett värmespray från Loreal. Hon i butiken sa att det skulle vara bra, så jag hoppas hon har rätt. Någon som testat någon produkt?


Nyfriserad och klar! Nu sitter jag på eh m...

resize_p020511_1 (MMS)

Nyfriserad och klar! Nu sitter jag på eh med jolanta och Jonathan! :*


min söndag

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering men har njutit till fullo av min lediga dag! Vaknade utan några tendenser till huvudvärk.
Såå skönt! åt en frukost bestående av ägg, bacon, sallad, feta ost och finn crisp!
Sen var planerna solning hos mina föräldrar! Vi hade hopp om att bli lite bruna men upptäckte att vi var där förgäves och molnen vägrade försvinna. Så istället tog vi bilen och åkte på en oplanerat tripp till Kungsmässan för shopping!

Köpte faktiskt en helt awesome döskalle ring, ett fint armband, värmeskydd, orange läppstift.
Sen saker till hemmet som bricka, ungsform, sjuklåda och pizza slizer ;) Sounds intresting huh? Är iallafall helnöjd med dagens inköp!

När vi hade varberg i sikte åkte vi och plockade upp syster, jonathan och fiona och mötte upp patrik vid gokart banan. Vi brudar stod och hejjade medans de andra körde typ... tusen varv.. jag och fiona har bestämt oss att vi ska gå dit och öva sen slå deras rekord.. Haha undrar hur det kommer gå. Men försöka kan man.
slutade med grillning med familjen och hemmagjord glass! Underbart! Perfekt söndag. Mysigt när syster är hemma. Älskar att ha dig här.

Nu ska jag faktiskt lägga mig. jag ska till frissan tidigt imorgon!! woohoo! Äntligen fin i håret igen!

Dagens bilder. Tagna från toresson eftersom min kamera låg hemma! Så enjoy!
Ska sno några av sis sen.















RSS 2.0