Skål!! Nu firar jag in året med fina flickor!

resize_p311210_1 (MMS)

Skål!! Nu firar jag in året med fina flickor!


CnB

(Skrivet i Onsdag, glömde publicera)

Godkväll!! :)


Nu har jag precis kommit hem från cheers efter ett glas vin. Min älskling skulle hålla i popquizen ikväll så var ju rätt så självklart att jag skulle vara där och visa mitt stöd. Blev inga biobiljett för oss. Haha, vi var rätt så seriösa med frågorna. vad heter artisen.....?"
"Fiona toresson"

"Den stora svarta Olivia Berglund"

Lättroade. Men det var väldigt trevligt såhär mitt i veckan. Annars har jag jobbat och varit duktig med fiony i gymmet. Rätt stolt vad jag presterat denna veckan. hihi. nu blir det film med jola & joni. Up in the air ska vi se. Verkar bra.












Popquiz med f, olivia och anna! :)

resize_p291210_2 (MMS)

Popquiz med f, olivia och anna! :)


Så då var jag hemma för första gången idag.

Så då var jag hemma för första gången idag. Blev en fika på paggan istället för mingan var självklart proppfullt. Typiskt när man hade pressentkort där och allt. Next time! Blev en liten snabbtitt på stan också innan tre timmars slit på jobbet ;) Nej, inte riktigt så kanske men skönt ibland att bara jobba några timmar.

Nu har jag precis ätit middag med la familja. jag vet inte hur många vitlöksbröd jag åt... joni hade gjort egna, supergoda.. Jag skämms lite nu.. det kan ha varit... fem stycken. Den var delikata ;)
Men det är jag värd efter dagens hårda träning. F drog med mig på boxning. Pain!! Men det var rätt kul men det var ingen lek kan jag ju säga med handen på hjärtat. Så nu sitter jag här och darrar på handen.

J och j har hyrt en film nu! Får se vad det blir. Nu får jag skynda mig, Puss sötnosar!

baby, it's cold outside

Gah vad jag är seg. Ska lägga mig och dö i sängen nu. Blev rätt hårt på träningen idag men jävlar vilken vilja och energi jag hade idag. Det är det viktigaste tycker jag! annars ser man inga resultat ;)
jag o f körde lite på gymet innan passet men behövs efter all julmat och godis.

Var rätt lugnt på jobbet idag också, men tiden rann iväg lika snabbt anyway. Hittade en kavaj som jag länge letat efter. Billig och lite oversize. Den blir nog perfekt till en snygg kläning! kan inte vänta så ska sätta på mig den imorgon till jobbet. Imorgon spenderas dagen på stan med syster och pojkarna. Vi fick pressentkort på mignon i julklapp så lär bli ett stopp där.

Nu är den stora frågan. Nyårsblåsan? Vart hittar jag den. Hittat en sån fin på wonder. Men den kostar.
Men ska det smaka så kostar det eller vad säger man? Känner mig väldigt sent ute för jag hinner liksom inte gå runt på stan för jag jobbar alla dagar fram. Hjäääälp mig!


jag i london utanför favvoplacet!

japansk toffs









Här kom ett litet bildmoln! Min syster stylade mig för några dagar sen och satte en toffs på huvudet. Kallar den "den japanska toffsen" Min syster klär rätt bra i den.. men kanske är mitt nya jag? vad tycker ni?

aaaaaouuch



staaaaackars mig. jag kom hem för trekvart sen för jag gjorde illa mig på jobbet. det såg hemskt ut. Nu är det betydligt bättre. det var dubbelt så stort och helt rött. Kände mig rätt så handikappad. Men i vilket fall tänkte jag.. äh jag är matcho jag klarar detta. Men istället blev jag helt yr och var tvungen att sätta mig ner med ett glas cola. Slutade med att jag gick hem 2 h tidigare. förlorar lite pengar. och sittter här och tycker synd om mig själv.

Så får det bli idag. Nu är det synd om mig. Ska ta en dusch nu och göra mig vän med tvn. Puss!

Nu har jag snabbt och enkelt...

Nu har jag snabbt och enkelt (noot) fixat en provisorisk header som jag tänker ha ett tag.
Jag har länge spytt över min gamla så nu kände jag att den var tvungen att resa bort ett tag så nu välkomnar vi min nya, simpla, tråkiga och gråa header! Kommer göra en finare när jag har tid och ork. Nu får den duga :) eller hur?

Nu somnar jag faktiskt. På återseende imorgon mina damer och herrar.


Ps. bloggen ser väldigt knasig nu, men det orkar jag inte ta nu. Menyraden ligger längst ner på hela sidan. Ser väldigt cp ut. Tar det problemet imorgon!

Sweeny Todd



I'm home watching Sweeny Tood when everyone else is drinking too much and feels sick ;)
oo it feels so good actually.

Middagen hos Eriks pappa var supernice. Kalkon med potatis och någon svampsås och hemmagjord glass och varma hallon. Himla trevligt sällskap! Haft en jättemysig dag och jag är glad att vakna upp glad och pigg imorgonbitti. Och det känns om jag ska vara ärlig... HUR SKÖNT SOM HELST. Jobba imorgon bitti och det kommer vara prio ett för mig från och med nu. Hoppas alla ni andra har det kul iaf. Bäst att passa på att träffa syster när hon väl är hemma. Händer inte ofta. Hon är grym!

Juldagen

halloj!

Hur mår ni? Håller på att fixa iordning mig för dagens händelser :) Älskling kommer senare och då ska vi till OnOff och kika lite på rean där. I need an ipod!! Ingen musik nu serru. och det känns förjävligt. Ska se om jag hittar någon. I eftermiddag ska vi till eriks daddy på middag. Kalkon it is! Får se hur det smakar. Såg hur man gjorde det igår på tv... och det känns ju sådär lockande att de stoppar upp saker i röven...... ursäkta språket.

Nu har min sis också duschat så nu blir det mysig frukost. Gröt och skinkmackor! Perfect!!

Inte passande för 5 öre men såhär såg det ut efter jag bakat.

nougatcrisps


brända mandlar

Rätt stolt. för gott blev det.

Nu börjar dagen gå mot sitt slut...

Nu börjar dagen gå mot sitt slut. Har precis kikat på tomten är far till alla barnen, helt klockren film. Haha!

at this time
: Lider jag förtillfället  av matkoma. Vilket innebär att jag proppat i mig alldeles för mycket mat/julgodis. Men det hör väl julen till säg ;) Hur har ni haft det mina vänner? skriv gärna en liten hälsning nedan.. Hoppas ni haft en lika perfekt julafton som mig. Dock är min sis sjuk :( Så det var det enda negativa för hon kunde inte dansa med mig som vi alltid gör annars..






koftis och blus från systeryster




kissmas förberedelser

merry merry kissmas sunshines!!

Familjen Eriksson är mitt uppe i julfirandet. Det bakas, dansas, förbereds, dukas, lagas mat o yedda yedda.. men mysigt är det :) Det bästa av allt var att vakna brevid min älskling ♥
Jag ficken en värmekudde av honom. Den är så mysig. kommer använda den varje dag. passar perfekt när jag fryser konstant. Vi började morgonen med julfrukost. Skinka gröt o annat smarrigt! vi har en liten tration här att man får varsin trisslott. Vem vann? Joni såklart! Han fick både mandeln o 50 kr rikare. Typiskt. Har alltid sån otur! ;)
Sen öppnade vi alla varsinn pressent. Det var en jultallrik som vi skulle äta gröten på. haha mami är så söt.

Vidare till igår... vi hade en mysig familjemiddag här hemma. Efter maten bakade jag nougatcrisps, farlig goda! Och vi avslutade kvällen med bastubad. Perfekt dag sådär på dopparedagen ;) då ska man självklart dopppppaaa ha ha ha

Nu har jag och joni precis gjort pepparkaks muffins. Luktar supergott. Men de blev så stora så de inte längre ligger i formen. Snart dags att börja med pajen och snart är det kalle!! :)

Här får ni lite bilder.. ha en supergod jul mina gullungar!! önskar er det allra bästa. ♥






Dagens skämt. Ser ni vad det ser ut som? och tro mig när jag säger att det inte var JAG. Det var min kära mamma som hade sådan fantasi. hahah!




pepparkaksmuffinsbak





theeyyy smelllsss goood...


På jobbet



Tog en liten bild på jobbet innan. Försökte visa färgen på mitt nyslingade hår, men blev så suddigt..
Hann träffa söta fiony på min rast, hon letade lite julklappar. På tal om det så köpte jag min sista klapp idag. Det var till min lilla älskling! ska inte skämma bort honom nu. Det är han som borde skämma bort mig tycker man ;)
Så nu blir det inga fler baby. Sorry men det är den bittra sanningen.

Ska försöka mig på att göra brända mandlar ikväll. Jag lyckades totalt förstöra alla mandlar last year så får se hur det går. Kanske blir lika misslyckat som igår ha ha . 

Min sis & boyfriend är hemma nu så jag är lycklig. Kommer bli en toppen jul. Och jag har lyckats med mina julklappar så bra tycker jag. Helst av allt hade jag behållt alla själv. Fniss.

(Ska lägga upp bilder sen julbaket med olivia igår, det blev rätt misslyckat)

Nu ska man få lite färg i håret av duktiga...

resize_p221210_0 (MMS)

Nu ska man få lite färg i håret av duktiga anja :) känns att man är uppe i ottan. Ingen är uppe!! ;)


Haha det går bra nu!! Får väl göra om ;)

resize_p211210_1 (MMS)

Haha det går bra nu!! Får väl göra om ;)


Ska se om det funkar ;)

Ska se om det funkar ;)


let it snow, let it snow.. :)

dom dom dom domdom dom dom tänd ett ljuuus och låt den brinna....


Den är la rättså go ändå ;) försöker få lite julstämning här hemma! Lite crazy. Kom hem från Emsan för en stund sen. Jag har blivit lite fin i håret. Tack sötis! Nu är det nyklippt och på onsdag blir det sling hos Anja. Längtar! Man känner ju sig lite fräschare med snyggt hår i vinterkylan. Dock är det brännan som saknas på min kropp, haha. Solresa, ja tack!

Bakishäng på Ikea igår då. jag var rättså mör kan man väl säga. Jag var inte jätte sugen på att springa runt bland tusen människor men det gick la tycker jag ;) Älskling fick ett nytt tvbord som var supersnyggt! Tur att jag var med och valde. Åt Mc donald's på världens sämsta restaurang. Jävla gris som jobbade. Otrevlig var bara förnamnet. Ni skulle sett upplägget på brickan. Ni alla ska vara nöjda med Mc Donalds Lassabacka - det kallar vi fan stil!!! ;)
bra medarbetare säger jag. Sen blev det bygge hemma hos e med patrik o rasmus medans jag mest låg i soffan och myssov hihi.

Morgonen bjöds det på träning på friskvågen - powerstep och core. riktigt bra. skön start.
sen jobb på 12-18. :) Nu blir det mys i soffan med pappsen för imorgon ska jag julbaka med olle som är hemma. puss!






lördagens hitler...


sötnosen






snygga kajsa..... i adore u


detta är bara början...













haha så jäkla kul på toan ;)

That's it and i'm off to work

Godmorning!

Har precis tagit en låång dusch, så nu sitter jag här och försöker hålla mig vid liv. Är sjukligt trött och ändå har jag sovit åtta timmar. Känner mig helt mör. Men blir väl bättre efter en kopp kaffe och gröt!
Hade bestämt att lägga mig tidigt igår men istället skypade jag med olivia hela kvällen ♥ på måndag kommer hon och då ska vi träffas! Alltid mysigt att alla är på sin rätta plats nu igen... för ett tag iaf.

Längtar tills jag får smaka på lite london igen. Det har varit mitt mål. "När jag går ut gymnasiet ska jag åka till London och bo där tills jag får nog" Ni vet, klara sig på egen hand och skaffa jobb o yedda yeddda...
Andra saker har ju prioriterats och kommit före. Det känns rätt hårt faktiskt! och nu är det körkortet som prioriteras! men snaaart så.

Gårdagen började med tanläkartid föjt av jobb 10-18. Rasten spenderades med schnööggingar på espresso. Kaffe såklart! Efter jobbet hämtade erik upp mig och vi åkte till stantons för lite pizzaaaa... F, S & I kom med :)
sen blev snack hela kvällen hos tore. Saknade olivia dock. men nu är vi back on track ;)

Ooops.. Klockan är redan 9. Jobbet kallar om en timme. Då ska jag vara snygg och här sitter jag.. Typiskt mig.



Så känner jag mig 2 day!!!!

Nu fick de sin plats..

Hur kan en man bli överlycklig när man köpt ett smyckesställ? dont ask me. men strålar av lycka anyway.





Lite bättre bild. Hade det lilla trädet innan. Men det blev alldeles för litet men det är perfekt för mina ringar.
Vad tycker ni? dösnyggt!!

finaste julklappen



På tal om julklapp. Denna fick jag av min älskling. Vi har redan bytt.
Så roliga var vi ha ha. Men vi bytte i london faktiskt. Fast har en liten som han ska få på julafton också.
tack älskling ♥

i'm so happy i'm so glad that i meet u

Tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeniiis!!!!

Hur mår ni gullponkar? I'm so Happy! x-mas kissmass pressenterna är klara. Så nu kan jag vara lugn. Lättnad. Spenderade en del hundralappar på Cervera. Så om ni har svårt att veta vad ni ska köpa så gå dit. Jag fick tag på riktigt fina klappisar. får hoppas papi och syster gillar det bara.

Igår började jag klockan 12. Så träffade jag godingen frida innan och tog en förmiddagskaffe! Blev lite smarriga updates. Sen jobbade jag till 6 och direkt till friskvågen för easy line. Kände faktiskt att halsen gjorde lite ont.. Kanske inbillade mig eftersom f är sjuk. men mår bra nu, förutom tröttheten som ständigt är med mig. Varför blir man alltid så trött på vintern? Jävla tråkiga kalla årstid. Okej.. jag gillar julen. Det är mysigt. Så så hatiskt ska jag inte vara.

2day började jag dagen med julshopping sen började jag halv 12. Träffade ida och kajsa på espresso för en snabb fika. Och nu sitter jag hemma. Ska damma och städa mitt rum EN SISTA GÅNG. Jag har skrivit att jag har kafferester på bordet och stora dammtussar här o var. Förlåt.. dem är fortfarande kvar..




cool mjölk kanna va? som jag letat efter en sådan. Hittade en på cervera. Den var så söt så kunde inte låta bli.
då har man ju iaf något om man flyttar hemifrån ha ha ha

London fotografier









Blir ingen bildbomb här eftersom den kommit upp på facebook. Kommer lägga upp lite bilder då och då.
Här kommer några kärleksbilder på mig och min älskling.

Resan har varit så underbar och mysig. Minnesvärd helt klart! Shoppingen är helt klart bäst! Staden är så jävla cool. Alla är liksom sig själva och går sin egna väg. Det är ballt.
Kom såklart hem med flera tusen fattigare men med en underbar resa på köpet. Härligt att se syster igen!
fick med allt man skulle få med sig hem tycker jag. English breakfast var självfallet första dagen, långa promenader i stan, mysiga fik, starbucks pepparmint mocha, streetfood, marknader och människor i mängder.
Jag och honey var också ute på egna uppdrag.. Ibland hade vi ingen aning om vart vi var, vilken buss eller tube vi skulle ta. Vi gick i nästan en timme tills vi kom till vårat mål. Det är nyttigt!

Vi har också träffat eriks daddy plus sambo över en middag. Ätit rostade kastanjer och jag har testat sushi för första gången. En riktig oskuld ;)

Fick faktiskt med rätt mycket på en "ganska" sammanfattande text. resan avslutades med julfest med deras vänner! riktigt mysigt. Julia och ida kom också vilket var ännu trevligare ♥

Mycket shopping har jag lyckats åstadkomma med! och jag lovar att visa er. Kommer ta sin tid. Men håll ut.
Jag är glad att ni är med mig ändå.

Kiss!! x

white light moment

raringar! hur mår ni?

fick sluta lite tidigare än planerat så var hemma redan vid halv åtta! Mysig kundkväll hade vi frammåt kvällen med snittar och god dryck! Nu sitter jag nyduschad och har plockat iordning mitt bombnedslag på sängen.
Tänkte göra iordning lite te och mysa framför desperate housewives! Totally the best!

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar. ONLY DOS. De dagarna blir på donken sen torsdag LONDON! Att jag hela tiden glömmer av att jag ska resa bort.. Herregud. Ska bli supermysigt att få komma iväg och det bästa. Systeryster!
Min andra hälft! ♥ love her so much. Om det är någon jag beundrar och ser upp till så är det henne. Finns ingen som henne!


Min nästa resa blir nog en solresa. hade suttit fint i slasket här hemma.. buuhh..
fast jag är sugen på pariiis.. det hade varit något det med. Men kommer bli ett långt liv så hinner med allt.

hej mina små julgrisar..

hej mina små julgrisar...

Vet inte hur långt mitt blogginlägg blir idag, orkar knappt skriva för jag dallrar som satan med handen... eller rättare sagt hela armen. Det är helt sjukt vad slutkörd jag är nu. Först jobb i 8 timmar. Standard tycker många, gick superfint! Men på det så tränade jag! Och jag är DÖD med stora bokstäver. Brukar bli pigg när jag tränat för jag får så mycket energi men idag är det helt tvärt om. Men på torsdag får jag min belöning! U know what i mean! ;)

Söndagen var det också jobb på claudell! Mysigt med söndagsöppet. Sen kom min sötis när jag slutade och vi gick och kollade på lucian och drack glögg..... like oldies, haha. slutade framför soffan med nötter och lussebullar!

Som ni märker är bloggande dåligt nu. Men om ni saknar mig så hittar ni mig antingen på donken eller på claudell.
2morrow är det kundkväll på Claudell också. Hjärtligt välkomna ;) börjar halv åtta! Så om ni är sugna på lite klappisar så kom.

MÅSTE DÖ LITE I SOFFAN NU!! LOVE



Snyggt va? xmas feeling! :) idag är det jo...

resize_p061210_0 (MMS)

Snyggt va? xmas feeling! :) idag är det jobb från 10-18 sen träning på friskvågen! :) puss på er


Julmys hos e:) lussekatter och saft! Preci...

resize_p051210_2 (MMS)

Julmys hos e:) lussekatter och saft! Precis gjort "låtsas frost" på rutorna. Visar sen när det torkat helt :) jättemysig söndag! Kollade på luciorna i stan med efter jobbet. Helt perfekt söndag helt enkelt :*


in my new neckless



Så jäkla snyggt halsband jag fick med mig idag! vilket kap...
jag hade ju bestämt mig att inte köpa någonting.. kanske bara julklappar då.. men så hittade jag detta underbara och kunde inte hålla fingrarna i styr men gud så snyggt det är. Jag fick händerna på ett brunt nagellack med, som jag letat efter ett tag nu. Hittade den perfekta nyansen. Så jag är glad.

Får se vad kvällen för oss.. skulle vart på cheers i denna stund. men planerna blev ändrade. Hanny kommer inte in till stan. jag är inte sugen på att cykla. jävla dilemma ;)

Ska möta upp min..





Ska möta upp min söta ängel nu! Gjorde mig lite fin i håret... :) tänkte att det behövdes om man ska sälja lite fina smycken ;) see u! (vet inte vad jag tänkte göra med handen)

xmas shopping

inhandlat min första x-mas pressent! :) alltid något. började morgonen med gröt i vanlig anda, sen mötte jag upp mina päron i stan för lite julklappsletande. Självklart hittade jag mycket fint till mig själv. Men höll händerna i styr, london väntar ju next weeek. Blev iaf björn borg kallingar till syrrans kille och pressent till älskling från mina föräldrar. Blev super!! Så nu får vi se vad jag själv ska köpa till honom, min syster och mina föräldrar. Återstår och se.

Nu har jag precis fikat och ätit världens godaste muffins. Pepparkaks muffin från espreso h. Love it! och kaffe på det. kan det bli en bättre fredagsfika?! nooooo.... ska faktiskt ta mitt sunda förnuft till fånga och torka av mitt skrivbord som är fullt med kaffefläckar.... haha lär väl gosa in sig i bordet snart. Ska träffa S innan work idag. Skulle börjar 12, men efter lite strul blev det 15-18 på claudell!  sen blir det cheers med mina girls!

Får skynda mig nu. Halv 2 ska jag vara i stan. No makeup och ingen mat i magen. Hurry hurry!

ha en fin kväll


schleeeet bild från pepparkakshusbaket

adventsfika little2late

(skrevs för några timmar sen, råkade trycka på spara i utkast istället för att publicera)

hello darlings! ;)

Sitter precis nyduschat efter träningen. Skönt att ha kvällen fri! haft en hyffsat fri dag för den delen med. Blev endast jobb i drygt 3 ½ h :) sen städade jag lite hemma hos erik och vidare på step functional på friskvågen! Körlektion imorse.. Dagens göra är done!

igår hade vi lite julmys här. jag och älsklingen gjorde årets första pepparkakor! sen hade vi lite glögg och nybakta peppisar här! rasmus och fiona var bjudna. Mysfaktor till max. Hade tänt ljus i hela lägenheten.. Det hör ju till julen.
Nu kom precis patrik hit så hade vi tänkt att ha lite fika ikväll med eftersom han missade chansen igår... ;)
men först borde jag väl äta något smarriiiigt. vet att det ligger lax i kylen. lockande ;)
















Åh vad mysigt det är i köket nu!! Man ser ...

resize_p011210_1 (MMS)

Åh vad mysigt det är i köket nu!! Man ser att det är en tjej som gjort det (Eriks mamma) mysfaktor till max :) nu ska vi baka första pepparkakorna för iår. Dags för julmys :*


RSS 2.0