YOU AND ME

Hej allihopa!

Precis ätit en mycket 'blandad' kvällsmat, har ätit lite allt möjligt. Äggröra, macka, sallad och gröt? haha.. ibland blir det så. Sitter och dricker mitt nya jordgubb/lakrits te från NK som min bästis kajsa har köpt till mig. Verkligen något att rekomendera för er som gillar lakrits. En annan sak är att jag verkligen älskar när det är mörkt och kallt för då får jag tända massor av ljus och ha en filt runt mig. Jag vet att jag alltid snackar om ljus, men jag är en väldigt mysig och kärleksfull person. Älskar kramar, pussar och närhet =) Därför älskar jag när det är mysigt omkring mig. När jag flyttar kommer det defenitivt vara fullt utav ljus, mysiga kuddar och filtar! That's who i am . .

Något annat som hänt idag? Mja, dans träning och skola. Mina måndagar brukar se ut så här för det mesta! Har skrivit på mitt Samhällsarbete. Det ska vara inlämnad på fredag, jag längtar tills jag blir klar, slippa det. Veckan har förövrigt börjar mycket bra, igår fick jag veta att jag klarade matten. Puuuh, säger jag bara. Äntligen! Aldrig mer matte. Fyfan vad skönt.

Inget kan bli bättre nu faktiskt. I helgen har jag och älskling varit tillsammans i 10 månader. Jag är så lycklig med dig. Önskar dock jag vore närme. Vi kommer alltså spendera denna helg i göteborg, bara jag och han.



crazy night in v

Gårdagens partaj började med ett gäng brudar hemma hos fiona. Moserande jordgubbsvin drack jag. Hur går det ihop egentligen? Efter några timmar droppade några andra snygga brudar in, även två fjortistjejer som satt och målade/filade naglarna.

Det tog sig och vi begav oss till oscars för lite dans och drama. Jag och k delade på en strawberry som vi slukade fortare än ögat innan vi tog en svängom på dansgolvet. En OTROLIGT ful kille som inte kunde dansa (eller han dansade mest med huvudet) roade vi oss att kolla på. Men vi var tvunga att springa därifrån för vi skrattade så mycket att vi nästan kissade på oss. Sorligt nog blev det lite tjaffs med vissas pojkvänner :) Så för vissa slutade det inte bäst, men som tur löste det sig. Så jag och fiona fortsatte på dansgolvet. Vi dansade tills den absolut sista låten, klockan kanske var halv tre då lamporna tändes. Vi satte oss i sofforna och var kvar där, vet inte hur länge. Jag och fiona fick en ny vän Victor eller något.. Träffade även bin ladin? Jag försökte också flörta till mig en securitas skylt, jag grät av skratt och.... vakterna inne på oscaars var också väldigt crazy och sa en del snuskiga grejjer, men det är hemlighetsstämplat för tillfället. Kanske någon annan gång, småbarn;)

Kvällen tog oss utan skor till Campino där vi satt tills lamporna släktes. Klockan rann iväg och den var redan fyra. Jag tänker inte berätta vad som hände på vägen hem och hos fiona för det är absolut barnförbjudet. Men kan ju säga att vi har en del videos och jävligt roliga minnen sen igår. En aningen fulla, men det är så livet ska va' Här var då en LITEN sammanfattning av min kväll. haha jag och du i ett nötskal fiona. fiona: förlåt.
hoppas du förstår. ;)


löööve

MC HAPPY DAY

Var ju på bio igår med tjejerna. Sista filmen av Stig Larsson filmerna! Mycket bra. Jag och kajsa gömde oss bakom tröjorna några gånger, men tur vi har varandra.. hihi!

Idag blev det en till oplanerad arbetsdag, tredje dagen irad :) Känns faktiskt riktigt gött! Pengar som jag egentligen inte skulle få.. hoppas jag gillar min lönespecifikation sen när den kommer... Det var ju MC HAPPY DAY TODAY AT MC DONALNDS :) Proppat med människor hela dagen och jag var i topp vem som sålde mest i kassorna! De två första gångerna hon kollade iallafall. Hoppas jag blev det sen med, gick sjukt bra för mig idag iallafall. Sålde mycket kändes det som. Mycket barn som fick bli tigrar för en dag och alla barn fick en lite mini glass. Aldrig skådat något sötare. Jag som alltid blir heelt till mig när jag ser små saker i miniatyr.. Jag älskar det.. Konstigt men sant!

Precis käkat och nu sitter jag och lyssnar på musik. TAGGAD! :) ovanligt
vet inte vad jag ska ha på mig, får gå o fixa det nu så jag inte stressar ihjäl mig sen..
Vet inte vart vi tar vägen ikväll, kanske blir det någon rolig förfest med massa galna brudar, kanske blir det bongo? Oscars vid midnatt är säkert kort ;)

x



fredag är en dag att gilla

Åh fredag. Det känns.

Jag är verkligen glad idag! Gick hem innan lunch idag från skolan, eftersom sista lektionen får vi jobba hemma. Bara att det blir klart, och klart kommer det att vara nästa vecka. Hope so!! ;) känns skönt på en fredag, för fredagar vill man alltid gå hem tidigare för att njuta av helgen.
Idag har min kusin och hennes man anländit från polen. Blir att vara pratglad en hel helg! Men ska vi nog kunna ordna. Klockan 5 ska jag vara på jobbet för att tjäna ihop 156 kr på två timmar! Bättre än inget?!

Sen ska jag åka hem till min elskling.. vi ska laga något gott! Jag hoppas på mozarella pizza, sen blir det bio! Nya lufskottet!! Den ska tydligen vara den bästa. Jag bara älskar dom filmerna! Lite synd att det är den sista..
Vet inte vad jag ska göra tills jag börjar, skulle ju åkt och tränat halv sex. Men verkar inte bli så, blir en tidig träning imorgonbitti istället! Är ledig hela dagen, underbart!:) första gången jag inte planerat vad man skall hitta på. En sak jag vet är att det blir utgång, me like!!

ALICIA!!!!

Min supersnygga vän var med i förkväll!!! Gissa vem som fick följa med på dejt om inte alicia!! Jag blev fan glaad hemma i tv soffan.. Skitkul verkligen! får se hur det går, vill verkligen höra lite smaskiga detajer sen. Våran egen partypingla ;)

Konstigt nog så står det att klippet inte är tillängligt längre när jag vill ladda upp det. Men för er som är nyfikna så får ni själva klicka er in på:

http://tv4play.se/noje_och_humor/forkvall?videoId=1.1360126



Träningsdax!

Idag har jag stannat hemma från den enda lektionen vi hade idag, nämligen historia. Som jag skrev igår hade jag dunkade huvudvärk, tro fan jag har det på morgonen idag igen! Fanns inget att göra åt, så jag somnade om och nu har jag vaknat upp som en ny människa! 

Har ätit gröt till frukost, mumms! ska strax iväg till gymet, skulle tränat klockan sex egentligen. Men då ringde de från jobbet så ska dit och jobba några timmar :) Bra med lite extra pengar, hehe!

Efter jobbet ska jag nog ta en sväng förbi det emelie har ordnat på sin praktikplats. Nämligen Astrid&Agnes kväll!
Så ni som är sugna på att köpa lite fina smycken ska bege er till deras utförsäljning idag. 17.30 - 19.30 :)
Kungsgatan 3, mitt emot preem? Tror är det är nummer 3! Men det är ju något jag kan rekommendera, jag är själv mycket kär i deras smycken. Synd att de aldrig säljer ut killsmycken ;) buhuuu. De kostar ju runt 500 lappen alltid!!




headache

Ligger i sängen med världens huvudvärk, har haft det i flera timmar. Det vill inte ge sig även fall jag ätit alvedon. Jag har bara lust att falla ihop och gråta, känner mig inte alls på bra humör :( Vet inte vad det är med mig, det jag vet är att jag inte orkar skriva mer.

sweeeet light

Nyduschad efter en svettig träning. Jag älskar att känna svetten rinna och få ut all min energi som bara flödar i mängder inom mig. De hälsade till och med mig välkommen tillbaka efter två månader i ide, hihi. Men jag har ett problem.. Jag har blivit beroende av pepparkakor. Det kan väl inte vara speciellt bra? jag som har sagt åt mig själv att bara äta onyttigt på helger. Men det är något speciellt med dessa pepparkakor, de är beroendeframkallande. Otroligt goda, det är väl bara för det är jul snart.. på jul får man ju unna sig allt gott som knäck, julgodis och lussekatter!!

På söndag är det första advent och då blir det adventsfika med tjejerna. Våran lilla tradition, som brukar gå sådär.. Men hoppas på att det inte blir bara jag som drar ihop alla iår igen? =)
Imorgon ska jag träffa en kär gammal kompis, prata lite mysiga minnen som vi delar. En hel del roliga och ganska crazy ;) sen blir det tillbaks till skolan vid 18 till 20 för APU redovisning. JÄTTE KUL! Not! varför ska man ha redovisning utanför skoltid? även om vi får igen det på vårterminen.. men cmon, vårterminen? Vi har iallafall kollat bridget jones idag på svenska lektionen. Tröttnar aldrig på den även om jag sett den ett antal gånger, den är ju för bra!! Hoppas vi får se tvåan nästa vecka! (: Förmodligen så kommer vi "analysera" osv.. who knows!

Nu känner jag att mitt inlägg flyger iväg för har faktiskt inte mycket tid innan jag ska lägga mig. För ska planera min vackra monter tills imorgon.. hoppas jag får ihop något iallafall.

allt från mig idag x

learning to fly

Då har man varit i skolan idag första dagen på en månad :) Då kommer man in i de rätta banorna igen, med träning och annat. Började 11.10 idag och gick till 15.40, det är faktiskt en helt okej dag enligt min mening.

När jag kom hem gjorde jag omelett med rödlök och skinka. jummie!! fanns inte mycket annat jag orkade göra.
Ikväll har jag vart på gymmet sprungit och varit på yoga. Väldigt mysigt! Jag känner mig otroligt spänd/stressad och ledsen över många saker och därför är det skönt att bara komma bort lite och låta tankarna vara. Nu har jag precis kollat på ett spännande avsnitt av paradise hotel, jag blir som besatt och vill bara se mer och mer. Lite synd att dom inte lägger upp avsnittet på hemsidorna lite tidigare än dom visas på tv.

Tomorrow är det plugg, skola, promenix och träning som gäller! Hoppas verkligen på bra väder imorgon för jag blir så OTROLIGT trött på när det ständigt regnar och blåser. SNÖ kan mysigt på julafton. Men fan inte regn och isande vindar. NAPA 2010!!!! NÅGON MER SOM LÄNGTAR?





WARBERG!!

Nu ska man strax åka till sparbankshallen och hejja på warberg :) första wic matchen denna säsong måste jag erkänna! jag som följde matcherna flitigt förra säsongen.. skärpning! Ska bli riktigt spännande och jag är taggad! Hoppas dom vinner för åker inte dit och se dom förlora iallafall, hihi. Svensson är ju tillbaks på plan idag, får se hur det går.

Sen jobba klockan 18.00, hinner ju inte se hela sista perioden. Får invänta alla wic fans som alltid åker till mc donken. Blir bara en kortis idag, för nu ska jag äta. Hoppas ni får en bra dag!

Såhär såg det ut förra säsongen på hemmamatcherna;






godkväll & godnatt

Filmen var faktiskt förvånansvärt bra, riktigt bra! Jag tycker inte alls första filmen är så bra som alla säger, man har ju hört så mycket om den. Så hade för stora förväntningar! Men kan med handen på hjärtat säga att denna filmen var bättre än första! Två timmar och en kvart tog det, men jag var inte uttråkad så tiden susade iväg ganska bra. Nu är jag bara för mätt på snask, så nu får det vara nog!! :)

Måste naturligtvis också gratta killarna i ibk lidköping som tog hem segern ;) (känner mig som ett proffs när jag skriver så) 8-4 blev det iallafall. Vet inte hur det för min boy, men säkert bra.

Nu blir det snart sängen, läsa favvis bloggarna. natti x


NEW MOON

Bio tonight! Klockan halv åtta ska vi träffas för att hämta ut biljetterna men bion börjar inte förens halv 9. Men ska tydligen vara värsta hyserin för denna film, haha!

Mys på hög nivå i mitt rum, ljus, te&pepparkakor. Det kallar vi julkänsla! Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag.

Här är trailern, om jag lyckats :)


BACK IN TOWN

Nu är man hemma i varberg igen. Känns tråkigt att åka ifrån älskling när man varit så nära han ett tag nu. Men vi ses om två veckor, då är det helhelg i göteborg. Spa, jul på liseberg, hotell, god mat mm!!
Igår kväll fortsatte kvällen hemma hos olaussons med nötter som annica, aris, emma och mackan.
Super god mat blev det också, mer än nöjd var jag. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, de flesta jobbar.

Men något som jag skulle kunna göra innan jag träffar ida är att städa rummet. Dammigt när jag inte vart hemma på ett tag ;) någon mer än jag som känner att alla smycken ligger mest och samlar damm, de trasslar ihop sig och man hittar aldrig det man vill ha. Så därför skulle jag behöva köpa någon slags smyckes ställ. Tur att man läser bloggar, fick nämligen tips om en mycket fint ställ, men 250 kr för lite metall? :)

om ni är nyfikna;

I like it anyway.

friday i'm in love

Vaknade klockan 12 idag och hade glömt att ställa min klockan. För vi hade nämligen bestämt lunch på henrys, men vid halv ett var vi på plats och där satt annica så snällt och väntade :) Sedan traskade hugo, aris, emma och mattias in. Blev ost och skinkpaj för min del, gillade det inte. Slemmigt, så lidköpingsfolk, ät inte det!! :)

Sen kikade vi lite affärer och köpte otroligt söta hjärt örhängen på Åhléns! Nya favoriter i samlingen!
Jag var så sugen på hemmagjord pizza ikväll, men så har robert inte sagt det tidigare så var kycklingen tinad.
Men något som är säkert är att jag ska belöna mig med en snaskepåse till idol ikväll. Det är jag värd efter att inte haft någon röst på en hel vecka.

Imorgon blir det bio i v-staden, New Moon! Läste någon blogg att den inte var så bra, men hoppas på det!
blir alltså mys med tjejerna imon, äntligen. Söndag blir det jobba 5 hela timmar på donkan, sen är det inte mycket mer spännande som händer om jag ska vara ärlig.

Bloggar ikväll!

Love oli

wookie hookie

Halv 8 hos mig, mammas pojkar & paradise hotel. Chek, chek chek ;)
Forfarande legat som en deg här hemma och försökt bli riktigt frisk. Men imorgon ska jag försöka sminka mig och se lite normal ut iallafall, hehe!

Innan har vi varit och ätit wookie hookie som robban säger, fortfarande mätt. Kycklingspett är något sagolikt gott där måste jag säga. Nu har jag precis målat mina naglar baby rosa, cute.. väntar på r som ska komma hem från sin träning. Om min röst tillåter så ska jag och emma medel gympa pass klockan 10.00 imorgon, hoppas det. I need it, baadly! Jag är även party sugen, varför varför varför har jag ingen vacker röst längre?

Film ikväll emson? Får se vart kvällen slutar.




en tankeställare

Det är något som jag funderat på ett tag nu, och det är varför man blir kallad "torr" bara för man inte super skallen av sig? jag kan säga att jag inte drack så jag blev skit packad i lördags. Men lika väl hade jag skit kul och tror inte jag hade haft roligare om jag drack mer än vad jag gjorde. Kan erkänna att jag inte är den typen som dricker speciellt mycket på fester. Klart att de tillfällena kommer ;) men jag dricker lagom så att säga, inte för lite och inte för mycket. Okej.... de flesta gångerna har det varit för lite. Men däremot inte dom sista, då det varit för mycket.

Synd att jag inte har så mycket till röst, annars hade jag som alla andra varbergs bor festat asset av mig imon!!

strawbeerry girls

Nu har man varit röstlös sen i söndags då. Börjar gå åt rätt håll eftersom jag äntligen kan få fram lite ljud, lucky me! Jag som trodde den skulle försvinna för alltid. Varför är det så jävla tråkigt att vara sjuk? Eller ska jag kalla mig sjuk eller handikappad? Neh, men blir nog ingen fest imorgon. Jag vill inte försämmra mig nu när det är på bättringsvägen. 200 dagars på oscars imorgon, hade varit kul. Men får spara mig till 150 istället, bara 50 dagar kvar :)

Jag är föööööör rastlös, vill träna, springa!! jag orkar inte sitta hemma mer och tråka. Nu är det nog!
träning hela nästa vecka, det är något som är säkert.

vart ute med luuuke i regnet, inget vackert väder här i lisch inte. Ikväll är det ju paradise och true blood :) Måste se. Bara jag som inte kan låta bli och se den serien? älskar sånna program. Intriger, sex och annat smått och gott.

Får se när oli kommer hem till min hemstad igen, kanske ska stanna kvar lite till. Vem vet, snart dyker jag väl upp där hemma igen, mina strawberry girls! ;)




like it or not

Fortfarande ingen röst, dont like it.
Blir nog ingen praktik mer, verkar inte ge sig. VILL HA TILLBAKA MIN RÖST :(

en dag utan snack

Här kommer en liten sammanfattning av min helg.
Lördagspartyt var otroligt kul och blev en hel del dans på Oscars. Blev skumpa för min del, men klarade dock inte speciellt mycket eftersom det var alldeles för sött. Kvällen kunde inte varit bättre och det är tack vare mina galna partybrudar. Några hundralappar fattigare, men vafan...

Söndagen vaknade jag upp som en zombie. Trött var jag och så till min förvåning märkte jag att jag var hes som jag vet inte vad. Jag brukar gilla när jag är hes, men inte den här gången. När jag ropade så lät det som jag var i målbrottet och alla på jobbet trodde väl jag var bakis. Måste göra er besvikna; INTE ALLS!
jobba jobba fem långa timmar utan rast med mycket folk. När jag kom hem tog jag det mest lungt och segade för tåget skulle inte gå förens tio i sex. Jag tog en dusch och satte mig vid datorn. Så skulle jag kolla om det fanns ett tåg så jag slapp vänta tre kvart i göteborg. " - NEJ PAPPA TÅGET GÅR OM 10 MINUTER"
inga lösa pengar, ingen biljett. jag hann inte köpa biljett så istället tar jag ut pengar medans jag hör en röst "Tåget till göteborg anländer strax på perrongen" Men jag hann, jag sprang som en dåre :)
Min röst var fortfarande lika hes och pinsamt när en tant börjar fråga mig massa frågor om fritidskortet och jag gjorde bort mig lite. Orkar inte gå in på detaljer, men det gör jag aldrig om iallafall, haha!

Sen när vi kom fram åkte vi till willys och köpte keso av olika slag, avokado, örtsalt och äpple. En favorit!
När vi kom hem kunde jag knappt prata så fick börja viska.

Imorse vaknade jag med ingen röst alls. Jag trodde rösten var bra så jag ringde pappa för att kolla om jag kunde prata för robert var uppe och sov med lucas. Men jag får inte fram ett ljud. Det är hemskt och känner tårarna bara forsa. Jag blev så himla paff, för aldrig har min röst varit såhär. Kanske är det min allergi och astma? för detta har aldrig hänt mig innan. Nu istället viskar jag och får skriva istället för att prata, precis som i en film. Jag sitter här hemma och tycker så jävla synd om mig själv, snyffft. JAG ÄLSKAR ATT PRATA!

oli

 




work

Nu ska jag cykla till jobbet, im lovin' it ;)



Fredag den 13

Precis kollat på Idol, tyckte det var bra att Eddie åkte ut. Men tycker det är fullt lika sorligt varje gång, kan inte förstå att tårarna börjar rinna? Jag är faktiskt för känslig.
Resan hem gick bra! Det jag är mest glad över är att inget ont har inträffat mig idag. Jo förutom att jag åkte från robert, men ingenting annars. Syftar ju på att det är fredag den 13onde idag, och alltid vid denna dag har det inträffat något.

Imorgon ska jag jobba några timmar, kanske ska sätta mig i bilen och övningsköra för första gången.. Sen på kvällen blir det party hos s! vet inte om det blir utgång sen? ser fram emot att festa på riktigt med mina bästisar.

Lite bilder från min b-day, dom kommer lite sent. Men har inte laggt in de förens nu, hihi.
Nu ska jag sova, Godnatt x










mr olausson

Klockan fem sitter jag på tåget hem, vi ses snart mina kära vänner!

Just nu sitter mr olausson och spelar, han är tråkig nu. En riktig nörd!!!
Han hälsar hejhej till mina fans;)






BERT FJÄRT

Måste berätta vem jag såg idag på min praktik.
BERT KARLSSON!

Bara så alla vet så är han precis lika ful i verkligheten som på tv =)
han bara tjööta en massa skit som vanligt..

jag: mamma, han såg faktiskt ut som en gris i verkligheten också.
mamma: jaa, men fråga du inte han om han hade tagit svinsprutan?

haha, snacka om dålig humor!

G L O R I A

God kväll kära vänner!
Kännt mig lite dålig idag, så har sovit bort lite av dagen när jag kom hem. Idag har jag varit på en liten föreställning med praktiken. Fick plåta och lite annat! Den var ganska intressant faktiskt. Det var två skådespelare som medverkade. Det handlade om en bror och en syster som hade utlänsk bakrund. Deras föräldrar hade dött, minns dock inte varför. Så hade brodern lovat att ta hand om sin syster och skydda sin familj så ingen gör något dumt. I deras religion får tjejerna inte träffa killar och absolut inte ha sex med dom! Men den här tjejen sket i detta och gjorde det ändå och då fick han reda på det och skällde på henne och kallade henne hora. Till slut blev brodern så jävla arg så han stack en kniv i ryggen och genom hjärtat och dödade henne. Han hade hoppats på att hon inte skulle dö, men nu gjorde hon det.

Själv tycker jag pjäsen var riktigt bra och tror verkligen vi ungdomar lär sig av att kolla på sånt här. Det som var det bästa var att de stannade efter pjäsen och lät alla reflektera över den. De visade bara den för niondeklassare och ettor. Förstår inte varför? även om jag vart med och sett tusentals liknade saker så tror jag det är bra för alla. Även om vi äldre är medvetna om det. Men det som jag tycker är så jävla sjukt är att det är så här vissa behöver leva? Ska vissa behöva lida på detta vis? Inte träffa vem man vill, inte kunna få sminka sig och känna sig fin, inte gå ut och ha kul med sina vänner. Själv tycker jag det hör till att busa lite i åren, så man kan lära sig av sina egna misstag. Det som är så jävla synd är att det faktiskt händer, kanske precis just nu? Så vitt jag vet finns det ingen religion som säger att man ska mörda någon? Någon som har någon synpunkt på detta?

Skulle kunna skriva en hel novell om detta, för visst blir man upprörd?

Fredag blir det varberg

Sitter vid tv:n och kollar på något program som heter vem vet mest. Ointressant kan man tycka! Laddar inför kvällens bästa program klockan tio. Vart hemma och vilat hela dagen, haft jätte ont i halsen. Tror att det är min allergi som spökar nu. Hosta och annat mysigt i halsen :)

Blir så trött på allt drama, lust att skunka under jorden. Känns som jag är lite bortglömd och vissa drar sig undan.
åh vad jag saknar mina vänner alltså. På fredag ska jag åka hem och jobba två dagar. Träffa mina älsklingar, äntligen! Fiff saknar jag mest, för vi har inte träffats på länge. <3 bli utgång på lördag även, taggar!

Men om någon har lust att leka i l-staden, förutom robert. Så får ni gärna höra av er!


TISDAG

ooopppsssss, bloggen just det.

Precis varit och solat och nu hade jag tänkt att kolla på one tree hill. Har missat de första avsnitten, det är trots allt ny säsong. Ikväll blir det film med emma, mattias och robert. Så ikväll blir det godis, chips, morötter, gurka o dipp. ;) riktig fetkväll. Lilllördag får det bli idag, hade ju ingen fetto dag i helgen. Känner mig värd det efter två tråkiga dagar på praktiken.

Igår var första dagen på Skara tidningen. Ne, vad gjorde jag egentligen? Hm... satt.... glodde.... läste tidningen... idag har jag fått göra två uppgifter iallafall, bättre än att bara sitta och känna sig ivägen. Tänker inte skriva något mer om det nu. När jag kom hem åt jag och sen la vi oss och sov en timma, lust att ligga i sängen hela kvällen. Blir så uttråkad när dagarna är lååånga. Ikväll är det ju desperate h, något jag inte missar. Hoppas jag inte glömmer av det nu.

x oli

hang over

Kan väl säga att det blev en bra kväll igår! Hos olausson's var det drag till skillnad på stadt. Vet inte vad jag gjorde där, men dansade inte någonting. Varför gick jag dit? haha
Strax innan vi skulle åka till stadt hittade jag inte min väska och självklart blev jag helt knäckt och började lipa. Förstår inte varför man blir så sårbar när man får alkohol i kroppen. Om väskan hade vart borta i nyktert tillstånd hade jag mer eller mindre blivit sur. Väl inne på stadt kände jag mig verkligen inte sugen på att vara där så var nära på att bara dra hem igen. Men Em och hassel fångade mig och bjöd mig på två äckliga shots.
Dom tyckte minsann att en nybliven 18 åring skulle supa så man inte kunde stå på benen ;)

Alicia spillde drink på min klänning och i mitt hår, vet inte varför?
Vi fortsatte till torngrillen för käk, åt någon jävla go kööörv!

Vi sov till ett idag jag och robban, båda två vaknade med en jäkla huvudvärk. Vi gick upp för lite donken käk och sen gick vi och la oss igen.

Käkat födelsedags middag har vi gjort, gott var det :) Åt planka, fast kan erkänna att wärdshusets är bättre. Nu sitter vi och degar, jag läser lite bloggar, robban spelar poker och så kollar vi på barcaaaaaaa.

Blir väl inte så mycket mer sköjj idag, lite mys och så. robert fick ju ljuslyktor av mig, så nu blir det mysfaktor på hög nivå.

Godkväll x


shake that ass

Hooooooooooooome äntligen!

Blev lunch på stan med r o nic. Blev lite pasta bolognese för min del. Nu sitter jag och försöker ta det lungt innan festen med deras kusin är här och skriker. Så kan ju säga att varken malin eller robert kan sitta still, haha!

har faktiskt inte gjort så mycket idag på sista dagen, har varit rätt lugnt. Alla på redaktionen var lediga så fanns inte så mycket man kunde göra. Har iallafall slutat för dagen och ska börja tagga inför ikväll ;) känner mig inte så taggad just nu men så småningom blir jag väl det! Vill nana lite :) men det hinner vi nog inte.

Robert sitter här jämte mig med en snygg tshirt, undra vem som köpt den? :) han blev glad för båda två. Resten av presenten får han imorgon.

Hinner nog inte uppdatera mer för ikväll ska jag shaka asset på stadt!


tribb trubb trubbel

Fjärde praktikdagen slut och en dag kvar, sen är det bara tacka och sen börjar de två sista veckorna i Skara.
Som jag skrev igår så har jag varit ute och fotat till dagens fråga, fast i morgon dagens tidning är det inte jag som fotograferar, det är en annan praktikant som gjort det. Gosmallis kommer vara med! Something to be proud of!
Vet ni vad jag gjort mer? Jo varit på rättegång i nästan tre timmar. Lite pundare som hamnat i trubbel, intressant faktiskt. Men man märker ju att alla ljuger eftersom alla säger olika saker.

När jag kom hem serverades det korv och stråååganoff som robert och niclas lagat. Dom får godkänt!
Vi har varit och solat också, inte kan man vara en blekfis imorgon när de är fest ;)

Taggar inför imorgon!! :) snart fyller baby år också. Han försökte vara lite lurig och lyckades klura fram att han kommer få något han kan ha på sig. Jag är för blond för att förstå vad han ville få fram. Jädra buse vaa!

Snart kommer grabbarna grus hem från träningen, ems kanske kommer om hon orkar.. Hoppas på film, har inte sett film på år känns det som.

x


Seger för villa

Nu har man vart på bandy, tur att man fick sitta inne och inte frysa rumpan av sig utomhus. Seger blev det iallafall till hemmalaget Villa 8-5. Det var faktiskt helt okej med bandy ändå, tro det eller ej. Men hade vart roligare att vara med och skrika lite på läktarn!

imorgon börjar man 9 då ska jag ut och fotografera till dagens fråga, igen! Malin är iallafall mitt offer, måste få med någon från familjen Olausson's. Alla är fegisar här.

Nu blir det true blood som gäller. Har för mig jag skrev att jag skulle se på det igår, jag blir så virrig. Jag trodde i måndags att det var desperate h. Sen blev man så besviken att jag fick vänta en dag. Igår trodde jag att true blood gick på tv men jag har aldrig i hela mitt liv sätt desperate samma dag som true blood så bättre än så borde jag vetat? Känner mig inte så stabil. Nu skriver jag inte mer orkar och orkar heller inte komma på något snyggt slut.

BANDY IKVÄLL

Praktikdag 3
Idag har jag fått sovmorgon till klockan 1 eftersom jag ska vara med sporten idag och kolla på bandy. Hela dagen har jag suttit med dom som redigerar allting så nu har jag fått se hur redigerare gör, fick väl lära mig en del saker. Slutade klockan 4 och nu ska jag vara där om en halvtimme så ska vi iväg. Taggar faktiskt, aldrig sett en bandy match i hela mitt liv så får väl se om det är någonting för mig. Som tur är behöver jag inte sitta ute och frysa utan på pressläktarn där det är varmt. Snacka om lyx där!

Innan jag åkte till Nlt gjorde jag och grabben mat. Ris och kykling gryta, ja det är något som han har lärt sig göra på senaste dar. Var inte speciellt svårt, så till och med han kan det :) Så nu har jag vart hemma i två timmar ungefär och då har vi fika som jag köpte med mig, gottit. Vi satt och myste med ljus och kaffe. Det snöar här i lidköping, nu börjar det bli vinter.. Men sålänge jag inte fryser så gillar jag det.

Nu ska jag börja ta på mig, för nu vi ska snart åka. Spännande va!!
Oli


En hälsning

Vill skriva en hälsning till min underbara vän emma!

Emma ligger hemma och är sjuk och ville med detta inlägg sprida lite kärlek och magi så hon blir frisk. För utan emma blir min vardag här i lidköping ganska tråkig. Mjaaa, roberr spelar ju för det mesta poker och sitter vid datorn ;) Jag kan inte skriva med ord hur kul vi haft ihop på sista tiden, så jäkla många roliga saker och så värst länge har vi inte känt varandra men har ändå hunnit haft så kul ihop. Jag tänker dock inte dela med mig av dessa sköna skämt, men denna tjej gillar iallafall min humor. För har ju hört på senaste dar att jag har dålig humor. Inget jag kan påstå eftersom jag alltid skrattar åt mig själv.

Krya på dig bitch så ses vi!




PANCAKES

Andra praktikdagen har innehållt följande; följt med på två olika reportage, skrivit en artikel och kollat på hur deras hemsida är uppbyggt osv. Ett reportage var på Onoff och ett annat var på Idrottens Hus där vi pratade med några gamla göbbar som träffades en gång i veckan för att gympa och prata massa skit =)
Känns lite roligt nu när jag vet vad som kommer stå i tidningen imorgon eftersom jag vart med när dom intervjuat personerna så att säga.

Lunchade på wook house med robert, niclas, alicia och mattias. Gick in i några affärer och försökte spana in något mer jag kan köpa till min b-friend, hittade 2 saker. Har ju köpt lite annat innan dess.. den störta pressenten är ju att han får vara tillsammans med mig eller hur? ;)

Nu har jag och robert precis gjort pannkakor, dom blev fina och goda. Men han tror jag är sämre på att laga mat än vad jag är, förstår inte vad som får han och tro det. Ska allt visa han någon gång i framtiden vilken stjärnkock jag är, hihi.

Snart blir det att kolla desperate h och true blood.
Måste bara säga att alla ska kolla silence library på tv, verkligen ett program med humor!!!!



first day

Sitter här i soffan och slappar efter en lååång första dag på NLT. Ska praktisera en vecka där, sen två veckor på tidningen i Skara.

Har fått göra mycket idag som rundvandring, sen följde jag med på ett reportage ute på vischan, tagit bild och skrivit till dagens fråga, kollat på när en kille redigerat bilder och sen har jag skrivit nästan två sidor om mig själv :) Dagen har faktiskt gått ganska snabbt, fast jag blev lite seg mot slutet.

För övrigt så har jag ont i ryggen, nacken, magen (glömde strecha igår) ont i munnen?! Känns som käkarna eller tänderna.. Hoppas jag inte får någon visdomstand.. JAG VET JU INTE ENS VAD DET ÄR! Fiona vet exakt vad jag menar ;)

Ska övertyga pojkarna o emsson att hyra film ikväll för hoppas hon kommer hit seeen.

oli


söndag

Nu har jag inte bloggat sen i torsdags, men känner faktiskt att jag inte har orkat eller hunnit.
I fredags hade jag inte en lugn stund kvar till något annat än att planera min 18 års fest. Mina lidköpingsvänner var också i stan och gjorde min födelsedag värd att minnas. Hade hyrt en liten lokal på mitt område, var ungefär 40 personer. Tyckte det blev en riktigt lyckad kväll och jag vill tacka alla för att ni kom och för pressenterna.
Om ni nu läser detta så kan ni ju skriva en liten kommentar om vad ni köpte för jag vet inte riktigt vem som gav vad, sorry ;)

Igår lekte jag med emma på kvällen här i lidköping. Romantisk film och lite gottte blev det till slut ;)
övervägde mellan film och gå ut. Men kände mig fortfarande dålig och var inte alls på topp. Men sparar mig till nästa helg då blire fest hos min lilla grabb. Då fyller han år, hihi (:

Nu ska jag och emma åka och träna på friskis, något dans pass blir det.

mina snygga pinglor


RSS 2.0